- 2 Aralık 2009
- 852
- 175
- 133
kızlar ben geldim ay ama çok yoruldum yaa.
çatlak kremim bitmişti buradaki eczanede yoktu.
taaa s.ocağının oaraya kadar yürüdüm lierac aldım bu sefer
60 tl bakalım nası bişey gerçi karnımda birtane ble çatlak yok.
ama göğüslerim felaket.pazarda var bizim burda dünyanın
meyvesini aldım.ay öküz gibi yiyorum.hala tık yok kilomda yaa.
akşamları yemekten sonra kocişle bi oturuyoruz.3-4 çeşit meyve
çekirdek çikolata dondurma ne varsa götürüyoruz yatana kadar.
daha otursak daha yiycez yanii.
Çokk çokk güzel olmuşşş..ben çok beğendimm..bende bu tarz bi bordür istiyorum duvar için.çünkü odayı iki renk boyatıcam.ortasındanda böle bi bordür düşünüyorum bakalımm...
Aynı sitede geceliği de var.ben çok beğendim o modeli yaa. ankara sorumlusunun telefonunu buldum cicikomun kendi sitesinde sorayaım bakayım nerde satış yapıyorlarmış.
izmir caddesindeki pijamacılarda var ama aynıları kocabeyoğlundaki pijama dünyasında davar ve daha uygun. ben bi takım beğendim sabahlıklı falan izmir cd. de 80 dedi. pijama dünyasında 55. aynı takım düşün.
Aynı sitede geceliği de var.ben çok beğendim o modeli yaa. ankara sorumlusunun telefonunu buldum cicikomun kendi sitesinde sorayaım bakayım nerde satış yapıyorlarmış.
izmir caddesindeki pijamacılarda var ama aynıları kocabeyoğlundaki pijama dünyasında davar ve daha uygun. ben bi takım beğendim sabahlıklı falan izmir cd. de 80 dedi. pijama dünyasında 55. aynı takım düşün.
Afiyet olsun ye çiğdoşum valla ben bebe yağı sürüyorum 14 kg aldım daha çatlak yok ama gögüsler aynen berbat benim de(
kızlar yaa hiçbir konuyla alakalı değil ama bişey sorucam.
internet üzerinde liseye giden bi öğrencinin notlarını görebiliyor muyuz?
tc kimlik nosunu falan biliyorum erkek kardeşiminkine bakıcam da
öyle bir uygulama var değil mi artık okullarda bilen biri varsa söylesin
kızlar yaa...
Ayy cnm cım bende senin gibi düşünüyordum ama spordan vazgeçtim işte..ama senin aldığınıda anladım çok güzel bişeye benziyor zaten..fotosunu koy mutlaka bakayımm..ben gelecekler için 40 kişilik bebek şekeri malzemesi aldım kendim yapıcam..önce hastaneye sonrada eve gelenlere verilsin diye..dediğim gibi benden kimse olmadığı için 40 yeter sanırım..bebek şekerinde çok güzelmiş gördüm..ağzınızın tadıyla kullanmak nasip olsun inşallah..hepimize yerimseniben..
sier didoba kızlar nerde nasıl bişey nette fotosu yok mu?
Okuluna göre değişiyor sanırım canım not görüntüleme sistemler,i
valla olmadı okulu arayıp sorucam sitesine giriyorum da bulamıyorum öyle bişey.
erkek kardeşim pek öyle eve karne getiren tiplerden değil ama ben biliyorum ona
yapacağımıklava:
Dalinin alt açmalarının boyu neredyse hasta örtüsüyle aynı. onları serince bişey olmaz inşallah.
geniş kilotları sez. olmasan da kullnaırsın canım. çünkü hastanede kaldığın zamanlarda steril gazlı bezle sarılmış pamuk veriyorlar takoz gibi. anca o kilotlar kavrıyor onu. slipleri o şeyle (adına ne denir bilemedim ped herhalde) giymek mümkün değil.
ben de pempe alıcam geceliğimi. evde giymek için 1-2 tane spor şey alıcam. ama hastanede prenses gibi olmaya karar verdim. hatta eşime dün dedm doğumdan sonra kuaförden bi eleman getir bana saçlarıma fön çeksin. Arkadaşın foto.larından sonra öyle bi gaza gelmişim ki sorma
kızlar yaa hiçbir konuyla alakalı değil ama bişey sorucam.
internet üzerinde liseye giden bi öğrencinin notlarını görebiliyor muyuz?
tc kimlik nosunu falan biliyorum erkek kardeşiminkine bakıcam da
öyle bir uygulama var değil mi artık okullarda bilen biri varsa söylesin
kızlar yaa...
Hımm anladım cnm çok sağol bugün hatta kocabeyoğlunu gezdim ama ölesine işte maksat yürüyüş olsun..çıkışta hepsine bakcammmmm..ay çok sabırsızlandım şimdi yine..
:gitme:
Hoşgeldin cnm :)
Bende günda 2-3 kilo yesem yerim yani meyve..zaten çok severimm..hamişliktetede iyi gidiyo valla..beni gıcık etme cnmmm kilo konusunda aaaa :umursamaz: 15 kilo almışım zaten..ya bugün bankaya gittim bankacı kızda hamişmiş 3 aylık.neyse bana sordu kaç aylıksınız kaç kilo aldınız diye..bende 15 kilo dedimm..aaaa dedi 15 kilonuz nerde hiç belli olmuyoo..önceden kaç kiloydunuzki filan dedi..dedim 54 tüm ama o zaman 54 olduğuma pek inanamzlardı insanlar 50 olduğumu sanırlardı..nedense kilomu göstermezdim dedimm..tabii çok hoşuma gitti böle demesi ama ortada da 15 kilo gibi bi gerçekte var iştee...kaydirigubbakcemile3
maşallahh kaydirigubbakcemile3 bizde yiyoruz ama bize kilo olarak geliyorlar sempatiksalakcinni
sağol cnmm.. evet bordürde çok hoş durur hatta altını veya üstünü düz renge boyatıp diğer kalan kısmını aynı tonda çizgili duvar kağıdıyla kaplayıp ortadan da bordür geçebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?