2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde çeyizimden 2 tane pike takımım var biri işli falan çok ağır bir model birde normal onları kullanıcam mevlüttede bizde ara takımı denir dantelden o serilir beyaz

Bizim hastane odayı süslemiyormuş bir firma var 300tl verirsen süslüyor hiç de veremem valla kendim süslerim

canım hastanenen dünyanın parasını alıyor birde süslemiyor valla ne alaaaa artık kendin halledersin zaten süsleyenlerde yani bizimki sadece kapı süsü yapıyor içeri bende çiçek yapılacak balonlardan yapmak istiyorum

canım sıkıldı ya pek iyi bi şey değil sanırım bu protein olayı

preklamsi olayı için protein olayına bakılıyor ama çok yüksek değil sanırım şişliklerinde hiç inme olmadımı canım onlarda bir gösterge bol bol su iç tatlım vucudunun ödemini atması lazım protein yükselmeye devam etmemesi lazım tatlım şuanda korkulacak birşey yoktur sanırım ama doktoruna gidince sana daha güzel açıklar tatlım

merak etme canım bende daha hiç birşeyi yapmadaım yattığım için annemi bekliyorum ona halettircem bazı şeyleri oda istanbulu çok bilmiyor ama en azından kadıköye gider gelir ne yapalım biraz kazıklanırız ama yapacak birşey yok görümcemde ayın 15 inde mathercare de indirim varmış üst baş için oraya gidecek halolmuş olacak işte

mothercare ayın 15 i indiriminde herşey indirime girmiyor. ama kozyatağından mothercare'in seri sonu mağazası var. orda bulabilirsiniz ucuz şeler. asıl eminönüne gitsin annenç. vapurla akrşıya geçti mi herkes anlatır havuzluhanın yerini.

Kızlar çok hızlısınız ayrıca nedense kk ne bakarken internetim hep yavaş sinir oluyorummm..evdeki laptopta hiç böyle olmuyoo..neysee..

Canım evin kapısına mavi tül fikri çok güzelll..bizim apartmanda kim kime dum duma olduğu için en azından tülü görenler doğum yaptığımı anlarlar..çok iyi fikir..

Ayyy sorma bende acayip telaşlandım şimdik yaaaa....hemen bakınmam lazım bişeylere..zaten bu sıralar üzerimde bi sabırsızlık var anlamadım gitti..sanki hiç bişey yetişmicek gibi....eyvahedigeldismile

Doğru söylüyosun cnmm.gerçi azcık özensiz insanlardır yani pek öle güzelliklerden anlamıyolar..bizim izmirde böyle şeylere çok önem verilir mesela ama benim k.validede dahil pek bilmez bu tip şeyleri.mesela kendi üst kat komşusu doğum yaptığında mevlütüne gitmiş.kız gecelik giymiş onu bişle ilk defa görmüşş.amannn o ne öle filan diyodu.bende dedim evett öle oluyo mevlütte izmirdede böledir dedimm..şaşırdı..bunlar böle olunca insan hevessiz oluyo iştee..ama yapcam bende özencem herşeyime karar verdim.sonradan hiçbişeyin pişmanlığını yaşamak istemem didoba cımın dediği gibi...

O zaman bende mavi alcam anlaşılmıştır..ayy o arkadaşı nasıl bulmuşki öle..ben bazen çamaşırcıların vitrinlerine filan bakıyorum hep saten tarzı görüyorum..ama içeridende bi sorayım o zaman..vardır illaki..öle bişey çok iyi olur çünkü..benimde normalde saten takımım var hatta hiç giymedim desem yeridir ama doğum sonrası için saten ne kadar uygun olur bilemiyorum..hasta örtüsü bende alayım zaten evde gerekli olur ilk günler için her halukarda..bi de lohusa tacı kırmızı olur dimi hep..yani bebişin cinsiyetiyle alakalı renk olmaz.ben kırmızı aldım çünkü..

Ayy cnm cım bende senin gibi düşünüyordum ama spordan vazgeçtim işte..ama senin aldığınıda anladım çok güzel bişeye benziyor zaten..fotosunu koy mutlaka bakayımm..ben gelecekler için 40 kişilik bebek şekeri malzemesi aldım kendim yapıcam..önce hastaneye sonrada eve gelenlere verilsin diye..dediğim gibi benden kimse olmadığı için 40 yeter sanırım..bebek şekerinde çok güzelmiş gördüm..ağzınızın tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah..hepimize yerimseniben

Ben yan yatma hani boğulma önleyici ler varya ondan aldım..küçük bi yatak gibi düşünün ince sünger bişey.baş kısmındaki sünger delikli kusmalarda emsin diye..yan tarafındada işte yaslanacağı prizma şeklinde küçük yastıkçığı var..bu yatağın içinde sıcak su torbasının konduğu bi gizli böleme var.bebişin karnının hizasında..oraya koyup bebiş kullanmış oluyo torbayı..güzel bişey belkide biliyosunuzdur ben böle bişey aldımm..yani sıcak su torbamız onun içinde var..bencede çok gerekli bişey..
Erdoğan düğmede tül varmıdır cnmm biliyomusun..yoksa sadece kumaşçılarmı satıyo kapı için tülleri..balonda almadımm ayy bissürü şeyy alayım hemenn..

