2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar koptm zaten
Hiç böyle olmamıştm içim sızladı resmen

Çıkaym bi duş alıp kendime geleym sonra biraz dışarı çıkaym
Hoş sohbetler size de

yaaa valla ben bide çiğdemi biliyorum ama sen yine iyi kitap okuyabiliyorsun be
canımcım benimki nerdeeee kitap okutucak bana ben odanın ortasına uzanıyorum
ay uy diye diye hal oluyorum.canımı çok yakıyor.küçük küçük hareketlerine de
bayılıyorum bi uyuyorum bi uyuyorum uykumun arasında farkediyorum tabii o hareketleri
eşimde diyo nasıl uyuyorsun.ama yok karar değiştirip daha sivriltince karnımı bir sağdan
bir soldan aşağıya yukarıya ozaman işte film kopuyor bende dayanıyorum dayanıyorum sonra da ağlıyorum.ama çoooook şükür ki bugünlerde sadece kıpır kıpır canım yanmıyor.
çok ta merak ediyorum ozaman ne değişiyoda öyle yapıp canımı acıtıyor?????

kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz???
ya da düşünüyor musunuz???boshayallersmile

ayyy yaramazım benim yerim ben o tatlı kısı yerimmmmcokacimcoook

en yakın arkadaşımda var net o da 2 sokak ötede oturuyor..ama bu hafta içi 2 buçuğa
kadar evde sabahtan giderim ona ben 1-2 saatte olsa takılırım diye düşünüyorum..
inşallah yani.olsun günde 1 saatçikte olsa haberleri almaya yeter.bu arada hiç giremezsem doğuran falanda olursa allah korusun bana mesaj at tamam mı kuşum?

gördüm gördüm zor yetişiom valla bak yukarıdadır mesajımopuyorumnanaktan

canım valla ben korunmayı düşünmüyorum zaten 3 yılda bir anca hamile kalıyorum zor oluyor inşallah allahım 2.ciyide nasip eder bana çok istiyorum ama bu baya zorlu geçti benim için o inşallah böyle olmaz allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayırlı zamanda

Kesinlikle düşünüyorum ama daha tam olarak nasıl olcağına karar verebilmiş değilim. Ria taktırmak istemiyorum. Hem zahmetli hem de çok güvenilir gelmiyor bana. Aslında hamile kalmadan önce epey süre yasminle korunmuştum ve memnundum da, yine ona dönmek istiyorum ama o da doğum yaptıktan 6 ay sonra kullanılmaya başlanabiliyormuş. Eşim korunsa desem, onu da sevmiyorum hiç, alerjim var hatta kulladığı şeye. :kedi: Kırkımız çıktıktan sonra şu 3 aylık korunma iğnelerinden yaptırabilirmişiz, bebeğe zararı olmuyormuş, onu düşünebilirim dedim ama o da adet olmayı engelliyor. Zaten 9 aydır olmadım..artık olayım istiyorum, hem karnım şişmesin bi de o yüzden. Kısacası böyle yani. Aceba en iyi yöntem kocayı odaya almamak mıdır nedirr? hihoyyyt

benim ikinci çocuğum olacağı için düşünüyorum.
üçüncüyü istemiyorum.
çocuk yetiştirmek çok zor.
karar veremedim daha ne yapacağıma!
doktorum kesinleşsin de oturup enine boyuna konuşacağım...boshayallersmileboshayallersmile

canım benim kitap felan okumasam aynne dediğin gibi oturup ağlıyorum,bütün düzenimi değiştirdi sıpa...aynen dediğin gibi bende o çok sert hareketleri ne yapınca oluyo çok merak ediyorum ama tahminimce ayaklarını kaburgalarıma felan yaslayınca.ya da bazen aşağı çok baskı yapıyo diyorum çıkarcak şimdi kolunu felan bi yerlerimden :))sağlıklı olsunlarda başka bişi dert değil...ama uykusuzluktan bayılırken uyuyamamak kadar kötü bişi olamaz..artık eşimi uyandırmayayım bari o rahatsız olmasın diye çıkıyorum yataktan...adam benle beraber hamile sanki geceleri uykususz kalıyo felan bi de biz evdeyiz onlar işe gidiyo...:bbo:

ay derincim aynı soru benimde aklıma geldi hem de akşam dedim
yarın kızlara bunu bi sorıym ne şekilde korunmayı düşünüyosunuz diye
ama bugün unuttum:))))

oyyy kadın olmak ne zor değil miii????akannehir

hayırlısıyla canım inşallah Allah gönlündekini versin

evet evetkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile2

ayy orasını dusunmkedık daha hıcc..esım korunur galıbaa emzırıırken fılan hapta ıcılmez bıldııgm kadarrıyla baskada ne war yontem korunsun eslerr işte napalım..aslında yapıcaksın hemen ıkıncıyı ıkısı bı arada cıkcak hm olcakmı hemen baklımohaoldumsmile

ay aman bunlar mahvediyor bizi yaa.acaba kiloyla filan mı alakası var?
kaç kiloyla hamile kaldın canım sen yani zayıf olunca dahamı beter hissettiriorlar
acaba?belkide alakası yoktur ama?ben 56 kg ile hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…