sen kaçıncı haftadasın??masallah
buyudukce gucleniyor bebeklerimiz :)
hoşgeldin canım..Merhaba güzel anneler nasılsınız? Biz çok iyiyiz şükürler olsun. Hafta sonu da geldi çalışan annelerimizin gözü aydı. Hava bugün felaket sıcak yine. Biraz kayınvalideme gittim bende.Onun evi daha serin birde yarın çarşıya gideceğiz erkenden liste yaptık eksikler için. Şimdi de evde keyif ediyoruz oğlumla..
sen kaçıncı haftadasın??
ay benim nefesim de çok daralıyo?
bu arada normal mi düşünüyosun?
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Biz çok iyiyiz şükürler olsun. Hafta sonu da geldi çalışan annelerimizin gözü aydı. Hava bugün felaket sıcak yine. Biraz kayınvalideme gittim bende.Onun evi daha serin birde yarın çarşıya gideceğiz erkenden liste yaptık eksikler için. Şimdi de evde keyif ediyoruz oğlumla..
hayırlısı olsun canım..29+4 teyim
normal dusunuyorum ins ama bir yandan da korkuyorum bilmiyorumkismile
hayırlısı olsun canım..
ben ikisinden de korkuyorummm...boshayallersmile
maşallah diyelimmmm...Been geldiiimmmm...
Bugün 32. hafta muayenemiz vardı malum. Güzel haberlerle geldim. Hemen yazıyorum sonuçları:
BPD: 83.4 (33+3)
HC: 286 (31+3)
AC: 298 (34+0)
FL: 66.3 (34+0)
Buna göre boyumuz: 46.4 cm olmuş, pazartesi 44 cm'di. Biraz hızlı büyümüş. Ağırlığımız da 2300gr'a çıkmış; pazartesi acilde 1970gr'dı. Epey hızlı büyüyoruz maşallah. Bir de şu koca kafa mevzusunu konuştum doktorla. "Yok öyle bir şey, bebeğin heryeri büyük, gayet sağlıklı bir bebek" dedi.
Eee siz neler yaptınız bugün (kocam geç gelecekmiş, ondan bu saatte buradayım); çidoş gitti mi tekirdağ'a??
ben ikinciyi doğuracağım yaa.hayırlısı canım ya
herkes doguruyor bizim ne eksigimiz var bayanssulusmile
Been geldiiimmmm...
Bugün 32. hafta muayenemiz vardı malum. Güzel haberlerle geldim. Hemen yazıyorum sonuçları:
BPD: 83.4 (33+3)
HC: 286 (31+3)
AC: 298 (34+0)
FL: 66.3 (34+0)
Buna göre boyumuz: 46.4 cm olmuş, pazartesi 44 cm'di. Biraz hızlı büyümüş. Ağırlığımız da 2300gr'a çıkmış; pazartesi acilde 1970gr'dı. Epey hızlı büyüyoruz maşallah. Bir de şu koca kafa mevzusunu konuştum doktorla. "Yok öyle bir şey, bebeğin heryeri büyük, gayet sağlıklı bir bebek" dedi.
Eee siz neler yaptınız bugün (kocam geç gelecekmiş, ondan bu saatte buradayım); çidoş gitti mi tekirdağ'a??
selam canım biz iyiyiz senin hormonlar ne alemde asıl?selamlar efenim nasılsınız
ben ikinciyi doğuracağım yaa.
kızımı normal doğurdum bunda çok cesaret edemiyorum açıkcası.
birde doktorum değişti sürekli o yüzden strese girdim!eyvahedigeldismile
<Çİğdemcim maallah bebeğine kocaman olmuş bile..Doğana kadar 4 kg olacak sanki belki geçer bile yani maşallah. ben çok özledim meleğimi yaa.Ne zamandır görmüyorum oğlumu 1 ayı geçti.Ne boyundan haberim var ne kilosundan offf..
Valla derincim haklsın eksik hiç hiç bitmiyor yaa..
Alyıldız canım listede yok yok yani =)
Bebeğin pakiti,kıyafetleri,zıbını,pijama tak,çorap,ağız bezi,alt açma,penye şapka,eldiven,tırnak makası,kulak sepilatörü,biberon,uyku seti,nevresim tk....
anneye de lausa kilodu,lausa sütyeni(emzirme),pijama tk,saten pijama tk(mevlüt için),hastane terliği,mevlüt terliği,çorap...
bir de lausa şerbeti için 12 bardaktan kendim yapacağım süsleyeceğim kurdale ile bardakları onun iin gerekli olan malzemeler. aklıma gelenler bunlar liste kyınvalidemde..
selamlar efenim nasılsınız
ben zor doğurdum ama seni korkutmayayım..hadi ya zor muydu ilki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?