canım seninki zaten hareket konusunda da hıçkırık konusunda da istisnaaa seninki kadar haketli olan yok topikte çiğdemin bile arada durduğu olyor benim 2 3 günde bir anca hıçkırıyor canım
senin tosunu yerim benn:) benimki de en çok geceleri hıçkırıyo galiba yatarken düzenli bi şekilde aynı yerde tık tık tık ama senkronize vaziyette birde geçmiyo nerdeyse yarım saat:) diyom kızım bütün suyu mu yuttun ne ettin:)
günaydın kızlar ben geldim işe gitmedim dr aradı akşam bugünden için gitme dedi işte elimde tansiyon aleti geziyorum ama 13-8 den aşağı düşmüyor dr ilaç başlayabiliriz daha çok erken bebeğin biraz daha kalmalı dedi off off valla bazen üzülüyorum ama dayanmak zorundayım allah yardımcım olsun eşimde kötüydü bütün gece hep ağladı ağlayacak dolandı evde zaten pimpirikli
günaydın kızlar ben geldim işe gitmedim dr aradı akşam bugünden için gitme dedi işte elimde tansiyon aleti geziyorum ama 13-8 den aşağı düşmüyor dr ilaç başlayabiliriz daha çok erken bebeğin biraz daha kalmalı dedi off off valla bazen üzülüyorum ama dayanmak zorundayım allah yardımcım olsun eşimde kötüydü bütün gece hep ağladı ağlayacak dolandı evde zaten pimpirikli
çatlak nasıl olurmuş bende görün... çatlamayan birtek yerim kalmadı parmak giriyo çatlaklarıma kıpkırmızı göbek deliğimin etrafı içler acısı hepden.. haritaya benzedim aynı amannnnnn napim kızlarımın canı sağolsun....
burcuuuu çok güzeller bayıldm pembş pembiş sepetinizde kapı
süsünüzde harika...
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,sepet ve kapı süsünde çok güzel..güle güle kullan hepsini...opuyorumnanaktan
Çiğdem kız neden pas vermiyorsun bana son günün diye tafra mı yapıyorsun küstüm işte.
Aspirin dikkat et tatlım valla hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?