biri 2050 gr diğeri 2170 gr canım maşallah diyin teyzeleri:)
bu arada isimlere kara verdik nasıl üste bakın görürsünüz:)
ev süpürüp slmek mesele değide şu ütü işi canımı sıkıyor eşim çok seviyor ütülü çamaşır allahtan hamile kaldımda aylardır o yapıyor ütüleri başka yardımı yok ama geri kalan işleride ben yapıyorum
kızlar inanın bazen bıkıyorum bu eşimden ne kapris ne naz yapabildim hamileliğimde her akşam yorgunum her yerim ağrıyo tansyonum çıktı diyo bıktım inanın ya ben kime naz yapıcam
amanın ütümüüüü ayy kafayı yiycem ütüden bebişlerin kıyafetlerini ütüle ütüle bitiremedim hala bu sıcakda ne zormuş hala bi sepet dolusu var kocişinkilere sıra gelmedi sabah kendi ütülüyodu :)
Canım cidden maşallah ne kadar tombişler benim masal bile 32+0da 1918 gramdı doktor çok çok iyi kilosu dedi sen bu ay sonu doğacaklar diye hiç endişelenme kocaman olmuş zaten fıstıklar nereden baksan 3kiloya yakın doğarlar belki geçerler bile haftada 250gram filan alıyorlar çünkü. İsimlere gelince öylü ile özgü zaten vardı diğerleri de süper olmuş adlarıyla yaşasınlar canım
maşalllahhhh canım ikiz olmalarına rağmen kiloları yerinde MAŞALLAHHH isimlerini ben çok beğendim
Benim de kociş aynı canım ben anneme yapıyorum nazımı tavsiye ederim en iyi anneler çekiyor kahrını insanın
Ya ne ütüsü yat sen bebişleri büyüt başkası yapsın ütünü aaaaakötükedihüso
Merhaba kıslar nasılsınız_?
Dorukcum maşallah bebişlerine kocaman olmuşlar.Allah nazardan saklasın canım.İsimleri de çok güzel adları ile yaşasınlar inşallah.
Kıslar midem çok yanıyo ya resmen nefesimkesiliyor ya ne yapacağız ilaç bile kar etmiyor ya yanıyorum çatır çatır valla of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?