bende okudum canım tavsiyeleri benim -3-6 aylık dört pijama takımı var patikli alt değil ayaksız ayaklı almadım rahat etsin diye sen 3 takım 3-6 pijama takım ama çok ince olmayanlardan ayaksız olanlardan al bulunsun istersen
canım iyi olmaya çalışıyoruz dün belim felaket ağrıdı artık iyice ağırlaşmaya başladık sıkıntılarımız git gide artıyor canım ama allaha şükür genel olarak iyiyiz hareketleride bazen çok bazen az ona biracık kafamı takıyorum o kadar
çalışmak zor tatlım ama bebeğinle geçireceğin günler için dayanmak gerekiyor allahım çalışanlara son güne kadar çalışmak nasip etsin sıkıntılarını en aza indirsin günler çabucak geçsin
evet canı haklısın az olmasında afzla olsun varsın , zaten çıkacaktım çarşıya alayım boylerden , birde eşofman takım almak geçiyor içimden.3 - 6 ay 2 ... 6-9 ay 2 tane falan
ben bütün gün çalışıyorum:gitme:
adam kalksa şanslıyım da uyanamii kii!!!akannehirdenizemi kaydirigubbakcemile2
oyy süper ne şanslısınkaydirigubbakcemile2
sinirlenme git kaldır kocişini kaydirigubbakcemile3
kızını at üstüne o uyandırsın
al canım ya millet alma diyor benim eşimede almayın diyolarmış kıyafet kızkardeşimin doğumunda yetmedi bir günde 3 kez deyişiyodu hemen elde yıkayıp kalöriferin üstüne koyuyordum ama elde yıkayıncada kıyafetlerin şekli deyişiyordu birde acele kurutunca ben öyle elde uğraşamam sezeryanlı halimle biriksin 3-4 gün makine açarım
canım iyi olmaya çalışıyoruz dün belim felaket ağrıdı artık iyice ağırlaşmaya başladık sıkıntılarımız git gide artıyor canım ama allaha şükür genel olarak iyiyiz hareketleride bazen çok bazen az ona biracık kafamı takıyorum o kadar
çalışmak zor tatlım ama bebeğinle geçireceğin günler için dayanmak gerekiyor allahım çalışanlara son güne kadar çalışmak nasip etsin sıkıntılarını en aza indirsin günler çabucak geçsin
ay canım evet zor ama herşeyin onlar için olduğunu düşündükçe insn biraz daha rahatlıyor
adam kalksa şanslıyım da uyanamii kii!!!akannehir
dün akşam mezun olacak öğrencileriyle maç yaptılar kolunu incitmiş.
gece de olta atarım diye olta yapmış şimdi uyanamıyoo..
pazar günü de arkadaşlarıyla takılacak kızım benim başımın etini yiyecekk!!!
kalktı sanırım...evet canım
çok güzel heycanlar yaşıyoruz bir yandanda şükrediyorum her anıma:kedi:
ama olmazki herkese zaman ayırıyosa size de ayıracak
dimi ama
ben olsam yerdim başımı şimdiye kadar asla yatırmazdım
helede yarında arkadaşlarıyla olcaksa hiç şansı yoktu
acıma canım kaldır
Alıntı:
derin55 kullanıcısından alıntı
adam kalksa şanslıyım da uyanamii kii!!!
dün akşam mezun olacak öğrencileriyle maç yaptılar kolunu incitmiş.
gece de olta atarım diye olta yapmış şimdi uyanamıyoo..
pazar günü de arkadaşlarıyla takılacak kızım benim başımın etini yiyecekk!!!
ama olmazki herkese zaman ayırıyosa size de ayıracak
dimi ama
ben olsam yerdim başımı şimdiye kadar asla yatırmazdım
helede yarında arkadaşlarıyla olcaksa hiç şansı yoktu
acıma canım kaldır
bencede canım acıma kaldır.
kalktı sanırım...
valla takılırız peşine hiç şansı olmaz..:umursamaz:
canım bende aynı şekilde son bir haftadır sıkıntılarım arttı
belim fena ağrıyor midem hiç uyutmuyor bazen uykudan uyandırıyor boğulcak gibi oluyorum yediklerim geri geliyor artık çift yastıkla yatıyorum zor günlerdi başladı galiba ama çok şükür diyorum bebeğim iyi olsun sağlıkla gelsinde 2 - 2,5 ay vaktimiz kaldı rahata ericez inşallah meleklerimizleopuyorumnanaktan
geçecek canım aylarr geçti gitti benim 38 günüm kaldıı delikafadulden valla az kaldı nasıl heyecanlanıyorum kalbim pıt pıt eşimde aynı şekilde yeterki sağlıklı olsunlar canım gerisi geçip gidiyor allaha şükürler olsun
geçecek canım aylarr geçti gitti benim 38 günüm kaldıı delikafadulden valla az kaldı nasıl heyecanlanıyorum kalbim pıt pıt eşimde aynı şekilde yeterki sağlıklı olsunlar canım gerisi geçip gidiyor allaha şükürler olsun
ay masallah ne guzel az kalmis
sezeryan olunca tarih belli ne guzel :)
bizim ki mechulll
hayirlisi bakalim :)
38 günmü akannehir
erken doğummu oluyor canım senin
ben yavaş yavaş çıkıyorum işten
herkese iyi tatiller :)
yarın 100gr lik şeker yüklemem var,dua edin de yüksek çıkmasın...
4-5 saat açlığa ve şekerli suya nasıl dayanacağım bilmiyorummmmakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?