2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler..:))

bişi socam size karnhı çatlayan anneler var mı?benim göğüsler çatladı ama karnımda henüz bişi yok çok şükür...merak ettiğimse bi arkadaş karnın çatladıysa anlamazsın doğumdan sona belli olur dedi bende korktum ,göğüslerim çatladı ve gayette belli oluyo karnım niye sona göstersin ki dimi ama...karnı çatlayanlar yazabilir mi nasıl görünüyo??

kımızı kırmızı cizgi canım benimde 5-6 tane oldu dün aksam farkettim bendede yoktu aniden oldu aslında kremde sürüyorum (

Günaydın Kızlar... :)

çiğdemin mesajını okudumda bu çatı muayenesi ne zaman yapılıyor?

canımcım benden su gelmişti bir ara ozaman gittiğimde yapmışlardı canım acayip yanmıştı.yan
açılma var mı diye bakmışlardı ama çatı muayenesi ile aynı şey büyük ihtimalle işte haftalarımız yaklaştıkça çatılarda açılma var mı diye bakıyorlarmış.geçen gecede haziran annelerinde pamık diye bi arkadaşla konuşmuştuk
onunda canı çok yanıyormuş çatı muayenelerinde.hatta orada 1 kaç kişi daha vardı hayır okadar da değil faan demişlerdi.benim canım acayip yanmıştı.e onunda öyleydive dr.u
demiş hiç ama hiç 1cm bile açılman yok demiş(o yüzden canı da yanıyormuş)nomal
doğum yapamazsın demiş.o epiduralli normal istiyordu cuma sabahtan alalım sezeryana demiş.heralde şimdi bebişi kucağındadır bu saatlerde:)))

ama benimde aklım karıştı acaba benim de çatılarım darmıdır ki:uhm:
ama çatı muayenesi yapılmadan tekrara anlayamayız sanırım...
ben de ne zaman başlıyor bu muayeneler bilmiyorum.bilen varsa söylesin kızlar...

canım seninki zaten hareket konusunda da hıçkırık konusunda da istisnaaa seninki kadar haketli olan yok topikte çiğdemin bile arada durduğu olyor benim 2 3 günde bir anca hıçkırıyor canım

senin tosunu yerim benn:) benimki de en çok geceleri hıçkırıyo galiba yatarken düzenli bi şekilde aynı yerde tık tık tık ama senkronize vaziyette birde geçmiyo nerdeyse yarım saat:) diyom kızım bütün suyu mu yuttun ne ettin:)

merhabalar sana da
hahhh gel kuuzumm bana:) benim karnım belimin yanları vee diz kapağımın arka tarafları çatladı hemde öle beyaz değil kırmızı kırmızı belli olmaz olurmu kocşim görünce kızım ne yaptın anneni ne hale soktun parçalamışsın resmen diyo bi görsen var ya hani yeryüzündeki sıckalıkları gösteren harita varya izoterm mi neydi çizik çizik oluyo aynı o na benziyo

bURDAYIM CANIM yine yoğunum yin eyoğunum çıldırıcam

cnmmmm sende benim gibi kafa yiyenlerdensin demiii bende izne çıkıcam hala yanıma adam vermedi müdür sen 10 günde bütün işelri öğretirsin diyoklava:

günaydın canım...

çok belli oluyor... kıpkırmızı çizgiler... mümkün değil belli olmaması...

Benim yerime eleman bile almıyorlar diğerlerine dağılacak izinler kalktı yandı arkadaşlar valla izinşler bile kalktı.

bende de erken doğum vardı ozaman baktılar benimde canım acıdı bende acılma var evde filan yattım simdi kanama filan yok ama bakalım yarın gidicez doktor amcamıza

angel çokkkk güzel hepsi canım rabbim ağız tadıyla kullanmayı dağıtmayı nasip rtsin inşallah....

merhaba canım nasılsın
benim çatlağım var 2 adet kırmızı
ama karnımda değil daha alt tarafta tam bikini bölgeme denk geliyor
onu kamufle ederimde inşallah daha çok olmaz
ama kırmızı yani belli oluyor:gitme:

ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE SAĞLIK

sağol canım opuyorumnanaktan

Ayyyy canım benim çokkkk tatlılar!!!! Sepet de süper miş, nerden aldın sepeti kuzum? Şeker yaptırıyorum ama sepeti henüz almadım. kaydirigubbakcemile2

ayy canım beğenmenize çok sevindim:kedi:
burda bi mağaza var ordan aldık sier arkadaşım gösterdi onunla gittik
çokta uyguna geldi
kendim yapıcam malzemeyi aldım :) sadece içine koku yada şeker alıcam o kadaropuyorumnanaktan

maşallah cok güzel

Şeniz

çatlak nasıl olurmuş bende görün... çatlamayan birtek yerim kalmadı parmak giriyo çatlaklarıma kıpkırmızı göbek deliğimin etrafı içler acısı hepden.. haritaya benzedim aynı amannnnnn napim kızlarımın canı sağolsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…