2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

damlacım... mıdem bulanıyo falan dıyosun ya benımde gecmedı hala dunden berı bende cıkarıyorum... bız dogumhaneye gırerkjen bıle kuscaz herhalde...

evet galiba öyle olucak, ne güzel geçmişti benimki , yeniden başladı.Unutmuştum mide bulantısının ne olduğunu .kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım, biz iyiyiz sen nasılsın ?

Ayy kızlaar ütü yapıyorum ben, kocamın kıyafetlerini. Hava da çok sıcak ama kaç gndür erteliyorum.Yarın denize gidicem, ayaklarımı sokarım biraz. Bir iki haftaya da girmeye başlarım denize artık.Serin serin . kaydirigubbakcemile3

canım ya bir badiya o kadar para verilir mi? ben civil magazasından aldım,penyeleri de guzel
internetten de siparis verebilirsin

301 Gülücük Penye Askılı Çeşitli Nakışlı Çıtçıtlı Badi 3-9 Ay | Gülücük | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

155 Minidamla Penye Armalı Sıfırkol Çıtçıtlı Badi 0-12 Ay | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

315 Gülücük Penye Askılı Armalı Çıtçtıtlı Badi 18-36 Ay | Gülücük | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

slm kızlar.
eşim dışarı çıktı biraz işi var bende size bakayım dedim dışarıda çıkamıyorum çok sıcak dr çıkma sıcaklarda dedi mutfak wc oda arasında mekik dokuyorum resmen

aa bu arada haftaya odamız geliyor allah nasip ederse en geç çarşamba perşembe burda olur ama bizim bebek odası yapmayı düşündüğümüz odada hiç bi çalışmamız yok eşime kızıyorum biraz ama umarım hafta içi halleder oda gelmeden çünkü boya falan yapmak lazım yada duvar kağıdı

kızLar seLam bnm akLıma takıLan bişey var yine ben büyük ihtimalle temmuz 15-20 gibi doğum yapıcam tabi allah biLiyor bakaLım ama kızımın şuanda sadece 1 tane hırkası var,sonbahar için almalımıyım yoksa daha sonra mı alırım kafam karıstı ((

canım benim 3 tane örgü yelek var bir tanede penye yelek var öyle hava serin olduğunda giydirmek için hırka almadım

hmm...tşK.ederim canım saoL biLgin için ben örgüLeri hesaba katmadım 2 tanede ananesi hırka örmüştü henüz gelmedi ya gözümde yok unutmusum :)))

bizim burada nakodan hırka örüyorlar 15 tl 6 aya kadarmış giymesi nasıl sizce ördürsemmi

Kıslar merhaba,

Dün geceden beri hiç iyi değilim.. facebook hesabımı dondurdum bilginiz olsun arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar akşamdan beri uykusuzluktan gözlerimi zor açıyorum inanın.

üzülme tatlım biraz istirahat et bakalım..uyumaya çalış

amanın amanın ne olmuş bizim demirhanımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…