2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beni,m kociş ömründe ütü yapmamıştır her şeyini de ütülü ister 2 günde pijama değiştirir ama napalım tek yaptığım iş o onu da severek yaparım ben çok sıcak olmadığı müddetçe

kızlar inanın bazen bıkıyorum bu eşimden ne kapris ne naz yapabildim hamileliğimde her akşam yorgunum her yerim ağrıyo tansyonum çıktı diyo bıktım inanın ya ben kime naz yapıcam

amanın ütümüüüü ayy kafayı yiycem ütüden bebişlerin kıyafetlerini ütüle ütüle bitiremedim hala bu sıcakda ne zormuş hala bi sepet dolusu var kocişinkilere sıra gelmedi sabah kendi ütülüyodu :)

biri 2050 gr diğeri 2170 gr canım maşallah diyin teyzeleri:)
bu arada isimlere kara verdik nasıl üste bakın görürsünüz:)

Canım cidden maşallah ne kadar tombişler benim masal bile 32+0da 1918 gramdı doktor çok çok iyi kilosu dedi sen bu ay sonu doğacaklar diye hiç endişelenme kocaman olmuş zaten fıstıklar nereden baksan 3kiloya yakın doğarlar belki geçerler bile haftada 250gram filan alıyorlar çünkü. İsimlere gelince öylü ile özgü zaten vardı diğerleri de süper olmuş adlarıyla yaşasınlar canım

Al bendende o kadar..hiç sevmem ütüyü..yapana kadar işkence ama yapmaya başlayıncada baştan savma da yapamam yanii.öle de bi huyum var işte..gerçi he işte öleyimdir..bende yapmıyorum.karşıya k.valideye gönderiyom bananneeeee....o sormuyo ama ben her hafta bi posta gönderiyom azcık işe yarasınlar dimi ama..

kızlar inanın bazen bıkıyorum bu eşimden ne kapris ne naz yapabildim hamileliğimde her akşam yorgunum her yerim ağrıyo tansyonum çıktı diyo bıktım inanın ya ben kime naz yapıcam

Benim de kociş aynı canım ben anneme yapıyorum nazımı tavsiye ederim en iyi anneler çekiyor kahrını insanın

Ya ne ütüsü yat sen bebişleri büyüt başkası yapsın ütünü aaaaakötükedihüso

kızlar bide 8 yıllık evliyim karar aldım ne arkadaş çevreme ne eşimin akrabalarına nede kendi akrabalarıma yardımcı olmıycam iş konusunda hep kendimi paraladım herkezle iyi olayım diye hamileyken kimse bana yardım etmedi herkez diyorki kendi evimize yetişemiyoruz ben niye bunca yıldır kendimi yıprattım şimdiki aklım olsa yapmazdım kızlar

canım dr tek bebiş gibi gitmez artık dedi sizinkiler haftada 200 gr alırmış bizimkileranca 100 gr. ama dr en çok 2.5 olurlar dio... küveze girmesinlerde kilo önemli değil .. ayrıca teşekkür ederiz isimleri beğendiğiniz için....

Aferim kız sier yolla tabi yapsın benim de zor parçaları annem kadınla gelince ütülüyor napıyım üffff

annemle kayınvalide rahmetli oldu kızlar öyle alternatiflerim yok yani

öle olmuyo işte tatlım kimse olmayınca böle oluyo. annem pazar gelioda az işim azalacak şükürki....

kızkardeşime bile gider bir takısını takarım misafir gibi, birde severim bebişi tamam öyle temizlikti yemekti yok bundan sonra yaptımda ne oldu kıymet bilenmi var

Merhaba kıslar nasılsınız_?

Dorukcum maşallah bebişlerine kocaman olmuşlar.Allah nazardan saklasın canım.İsimleri de çok güzel adları ile yaşasınlar inşallah.

Kıslar midem çok yanıyo ya resmen nefesimkesiliyor ya ne yapacağız ilaç bile kar etmiyor ya yanıyorum çatır çatır valla of..

ne kullanıyosun canım? ben rennie şurup kullanıyorum günde 6 ölçeğe kadar....geceleri ii gelio yatmadan alıyorum 2 kaşık....

Angel, Canım hepsi aynı merak etme bu dertten bir sen muzdarip değilsin hayatım. Benim de annem yardıma taa alanyadan geliyor kadın ama yanı başımdaki kaynanam gelipte bir işimi yapmıyor.Bak bugün görümcemle evde çay partisi veriyorlarmış bana sormuyor ki bir işin var mı diye. Ama bende bundan sonra ne sık gidiyorum ne de bir işini yapmaya gidiyorum.Çapğırıyor hee diyorum gitmiyorum.Boşver canım hiç üzülme allah canımız ve bebeklerimize sağlık versin elimizden geleni yaparız.Allah o kadar büyük ki herkes görüyor canım boşver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…