ben yavaş yavaş çıkıyorum işten
herkese iyi tatiller :)
yarın 100gr lik şeker yüklemem var,dua edin de yüksek çıkmasın...
4-5 saat açlığa ve şekerli suya nasıl dayanacağım bilmiyorummmmakannehir
evet canım sezeryan olacak allah nasip ederse sizinkilerde sağlıcakla gelsinlerde gerisi gelir
erken değil canım 38+2 20 temmuz sezeryan için ideal bir gün birde benim rahim ağzında dikişim var sancım falan olmadan sezeryn olmam lazım rahim ağzında allah korusun yırtılma falan olmaması için birde ben sizden baya bir öndeyim tatlım sana o yüzden erken gibi geldi
Selam kızlar, nasılsınız ? Ben 2 gündür kahvaltıda yediklerimi 5 dk sonra çıkarıyorum.Sonrada bi halsizlik başlıyo.Ayy neden böyle oldu ya. bilmiyorumkismile İlk zamanlar hep kusuyodum.Sonradan azaldı yeni yeni,sabahları bi tek kusuyodum.o da geçti 1 aydır rahattım. Dünden beri yine başladı.Ne yapsam bilemedim. Kolumu oynatmaya bile halim yok nerdeyse. bilmiyorumkismile
berrak geçmiş olsun canım yediklerini düşündünmü dokunabliecek bir şey varmı diye:1hug:
Selam kızlar, nasılsınız ? Ben 2 gündür kahvaltıda yediklerimi 5 dk sonra çıkarıyorum.Sonrada bi halsizlik başlıyo.Ayy neden böyle oldu ya. bilmiyorumkismile İlk zamanlar hep kusuyodum.Sonradan azaldı yeni yeni,sabahları bi tek kusuyodum.o da geçti 1 aydır rahattım. Dünden beri yine başladı.Ne yapsam bilemedim. Kolumu oynatmaya bile halim yok nerdeyse. bilmiyorumkismile
hmm doğru canım dediğin gibi bana erken geldi:)
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın meleğini kucağına
yediklerim bildiğin kahvaltılık valla, yumurta ,peynir , domates falan. Dün sucuk yemiştim, ondan oldu desem ama bugün yemedim yine de kustum. Hamileliğimin ilk günleri gibi oldu .
kızlar dunden berı kasıklarım agrıyo bıde karnım... boyle adet olcakmsısım gıbı agrıyo napsam kı??
kızlar dunden berı kasıklarım agrıyo bıde karnım... boyle adet olcakmsısım gıbı agrıyo napsam kı??
Uzanıp dinlen canım, ara sıra bana da oluyo.Sonra geçiyo.Seninki dünden beri geçmedi mi?
berrakçım sen oniki tulum aldım demiştin ya hepsi 0-3 mü birde burada en uygun 12,5 lira sen 150 milyonmu verdin tulumlara
10 tanesi falan yeni, 10 dan fazla var aslında, ablamın oğlundan kalanlarda var ya. Ama ben uygun fiyata aldım canım.Yani tanesi 7 tl olanda var ,10 tl olanda.Pazara falan baktın mı, oralarda uygun oluyo.Bİrde ben eminönünde toptancıdan aldım genelde tulumları.
10 tanesi falan yeni, 10 dan fazla var aslında, ablamın oğlundan kalanlarda var ya. Ama ben uygun fiyata aldım canım.Yani tanesi 7 tl olanda var ,10 tl olanda.Pazara falan baktın mı, oralarda uygun oluyo.Bİrde ben eminönünde toptancıdan aldım genelde tulumları.
aminnnn canımmm hepimiz inşallahhhh
anladım canım toptancıda uygun olur burası altınoluk oradan getiriyorlar buraya sonra 12-15 satıyolar pazarda en ucuz badi 4 lira 5 li hastane çıkışı 20 lira pijama alt üst 10 lira canım bundan uygunda yok burada
ay canım ya geçmiş olsun mide bulantısı çok fena
benimde arabaya binince bulanıyor midem fena şekilde
berrakçım ağız bezi 12 tane yetermi bir takım daha alsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?