2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

masallah

Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin

32.haftada nstye bagliyorlar mi?

cok merak ediyorum su nst nasil birsey :)

Hayır, yanlış hatırlamıyorsam 36. haftada bağlanacağım, yoksa 34 dedi de ben mi yanlış hatırlıyorum kafamçokkarıştı ? Neyse 32 de bağlanmayacaksın onu bilsen yeter.
NTS bebeğin kalp atışlarıyla, bebeğe giden kan akımını ölçen bir cihaz. İki tane kemer var, bağlıyorlar farklı yerlere. 20dk boyunca ölçüm yapıyor; hani şu kalp atışlarını ölçen zımbırtı var ya, aynı öyle bir kağıda çıkıyor sonuçlar. Acilde çoook bağladılar, oradan biliyorum...

Yok çiğrdemcim gitmedim.26.haftada gittim onda da bakmadı 15 günce gelmişsin zaten dedi randevu verdi ilaçlarımı yazdı o kadar. Ama ben devletten randevu aldım şimdi netten allahtan boş yer varmış 11.10 da randevum bakalım..

:bbo:

evet gördüm hastanede ama kendi uzerimde uygulamasini merak ediyorum :)

Hmmmm, enteresan... 28-32-34-36-37-38-39 diye devam edecek sırası. Artık pazartesi- salı güzel haberlerle gelirsin opuyorumnanaktan

selam canım biz iyiyiz senin hormonlar ne alemde asıl?
neşen yerinde mi?

Sabah zırladm az ama duş alıp hazırlandm öğlen çıktm evden yeni geldm daha.

Park yatak için ortopedik yatak baktm bebeğin şeklini alanlardan 70 tl
Nevresm tk. Baktım biri 25 günlük şık cicili bicili
Diğeri 45 beyaz ama gümüş nakış işlemeli ve kalın pike gibi de kullanılır ve çok hoş
Lousa tk baktm 100 tl
Pijama tk ve gecelik baktm

Sonra evkura girip traş mak. Aldım eşime.salı d.günüde.. Ve geldm eşimin yanına
Fiyatları bildirdm eşime park yatağın yatma yeri varya ne gerek var yatağa durduk yere masraf çıkıosn dedi
Dedim o olmaz sert iyi bişi lazım gelişimini bile etkiler dedim.
Cvp vermedi çıktım eve bende
Yine sıkıldı canım..

ayy çok fena içim yandı yaaa...
mutfağa kalksam kızımm hoooppp diye laptopa atlayacak şimdi..
netteki oyunlara taktıı yaaa durmuyo hiç!!akannehir

Evet çiğdemcim haklısın ama vermedi namussuz doktor hiç düşünmüyor bu anne bebeğini özler diye. Yok sana diyor o kadar. ınşallah bakalım ne kadar olmuş sığam benim =))

Birşey olmuyor, aradabir pat pat vuruyor bebek o kadar.

Seni gebertecek doktoru var ya beeennn klava:

Döv çiğdemcim ya valla...Hak etti ama sopayı bu doktor...Eşimde ona uyfdu ne kadar özledim diyorum daha var sabret diyor yaa nede olsa işte olacak bende ona söylemicem kaydirigubbakcemile3yerimseniben

ay canım uzme kendini

bak bebisin de uzulur sonra

Döv çiğdemcim ya valla...Hak etti ama sopayı bu doktor...Eşimde ona uyfdu ne kadar özledim diyorum daha var sabret diyor yaa nede olsa işte olacak bende ona söylemicem kaydirigubbakcemile3yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 Benimki deli gibi, ne zaman gitsek arar saat 12'den önce "ne oldu, kaç kiloymuş" diye sorar da sorar. Ben de ona kızgın olursam süründürürüm kaydirigubbakcemile3

zaten aşırıya kaçmıorm ben ama sıkıldm işte

Park yatağın yatak bölmesi sert yani yatak şart
Uyku seti var ya dio bide
Ama o oda takımına ait. O beşiği mi boş bırakaym
Hem nevresm başka uyku seti başka
Üstelik tek takımla olcak iş değil ki
Şu en gereklileri saydm işte başka bişi istemiorm ben bi bitsin onlar gitcem yazlığa gelmicem doğurana kadar zaten
Ne yaparsa yapsn burda

o yataklardan ben de düşünüyorum..
yaa bende gecelik takımı alsam mı diye düşünüyorum.
bi tane çok büyük saten var gecelik ve sabahlığım hastanede giyilir mi sizce??
doğumdan sonra giyemeyeceğim diye yeni almak istemiyorum...

Saten gecelik hastanede olur mu gııı?? Pamuklu temin et en az bir tane. Hava sıcak, saten yakar, hem kanaman olursa ne yapacaksın satenle??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…