benim prensesim de dönüyor şu anda .kafası aşağı da ayakları sağ kaburgamda .bazen gerginleşiyor.çok şükür iyiyiyz.
okulun son günleri karneleri hazırlıyoruz...2 haftam kaldı yaşasın.son günler olunca dayanıyorum.raporum başladığında zaten tatile girmiş olacağız..zemuszemus
günaydın kızlar
dr muayenesine gidip bu bebekteki kasılma ve sertleşmeler hakkında bilgi alan varmı?
benim muaynem pazartesi ama merak ediyorum
alttan kasılma hiç yaşamadım ama bebek günde 3-4 kez yapıo tırsıyorum
bi de bu çatı muaynesini kaçıncı hafta yapıolar bilgi verirseniz sevinirim
inşallah canım[ı]günaydıınn... Ben de ben deee opuyorumnanaktan ben de yarın meleğimi görücem... Inş. Iyidir sağlıklıdır hepsii... [/ı]
ayyy ne güzel yaa... benim eğer dr rapor verirse yarın 5 haftam var... hoş ne 5 haftalar geçirdik ama bu en zor olanı olacak sanırım... ne diyelim Allah bir sabır bir de sağlık versin her türlü geçecek inş. zaman :))
GÜNAYDIN CANCAN..
Resim Yükle, Images Upload | Your Free Image Upload Service
CANIM BU SİTEYİ AÇ, GÖZAT KISMINDAN RESMİ YÜKLE. ALTTA upload now YAZAR ONU TIKLA.. RESMİN YÜKLENDİKTEN SONRA;6 TANE FORUM KODU ÇIKAR,SEN ALTTAKİ Direct Linking Code OLANI KOPYALİCAKSIN VE MESAJ YAZARKEN DE; SARI KARE OLAN YERİ TIKLA VE BAĞLANTIYI YAPIŞTIR... hihoyyyt
inşallah canım
benim karnımda catlaklar oluyo :(((((((
sağol canımın içi
deniyorum hemen
ama galiba sitede sorun var
neyse öğrenmiş oldum en kısa zamanda yüklücem inşallah
canım kasılmadan kastettiğin şu mu,bende bazen sol karın kısmımda minik bi sertlik avuç içim kadar bebişin kafası,sağ tarafımda resmen şişmiş tepe gibi arkadaşım orasıda poposu veya sırtı diyo.bu şekilde bir süre duruyor.karnım geriliyo iyice.bende hafif hafif masaj yapıyorum .rahatlıyor,kayboluyor.bazen de vuruyor..:))..ben endişelenmemiştim...
evet canım doğum kanalında herhangi bir kasılma olmazken bebek yapıyor hatta bazen ard arda yapıyor ilk başlarda kormuyordum gerilip içetde kendine yer açtığını düşünüyordum ama korkmaya başladım nie böyle yapıyor die
bi kaç site yorumlarındada bazı annnelerde vajina kasılması hissedilmediği sadece bebek kasılması yaşandığı ve bunların doğuma hazırlık hatta erken doğum belirtisi olduğunu yazıyordu dr sormak için sabırsızlanıyorum
ama yarın dr randevusu olan ve bu durumu yaşayan ark sorarsa bizlerde paylaşsın lütfen
benim randevum pazartesi günü eyvahedigeldismile
3 HAFTAM KALDI BENİM İŞ YERİNDE 36da çıkıcam:)
3 HAFTAM KALDI BENİM İŞ YERİNDE 36da çıkıcam:)
ay benim daha 5 haftam var yaaaaasenin ne güzel az kalmış bu arada geçen dr gittim mideden dolayı 31+4 günlük dedim 32 haftalık gebelik yazdı şimdi ben 32 haftalık mı oldum
günaydınlar canlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorumm
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzopuyorumnanaktan
ay benim daha 5 haftam var yaaaaasenin ne güzel az kalmış bu arada geçen dr gittim mideden dolayı 31+4 günlük dedim 32 haftalık gebelik yazdı şimdi ben 32 haftalık mı oldum
Hoşgeldin canım sana da sağlıklı huzurlu bebişle mutlu günlergünaydınlar canlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorumm
maşallah didemcim sende azaltmışsın..inşallah sorunsuz geçirirsin canım,hazırlıkların da bitmiş sayılır ..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?