2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım..
eksik hiiiççç bitmiyo!!!

hoşgeldin canımmm
walla ben yarın da çalışıyorum o yuzden çok sevinemiyorum

listede neler var :) ben de haftaya son alisverise cikacagim ins :)

Been geldiiimmmm...

Bugün 32. hafta muayenemiz vardı malum. Güzel haberlerle geldim. Hemen yazıyorum sonuçları:

BPD: 83.4 (33+3)
HC: 286 (31+3)
AC: 298 (34+0)
FL: 66.3 (34+0)

Buna göre boyumuz: 46.4 cm olmuş, pazartesi 44 cm'di. Biraz hızlı büyümüş. Ağırlığımız da 2300gr'a çıkmış; pazartesi acilde 1970gr'dı. Epey hızlı büyüyoruz maşallah . Bir de şu koca kafa mevzusunu konuştum doktorla. "Yok öyle bir şey, bebeğin heryeri büyük, gayet sağlıklı bir bebek" dedi.
Eee siz neler yaptınız bugün (kocam geç gelecekmiş, ondan bu saatte buradayım); çidoş gitti mi tekirdağ'a??

maşallah diyelimmmm...

Valla derincim haklsın eksik hiç hiç bitmiyor yaa..

Alyıldız canım listede yok yok yani =)
Bebeğin pakiti,kıyafetleri,zıbını,pijama tak,çorap,ağız bezi,alt açma,penye şapka,eldiven,tırnak makası,kulak sepilatörü,biberon,uyku seti,nevresim tk....
anneye de lausa kilodu,lausa sütyeni(emzirme),pijama tk,saten pijama tk(mevlüt için),hastane terliği,mevlüt terliği,çorap...
bir de lausa şerbeti için 12 bardaktan kendim yapacağım süsleyeceğim kurdale ile bardakları onun iin gerekli olan malzemeler. aklıma gelenler bunlar liste kyınvalidemde..

<Çığdemcim maallah bebeğine kocaman olmuş bile..Doğana kadar 4 kg olacak sanki belki geçer bile yani maşallah. ben çok özledim meleğimi yaa.Ne zamandır görmüyorum oğlumu 1 ayı geçti.Ne boyundan haberim var ne kilosundan offf..

masallah

Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

32.haftada nstye bagliyorlar mi?

cok merak ediyorum su nst nasil birsey :)

Çok sağolun arkadaşlar, ortalamamız 34 hafta görünüyor. Tevekkeli değil, yiyorum, bebeğe gidiyormuş demek ki. Hehehehehe artık 15 günde 1 doktora gideceğim. hihoyyyt
Canım sen 28. haftada doktora gitmedin mi??

eminonune mi gideceksin?

Valla bizim burda yanımızda devlet hastanesi plikliniği var.Ona randevu aldım pazartesi gününe.30 hazirana kadar bebeğimi görürüm hiçdeğilse bir bakalım ne kadar büyümüş...Şımdi içim rahatladı.Çiğdemcim saol valla sen yazınca aklıma geldi de aldım valla =))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…