Rennie çiğneme tableti birebir duo şurupta aynı ama ne bilim çiğneme tableti daha iyi sanki bide şurup az biraz cır cır etkisi yaratıyo..Dorukcum bende rennıe duo şurup alıyorum.Ama hiç iyi gelmiyor ne yatarken ne otururken. Hamur işi de çok yemiyorum ekmeği bile çok yemiyorum yakıyor diye ama bugün felaketim yani.Gçen gecede böyle oldu soluğu en sonunda lavaboda aldım... Şimdi de çıkartsam rahatlıycam sanki yaa çok fena valla...
Hoşgeldin bebecan,Maşallah bebişine canım kocaman olmuş bile. Sağlıkla gelsinler inşallah
cnm çok geçmiş olsun yat dinlen dikkat et kendine birazslm kızlar. akşam üzeri buraya yazdıktan sonra gittim tansiyonumu ölçtürdüm 15-9 çıktı dr hemen ara demişti tansiyonun yüksek çıkarsa aradım oda eve gidip yatıyosun 2 saat sonra tekrar ölçüp arıyorsun dedi çok şükür düştü tansiyonum yani 12-8 şu anda ama tabi çok korktum dra ulaşamadım artık yarın ararım yada akşama sanırım ben işe gidemiyicem iş yerinde yoruluyorum ve stres oluyorum tabi haliyle tansiyonum çıkıyor dikkat etmem lazım.
as hoşgeldin cnmben iyiyim sen anıslsın?selam kızlar nasılsınız?..
cnm benim kzıım mayısta doğdu,koca bir yaz geçirdik bir kere bile pişik olmadıŞu bir gerçek ki her halukarda poposu pişecek özellikle de erkek anneleri. Yaz olduğu ve sıcak olduğuiçin, ve bizde bebeklerimiz üşümesin diye biraz sıkıca giydircez pişecek minicik popoları ama olsun pişik kremi var kulanırız,pudrası var kullanırız.Hele bir sağlıkla gelsinlerde hayırlısıile dünyaya..
oy maşallah kuzunakızlar slm herkes iyi maşallah.okumaya çalışıyorum arada sizi.bugün kontrolümüz vardı.minik kızım 1450 gr olmuş.karnımda sertlik oluyodu ben kızım biyerini orama dayıyo sanıyodum ama öyle değilmiş.rahim sertleşmesiymiş o.eğer çok olursa erken doğum tehlikesi olurmuş bi iğne verdi.ama şu an için korkulcak bişey yokmuş.bir iki gündür grçmişr bakamadım.herkese sevgiler
senin ikizlerin olacak onunla uğraşma bence cnm yacanım ilk ay sadece pamuklu suyla silicem 40 ından sonra geçerim ona die düşündüm....
en iyisi unibaby bence prima huggies ve babystarda iyi ama daha pahalıben daha almadım ıslak mendilini ama unibaby almayı düşünüyorum bende
yok cnm bozuk değildir,primanın ki kremli olduğu için sanırım öyle hoş bi kokusu yokya kızlar primanın senstive ıslak mendilinden almışdım geçen açdım bakdım birine ekşimiş yoğurt gibi kokuyo aynı bozukmu acaba ölemi kokusu anlamadım ????
cnm ben acil girmiştim sezeryana sadece kan sayımı yaptılar hemenBu arada sezeryan öncesi ne tahlili yapacaklar hastanede bize?
biri 2050 gr diğeri 2170 gr canım maşallah diyin teyzeleri:)
bu arada isimlere kara verdik nasıl üste bakın görürsünüz:)
En iyisi benim kadın haftada 1 geliyor 35tl yapmadığı iş yok yarım günde gidiyor kendi evi gibi oldu
çok canım 75 ağdaya veremem 20 günde yine çıkıcak
doğumdan önce kuaföre gidip boya ve röfle yaptırıcam bakımlı görüneyim diye kesimde
bunlara verdiğim paraya acımıyorum çünkü en az 3- 4 ay kullanıyorsun/B]
nurcan kız doğurmadan nası boya yaptırıcan saçına
zararlı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?