gel diorm çıkalım çarşıya daha uygun alırız tek gidemem oralara ama gelmio iş dio
Hep yanlız kalıorm hep tek başıma hallediorm herşeyimi
Bi dr.a gelio benimle tabii meraktan oğlunu görcek ya
Ama hep tek yapmak çabalamakta zoruma gidio
Bide kızıo hep maseaf çıkarıomuşm boş yere
doğruu diyonn işte bende 100liraya bi tane beğendimmm ona bakemmm...boshayallersmileSaten gecelik hastanede olur mu gııı?? Pamuklu temin et en az bir tane. Hava sıcak, saten yakar, hem kanaman olursa ne yapacaksın satenle??
kıslar ben tv izlemeye gidiyorum azcık uzanayım.Bizim velet bugün hep meshanemi tekmeliyor kafasını yukarı almış.Canım acıyor yaa.Biraz finleneyim Görüşürüz sonra yine.
doğruu diyonn işte bende 100liraya bi tane beğendimmm ona bakemmm...boshayallersmile
Haydiyin kızlar, bana müsade, kocişim aradı. Yoldaymış, gelir şimdi. Herkese iyi akşamlar, iyi haftasonları...
canım bir dönem merak salmıştım.. değişen bişey olmadı çok uzun süre kullanmadım ama bence işe yaramıyor.. asıl önemlisi ise geçenlerde duyduğum kadarı ile piyasadan toplatılıyormuş.. zararı çıkmış.. internet haberinde arkadaşım okumuş..kizlar bir sorum olacak sizlere....bebisim cogumuz gibi tüy sorunu ceksin istemiyorum...karinca yumurtasi yagi siparis vermeyi düsünüyorum...bilgisi olan varmi bu karinca yumurtasi hakkinda..bebek dogduktan ilk yikamadan sonra sürülmesi gerekiyormus cildine...nasil bir yag bu...hic kullanan oldumu aranizda...
canım bir dönem merak salmıştım.. değişen bişey olmadı çok uzun süre kullanmadım ama bence işe yaramıyor.. asıl önemlisi ise geçenlerde duyduğum kadarı ile piyasadan toplatılıyormuş.. zararı çıkmış.. internet haberinde arkadaşım okumuş..
Sevilsun gelince yaz canım bakalım nasılmış kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?