cevaplar için teşekkürler şekerler....pınarcım güldürdün beni :))allah hepimizi güldürsün inş.:))
benim kocişte çok güzel oldum böyle,göbüşün çok tatlı diyip duruyo ama beni kandıyor olabilir:)oğlunu seviyo tabi o çıkınca ne der bilemiyorum :)).. biliyo tatlıyı çok sevdiğimi her gün kocaman çikolatalarla geliyo ama evde olunca da dayanamıyorum artık bi elime alınca şu kalıp çikolatlar var ya 100 gr 80 gr felan bi kere de yiyom yaa...dün gece yatacakken elimden aldı birini,gündüz kocaman bi tane yemiştim zaten...bende dedim alma madem dayanamıyorum görünce.........:))
bu arada çiğdemcim ben seni okudukça rahatlıyorum benim zıpırdan bi tane daha var diye...geçen gece saat dörde kadar kitap okumak zorunda kaldım...ya bi durmaz mı saatlerce bebek uyurken bile hareket ettiğine kanaat geitriyorum artık...geçen kardeşim karnımın bi an kalktığını farketti hop diye hoplatıyo bildiğin,abla napıyo yaaa diyo(18 yaşında)dayısına çekmiş diyo :))
hoşgeldin canımcım.demek olabiliyormuş yaa benimki günde en az 2 kere hıçkırıyor.
3 te oluyor bazen...
Defnecim aslında seninle çok benziyoruz sanırım..genelde bunu hissediyorum okudukça. Ben de epiduralli normal düşünüyorum bak ama çatı konusu benim de aklıma takıldı. çok önce yeni evlendiğimde mus mus için doktora gitmiştim, o dönem bi muayene yapılmıştı, sanırım çat muayenesi de aynı şey. Çok canım yanmıştı. O zaman doktor birşey demedi ama aceba çok acıdığı için benim de çat dar olabilir mi ki?
Burcucum t.dağa gidiyorum şekerim bu p.tesi değil birdahaki p.tesiye kadar yokum...
ayyy yaramazım benim yerim ben o tatlı kısı yerimmmmcokacimcoookçİĞDOŞ kız napıyım net koptu şimdi de ama yazamasam da okkudum ben de çok üzülüyorum sen gidiyorsun diye ne çare bulduın kız nete girmek için anlat bakıyım...
Bu arada masal çok yaramaz bugünnnn
çiğdemcim benim zıpırdan bahsettim senin için ama görmedin sanırım :))
'bu arada çiğdemcim ben seni okudukça rahatlıyorum benim zıpırdan bi tane daha var diye...geçen gece saat dörde kadar kitap okumak zorunda kaldım...ya bi durmaz mı saatlerce bebek uyurken bile hareket ettiğine kanaat geitriyorum artık...geçen kardeşim karnımın bi an kalktığını farketti hop diye hoplatıyo bildiğin,abla napıyo yaaa diyo(18 yaşında)dayısına çekmiş diyo :))'
demiştim:))
kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz???
ya da düşünüyor musunuz???boshayallersmile
ailenin yanınamı canım
ne güzel
iyi gezmeler iyi eğlenceler sanaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımcım.demek olabiliyormuş yaa benimki günde en az 2 kere hıçkırıyor.
3 te oluyor bazen...
Defnecim aslında seninle çok benziyoruz sanırım..genelde bunu hissediyorum okudukça. Ben de epiduralli normal düşünüyorum bak ama çatı konusu benim de aklıma takıldı. çok önce yeni evlendiğimde mus mus için doktora gitmiştim, o dönem bi muayene yapılmıştı, sanırım çat muayenesi de aynı şey. Çok canım yanmıştı. O zaman doktor birşey demedi ama aceba çok acıdığı için benim de çat dar olabilir mi ki?
canım ben o mus mus için hiç doktora gitmedim aslında öylemiyim onu da bilmiyorum
yani..ama o işleri pek sevmiyorum açıkçası nedenseama her alttan muayene de çatı
muayenesi olmuyor sanırım bi bilende yok ki aramızda...o haziran annelerindeki anne öyle
diyince bende öyle düşünmeye başlamıştm.ama diyorum ki öyle düşünürsekte doğumu
psikolojik olarak reddderiz çok kötü olur bizim için gibi düşünüyorum ne biliym yaa...görücez bakalım neymiş bu çatı muayenesi???
