2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninki zaten hareket konusunda da hıçkırık konusunda da istisnaaa seninki kadar haketli olan yok topikte çiğdemin bile arada durduğu olyor benim 2 3 günde bir anca hıçkırıyor canım

ay aman bilmiyorum ki istisna mıdır benimki..yazmıyorum artık valla abarttıığımı
düşünücek herkes diye.ama merakta etmiyor değilim acaba benimki gibi olan var mı
diye...ama 2-3 gündür daha bi normalleşti tabi hiç durmuyo da öyle canımı da acıtmyor.
sen ne yaptın dün hissetmiyorm sbah beri dedin acile falan mı gittiniz?

ye teyzesi ye tam ısırmalık olacak onlar ham yapcaz onlarcokacimcoook

günaydın kızlar ben geldim işe gitmedim dr aradı akşam bugünden için gitme dedi işte elimde tansiyon aleti geziyorum ama 13-8 den aşağı düşmüyor dr ilaç başlayabiliriz daha çok erken bebeğin biraz daha kalmalı dedi off off valla bazen üzülüyorum ama dayanmak zorundayım allah yardımcım olsun eşimde kötüydü bütün gece hep ağladı ağlayacak dolandı evde zaten pimpirikli

günaydın canım... Allah yardıcın olsun... zamanında kavuşursun inş. meleğine... bu son günler hepimizi çok zorluyor...

hiii aman dikkat et.tansiyonunu düşürmek için bişiler yesen.limon falan mesela yanlış
yönlendirmiyeyim seni ama ilaçtan daha iyidir heralde e niye oluyomuş bu ki?tansion
çıkıncada mı doğum başlayabiliyormuş???

Çiğdem kız neden pas vermiyorsun bana son günün diye tafra mı yapıyorsun küstüm işte.

Aspirin dikkat et tatlım valla hep dua ediyorum

ay cnmmm çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine iş senden önemli değil sonuçta acep sarımsak falan mı yesen tansiyonunun düşmesi için bi zararı var mııdır ki?

Merhabalar...herkese hayırlı sabahlar, öğlenler, cumalar...kısacası hayırlı olan herşey sizlerin olsun.

Benim bebekte hergün mutlaka hıçkırır, hatta günde 3 defa olduğu olur, olunca da hemen bitmez uzun sürer. Sonrasında karnımda sürekli o bahsedilen sertleşmeler oluyor bebiş hareket ederken. Kafası poposu filandır hareket ediyor deyip geçiyordum. Ama onun doğum kasılması olabileceği hiç aklıma gelmiş değildi. Bazen o taş kesen yer uzun süre öyle kalıyor hatta. Bende daha çok ishal sancısı gibi arada gelen kısa sancılar var. Onları yalancı doğum sancısı diye biliyorum. Çünkü doğumda yaşadığı sancıları anlatan çoğu kişi de o sancıyı şiddetli ishal sancısı diye tarif etti bana. Ben ondan sonra adlandırabildim neyin ne olabileceğini.

selam annecikler ve kuzuları nasılsınız?
Benim moralim çok bozuk
N akşamdan beri gözyaşlarım kirpiklerimde zor tutuorm kendimi ağlamamak için
Ama bu sebepsiz olan bişi
Kenimi kötü ve yanlız hissediorm
ıçim çpk fena garip bi hüzün var
Hatta zor yazıorm burnum sızlıo çenem titrio resmen..

ay canım yaa
dediğin gibi sağlıklı olsunlarda napalım katlanıcaz artık:)
bikini değile mayo giyeriz :))))

günaydın canım
Allah yardımcın olsun canım
inşallah zamanında gelir meleğin

burcuuuu çok güzeller bayıldm pembş pembiş sepetinizde kapı
süsünüzde harika...

sağol canımın içiopuyorumnanaktan

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,sepet ve kapı süsünde çok güzel..güle güle kullan hepsini...opuyorumnanaktan

teşekküler canımm Şeniz

çisoş bu arada doğdukları zaman çok çirkin olacaklar bebikler bakalım ben ilk doğduğum zaman annem çok ağlamış bu ne biçim kız evde kaldı diye be benim kızım değil diye düşün karıyı bunalıma sokmuşum ilk günden

preeklamsi diye bi şey işte dr panik yapmıyayım diye telafuz etmiyor ama araştırdım başka bi açıklaması yok gebelerin yüzde bilmem kaçında görülebiliyormuş henüz neden olabileceği kesin değil ama oluyormuş işte sonuçları pek iyi değil yani hem anne hem bebek tehlikede ama ağır durumlarda önceliği anne alıyor ayy işte kötü bi şey olmadı 36. haftaya kadar tansiyon yükseltmemek için sürekli yatıcam yada ilaç kullanıcam bilmiyorum dr hastaneye yatırmam lazım ama sen daha çok panik yaparsın tansiyonun çıkar dedi hatta gelme telde konuşalım burda heycanlanıyorsun dedi bakalım hayırlısı bebeğimede bi şey olmasında gerisi sorun değil

aspirin geçmiş olsun canım dikkat et kendine,bebişimize.biraz daha sabretsin kuzucuk..

dorukçum maşallah az kaldı ikizlerimizin doğumuna..kurtardılar kendilerini inşallah..

kızlar hepinize iyi günler hayırlı cumalar ben çıkıyorum,akşam okurum artık..

Çiğdem kız neden pas vermiyorsun bana son günün diye tafra mı yapıyorsun küstüm işte.

Aspirin dikkat et tatlım valla hep dua ediyorum

saçmalama be niye pas vermiyeyim sen görmüyosun ki
yoğunluktan görmüyosun diye yazmıyorum bende..bunu göricen mi o da mechul..
al sana paaassssalsanaalsanasmile

aaa ama çok fenayım bugün çok duygusalım ayrı kalıcam sizdensenağlama
ama bişi gelio aklımakaydirigubbakcemile3buraya gelmenin bi yolukaydirigubbakcemile3

cevaplar için teşekkürler şekerler....pınarcım güldürdün beni :))allah hepimizi güldürsün inş.:))

benim kocişte çok güzel oldum böyle,göbüşün çok tatlı diyip duruyo ama beni kandıyor olabilir:)oğlunu seviyo tabi o çıkınca ne der bilemiyorum :)).. biliyo tatlıyı çok sevdiğimi her gün kocaman çikolatalarla geliyo ama evde olunca da dayanamıyorum artık bi elime alınca şu kalıp çikolatlar var ya 100 gr 80 gr felan bi kere de yiyom yaa...dün gece yatacakken elimden aldı birini,gündüz kocaman bi tane yemiştim zaten...bende dedim alma madem dayanamıyorum görünce.........:))

bu arada çiğdemcim ben seni okudukça rahatlıyorum benim zıpırdan bi tane daha var diye...geçen gece saat dörde kadar kitap okumak zorunda kaldım...ya bi durmaz mı saatlerce bebek uyurken bile hareket ettiğine kanaat geitriyorum artık...geçen kardeşim karnımın bi an kalktığını farketti hop diye hoplatıyo bildiğin,abla napıyo yaaa diyo(18 yaşında)dayısına çekmiş diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…