2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım,nasılsınız..sana da sağlıklı günler diliyoruz kızımla..gülay 86 arkadaşımız erken doğum belirtisi dedi kaslıma ve gerginliklere .sence olabilir mibilmiyorumkismile

aslın da bu aylarda normalmi ama düzenli aralıklarla olması erken doğum belirtisi die okumuştum bende sabah öğlen akşam ve yatmadan günde 4 kez filan oluyor sizce bu sıklığa düzenli diyebilir miyiz?

arkadaşlar ben magnezyum kullandığım halde iki gün önce uykumda baacağıma kramp girdi.çok canım acıdı.bol su tüketmek lazımmış.kalsiyum -magnezyum dengesi olsa bile kramp giriyorsa susuzluk kramp yaparmış..

aslın da bu aylarda normalmi ama düzenli aralıklarla olması erken doğum belirtisi die okumuştum bende sabah öğlen akşam ve yatmadan günde 4 kez filan oluyor sizce bu sıklığa düzenli diyebilir miyiz?

ben düzenli olup olmadığına dikkat etmemiştim canım..ama benimde 3-4 kez oluyordur.altta kasılma filan yok bendede..

4. Doğum ağrıları: Gebeliğin son aylarında görülen düzensiz aralıklarla gelen, alt karın ve kasıkta hissedilen, şiddeti değişken, karında sertleşme ile birlikte olan, pozisyon değişikliği ile azalan ya da kaybolan, kısa süreli kasılmalar yalancı doğum ağrıları olarak bilinir. Doğuma yaklaştıkça yalancı doğum ağrıları yerini gerçek doğum ağrıları denen daha şiddetli, sırtın alt kısmından başlayıp karna yayılan ve karında sertleşmenin eşlik ettiği, daha uzun süren (30-60 saniye), düzenli aralıklarla gelen, dinlenmekle geçmeyen, aralıkları ve şiddeti giderek artan kasılmalara bırakır. Beş dakikada bir gelen ve 1 dakikadan uzun süren kasılmalar ya da su gelmesi halinde doktorunuza başvurmanız önerilir.
çok tırsıyorummm

hoşgeldin canım,nasılsınız..sana da sağlıklı günler diliyoruz kızımla..gülay 86 arkadaşımız erken doğum belirtisi dedi kaslıma ve gerginliklere .sence olabilir mibilmiyorumkismile

sağol canım bizde iyiyiz allahımıza şükürler olsun canım kasılmalar bende uzun zamandır var ağrısız sık olmadığı sürece sıkıntı olmuyor canım

Ya dÜn hıÇ bırŞeyyoktu eve bır gıttım karnıma krem sÜrÜcem oda ne 3-4 tane catlak yaaaa cok moralım bozuldu (

Karında, kasıklarda ve belde ağrılar başlar. Bu ağrılar düzenlidir. Karında sertleşme ile birlikte ağrının hissedilmesi doğumun yaklaştığının habercisidir. Başlangıçta hafif olan, kısa süren ve seyrek olan bu ağrılar gittikçe daha uzun, şiddetli ve sık hale gelir. Her durumda devam eder, geçmez

Karnımda sertleşme ile birlikte sağ kasığımda da ağrı oluyor bıcak sağlanıyor sanki ama dayanılmazz değil şimdilik
günde 4 kez yaşıyorum bu olayııııı ooooooooof nolcek sonum

canım merak etme benin uzun zamandır sağ kasığımda adet sancısı gibi ağrım oluyor kasılmam sertleşmem var ama daha hiçbiri doğum eylemi değil doğum başladığı zaman en geç 1 hafta içinde gerçekleşir tatlım o ağrılar o kadarda hafifte kalmaz ağrısız hamilelik olmazzzzzzzzzz

merak ediyorum şekerlerini,eminim güzel olmuştur.malzemeler nerelerde satılıyor acaba.çiçekçilerdemi,şekerlemecilerde mi..

canım ya burda bi mağaza var ordan aldım
ama ne şekerci ne çiçekci:))
herşey olan bi yer kızılayda çok güzel
bende bilmiyodumda arkadaşım sayesinde öğrendim:)
site düzelsin yüklücem inşallah

günaydınlar canlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorumm

merhaba canım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan

günaydınlar herkese uzuuunnn bir geçmiş birikti biraz okuyup yetişiym

günaydın canım

off canım ya bende aynı dertten müzdaribim
dr un verdiğini kullanıyorum ama halen geceleri oluyor bazen
ne yapsak bilemiyorum:gitme:

Bende de oluyor gecenın bır yarısı bacaĞımıkoĞarıp atasım gelıyo kocam ona cÖzÜm buldu kramp gıren yere toplu ıĞne batıyo 2-3 sn sonra gecıyo adam da sasırdı gece yarısı bır bagırıyorum kı:) sormayın apt.ayaĞa kalkıyo bende magnezyum ıÇıyorum bolda su ıÇerım gÜnde 2,5 rahat ıÇıyorum dur

canım endişelnme sen yine de.istersen doktorunu ara için rahat etsin .muayenene az kalmış belki erken çağırır.

3 HAFTAM KALDI BENİM İŞ YERİNDE 36da çıkıcam:)

31. hafta bitmiş 32 den 4 gün almışsın 32+0 da 32 yi bitirmiş olacaksın

bu hesaplamalar beni mahvetti valla e ben daha 32. haftada alınan o 5 hafta daha çalışabilir raporu almadım yanlışlık olur mu ki

yarın tam 32. haftanı doldurmuş oluyorsun canım tickerına göre :)) senin aramızda 1 gün var :)

ebettt aramızda bi gün var bakalım kim önce doğıuracak

bende magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başladım ama bi fayda göremedim hele o megnezyumu içerken midem allak bullak oluyo ne pis bi tadı var yarebbim

Ya dÜn hİÇ bİrŞeyyoktu eve bİr gİttİm karnıma krem sÜrÜcem oda ne 3-4 tane catlak yaaaa cok moralİm bozuldu (

he he he ben krem falan sürmüyom artık koyverdim çünkü hertarafım çatladıı

canım bende magnesıum da suda aynen içiyorum ama kramp bende de arada oluyor canım gebelik sıkıntıları işte ne yapacaksın en fazla 2 ay sonra geçecek hepsi canım katlanmamız lazım artık

ben suyu az içmiştim ondan oldu sanıyordum son günlerde.magnezyum kullandığım için içim rahattı kramp olmaz sanıyordum.meğer her an her şey olabiliyormuş..:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…