2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gel diorm çıkalım çarşıya daha uygun alırız tek gidemem oralara ama gelmio iş dio
Hep yanlız kalıorm hep tek başıma hallediorm herşeyimi
Bi dr.a gelio benimle tabii meraktan oğlunu görcek ya
Ama hep tek yapmak çabalamakta zoruma gidio
Bide kızıo hep maseaf çıkarıomuşm boş yere

Çiğdemcim benimki ultrason olayınakızıyor.Doktor bir kere çok girmek iyi değil ayda 1 kere girilmesi gerek dedi onu duydu. Şimdi de ultrason bebeğe kötüolur diye izin vermiyor kızıyor işte. Ama bende sölemicem akşam gelince söylicem bu kadar olmuş diye umurum da değil.Ösledim bebeğimi ya düşünen yok ki (((

Fotokolik canımüzülme ya merak etme alırsın.Eşin başta öyle böyle der ama alır baba yüreği dayanmaz merak etme sen üzme kendini hayatım yaa

ah bu erkekler boyleler
salla gitsin hayatım

yakınlarınla cıksan anne abla arkadas kim varsa artık

kıslar ben tv izlemeye gidiyorum azcık uzanayım.Bizim velet bugün hep meshanemi tekmeliyor kafasını yukarı almış.Canım acıyor yaa.Biraz finleneyim Görüşürüz sonra yine.

demetcm öpüldn görüşürz tatlım

Alyıldız tek başımada hallediorm kayınvalideylede ama ben eşimlede çıkmak istiorm
Bu telaşı tek değil onunla yaşamak istiorm. Ama işte..

kıslar ben tv izlemeye gidiyorum azcık uzanayım.Bizim velet bugün hep meshanemi tekmeliyor kafasını yukarı almış.Canım acıyor yaa.Biraz finleneyim Görüşürüz sonra yine.

Ultrason ses dalgasıyla çalışır, sonar gibi bir şey; yani içeriğinde ışın yok. Evet ayda bir girilmesi gerekir ama 32'den sonra 15'te 1'e, 36'dan sonra da haftada bire düşer aralıkları. Ayda bir girilmesinin nedeni, daha rahat takip edilir bebek o yüzden.

Okut bunu kocana istersen...

Son düzenleyen: Moderatör:
doğruu diyonn işte bende 100liraya bi tane beğendimmm ona bakemmm...boshayallersmile

Benim de var iki tane satenim, birini teyzem almış giyerim mevlütte diye. K.validem de önden düğmeli pamuklu almış mis gibi hastanede çok işime yarayacak inşallah. Rahat rahat emzireceğim bebeğimi...
Emzirmek deyince aklıma geldi: Hani p.tesi hepsiburadadan 2 önlük, 1 biberon, 1 emzik sipariş etmiştik ya, bugün itibariyle emziği de bulmuşlar. Ahan da 5 gün oldu insaf, biberon hala yok. Ne biberonmuş mübarek klava:

Haydiyin kızlar, bana müsade, kocişim aradı. Yoldaymış, gelir şimdi. Herkese iyi akşamlar, iyi haftasonları...

kizlar bir sorum olacak sizlere....bebisim cogumuz gibi tüy sorunu ceksin istemiyorum...karinca yumurtasi yagi siparis vermeyi düsünüyorum...bilgisi olan varmi bu karinca yumurtasi hakkinda..bebek dogduktan ilk yikamadan sonra sürülmesi gerekiyormus cildine...nasil bir yag bu...hic kullanan oldumu aranizda...

oyy telefon durmadı...akannehir
kızım da durmuyo!
karınca yağı hakkında benim hiç fikrim yok baklavacığım!
şu pijama olayına eğileyim ben bu aralar.
benim de çıkmam lazım kızımla ilgileneyim biraz öptüm şimdilik kızlar...opuyorumnanaktan

canım bir dönem merak salmıştım.. değişen bişey olmadı çok uzun süre kullanmadım ama bence işe yaramıyor.. asıl önemlisi ise geçenlerde duyduğum kadarı ile piyasadan toplatılıyormuş.. zararı çıkmış.. internet haberinde arkadaşım okumuş..

Son düzenleme:

yani büyüklerde zarali olduysa bebeklerdede zararli olur sanirim...en iyisi kalsin..zaten dini acidan nekadar dogru bu yagi kullanmak onuda tam bilmiyoruz,,fisfisfis

Sevilsun gelince yaz canım bakalım nasılmış kuzucuk

hersey yolunda imiş cok sevindim.2000 gr olmus bebiş artık kontrollerim 10 güne indi 10 günde bir kontrole gidiyorum.sizlerde durumlar nasıl kızlar.hatta gerekirse haftada bir de olabilir dedidoktor.ilerleyen zamnlarda 7 güne inecek dedi doktor.ayrıca 39. hftada alırız bebeği dedi.oda 30 temmuz gibi olur dedi.bakalım hayırlısı kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…