Hoşbulduk canım off daha yeni geldik eve.selamlar iyi ttatiller kızlar
Öğlen eşim gitti işe bende giriştim temizliğe
Ohh mis oldu evim ama çooook sıcak
Dikkat edin bu sıcaklarda
Toxii hoşşş geldin ist.a :)
Berrakcım sen napiosnn
Demettt herşey yolunda sanırım :)
Selam söyle canım meltem hnm aHoşbulduk canım off daha yeni geldik eve.
Yarın Meltem hanım a gidicem :)
Oğluşumu net net göreyim 3 boyutlu bi foto alayım :)
Selam söyle canım meltem hnm a))))
Havalar çok sıcak dikkatli ol
Tühh geçen hafta yada 2 haftaonra gelseydin beraber giderdik meltem hnm a:)
Canımbir gelişme yok şu anda.Benim yarın kontrolüm var çok özledim oğlumu yaa 5.hafta olacak görmeyeli. Onun dışında herkes çok iyi şükürler olsun.Bir gelişme olursa haber veririm tatlım istersen.
sağol demetcim hadi bakalım hayırlı haberlerle gel annesi çok iyidir demirhan bebek bakalım kaç kilo olmuş ayy bende haftaya salı göreceğim oğlumu daha var :)))
Günaydınlar güzel anneler ve melekleri,
Güzel haftalar sizlerin olsun. Bugün biz 34. haftamıza geldik iş yerinde son 3 haftamız...Çok gezdik haftasonu herşey süper bende...Umarım herkes iyidir:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben ve mincük kızım geldik size güzel bir pazartesi diliyorum:)
3 haftamı :)) süper yaa :))
maşallah
bisde gezdik annemle gezmek süper zaten
bide her gördüğümü alabilsem daha da süper olcak kaydirigubbakcemile3
herkese gunaydinnnn
guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle
bizim daha 7 haftamiz var izin icin akannehir
herkese gunaydinnnn
guzel bir hafta gecirmeniz dilegiyle
bizim daha 7 haftamiz var izin icin akannehir
yavaş yavaş toplanmaya başlamışız.. ne güzel herkes güzel hafta sonu geçirmiş.. kızlar dün eşimle kardeşim denize girdiler dayanamadım attım kendimi bende ama bileklerime kadar :) aman ne iyi geldi ödemimi aldı resmen deniz suyu.... beni iyce heycan sardı kızlar ay sonuna kaldı 16 gün en fazla 20 günüm kalmış ya sabah farkettim ben 25 30 gün vardır diodum :)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben ve mincük kızım geldik size güzel bir pazartesi diliyorum:)
Evet canmım 36. haftada çıkıcam 37yi beklemiycem malum sezeryan benim odasını filan hazırlamaya vaktim olsun. Biz de çok gezdik ya hala ayaklarım ağrıyor.
Sana da günaydın canım sayılı gün çabuk geçer işallah sağlıkla sıhatle
yavaş yavaş toplanmaya başlamışız.. ne güzel herkes güzel hafta sonu geçirmiş.. kızlar dün eşimle kardeşim denize girdiler dayanamadım attım kendimi bende ama bileklerime kadar :) aman ne iyi geldi ödemimi aldı resmen deniz suyu.... beni iyce heycan sardı kızlar ay sonuna kaldı 16 gün en fazla 20 günüm kalmış ya sabah farkettim ben 25 30 gün vardır diodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?