günaydınlar canlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorumm
günaydınlar herkese uzuuunnn bir geçmiş birikti biraz okuyup yetişiym
hoşgeldin canım,nasılsınız..sana da sağlıklı günler diliyoruz kızımla..gülay 86 arkadaşımız erken doğum belirtisi dedi kaslıma ve gerginliklere .sence olabilir mibilmiyorumkismile
aslın da bu aylarda normalmi ama düzenli aralıklarla olması erken doğum belirtisi die okumuştum bende sabah öğlen akşam ve yatmadan günde 4 kez filan oluyor sizce bu sıklığa düzenli diyebilir miyiz?
hoşgeldin canım,nasılsınız..sana da sağlıklı günler diliyoruz kızımla..gülay 86 arkadaşımız erken doğum belirtisi dedi kaslıma ve gerginliklere .sence olabilir mibilmiyorumkismile
Karında, kasıklarda ve belde ağrılar başlar. Bu ağrılar düzenlidir. Karında sertleşme ile birlikte ağrının hissedilmesi doğumun yaklaştığının habercisidir. Başlangıçta hafif olan, kısa süren ve seyrek olan bu ağrılar gittikçe daha uzun, şiddetli ve sık hale gelir. Her durumda devam eder, geçmez
Karnımda sertleşme ile birlikte sağ kasığımda da ağrı oluyor bıcak sağlanıyor sanki ama dayanılmazz değil şimdilik
günde 4 kez yaşıyorum bu olayııııı ooooooooof nolcek sonum
merak ediyorum şekerlerini,eminim güzel olmuştur.malzemeler nerelerde satılıyor acaba.çiçekçilerdemi,şekerlemecilerde mi..
günaydınlar canlar güzel sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorumm
günaydınlar herkese uzuuunnn bir geçmiş birikti biraz okuyup yetişiym
arkadaşlar ben magnezyum kullandığım halde iki gün önce uykumda baacağıma kramp girdi.çok canım acıdı.bol su tüketmek lazımmış.kalsiyum -magnezyum dengesi olsa bile kramp giriyorsa susuzluk kramp yaparmış..
merhaba canım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
Karında, kasıklarda ve belde ağrılar başlar. Bu ağrılar düzenlidir. Karında sertleşme ile birlikte ağrının hissedilmesi doğumun yaklaştığının habercisidir. Başlangıçta hafif olan, kısa süren ve seyrek olan bu ağrılar gittikçe daha uzun, şiddetli ve sık hale gelir. Her durumda devam eder, geçmez
Karnımda sertleşme ile birlikte sağ kasığımda da ağrı oluyor bıcak sağlanıyor sanki ama dayanılmazz değil şimdilik
günde 4 kez yaşıyorum bu olayııııı ooooooooof nolcek sonum
3 HAFTAM KALDI BENİM İŞ YERİNDE 36da çıkıcam:)
31. hafta bitmiş 32 den 4 gün almışsın 32+0 da 32 yi bitirmiş olacaksın
yarın tam 32. haftanı doldurmuş oluyorsun canım tickerına göre :)) senin aramızda 1 gün var :)
arkadaşlar ben magnezyum kullandığım halde iki gün önce uykumda baacağıma kramp girdi.çok canım acıdı.bol su tüketmek lazımmış.kalsiyum -magnezyum dengesi olsa bile kramp giriyorsa susuzluk kramp yaparmış..
Ya dÜn hİÇ bİrŞeyyoktu eve bİr gİttİm karnıma krem sÜrÜcem oda ne 3-4 tane catlak yaaaa cok moralİm bozuldu(
Bende de oluyor gecenİn bİr yarısı bacaĞımıkoĞarıp atasım gelİyo kocam ona cÖzÜm buldu kramp gİren yere toplu İĞne batıyo 2-3 sn sonra gecİyo adam da sasırdı gece yarısı bİr bagırıyorum kİ:) sormayın apt.ayaĞa kalkıyo bende magnezyum İÇİyorum bolda su İÇerİm gÜnde 2,5 rahat İÇİyorum dur
Bende de oluyor gecenİn bİr yarısı bacaĞımıkoĞarıp atasım gelİyo kocam ona cÖzÜm buldu kramp gİren yere toplu İĞne batıyo 2-3 sn sonra gecİyo adam da sasırdı gece yarısı bİr bagırıyorum kİ:) sormayın apt.ayaĞa kalkıyo bende magnezyum İÇİyorum bolda su İÇerİm gÜnde 2,5 rahat İÇİyorum dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?