oyy serpil çok güzelmiş canım bembeyaz ama cesaret işi valla..
ben düğünden hemen önce almıştım pike takımımı kremrengi
acayip güzel bişey çok beğenerek almıştım.simli falan böyle..
Bizim hastane odayı süslemiyormuş bir firma var 300tl verirsen süslüyor hiç de veremem valla kendim süslerim
canım sıkıldı ya pek iyi bi şey değil sanırım bu protein olayı
Tecrübe var da faaliyet yok canım. o kadar konuşuyorum ama netice yok. inşallah 2 haftaya halledicem ben de herşeyi. bu hafta bebek ve pijama alışverişi. sonra da ıvır zıvır detayları halledip, kızımı beklemeye başlıycam.
benimde çeyizimden 2 tane pike takımım var biri işli falan çok ağır bir model birde normal onları kullanıcam mevlüttede bizde ara takımı denir dantelden o serilir beyaz
canım hastanenen dünyanın parasını alıyor birde süslemiyor valla ne alaaaa artık kendin halledersin zaten süsleyenlerde yani bizimki sadece kapı süsü yapıyor içeri bende çiçek yapılacak balonlardan yapmak istiyorum
preklamsi olayı için protein olayına bakılıyor ama çok yüksek değil sanırım şişliklerinde hiç inme olmadımı canım onlarda bir gösterge bol bol su iç tatlım vucudunun ödemini atması lazım protein yükselmeye devam etmemesi lazım tatlım şuanda korkulacak birşey yoktur sanırım ama doktoruna gidince sana daha güzel açıklar tatlım
merak etme canım bende daha hiç birşeyi yapmadaım yattığım için annemi bekliyorum ona halettircem bazı şeyleri oda istanbulu çok bilmiyor ama en azından kadıköye gider gelir ne yapalım biraz kazıklanırız ama yapacak birşey yok görümcemde ayın 15 inde mathercare de indirim varmış üst baş için oraya gidecek halolmuş olacak işte
Kapı süsünüde götürürsün didem
Biz salon camlarından dışarı mavi balon uçurcaz sabit kalcak ama uçup gitmicekler. Salonda tam köşe çift cepheden görünür.
Eşimin işyeride evin tam karşısı olduğu için bizi tanımayan yok nerdeyse.
Birde evin kapısına mavi tül yapıcaz
Off acil bişi olsa hiç birini yapamayz heralde
sier eşinin tarafı olsa bile doğumu yapan sensin
Şık ve özenli ol
İçinde kalmasn hiç bişi
Ben çıkıorm kızlar bnmde kafam karıştı ve telaşlandm daha bunlarn hiçbiri hazır değil bende puff
Neden özenmeyesin ki, kayınvalide tarafı geliyorsa daha çok özen. Amann neler neler yapmış desinler..gözleri kalsın. Yatak odanı hazırla prenses odası gibi. Kendini hazırla bahsettiğimiz gibi süslü püslü. Bizim geline de bak sen desinler. kaydirigubbakcemile3
Arkadaşınki saten değildi canım penyeydi ama dediğin gibi kolları yakası güpürlü. o oğlu olduğu için mavi giymiş. ben pembe alıcam . bi tane olsun öyle bi geceliğim dedim. gelen gideni geçtim. yukarda da anlattım ya, insan dönüp bakınca ya ben ne kadar özensizmişim diyor. foto.larımda falan çok salaş çıkmışım. tüm bu hazırlık kendim için aslında. ev için ben de penye emzirmeye uygun 2-3 pijama alıcam.
serdiğim şey hasta örtüsü diye satılıyor. can bebenin alt açmasının aynısı daha geniş sadece. ben çarşafın üstüne sermiştim. çarşaf kirlenmesin diye.
Canım benim;ben sırf klasik doğum yapan kadın kıyafeti giymemek için, rahat ve daha değişik bişiler baktım en sonunda süper bişi buldum pazar günü aldım :)) üst kısmı göğüse kadar çıtçıtlı,rengi beyaz ve bi kaç tane gri kelebek var kenarda,kalçaya kadar ben iki yandan büzgülü.. Alt kısmıda karın kısmını rahat ettirecek tarzda ,(hamiş pantolonu gibi yapmışlar) bilek kısmı biraz daha dar, o kadar şık ki.. Resmini çeker koyarım.. Hamişler için bi dünya model olan bi yerden aldım. İster klasik ister spor, her tarzda vardı! Üst beyaz-gri kelebekli, altta gri renk! Bi de kırmızı kurdelesi büyükçe bi tac alıcam.. Ayy çok güzel oldu, bu halimle bile çok güzel oldu ki doğumda göbüş gidiyo... Ama hastane odası için bişi düşünmüyorum, sadece gelenlere vermek için bebekli çikolata alıcam. Eve gelenlere de bebek şekeri yaptırdım işte! Bakalım hayırlısı cancan :CüvCüv:
sıcak su torbasını sakın unutma didemcim. oyyy canım o torbalar benim. çocuğumun gazına tek çare o sıcak su torbaları oldu.
tülle balon 5 dk.lık iş. kumaşçıdan alırsın tülü, balonda markette var zaten. biz migrostan almıştık galiba. şimdi de pembesini alıcaz.
sen sadece tül balon diyosun. ben hiç bişey almadım. :gitme:
Bence de takım çok şık ve kibar
Kızlar çok hızlısınız ayrıca nedense kk ne bakarken internetim hep yavaş sinir oluyorummm..evdeki laptopta hiç böyle olmuyoo..neysee..
