2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gübaydın kızlar,

Yabenim kızım artık çok az tekme atıyor genelde sürünüyor dönüyor filan normaldir di mi?Ama karnımı okşayıca hemen o da kendini kaydırıyor:)))

günaydın arkadaşlar,nasılsınız...
bebişlerimiz nasıl,

maşallah geçmişi okumaktan yazmaya fırsatımız olmuyor.:))
güzel bilgiler paylaşılıyor kaçırmak istemiyorum,not alıyorum bazılarını..
sırada bebek şekerleri var..
ben ve kızım çok şükür iyiyiz,kahvaltı yapıyoruz..
soho(özlemcim nasıl gidiyor canım,bu hafta kontrolun varmış,inşallah güzel geçer...

Günaydın Kızlar... :)

çiğdemin mesajını okudumda bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor?

Günaydın canımm opuyorumnanaktan

ilgilendiğin için teşekkür ederim :) çok şükür hala götürebiliyorum işe gelip gidiyorum bakalım sabredebildiğim yere kadar...
evet yarın kontrolüm var bakalım bizim ufaklık kaç kg oldu boyu uzadı mı çok merak ediyorum... inş. hayırlı haberler alırız hepimiz...

senin prenses kızın nasıl? senin işlerin? sen de zorlanıyor musun bizim gibi?

günaydın canlarrr
nasılsınız
ben iyiyim çok şükür
şu şeker olayını ben kendim hallettim malzemelerimi alıp
sizinlede paylaşmak istedim ama yüklemeyi beceremedim :)
bana yardımcı olurmusunuz:))

günaydın kızlar
dr muayenesine gidip bu bebekteki kasılma ve sertleşmeler hakkında bilgi alan varmı?
benim muaynem pazartesi ama merak ediyorum
alttan kasılma hiç yaşamadım ama bebek günde 3-4 kez yapıo tırsıyorum
bi de bu çatı muaynesini kaçıncı hafta yapıolar bilgi verirseniz sevinirim

Günaydın Burcumm... biz de çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım :))

ben de hiç bilmiyorum maalesef resim yüklemeyi..

günaydın canım... ya bu kasılma dediğiniz şey nasıl oluyor ben mi yaşamadım yaşadımda ne olduğunu mu bilmiyorum anlayamıyorum... biraz tarif eder misiniz? bir de göbeğin her tarafında olabilir mi? en alt köşesinden en üst köşesine..

çatı muayenesini ben de sordum ama dr lar bizden birilerine bunun için bişey sölemedi sanırım...

karnımdaki kasılma bebek birden taşlaşmış gibi sertlerşiyor hatta karnımın üst kısmında vücudunun şekli beliriyor geriliyormuş gibi ımm nasıl anlatsam o karnımda onun vücudunun şekli çıkıyor ovuyorum pozisyon değiştiriyorum filan bu durum 10 sn ile 30 sn aasında değişiyor

GÜNAYDIN CANCAN..
Resim Yükle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
CANIM BU SİTEYİ AÇ, GÖZAT KISMINDAN RESMİ YÜKLE. ALTTA upload now YAZAR ONU TIKLA.. RESMİN YÜKLENDİKTEN SONRA;6 TANE FORUM KODU ÇIKAR,SEN ALTTAKİ Direct Linking Code OLANI KOPYALİCAKSIN VE MESAJ YAZARKEN DE; SARI KARE OLAN YERİ TIKLA VE BAĞLANTIYI YAPIŞTIR...
hihoyyyt

benim prensesim de dönüyor şu anda .kafası aşağı da ayakları sağ kaburgamda .bazen gerginleşiyor.çok şükür iyiyiyz.
okulun son günleri karneleri hazırlıyoruz...2 haftam kaldı yaşasın.son günler olunca dayanıyorum.raporum başladığında zaten tatile girmiş olacağız..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…