2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ne güzel yaa... benim eğer dr rapor verirse yarın 5 haftam var... hoş ne 5 haftalar geçirdik ama bu en zor olanı olacak sanırım... ne diyelim Allah bir sabır bir de sağlık versin her türlü geçecek inş. zaman :))

ay kızlar geçmişi okumaktan gelemiyorum bi türlü bugüne :) altı üstü iki gün ya ne kadar çok şey kaynatmışsınız öle

canım kasılmadan kastettiğin şu mu,bende bazen sol karın kısmımda minik bi sertlik avuç içim kadar bebişin kafası,sağ tarafımda resmen şişmiş tepe gibi arkadaşım orasıda poposu veya sırtı diyo.bu şekilde bir süre duruyor.karnım geriliyo iyice.bende hafif hafif masaj yapıyorum .rahatlıyor,kayboluyor.bazen de vuruyor..:))..ben endişelenmemiştim...

herşey kızlarımız için özlemcim.yeterki onlar sağlıklı olsunlar.bunlar da geçicek elbet...
bende resmi okul tatili olduğu için 8 haftamın 5 haftasını aktaramıyorum .yani yanıyo .geriye doğum sonrası kalıyor.o nun da bir kısmı yine tatilde gidiyor.okullar açıldığında çok az bi iznim kalacak.mecburen ücretsiz izne ayrılcam.

sağol canımın içi
deniyorum hemen
ama galiba sitede sorun var
neyse öğrenmiş oldum en kısa zamanda yüklücem inşallah

inşallah canım

benim karnımda catlaklar oluyo :(((((((

ben de çok ihmal etmiştim kremimi bikaç gün sürmemiştim... hemen benim de alt taraflar çatlamış... gece yatarken bişey yok sabah bir bakıyorum kıp kırmızı... şimdilik tek bir yerde ama inş. bundan sonra çıkmaz... artık her akşam sabah sürüyorum kremi...

evet canım doğum kanalında herhangi bir kasılma olmazken bebek yapıyor hatta bazen ard arda yapıyor ilk başlarda kormuyordum gerilip içetde kendine yer açtığını düşünüyordum ama korkmaya başladım nie böyle yapıyor die
bi kaç site yorumlarındada bazı annnelerde vajina kasılması hissedilmediği sadece bebek kasılması yaşandığı ve bunların doğuma hazırlık hatta erken doğum belirtisi olduğunu yazıyordu dr sormak için sabırsızlanıyorum
ama yarın dr randevusu olan ve bu durumu yaşayan ark sorarsa bizlerde paylaşsın lütfen
benim randevum pazartesi günü eyvahedigeldismile

bilmiyorumkismile

erken doğum mu,ben normaldir diye düşünmüştüm. biraz araştırıyım bari..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ay benim daha 5 haftam var yaaaaa senin ne güzel az kalmış bu arada geçen dr gittim mideden dolayı 31+4 günlük dedim 32 haftalık gebelik yazdı şimdi ben 32 haftalık mı oldum

Canım hatta 33e girmek üzeresin 32+0 olunca 33. hafta sayılıyor artık:))

günaydınlar canlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorumm
Hoşgeldin canım sana da sağlıklı huzurlu bebişle mutlu günler

maşallah didemcim sende azaltmışsın..inşallah sorunsuz geçirirsin canım,hazırlıkların da bitmiş sayılır ..kaydirigubbakcemile5

İşallah canım hepimiz sorunsuz geliriz bu işin sonuna bitti sayılır ama odasını filan izne çıkınca yerleştiricem hastane çantamı da tabi daha erken diyorum

ay benim daha 5 haftam var yaaaaa senin ne güzel az kalmış bu arada geçen dr gittim mideden dolayı 31+4 günlük dedim 32 haftalık gebelik yazdı şimdi ben 32 haftalık mı oldum

yarın tam 32. haftanı doldurmuş oluyorsun canım tickerına göre :)) senin aramızda 1 gün var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…