ay aman bilmiyorum ki istisna mıdır benimki..yazmıyorum artık valla abarttıığımı
düşünücek herkes diye.ama merakta etmiyor değilim acaba benimki gibi olan var mı
diye...ama 2-3 gündür daha bi normalleşti tabi hiç durmuyo da öyle canımı da acıtmyor.
sen ne yaptın dün hissetmiyorm sbah beri dedin acile falan mı gittiniz?
Ben göremedim bu salak bilgisayar resimleri açmıyor
canım hepsi süper olmuşşşşş kendinmi yaptın herşeyiii
Burcum ben de göremiyorum ama eminim çok güzel olmuşlardırrrr opuyorumnanaktan
merhaba güzel anneler..:))
bişi socam size karnhı çatlayan anneler var mı?benim göğüsler çatladı ama karnımda henüz bişi yok çok şükür...merak ettiğimse bi arkadaş karnın çatladıysa anlamazsın doğumdan sona belli olur dedi bende korktum ,göğüslerim çatladı ve gayette belli oluyo karnım niye sona göstersin ki dimi ama...karnı çatlayanlar yazabilir mi nasıl görünüyo??
saçmalama be niye pas vermiyeyim sen görmüyosun ki
yoğunluktan görmüyosun diye yazmıyorum bende..bunu göricen mi o da mechul..
al sana paaassssalsanaalsanasmile
aaa ama çok fenayım bugün çok duygusalım ayrı kalıcam sizdensenağlama
ama bişi gelio aklımakaydirigubbakcemile3buraya gelmenin bi yolukaydirigubbakcemile3
cevaplar için teşekkürler şekerler....pınarcım güldürdün beni :))allah hepimizi güldürsün inş.:))
benim kocişte çok güzel oldum böyle,göbüşün çok tatlı diyip duruyo ama beni kandıyor olabilir:)oğlunu seviyo tabi o çıkınca ne der bilemiyorum :)).. biliyo tatlıyı çok sevdiğimi her gün kocaman çikolatalarla geliyo ama evde olunca da dayanamıyorum artık bi elime alınca şu kalıp çikolatlar var ya 100 gr 80 gr felan bi kere de yiyom yaa...dün gece yatacakken elimden aldı birini,gündüz kocaman bi tane yemiştim zaten...bende dedim alma madem dayanamıyorum görünce.........:))
bu arada çiğdemcim ben seni okudukça rahatlıyorum benim zıpırdan bi tane daha var diye...geçen gece saat dörde kadar kitap okumak zorunda kaldım...ya bi durmaz mı saatlerce bebek uyurken bile hareket ettiğine kanaat geitriyorum artık...geçen kardeşim karnımın bi an kalktığını farketti hop diye hoplatıyo bildiğin,abla napıyo yaaa diyo(18 yaşında)dayısına çekmiş diyo :))
oyy oyy canım.selam annecikler ve kuzuları nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk
N akşamdan beri gözyaşlarım kirpiklerimde zor tutuorm kendimi ağlamamak için
Ama bu sebepsiz olan bişi
Kenimi kötü ve yanlız hissediorm
İçim çpk fena garip bi hüzün var
Hatta zor yazıorm burnum sızlıo çenem titrio resmen..
Merhaba günydın benim karnım çatladı ve gayette net belli üzüldüm ama oğluşumun canı sağolsun napım...
preeklamsi diye bi şey işte dr panik yapmıyayım diye telafuz etmiyor ama araştırdım başka bi açıklaması yok gebelerin yüzde bilmem kaçında görülebiliyormuş henüz neden olabileceği kesin değil ama oluyormuş işte sonuçları pek iyi değil yani hem anne hem bebek tehlikede ama ağır durumlarda önceliği anne alıyor ayy işte kötü bi şey olmadı 36. haftaya kadar tansiyon yükseltmemek için sürekli yatıcam yada ilaç kullanıcam bilmiyorum dr hastaneye yatırmam lazım ama sen daha çok panik yaparsın tansiyonun çıkar dedi hatta gelme telde konuşalım burda heycanlanıyorsun dedi bakalım hayırlısı bebeğimede bi şey olmasında gerisi sorun değil
preeklamsi diye bi şey işte dr panik yapmıyayım diye telafuz etmiyor ama araştırdım başka bi açıklaması yok gebelerin yüzde bilmem kaçında görülebiliyormuş henüz neden olabileceği kesin değil ama oluyormuş işte sonuçları pek iyi değil yani hem anne hem bebek tehlikede ama ağır durumlarda önceliği anne alıyor ayy işte kötü bi şey olmadı 36. haftaya kadar tansiyon yükseltmemek için sürekli yatıcam yada ilaç kullanıcam bilmiyorum dr hastaneye yatırmam lazım ama sen daha çok panik yaparsın tansiyonun çıkar dedi hatta gelme telde konuşalım burda heycanlanıyorsun dedi bakalım hayırlısı bebeğimede bi şey olmasında gerisi sorun değil
nereye gidiyosun ki canımmbilmiyorumkismile
canım yaa benimde en çok sevdiğim şey çikolata
ama yiyemiyorumki sonra burnumdan geliyo resmen
midemi mahvediyor
bazen dayanamıyorum yiyorum ardından hemen şuruba dayanıyorum:sinifsinif:
hoşgeldin canımcım.demek olabiliyormuş yaa benimki günde en az 2 kere hıçkırıyor.Merhabalar...herkese hayırlı sabahlar, öğlenler, cumalar...kısacası hayırlı olan herşey sizlerin olsun.