didoba ankarada böyle gecelik pijama ,kapı süsleri balonları satan nereler var hangi semtteler bilgin varmı?ben buraya yeni geldimde çok bilmiyorum..

erdoğan düğmede tül var ama asıl moda çarşının alt katında dip köşede tülcü var. adam sadece gelinlik güpürü ve tül satıyor. metresi 50 kuruştu geçen sene tülün.

merhaba kızlar oğluşumun 4 çekmeceli komidini için bişe tasarladım çekmece kapaklarını komple kaplıycam ve arabalarda çekmece kulpları olucak nasıl olmuş sizce?

didoba ankarada böyle gecelik pijama ,kapı süsleri balonları satan nereler var hangi semtteler bilgin varmı?ben buraya yeni geldimde çok bilmiyorum..

Pijama kocabeyoğlunda alt katta pijama dünyası var bi de, alp billuriye var. kocabeyoğlu pasajının biraz yukarısında oranın üst katında pijamacı var. burda fiyatlar da uygun.aynı pijamalar izmir caddesindeki pijamacılarda daha pahalı. kapı süsleri, şeker malzemeleri falan ulusta sulu han'da var. bir de izmir caddesinde erdoğan düğmeyle bi tane daha düğmeci var adını unuttum moda çarşının karşısında.köşede büfe var onun yanındaki düğmecide. orda çok çeşit var.

canzicim ayaklarımdaki şişlikler indi istirahat edince çok şükür cuma akşamdan beri hiç şişmedi ama anlamadığım geçen ay 15inde protein negatif 17sinde 1 nedir bu bilemedim ikisini farklı yerlerde yaptırmıştık acaba hangisi doğru 2 günde hemen çıkar mı anlamadım
inşallah preeklamsi falan değildir hiç iyi şeyler yazmıyor çünkü

çok saol canım ya..bikaç haftaya gidip bakıcam bende..

Ben de çok beğendim. kriterlerime uyuyor. foto.larda güzel çıakbilecek. şık ama abartılı değil. ama denemeden alamam. kendi internet sitelerinde ankara yetkilisisn adını vermişler arayım bari adamı

erdoğan düğmede tül var ama asıl moda çarşının alt katında dip köşede tülcü var. adam sadece gelinlik güpürü ve tül satıyor. metresi 50 kuruştu geçen sene tülün.

Didem cim bende çok beğendim takımı ama o pijama takımı..yani gecelik sabahlık takımı değil..aynısının gacelik-sabahlığı var mı?
tamam cnm ben zaten oralar çok yakınım moda çarşısı hep gittiğim yer zaten akşam çıkışta bakıcam mutlaka..bu izmir caddesindede gecelik pijama satan yerler var bi de oralara bakayım arkadışının ki gibi gecelik..penye ama üst tarafları güpürlüü hımm bakalım bulabilcekmiyim..

kızlar ben geldim ay ama çok yoruldum yaa.
çatlak kremim bitmişti buradaki eczanede yoktu.
taaa s.ocağının oaraya kadar yürüdüm lierac aldım bu sefer
60 tl bakalım nası bişey gerçi karnımda birtane ble çatlak yok.
ama göğüslerim felaket.pazarda var bizim burda dünyanın
meyvesini aldım.ay öküz gibi yiyorum.hala tık yok kilomda yaa.
akşamları yemekten sonra kocişle bi oturuyoruz.3-4 çeşit meyve
çekirdek çikolata dondurma ne varsa götürüyoruz yatana kadar.
daha otursak daha yiycez yanii.

Aynı sitede geceliği de var.ben çok beğendim o modeli yaa. ankara sorumlusunun telefonunu buldum cicikomun kendi sitesinde sorayaım bakayım nerde satış yapıyorlarmış.

izmir caddesindeki pijamacılarda var ama aynıları kocabeyoğlundaki pijama dünyasında davar ve daha uygun. ben bi takım beğendim sabahlıklı falan izmir cd. de 80 dedi. pijama dünyasında 55. aynı takım düşün.

merhaba kızlar oğluşumun 4 çekmeceli komidini için bişe tasarladım çekmece kapaklarını komple kaplıycam ve arabalarda çekmece kulpları olucak nasıl olmuş sizce?

Çokk çokk güzel olmuşşş..ben çok beğendimm..bende bu tarz bi bordür istiyorum duvar için.çünkü odayı iki renk boyatıcam.ortasındanda böle bi bordür düşünüyorum bakalımm...

kızlar yaa hiçbir konuyla alakalı değil ama bişey sorucam.
internet üzerinde liseye giden bi öğrencinin notlarını görebiliyor muyuz?
tc kimlik nosunu falan biliyorum erkek kardeşiminkine bakıcam da
öyle bir uygulama var değil mi artık okullarda bilen biri varsa söylesin
kızlar yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…