2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

okuyan anne varsa 0-3 aylık kıyafet neler aldı yazarmısınız

geldim kızlar mayıs annelerina dalmışım

Ama nie özelden yaziosnuz burda paylaşsanız hepimize fikir olmazmıydı

Berrakk buluşma masıl geçti:)

geldim kızlar mayıs annelerina dalmışım

Ama nie özelden yaziosnuz burda paylaşsanız hepimize fikir olmazmıydı

Berrakk buluşma masıl geçti:)

Önce özel mesajını gördüm canım, o yüzden özelden yazmış oldum. kaydirigubbakcemile3 Sonra burayı okuyunca burdan da söyliyim dedim mesaj attığımı. Buluşma çok güzel geçti, kızımla arkadaşı İdil'de tanışmış oldular. Sonra Funda teyzesi kızıma hediye almış o ara, ben başka şeylerle ilgilenirken.Çok mahçup ettii beni valla. :kedi: :kedi: Face'te resmini ekledim .Yarında ciciler kısmına eklerim. Ayrıldıktan sonra eşimin iş yerine gittim.Çıkışa kadar bekledim onu,ordan gece pazaarını gezelim dedik, yolda yürürken arkamdan biri Damla diye seslendi.Normalde dönüp bakmam burda kimseyi tanımıyorum diye, ama ses tanıdık gelince bakiim dedim.kaydirigubbakcemile3 Meğer Funda'da gezmeye çıkmış.Tekrar karşılaşmış olduk.kaydirigubbakcemile3

Ay birde Funda'nın kızına aldığı mobilyaları da gördük telefondan.Çooooooooooook beğendik. opuyorumnanaktan

ohhh çok iyi yaptınız canm yaa
İst da nerde gece pazarı var
Sen nerdesn cnm

Silivride canım, burda yoğurt festivali falan oluyo, konser falan da oluyo yazın. Ama kışı hiç sorma, hiç sevmiyorum kışın burayı . kaydirigubbakcemile3 Yazın eğlenceli. Evlenmeden önce Beyoğlundaydım.evlenince buraya geldim. :)

1 kere gelmiştm denizi çok güzeldi :)
Yazlık bölgeler kışın kötü oluo
Birde insan alışıo kalabalığa kışın çok yanlız hissedi:)

Evet aynen öyle, annemlerden uzak kalınca pek alışamadım buraya.Ben kalabalığı seviyorum. opuyorumnanaktan Yazın Gümüşyakada teyzemlere gidiyorum,onlarında yazlığı var orda 15 senedir falan, minibüsle 15 dk falan sürüyo. Ama kışın kocamla yalnızım. Kocamın akrabaları falan var burda,arada sırada onlara gidiyoruz. Ama annemleri çooook özlüyorum. opuyorumnanaktan

İyi geceler herkeseeeee. ( Kimse yok ama olsun ) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

günaydın....
hafta sonu kimsecikler olmuyo sabahları çalışan olmayınca haliyle:)

günaydın kızlar güzel sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum

aynı benimki valla her söylediğimi ne gerek var deyip beni sinir ediyor evimin bir sürü yarım işi vardı bende istiyorum ki doğum manası ile halolsun akşam bitmedi gitti diyor şu evin işi sinir oldu sonra kayınpederim sen merak etme ben hallederim dedi ama işte benim bir kere kalbim kırıldı

günaydın tatlım nbr

sana da gunaydin canımmmzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…