Bu arada şu mus mus olayının çaresini bulabildin mi canımcım sen?
benim ikinci çocuğum olacağı için düşünüyorum.canım valla ben korunmayı düşünmüyorum zaten 3 yılda bir anca hamile kalıyorum zor oluyor inşallah allahım 2.ciyide nasip eder bana çok istiyorum ama bu baya zorlu geçti benim için o inşallah böyle olmaz allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda
yaaa valla ben bide çiğdemi biliyorum ama sen yine iyi kitap okuyabiliyorsun be
canımcım benimki nerdeeee kitap okutucak bana ben odanın ortasına uzanıyorum
ay uy diye diye hal oluyorum.canımı çok yakıyor.küçük küçük hareketlerine de
bayılıyorum bi uyuyorum bi uyuyorum uykumun arasında farkediyorum tabii o hareketleri
eşimde diyo nasıl uyuyorsun.ama yok karar değiştirip daha sivriltince karnımı bir sağdan
bir soldan aşağıya yukarıya ozaman işte film kopuyor bende dayanıyorum dayanıyorum sonra da ağlıyorum.ama çoooook şükür ki bugünlerde sadece kıpır kıpır canım yanmıyor.
çok ta merak ediyorum ozaman ne değişiyoda öyle yapıp canımı acıtıyor?????
oyyy kadın olmak ne zor değil miii????akannehirKesinlikle düşünüyorum ama daha tam olarak nasıl olcağına karar verebilmiş değilim. Ria taktırmak istemiyorum. Hem zahmetli hem de çok güvenilir gelmiyor bana. Aslında hamile kalmadan önce epey süre yasminle korunmuştum ve memnundum da, yine ona dönmek istiyorum ama o da doğum yaptıktan 6 ay sonra kullanılmaya başlanabiliyormuş. Eşim korunsa desem, onu da sevmiyorum hiç, alerjim var hatta kulladığı şeye. :kedi: Kırkımız çıktıktan sonra şu 3 aylık korunma iğnelerinden yaptırabilirmişiz, bebeğe zararı olmuyormuş, onu düşünebilirim dedim ama o da adet olmayı engelliyor. Zaten 9 aydır olmadım..artık olayım istiyorum, hem karnım şişmesin bi de o yüzden. Kısacası böyle yani. Aceba en iyi yöntem kocayı odaya almamak mıdır nedirr? hihoyyyt
canım valla ben korunmayı düşünmüyorum zaten 3 yılda bir anca hamile kalıyorum zor oluyor inşallah allahım 2.ciyide nasip eder bana çok istiyorum ama bu baya zorlu geçti benim için o inşallah böyle olmaz allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda
evet evetkaydirigubbakcemile2
canım benim kitap felan okumasam aynne dediğin gibi oturup ağlıyorum,bütün düzenimi değiştirdi sıpa...aynen dediğin gibi bende o çok sert hareketleri ne yapınca oluyo çok merak ediyorum ama tahminimce ayaklarını kaburgalarıma felan yaslayınca.ya da bazen aşağı çok baskı yapıyo diyorum çıkarcak şimdi kolunu felan bi yerlerimden :))sağlıklı olsunlarda başka bişi dert değil...ama uykusuzluktan bayılırken uyuyamamak kadar kötü bişi olamaz..artık eşimi uyandırmayayım bari o rahatsız olmasın diye çıkıyorum yataktan...adam benle beraber hamile sanki geceleri uykususz kalıyo felan bi de biz evdeyiz onlar işe gidiyo...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?