2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rennie çiğneme tableti birebir duo şurupta aynı ama ne bilim çiğneme tableti daha iyi sanki bide şurup az biraz cır cır etkisi yaratıyo..

Kızlar biiz kaçar kendinize çok çok iyi bakııın.Yarın akşam kına gecesi varmış yaa biz erkek tarafıyız anlamadım gitti burdada yapcaklarmış bizimkiler o zman ben en erken vakitte gitmem lazım ist. artıkın ist. dan görüşürüz bysss :teytey:

valla benimkuzende hep dalin aladı hiç sıkıntı olmadı ama niveada süper yani. prima yeni çıkmış daha deneycez bakalaım olmazsa kullanmayız napalım....

Şu bir gerçek ki her halukarda poposu pişecek özellikle de erkek anneleri. Yaz olduğu ve sıcak olduğuiçin, ve bizde bebeklerimiz üşümesin diye biraz sıkıca giydircez pişecek minicik popoları ama olsun pişik kremi var kulanırız,pudrası var kullanırız.Hele bir sağlıkla gelsinlerde hayırlısıile dünyaya..

neyse kıslar bende kaçtım akşama kuzenim yemeğe gelecek herşeyim hazır birde profiterol yaptım tatlı niyetine. Herkes kendine iyi baksın.Allaha emanet olun byee...

bağlamadı dorukcum.sadece tedbir oarak iğne verdi 2 tane haftada 1 kullanıcam .2 hafta sonra gel dedi ama ben izmirde olucam dedim.15 temmuzda gelirim dedim çok geç izmirde görün 2 hafta sonra dedi.ilk defada doğum tarihinden konuştuk.hala 25 ağustos görünüyo.ama ağustosun 5 i gibi bütün detayları konuşcakmışız gerçi ben normal doğum istiyorum ama kısmet tabi.bide yaramaz kızım yüzünü hem elleriyle hem ayaklarıyla kapattı hiç göstermedi.hemde onu görsün diye misafir getirmiştik kontrole.eşek sıpası işte:)

kızlar milupa indirim kuponlarını kullandık niveyanın 3 ayrı ıaslak mendil çeşidini aldık çok kaliteli gibi geldi bana tane 3 liraya geldi
birde ben üç tane hagissıslak mendil almıştım üçü 10 liraydı indirimde ama bu niveyalar çok iyi gibi

slm kızlar. akşam üzeri buraya yazdıktan sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm 15-9 çıktı dr hemen ara demişti tansiyonun yüksek çıkarsa aradım oda eve gidip yatıyosun 2 saat sonra tekrar ölçüp arıyorsun dedi çok şükür düştü tansiyonum yani 12-8 şu anda ama tabi çok korktum dra ulaşamadım artık yarın ararım yada akşama sanırım ben işe gidemiyicem iş yerinde yoruluyorum ve stres oluyorum tabi haliyle tansiyonum çıkıyor dikkat etmem lazım.

Assprin canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Bu durumda işe gitmemen senin için daha iyi olur canım.

cnm çok geçmiş olsun yat dinlen dikkat et kendine biraz
selam kızlar nasılsınız?..
as hoşgeldin cnmben iyiyim sen anıslsın?
cnm benim kzıım mayısta doğdu,koca bir yaz geçirdik bir kere bile pişik olmadı
bulgaristandan gelen baykal iye bir krem var hep onu kullandım halen de onu kullanıyorum
tavsiye ederim
oy maşallah kuzuna
sertleşme varmış demek üzüldüm inş bişey olmaz cnm
canım ilk ay sadece pamuklu suyla silicem 40 ından sonra geçerim ona die düşündüm....
senin ikizlerin olacak onunla uğraşma bence cnm ya
başta dene ıslak mendili eğer bişey olmazsa devam edersin
ben daha almadım ıslak mendilini ama unibaby almayı düşünüyorum bende
en iyisi unibaby bence prima huggies ve babystarda iyi ama daha pahalı
ben mendili bolca kullanıyorum valla o yüzden çok dayanmıyo en iyisi unibaby bide uniwipes,mendix var kullandığım ve beğendiğim
ya kızlar primanın senstive ıslak mendilinden almışdım geçen açdım bakdım birine ekşimiş yoğurt gibi kokuyo aynı bozukmu acaba ölemi kokusu anlamadım ????
yok cnm bozuk değildir,primanın ki kremli olduğu için sanırım öyle hoş bi kokusu yok
Bu arada sezeryan öncesi ne tahlili yapacaklar hastanede bize?
cnm ben acil girmiştim sezeryana sadece kan sayımı yaptılar hemen

biri 2050 gr diğeri 2170 gr canım maşallah diyin teyzeleri:)
bu arada isimlere kara verdik nasıl üste bakın görürsünüz:)

maşallah cnm bebeişlerine isimleri de çok hoş
adlarıyla yaşasınlar inlş

En iyisi benim kadın haftada 1 geliyor 35tl yapmadığı iş yok yarım günde gidiyor kendi evi gibi oldu

Bana da 25'e geliyor..arada ben içimden geliyor 30 veriyorum. Her hafta geldiği için her yer düzenli temiz oluyor. Camlarım artık yağmur yağdığında bile kirlenmiş görünmüyor. Bi bez geç yine tertemiz. Gerçekten hem çok rahat. Hem ben rahat etmiş oluyorum hem de işe ihtiyacı olan birisine yardımcı olmuş oluyorum.

75 çok fazlaaaa..bizim buralar iyiymiş vallaa. Ben pek gitmiyorum sir ağdaya alerjim olduğu için. Daha kendim yapabiliyorum. Belki son ay normal ağda ile yaptırabilirim gidip. ve genel temizlik komple 30-35 arası birşey.

nurcan kız doğurmadan nası boya yaptırıcan saçına
zararlı değil mi?

Ben geçen hafta 2. boyamı yaptırdım. Doktor yaptırabilirsin serbest dedi. O kadar gönül rahatlığı ile söyledi ki bunu, ben de ona güvendim öyle olunca. zaten bitkisel boya yaptırıyorum. Saçı açtırmak daha kimyasal geldiği için onu denemedim de. İnşallah birşey olmaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…