Gurbetcim o çikolataların bibloları çok büyük gözüküyor pahalı değil mi onlar. Ben de yaptırıcam ama bibloları daha ufak
kızlar yaa hiçbir konuyla alakalı değil ama bişey sorucam.
internet üzerinde liseye giden bi öğrencinin notlarını görebiliyor muyuz?
tc kimlik nosunu falan biliyorum erkek kardeşiminkine bakıcam da
öyle bir uygulama var değil mi artık okullarda bilen biri varsa söylesin
kızlar yaa...
missgrafik sizin işiniz bu değil mi?
Sen bize gel çiğdoş ben seni besliyim ayda 4 kg garanti
Bu dediğim yer kocabeyoğlunun atatürk caddesi girişinde yandan merdiven var aşağıya inen orda. izmir caddesinden girişinde değil. aklında olsun
bu arada benim bi sürü çatlağım var mustela almıştım ama hiç işe yaramadı hatta bitti bebe yağına geçtim çatlamaya devam ediyorum eşim bunlar geçer mi diyor geçer diye kandırıyorum :)
Canım benim; aslında ben ne düşündüm biliyomusun; bebemin hangi tarihte doğcağı belli değil, SAT'a göre 9 ağustos ama belli olmaz tabi! O yüzden yaptırdığım şekerleri eve gelenlere ikram edicem;tarihi de eklerim hem, o şekilde vermek istemem. Hastaneye de bebekli çikolatalardan ikram edicem! İnşallah dediğin gibi ağzımızın tadıyla kullanırız şekerlerimizi,çikolatalarımızı.
Hastane için bunlardan alıcam canımcım;
ühühühüohaoldumsmile94 tlymiş canım yaaa çok güzel de çok pahalııı..
ben bunu denedim çok süper duruyordu üzerimde ama 80 diyince bıraktm.
sadece pijama 80 geceliğide 60 tl ama pahalı geldiler valla bana..
gerçi seninki baya hoş bişey önü falan...
gelince temizlersin canım artık ya sen kadın tutsana artık gelince toptan bir temizlesin doğumdan önce..
Bu arada kilo istiyorsan abur cubur börek çörek ye patatwes filan ye.
Bu arada kızlar ya masal 2 hafta sonraya 2500gram olur mu?
missgrafik aynı soruyu bende sordum geçen gün benim kızda azar bülbül gibi arada titriyo anlamadım bende dün dalga geçiyodum babası çişi geldi bizim kızın yine diye :))
gelince temizlersin canım artık ya sen kadın tutsana artık gelince toptan bir temizlesin doğumdan önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?