2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım gitmedik öğlenden sonra bir başladı hareket etmeye geceye kadar durmadıı valla bende şaşırdım artık bunlar ne yapıyorlar içerde bir gün öyle bir gün böyle canım canım her bebek farklı yapılarda o yüzden herkesin kendine özgü hareketleri vardır kafanı takma hareket etmesi kadar normal birşey yok canım ne güzel seni hiç endişelendirmiyor

Ben göremedim bu salak bilgisayar resimleri açmıyor

ay ya ne gıcık işyerleriniz varohaoldumsmile

canım hepsi süper olmuşşşşş kendinmi yaptın herşeyiii

yok canım aldım hepsini hazır
sadece şeker malzemelerini aldım onları evde kendim yapıcam
yani arasına şeker yada koku koyup paketlicem bide magnet yapıştırcam buzdolabı süsü olcak inşallah

Burcum ben de göremiyorum ama eminim çok güzel olmuşlardırrrr opuyorumnanaktan

çok güzeller canımm
ne kadarda açıksözlüyümkaydirigubbakcemile3

Merhaba günydın benim karnım çatladı ve gayette net belli üzüldüm ama oğluşumun canı sağolsun napım...

nereye gidiyosun ki canımmbilmiyorumkismile

canım yaa benimde en çok sevdiğim şey çikolata
ama yiyemiyorumki sonra burnumdan geliyo resmen
midemi mahvediyor
bazen dayanamıyorum yiyorum ardından hemen şuruba dayanıyorum:sinifsinif:

oyy oyy canım.
olur böyle şeyler bütün hormonal dengemiz değişiyor..
bi hava al.
kendine yakın hissettiğin birini ara ya da biz varız işteeee...:1hug:

neyseki her zamanki gibi kadınlar klubünde konuyla ilgili bi şeyler var kendimi yanlız hissetmedim tabi çoğunun sonuçları iyi değil ama bakalım bizi neler bekliyor allah bebeğimi korusun
bu arada tşk ederim iyi dilekleriniz için

aspirincim çok geçmiş olsun canım...umarım hiiç bişiler olmaz ve sağlıkla kavuşursunuz bebişinle birbirinize :Saruboceq:

fotokolik canım arada bana da oluyor öyle hormonlarla ilgili olabilir canım,ama koyverme kendini keyif alacağın şeylerle uğraş;bebişinle alışveriş yapın onunla ilgili şeyler oku,konuş yavrunla o da bi iki tekmeledimi keyfini yerine getirir inş.

:lepi:
Kalbini ferah tutmaya çalış aspirin..benim bi yakınımında aynı sorunu var. Ve 2 gün önce 3. çocuğunu doğurdu. Her hamileliğinde aynı sorunu yaşadı ama. Hamileliğini muhakkak ki yatakta geçiriyordu. Doktor ilaç veriyor onu alıyor ve bol istirahat yapıyor işte. O şekil başedilebiliyor. Sadece çocuğu anne karnında fazla bekletmiyorlar işte. 9. ayını doldurmasını beklemeden alıyorlar hemen 9. ayın başında. Sonuç olarak kendi de, o üç çocuğu da şükürler olsun ki sapa sağlam. Sen de çok dert etme olur mu?

canım canını sıkma 4 5 hafta daha bebek içerde kaldımı tamam tatlım birde tansiyonun okadar yüksek değil preklamsiden bahsetmek içi 14/10 dan yukarı olması gerekir düşünüp daha fazla çıkarma tatlım magnesıum preklamsi tedavisindede kullanılıyor diye biliyorum doktoruna sor istersen canım birde yatıp dinlenmek sakin bir ortamda olmak tansiyonu çok ayarlıyor canım

ahhh tatlım üzüldüm bak senin için çok şükür bende mide sorunu henüz yok çok fazla fazla yamediğim sürece (o koca çikolatalar fazla değil yani :)))..rahatım yani

hoşgeldin canımcım.demek olabiliyormuş yaa benimki günde en az 2 kere hıçkırıyor.
3 te oluyor bazen...

aaa yapma pelincim niye ağlıyosun canım yaa.
gerçi sana diyorum ama ben de de toplanıyo toplanıyo bi bırakıyorm kendimi.
geçen akşam içimden ağlamak geliyo eşimle çekirdek çıtlıyorz.bıraktım çekirdekleri
ben ağlamak istiyorum dedim başladım ağlamaya eşimde sarıldı ağla bitanem falan
diyince de daha beter ağladım ağladım sonra kendiliğinden geçti ne saçma dimi.
sende ağla ama çok ta değil hormonlar işte...