Benim bebekte hergün mutlaka hıçkırır, hatta günde 3 defa olduğu olur, olunca da hemen bitmez uzun sürer. Sonrasında karnımda sürekli o bahsedilen sertleşmeler oluyor bebiş hareket ederken. Kafası poposu filandır hareket ediyor deyip geçiyordum. Ama onun doğum kasılması olabileceği hiç aklıma gelmiş değildi. Bazen o taş kesen yer uzun süre öyle kalıyor hatta. Bende daha çok ishal sancısı gibi arada gelen kısa sancılar var. Onları yalancı doğum sancısı diye biliyorum. Çünkü doğumda yaşadığı sancıları anlatan çoğu kişi de o sancıyı şiddetli ishal sancısı diye tarif etti bana. Ben ondan sonra adlandırabildim neyin ne olabileceğini.
aaa yapma pelincim niye ağlıyosun canım yaa.selam annecikler ve kuzuları nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk
çisoş bu arada doğdukları zaman çok çirkin olacaklar bebiklerbakalım ben ilk doğduğum zaman annem çok ağlamış bu ne biçim kız evde kaldı diye be benim kızım değil diye düşün karıyı bunalıma sokmuşum ilk günden
Merhabalar...herkese hayırlı sabahlar, öğlenler, cumalar...kısacası hayırlı olan herşey sizlerin olsun.
Benim bebekte hergün mutlaka hıçkırır, hatta günde 3 defa olduğu olur, olunca da hemen bitmez uzun sürer. Sonrasında karnımda sürekli o bahsedilen sertleşmeler oluyor bebiş hareket ederken. Kafası poposu filandır hareket ediyor deyip geçiyordum. Ama onun doğum kasılması olabileceği hiç aklıma gelmiş değildi. Bazen o taş kesen yer uzun süre öyle kalıyor hatta. Bende daha çok ishal sancısı gibi arada gelen kısa sancılar var. Onları yalancı doğum sancısı diye biliyorum. Çünkü doğumda yaşadığı sancıları anlatan çoğu kişi de o sancıyı şiddetli ishal sancısı diye tarif etti bana. Ben ondan sonra adlandırabildim neyin ne olabileceğini.
selam annecikler ve kuzuları nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk
saçmalama be niye pas vermiyeyim sen görmüyosun ki
yoğunluktan görmüyosun diye yazmıyorum bende..bunu göricen mi o da mechul..
al sana paaassssalsanaalsanasmile
aaa ama çok fenayım bugün çok duygusalım ayrı kalıcam sizdensenağlama
ama bişi gelio aklımakaydirigubbakcemile3buraya gelmenin bi yolukaydirigubbakcemile3
cevaplar için teşekkürler şekerler....pınarcım güldürdün beni :))allah hepimizi güldürsün inş.:))
benim kocişte çok güzel oldum böyle,göbüşün çok tatlı diyip duruyo ama beni kandıyor olabilir:)oğlunu seviyo tabi o çıkınca ne der bilemiyorum :)).. biliyo tatlıyı çok sevdiğimi her gün kocaman çikolatalarla geliyo ama evde olunca da dayanamıyorum artık bi elime alınca şu kalıp çikolatlar var ya 100 gr 80 gr felan bi kere de yiyom yaa...dün gece yatacakken elimden aldı birini,gündüz kocaman bi tane yemiştim zaten...bende dedim alma madem dayanamıyorum görünce.........:))
bu arada çiğdemcim ben seni okudukça rahatlıyorum benim zıpırdan bi tane daha var diye...geçen gece saat dörde kadar kitap okumak zorunda kaldım...ya bi durmaz mı saatlerce bebek uyurken bile hareket ettiğine kanaat geitriyorum artık...geçen kardeşim karnımın bi an kalktığını farketti hop diye hoplatıyo bildiğin,abla napıyo yaaa diyo(18 yaşında)dayısına çekmiş diyo :))
ahhh tatlım üzüldüm bak senin için çok şükür bende mide sorunu henüz yok çok fazla fazla yamediğim sürece (o koca çikolatalar fazla değil yani :)))..rahatım yani
sağol birmelek artık erken doğumlarda yaşama şansı çok yüksek ama yinede allah korusun insan korkuyor yada hayal ettiklerinin çok gerisinde kalıyor neyse sizinde canınız sıkılmasın strese girmeyin
bu arada angel burcu şekerler sepet hepsi çok tatlı annemde bana o kapı süsünde bi biberon var ya onun şekerinden alıcakmış tam anlayamadım görmediğim için gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?