2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım 3 takım 3- 6 ay
3 takım 6 - 9 ay

3 adet 0 - 3 ay body
3 adet 3 - 6 ay body

ben bunları alayım

aminnn

evet canı haklısın az olmasında afzla olsun varsın , zaten çıkacaktım çarşıya alayım boylerden , birde eşofman takım almak geçiyor içimden.3 - 6 ay 2 ... 6-9 ay 2 tane falan

al canım ya millet alma diyor benim eşimede almayın diyolarmış kıyafet kızkardeşimin doğumunda yetmedi bir günde 3 kez deyişiyodu hemen elde yıkayıp kalöriferin üstüne koyuyordum ama elde yıkayıncada kıyafetlerin şekli deyişiyordu birde acele kurutunca ben öyle elde uğraşamam sezeryanlı halimle biriksin 3-4 gün makine açarım

denizemi kaydirigubbakcemile2
oyy süper ne şanslısınkaydirigubbakcemile2
sinirlenme git kaldır kocişini kaydirigubbakcemile3
kızını at üstüne o uyandırsın
adam kalksa şanslıyım da uyanamii kii!!!akannehir
dün akşam mezun olacak öğrencileriyle maç yaptılar kolunu incitmiş.
gece de olta atarım diye olta yapmış şimdi uyanamıyoo..
pazar günü de arkadaşlarıyla takılacak kızım benim başımın etini yiyecekk!!!

ya ben onun tartışamsınıda yaptım , şimdi çevredkiler almayın düyünce eşim de yetmrezmi diyor , ya diyorum fazla olsun az olmasın . erkek adam ne anlarki işte.

evet canlarım oğluşum benim oyyy yer annesi onu , ben biraz daha alacağım . çocuğumun rezil olmasını istemiyorum . bide ben kendimi biliyoeum zırt pırt değiştiririm.

canım bende aynı şekilde son bir haftadır sıkıntılarım arttı
belim fena ağrıyor midem hiç uyutmuyor bazen uykudan uyandırıyor boğulcak gibi oluyorum yediklerim geri geliyor artık çift yastıkla yatıyorum zor günlerdi başladı galiba ama çok şükür diyorum bebeğim iyi olsun sağlıkla gelsinde 2 - 2,5 ay vaktimiz kaldı rahata ericez inşallah meleklerimizleopuyorumnanaktan

ay canım evet zor ama herşeyin onlar için olduğunu düşündükçe insn biraz daha rahatlıyor

evet canım
çok güzel heycanlar yaşıyoruz bir yandanda şükrediyorum her anıma:kedi:

ama olmazki herkese zaman ayırıyosa size de ayıracak
dimi ama
ben olsam yerdim başımı şimdiye kadar asla yatırmazdım
helede yarında arkadaşlarıyla olcaksa hiç şansı yoktu
acıma canım kaldır

Alıntı:
derin55 kullanıcısından alıntı
adam kalksa şanslıyım da uyanamii kii!!!
dün akşam mezun olacak öğrencileriyle maç yaptılar kolunu incitmiş.
gece de olta atarım diye olta yapmış şimdi uyanamıyoo..
pazar günü de arkadaşlarıyla takılacak kızım benim başımın etini yiyecekk!!!

ama olmazki herkese zaman ayırıyosa size de ayıracak
dimi ama
ben olsam yerdim başımı şimdiye kadar asla yatırmazdım
helede yarında arkadaşlarıyla olcaksa hiç şansı yoktu
acıma canım kaldır

bencede canım acıma kaldır.

kalktı sanırım...
valla takılırız peşine hiç şansı olmaz..:umursamaz:

kalktı sanırım...
valla takılırız peşine hiç şansı olmaz..:umursamaz:

yaşasın kötülükkkaydirigubbakcemile3

geçecek canım aylarr geçti gitti benim 38 günüm kaldıı delikafadulden valla az kaldı nasıl heyecanlanıyorum kalbim pıt pıt eşimde aynı şekilde yeterki sağlıklı olsunlar canım gerisi geçip gidiyor allaha şükürler olsun

ay masallah ne guzel az kalmis

sezeryan olunca tarih belli ne guzel :)

bizim ki mechulll

hayirlisi bakalim :)

38 günmü akannehir
erken doğummu oluyor canım senin

ben yavaş yavaş çıkıyorum işten

herkese iyi tatiller :)

yarın 100gr lik şeker yüklemem var,dua edin de yüksek çıkmasın...

4-5 saat açlığa ve şekerli suya nasıl dayanacağım bilmiyorummmmakannehir

ay masallah ne guzel az kalmis

sezeryan olunca tarih belli ne guzel :)

bizim ki mechulll

hayirlisi bakalim :)

evet canım sezeryan olacak allah nasip ederse sizinkilerde sağlıcakla gelsinlerde gerisi gelir

38 günmü akannehir
erken doğummu oluyor canım senin

erken değil canım 38+2 20 temmuz sezeryan için ideal bir gün birde benim rahim ağzında dikişim var sancım falan olmadan sezeryn olmam lazım rahim ağzında allah korusun yırtılma falan olmaması için birde ben sizden baya bir öndeyim tatlım sana o yüzden erken gibi geldi

güle güle tatlım sanada iyi tatiller
dualarımız seninle inşallah güzel çıkacak canım merak etme

Selam kızlar, nasılsınız ? Ben 2 gündür kahvaltıda yediklerimi 5 dk sonra çıkarıyorum.Sonrada bi halsizlik başlıyo.Ayy neden böyle oldu ya. bilmiyorumkismile İlk zamanlar hep kusuyodum.Sonradan azaldı yeni yeni,sabahları bi tek kusuyodum.o da geçti 1 aydır rahattım. Dünden beri yine başladı.Ne yapsam bilemedim. Kolumu oynatmaya bile halim yok nerdeyse. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…