2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ühühühüohaoldumsmile94 tlymiş canım yaaa çok güzel de çok pahalııı..

ben bunu denedim çok süper duruyordu üzerimde ama 80 diyince bıraktm.

sadece pijama 80 geceliğide 60 tl ama pahalı geldiler valla bana..
gerçi seninki baya hoş bişey önü falan...

canım okulun internet sitesi varsa büyük ihtimal notlar nete verilir.Benim kardeşimin tüm notları var nette ama okul numarasıyla açılıyor

Sen bize gel çiğdoş ben seni besliyim ayda 4 kg garanti

kız size gelsem ne olacak evde nasıl yiyorum varya görseniz şaşırıpp kalırsınız.
sabahları 2 yumurta kaynatıyorum peynir yiyorum kahvaltıda bol bol.haftada birde bi nut..
şişesi kaşıklıyorum.3 öğün mutlaka akşamları 3 çeşit çorbasıyla salatası herşeyi e akşam yemeğinden sonra zaten allahlık oluyorum yerken cevizdi fındıktı çekirdekti d...meyve
dünya kadar ama yok yok yok alamıyorum çok hareketliydim deli gibi i yapıordum 3 gündür falan iyice saldım bıraktm hiiiiç bakmıyorum evin yüzüne gerçi dağınıklığım yok fazla ama temizlik istiyor ama banane yaaa hiiiiç umrumda değil.ben gidince de eşime tembihliycem eve kimseyi sokmasın ne yapsın etsin....

Valla canım ben 60 adet alıcam o yüzden daha uygun 1 bebek çikolatası alıyorum 80tlye gelicek 60 adeti

Bu dediğim yer kocabeyoğlunun atatürk caddesi girişinde yandan merdiven var aşağıya inen orda. izmir caddesinden girişinde değil. aklında olsun

Hı hııı tamamdır anladım cnmm..

bu arada benim bi sürü çatlağım var mustela almıştım ama hiç işe yaramadı hatta bitti bebe yağına geçtim çatlamaya devam ediyorum eşim bunlar geçer mi diyor geçer diye kandırıyorum :)

Bende şimdilik bi şey yok şükür.bende kakao yağı,zeytinyağı,fındık yağı sürüyorum..bakalım gerçi son haftasında bile çatlayanlar oluyomuş ama napalım çatlarsak ta çatlarız yanii bizim elimizde olan bişey mii..

Evet cnm çok mantıklı ve iyi düşünmüşsünn..ayy cnm çikolata çekti bak şimdi..pek çekmez normalde ama acıktımmı nee

Ama çok beğendim yaaaa. tam istediğim gibi. şık kibar öyle bartılı da değil. bakalım belki annem alır:Saruboceq:

asspirin yemessem de yapıor o onunla alakası yok..akşam rahattım ilk defa hiç söylemiy
de nazar değdirmiyeyim dedim...

gelince temizlersin canım artık ya sen kadın tutsana artık gelince toptan bir temizlesin doğumdan önce..
Bu arada kilo istiyorsan abur cubur börek çörek ye patatwes filan ye.

Bu arada kızlar ya masal 2 hafta sonraya 2500gram olur mu?

neyse kızlar ben çıkayım duşa falan giricem dr gidicez ancak hazırlanırım dua edin banada kötü bi şey söylemesin

bişe sorucam hareket ederlerken bazende titreme oluyormu karnınızda bugün ikidir sanki oturduğum yer sallanıyormuş gibi deprem oluyor gibi elim ayağım kesiliyor ama oğluşum karnımı titretiyor resmen ve baya şiddetli yani sizde de var mı böle bi durum?

canım bence olur temmuz annelerıne bakmsıtım 34 haftalıkken 2500 olmus bebekelrı ondan bahsedıyolardı

missgrafik aynı soruyu bende sordum geçen gün benim kızda azar bülbül gibi arada titriyo anlamadım bende dün dalga geçiyodum babası çişi geldi bizim kızın yine diye :))

missgrafik aynı soruyu bende sordum geçen gün benim kızda azar bülbül gibi arada titriyo anlamadım bende dün dalga geçiyodum babası çişi geldi bizim kızın yine diye :))

kaydirigubbakcemile3 ne yapıyorlarsa yaramazlar ama korktum yani resmen deprem oluyor sandım hadi onu geçtim bu ne tepkisi böle yani

canım inanır mısın deli gibi hamurişi yiyorum şimdi bile aşağı indim buzlukta börekler vardı onları çıkarttım kızartıcam.acıktı mı deliriyorum...

didobadidemcim o gecelik takımı ebru maternety den biliorsundur bakırköyde mağazaları.

Seymacım en son 1918 gramdı eee haftada 250 filan alsa 2400 zaten olması lazım gibi geliyor bana ya olsun ama ben ha yiyorum ha yiyorum ele avuca gelsin diye

olur bence didemcim çok hızlı alıcaklar biz bile şaşıracağız.
bu arada temizlikiçi olayını düşünmüor değilim toptan heryerimi bi
temizlesin şöööyle güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…