2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dayanırsın canım merak etme:)
sanada iyi tatiller
güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

hmm doğru canım dediğin gibi bana erken geldi:)
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın meleğini kucağına

berrak geçmiş olsun canım yediklerini düşündünmü dokunabliecek bir şey varmı diye:1hug:

kızlar dunden berı kasıklarım agrıyo bıde karnım... boyle adet olcakmsısım gıbı agrıyo napsam kı??

berrak geçmiş olsun canım yediklerini düşündünmü dokunabliecek bir şey varmı diye:1hug:

yediklerim bildiğin kahvaltılık valla, yumurta ,peynir , domates falan. Dün sucuk yemiştim, ondan oldu desem ama bugün yemedim yine de kustum. Hamileliğimin ilk günleri gibi oldu .

canım aynı şekilde benimde sabahları yataktan kalkınca bulantıyla kalkıyorum ama ben çıkarmadı birde yemeklerin kokusundan acayip tiksinti geliyor canım sanki ilk hamilelik belirtileri geri döndü şaşırıyorum valla çok kusma ve karın ağrısı oldumu doktorunu haberdar et tatlım muhakkak önemli çünkü

hmm doğru canım dediğin gibi bana erken geldi:)
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın meleğini kucağına

aminnnn canımmm hepimiz inşallahhhh

yediklerim bildiğin kahvaltılık valla, yumurta ,peynir , domates falan. Dün sucuk yemiştim, ondan oldu desem ama bugün yemedim yine de kustum. Hamileliğimin ilk günleri gibi oldu .

bebişin hareketli değilmi canım

kızlar dunden berı kasıklarım agrıyo bıde karnım... boyle adet olcakmsısım gıbı agrıyo napsam kı??

canım durma git derim ben senin çünkü açılmanda olmuştu kanama falan olmadan sancıyı durdururlar tatlım kanama olursa allah korusun çok geç kalınmış oluyor tattlım içinin rahat etmesi için doktora gitmelisin tatlım belkide normal bir ağrıdır

canım ona dün burada normal dediler ama bir ara telefonla doktorunu istersen adet sancısı gibi bana arada oluyor ama bebiş hareket edince rahatlıyorum

Uzanıp dinlen canım, ara sıra bana da oluyo.Sonra geçiyo.Seninki dünden beri geçmedi mi?

berrakçım sen oniki tulum aldım demiştin ya hepsi 0-3 mü birde burada en uygun 12,5 lira sen 150 milyonmu verdin tulumlara

berrakçım sen oniki tulum aldım demiştin ya hepsi 0-3 mü birde burada en uygun 12,5 lira sen 150 milyonmu verdin tulumlara

10 tanesi falan yeni, 10 dan fazla var aslında, ablamın oğlundan kalanlarda var ya. Ama ben uygun fiyata aldım canım.Yani tanesi 7 tl olanda var ,10 tl olanda.Pazara falan baktın mı, oralarda uygun oluyo.Bİrde ben eminönünde toptancıdan aldım genelde tulumları.

anladım canım toptancıda uygun olur burası altınoluk oradan getiriyorlar buraya sonra 12-15 satıyolar pazarda en ucuz badi 4 lira 5 li hastane çıkışı 20 lira pijama alt üst 10 lira canım bundan uygunda yok burada

kızkardeşim kendi bebeğine çok almamıştı kıyafet sürekli yıkadı giydirdi çok eskimiş ondan almadım onunkileri

ay canım ya geçmiş olsun mide bulantısı çok fena
benimde arabaya binince bulanıyor midem fena şekilde

canım yatrıp uzansan geçiyormu genelde benimde ağrıyor ama dinlenmek iyi geliyor

aminnnn canımmm hepimiz inşallahhhh

Şeniz Şeniz

berrakçım ağız bezi 12 tane yetermi bir takım daha alsammı

sagolun kızlar... uzanıyorum gecıyo gıbı oluyo bu sefrde abcaklarım uyusuyo... bu uyusmalarda yenı basladı 10 dk uzatamıyorum ayaklarımı hemen uyusuyoo

Pahalıymış orası. Ben 5 tl ye bile tulum aldım canım. bilmiyorumkismile çıtçıtlı badyleri de 3 tanesini 5 liraya aldım toptancıdan.

ay canım ya geçmiş olsun mide bulantısı çok fena
benimde arabaya binince bulanıyor midem fena şekilde

Evet, ne güzel kurtulmuşken yine başladı. bilmiyorumkismile

berrakçım ağız bezi 12 tane yetermi bir takım daha alsammı

Bende bi paket aldım canım, içinde 10 tane vardı. Başka almadım.Yeter herhalde. :) opuyorumnanaktan

damlacım... mıdem bulanıyo falan dıyosun ya benımde gecmedı hala dunden berı bende cıkarıyorum... bız dogumhaneye gırerkjen bıle kuscaz herhalde...

selamlar hoş sohbetler kızlar
nasılsınız bebişler nasıl

kuaföre geldim pediküre ama bekliorm yoğun bu arada bakim dedim

kıyafetler söz konusu sanırım ama gelecek hediyeleri unutmayın
bu yoklukta boşa kalmasın elimizde kıyafetleri
sonuçta hızla büyüyecekler ve kıyafetler giyilmeden küçülmesin
üstelik kilolu doğarlarsa giyme şansları daha da azalacak
ben sürekli 5li takım hastane çıkışı alıorum çünkü hem takım giymiş olur die düşünüorum hemde alt değiştirmesi daha kolay olur die düşünüorum
bebek görmeye gelenler ve mevlüte gelenler boş gelmez aza çare var baktık yetmio alırız kıyafet
ama elde kalanlara çare yok...

evde olsam yazacaktım aldıklarımı ama şimdi aklımda değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…