2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahh kaydirigubbakcemile3 bizde yiyoruz ama bize kilo olarak geliyorlar sempatiksalakcinni

Çokk çokk güzel olmuşşş..ben çok beğendimm..bende bu tarz bi bordür istiyorum duvar için.çünkü odayı iki renk boyatıcam.ortasındanda böle bi bordür düşünüyorum bakalımm...

sağol cnmm.. evet bordürde çok hoş durur hatta altını veya üstünü düz renge boyatıp diğer kalan kısmını aynı tonda çizgili duvar kağıdıyla kaplayıp ortadan da bordür geçebilirsin

Afiyet olsun ye çiğdoşum valla ben bebe yağı sürüyorum 14 kg aldım daha çatlak yok ama gögüsler aynen berbat benim de(

sier didoba kızlar nerde nasıl bişey nette fotosu yok mu?

Hımm anladım cnm çok sağol bugün hatta kocabeyoğlunu gezdim ama ölesine işte maksat yürüyüş olsun..çıkışta hepsine bakcammmmm..ay çok sabırsızlandım şimdi yine..

:gitme:

Hoşgeldin cnm :)
Bende günda 2-3 kilo yesem yerim yani meyve..zaten çok severimm..hamişliktetede iyi gidiyo valla..beni gıcık etme cnmmm kilo konusunda aaaa :umursamaz: 15 kilo almışım zaten..ya bugün bankaya gittim bankacı kızda hamişmiş 3 aylık.neyse bana sordu kaç aylıksınız kaç kilo aldınız diye..bende 15 kilo dedimm..aaaa dedi 15 kilonuz nerde hiç belli olmuyoo..önceden kaç kiloydunuzki filan dedi..dedim 54 tüm ama o zaman 54 olduğuma pek inanamzlardı insanlar 50 olduğumu sanırlardı..nedense kilomu göstermezdim dedimm..tabii çok hoşuma gitti böle demesi ama ortada da 15 kilo gibi bi gerçekte var iştee...kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun ye çiğdoşum valla ben bebe yağı sürüyorum 14 kg aldım daha çatlak yok ama gögüsler aynen berbat benim de(

yiyorum canımcım valla öküz gibi yiyorum.t.dağa gitmeden daha babama
telefon ettim baba iyisinden herçeşit meyve getir bana dedim.kaydirigubbakcemile3meyve işinde çalışıyorda..bakalım orada nasıl beslenicem babannemede diyorum bissürü yemekler yapıcaz ona göre ben doymak bilmiyorum diyorum gülüyoreee 1 hafta az buz bi zaman değil

https://e-okul.meb.gov.tr/
ye giriyorsun veli bilgilendirme sistemi var. mavi oraya tıkla tc no ve okul no soruyor. ben de kardeşiminkini hep kontrol ediyorum :)))

defne sen yatmadan o kadar çok şey yersen daha senin oğlun uyurmu bütün gece tepinir bütün enerjiyi yüklüyosun çocuğa:)

Canım benim; aslında ben ne düşündüm biliyomusun; bebemin hangi tarihte doğcağı belli değil, SAT'a göre 9 ağustos ama belli olmaz tabi! O yüzden yaptırdığım şekerleri eve gelenlere ikram edicem;tarihi de eklerim hem, o şekilde vermek istemem. Hastaneye de bebekli çikolatalardan ikram edicem! ınşallah dediğin gibi ağzımızın tadıyla kullanırız şekerlerimizi,çikolatalarımızı.
Hastane için bunlardan alıcam canımcım;

Gurbetcim o çikolataların bibloları çok büyük gözüküyor pahalı değil mi onlar. Ben de yaptırıcam ama bibloları daha ufak

bu arada benim bi sürü çatlağım var mustela almıştım ama hiç işe yaramadı hatta bitti bebe yağına geçtim çatlamaya devam ediyorum eşim bunlar geçer mi diyor geçer diye kandırıyorum :)

bencede ole yapayım canım fıkır ıcın cok sagol... ayyy soyle ıcımıze sıne sıne ıns dogum yaparız:)

canım valla ben yıyorum affetmıyorum ama guzelce kıloda laıyo 12 kılo aldım toplam haftaya ne dıcek doktor bakalım... annem sagolsun herseyı getırıyo yıkıyo yedırıyo:):) kayınbabam hele her aksam bı poset cıkolata getırıyo kzıım yesın dıye:):)

canım bakarsın tcsını bıde okul nosunu bıldıkten sonra

Bu dediğim yer kocabeyoğlunun atatürk caddesi girişinde yandan merdiven var aşağıya inen orda. izmir caddesinden girişinde değil. aklında olsun

Evet evet cnm öle bişeyde aklımda var zatenn.bakalım bi boyacı gelsin onunla fikir alışverişi yapalım hangi tarz bişey odaya uygun olursa ona göre karar vercem cnm yerimseniben

Canım benim ben en başından beri lierac çatlak kremi kullanıyorum.Bende hiç çatlak olmadı, ya bünyeden yada gerçekten işe yaradı bilmiyom. Ben de ikinci kremi kullanıyom işte! Doktorum yazmıştı en iyisi bu diye. Bende de aksine, hamişlikten beri extra bişi istemedi canım, normal yiyorum! Gece zaten yiyemem, akşam yemeğinden sonra bitiyo yeme faslım.. Ben iştahlanırım sanırıyodum ama olmadı. Eşim bile löp löp yerken ben bişi yemiyom.. (anca erik) her saniye yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…