Canım evin kapısına mavi tül fikri çok güzelll..bizim apartmanda kim kime dum duma olduğu için en azından tülü görenler doğum yaptığımı anlarlar..çok iyi fikir..
Ayyy sorma bende acayip telaşlandım şimdik yaaaa....hemen bakınmam lazım bişeylere..zaten bu sıralar üzerimde bi sabırsızlık var anlamadım gitti..sanki hiç bişey yetişmicek gibi....eyvahedigeldismile
Doğru söylüyosun cnmm.gerçi azcık özensiz insanlardır yani pek öle güzelliklerden anlamıyolar..bizim izmirde böyle şeylere çok önem verilir mesela ama benim k.validede dahil pek bilmez bu tip şeyleri.mesela kendi üst kat komşusu doğum yaptığında mevlütüne gitmiş.kız gecelik giymiş onu bişle ilk defa görmüşş.amannn o ne öle filan diyodu.bende dedim evett öle oluyo mevlütte izmirdede böledir dedimm..şaşırdı..bunlar böle olunca insan hevessiz oluyo iştee..ama yapcam bende özencem herşeyime karar verdim.sonradan hiçbişeyin pişmanlığını yaşamak istemem didoba cımın dediği gibi...
O zaman bende mavi alcam anlaşılmıştır..ayy o arkadaşı nasıl bulmuşki öle..ben bazen çamaşırcıların vitrinlerine filan bakıyorum hep saten tarzı görüyorum..ama içeridende bi sorayım o zaman..vardır illaki..öle bişey çok iyi olur çünkü..benimde normalde saten takımım var hatta hiç giymedim desem yeridir ama doğum sonrası için saten ne kadar uygun olur bilemiyorum..hasta örtüsü bende alayım zaten evde gerekli olur ilk günler için her halukarda..bi de lohusa tacı kırmızı olur dimi hep..yani bebişin cinsiyetiyle alakalı renk olmaz.ben kırmızı aldım çünkü..
Ayy cnm cım bende senin gibi düşünüyordum ama spordan vazgeçtim işte..ama senin aldığınıda anladım çok güzel bişeye benziyor zaten..fotosunu koy mutlaka bakayımm..ben gelecekler için 40 kişilik bebek şekeri malzemesi aldım kendim yapıcam..önce hastaneye sonrada eve gelenlere verilsin diye..dediğim gibi benden kimse olmadığı için 40 yeter sanırım..bebek şekerinde çok güzelmiş gördüm..ağzınızın tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah..hepimize yerimseniben
Ben yan yatma hani boğulma önleyici ler varya ondan aldım..küçük bi yatak gibi düşünün ince sünger bişey.baş kısmındaki sünger delikli kusmalarda emsin diye..yan tarafındada işte yaslanacağı prizma şeklinde küçük yastıkçığı var..bu yatağın içinde sıcak su torbasının konduğu bi gizli böleme var.bebişin karnının hizasında..oraya koyup bebiş kullanmış oluyo torbayı..güzel bişey belkide biliyosunuzdur ben böle bişey aldımm..yani sıcak su torbamız onun içinde var..bencede çok gerekli bişey..
Erdoğan düğmede tül varmıdır cnmm biliyomusun..yoksa sadece kumaşçılarmı satıyo kapı için tülleri..balonda almadımm ayy bissürü şeyy alayım hemenn..
didoba ankarada böyle gecelik pijama ,kapı süsleri balonları satan nereler var hangi semtteler bilgin varmı?ben buraya yeni geldimde çok bilmiyorum..
merhaba kızlar oğluşumun 4 çekmeceli komidini için bişe tasarladım çekmece kapaklarını komple kaplıycam ve arabalarda çekmece kulpları olucak nasıl olmuş sizce?
Pijama kocabeyoğlunda alt katta pijama dünyası var bi de, alp billuriye var. kocabeyoğlu pasajının biraz yukarısında oranın üst katında pijamacı var. burda fiyatlar da uygun.aynı pijamalar izmir caddesindeki pijamacılarda daha pahalı. kapı süsleri, şeker malzemeleri falan ulusta sulu han'da var. bir de izmir caddesinde erdoğan düğmeyle bi tane daha düğmeci var adını unuttum moda çarşının karşısında.köşede büfe var onun yanındaki düğmecide. orda çok çeşit var.
bENce gayet güzel olur missgrafikçim
anaaaammm kız ne beceriklisinnnsüper olmuş bence..
Ben de çok beğendim. kriterlerime uyuyor. foto.larda güzel çıakbilecek. şık ama abartılı değil. ama denemeden alamam. kendi internet sitelerinde ankara yetkilisisn adını vermişler arayım bari adamı
erdoğan düğmede tül var ama asıl moda çarşının alt katında dip köşede tülcü var. adam sadece gelinlik güpürü ve tül satıyor. metresi 50 kuruştu geçen sene tülün.
Didem cim bende çok beğendim takımı ama o pijama takımı..yani gecelik sabahlık takımı değil..aynısının gacelik-sabahlığı var mı?
tamam cnm ben zaten oralar çok yakınım moda çarşısı hep gittiğim yer zaten akşam çıkışta bakıcam mutlaka..bu izmir caddesindede gecelik pijama satan yerler var bi de oralara bakayım arkadışının ki gibi gecelik..penye ama üst tarafları güpürlüü hımm bakalım bulabilcekmiyim..
merhaba kızlar oğluşumun 4 çekmeceli komidini için bişe tasarladım çekmece kapaklarını komple kaplıycam ve arabalarda çekmece kulpları olucak nasıl olmuş sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?