merhaba güzel anneler..:))
bişi socam size karnhı çatlayan anneler var mı?benim göğüsler çatladı ama karnımda henüz bişi yok çok şükür...merak ettiğimse bi arkadaş karnın çatladıysa anlamazsın doğumdan sona belli olur dedi bende korktum ,göğüslerim çatladı ve gayette belli oluyo karnım niye sona göstersin ki dimi ama...karnı çatlayanlar yazabilir mi nasıl görünüyo??
Günaydın Kızlar... :)
çiğdemin mesajını okudumda bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor?
pınarcım hoşbuldum bitanem...
ay kızlar benim tosun bu hıçkırık işini hepten abarttı.
günde 3 kere ouyor artık ay ne çok hıçkırıyor.
akşam geç yattım yine eşim uyumuştu yatağa
gittiğimde.benimki hıçkırıyordu..eşimde elini göbişime
koydu(artık beni değil oğluşunu arıyor valla uyku sersemi)
uyku arasında aaa hıçkırıyo gene dedi.o bile anlıyo hemencecik.
sabah 6 buçukta tuttu bi de şu anda hıçkırıyor.sizinde bu kadar
sık oluyor mu?
pınarcım hoşbuldum bitanem...
ay kızlar benim tosun bu hıçkırık işini hepten abarttı.
günde 3 kere ouyor artık ay ne çok hıçkırıyor.
akşam geç yattım yine eşim uyumuştu yatağa
gittiğimde.benimki hıçkırıyordu..eşimde elini göbişime
koydu(artık beni değil oğluşunu arıyor valla uyku sersemi)
uyku arasında aaa hıçkırıyo gene dedi.o bile anlıyo hemencecik.
sabah 6 buçukta tuttu bi de şu anda hıçkırıyor.sizinde bu kadar
sık oluyor mu?
merhabalar sana damerhaba güzel anneler..:))
bişi socam size karnhı çatlayan anneler var mı?benim göğüsler çatladı ama karnımda henüz bişi yok çok şükür...merak ettiğimse bi arkadaş karnın çatladıysa anlamazsın doğumdan sona belli olur dedi bende korktum ,göğüslerim çatladı ve gayette belli oluyo karnım niye sona göstersin ki dimi ama...karnı çatlayanlar yazabilir mi nasıl görünüyo??
bURDAYIM CANIM yine yoğunum yin eyoğunum çıldırıcam
ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK
Ayyyy canım benim çokkkk tatlılar!!!! Sepet de süper miş, nerden aldın sepeti kuzum? Şeker yaptırıyorum ama sepeti henüz almadım. kaydirigubbakcemile2
maşallah cok güzel
angel çokkkk güzel hepsi canım rabbim ağız tadıyla kullanmayı dağıtmayı nasip rtsin inşallah....
canım ca içerikli hiçbirşey yemeyin çünkü etkisini öldürüyor canım ben içiyorum allıştım 5 aydır tadıda fena değil şekerli limonataa gibi geliyor bana canım içtikten sonra 1 saat hiç birşey yiyip içmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?