ay aman çirkin olsunlar kız pınar çirkin ördek yavrum benim mmmm yerim genede ben
onu oyyy ne kadar çirkin olsa onun bebek kokusu var teyzesi...opuyorumnanaktan

hoş geldin cnmmm

ya o herkeste oluyo cnm benim bende sabah sabah işe gelirken serviste bi ağlayasım tuttu sinirlerim çok yıprandı bu hafta malum bende birde kaynana var evde

sen bulursun bi yolunu kuzummm bizi bırkama öle

amin cnm amin ne yapalım gari gülelim eğlenelim bu aralar. bakma aslında çok hhuzurlu değilim evde kayn. var bu bir annem dün biyopsi oldu memesinde kist vardı çoğalmış ve yanında değilim babam kalp hastası iice ağrıları artmış onlara üzülüyorum hep ama kismeye belli etmemeye çalışıyorum içime atıyorum maalesef. olmadı kocamdan çıkartıyom sinirimi
allahtan o anlıyo derdimi:)

canımcım ben senin yerinde olsam hiç telaş yapmadan gider hastanede yatardım.
allah korusun anne daha çok tehlikede diyorsun.hastanede yatman daha iyi olacak
senin için belliki..ama tabii 36.haftaya kadar yatıracaksa da zorr can sıkıntısından patlar insan.neyse allah yardımcın olsun.sürekli bak tansiyonuna..

sağol birmelek artık erken doğumlarda yaşama şansı çok yüksek ama yinede allah korusun insan korkuyor yada hayal ettiklerinin çok gerisinde kalıyor neyse sizinde canınız sıkılmasın strese girmeyin
bu arada angel burcu şekerler sepet hepsi çok tatlı annemde bana o kapı süsünde bi biberon var ya onun şekerinden alıcakmış tam anlayamadım görmediğim için gerçi

derincim saol canım koptum zaten tutana aşk olsun neyse açılırım inş..

Aspirincim çokçgeçmiş olsun tekrar
Takip ediorm sürekli seni ama lütfen bebeğin için üzme kendini
Hayırlısıyla kucağına alınca bunların acısını çıkartırsın

amin cnm amin ne yapalım gari gülelim eğlenelim bu aralar. bakma aslında çok hhuzurlu değilim evde kayn. var bu bir annem dün biyopsi oldu memesinde kist vardı çoğalmış ve yanında değilim babam kalp hastası iice ağrıları artmış onlara üzülüyorum hep ama kismeye belli etmemeye çalışıyorum içime atıyorum maalesef. olmadı kocamdan çıkartıyom sinirimi
allahtan o anlıyo derdimi:)[/QUOTE]

canım yaa hayat işte herkeste var bi sorunlar ama dedğin gibi şimdi onlardan çok bebişlerimizle ve onların mutluluğla ilgilenmemiz gerek...ondan sebeb güleleim hep inş. kaydirigubbakcemile2

çİĞDOŞ kız napıyım net koptu şimdi de ama yazamasam da okkudum ben de çok üzülüyorum sen gidiyorsun diye ne çare bulduın kız nete girmek için anlat bakıyım...

Bu arada masal çok yaramaz bugünnnn

çiğdemcim benim zıpırdan bahsettim senin için ama görmedin sanırım :))

'bu arada çiğdemcim ben seni okudukça rahatlıyorum benim zıpırdan bi tane daha var diye...geçen gece saat dörde kadar kitap okumak zorunda kaldım...ya bi durmaz mı saatlerce bebek uyurken bile hareket ettiğine kanaat geitriyorum artık...geçen kardeşim karnımın bi an kalktığını farketti hop diye hoplatıyo bildiğin,abla napıyo yaaa diyo(18 yaşında)dayısına çekmiş diyo :))'

demiştim:))

ahhh tatlım üzüldüm bak senin için çok şükür bende mide sorunu henüz yok çok fazla fazla yamediğim sürece (o koca çikolatalar fazla değil yani :)))..rahatım yani

evet bende üzülüyorum kendime:)
sevdiğim şeylerden mahrum kaldığım için:)

sağol canımm
evet bende gördüm onlardan bundan birazcık daha küçük ve çok sevimliler
alsın mutlaka bayılırsın sendeekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…