Pınarcım benimki 31+6da gittim dönmüştü yani başı aşağıdaydı k,losu da 1918gramdı ve çok iyi dedi doktor yani senin kızın daha bile kilolu benimkine 3500 doğar dedi demekki senin prensen 4 kg a yaklaşacak:))
Çalışabilir raporu aldın mı canım
Günaydın kızlar; Nasılsınız, neler yaptınız haftasonu? İyi bir hafta diliyorum cümlenize...
Canım sorularına bildiğim kadar cevap vereyim:
1) Birincisi başı 34. ya da 36. haftada doğum pozisyonu alır benim bildiğim kadarıyla. 36. haftadan sonra haftada bire düşecek kontrollerin. O zaman da döndüğünü göremezlerse sezaryen olacak maalesef...
2) Maşaallah de canım, bebeğinin kilosu çok iyi. Benimki de 2230gr'dı. Daha da hızlı almaya başlayacak bebeklerimiz. Öyle ki günde 20gr'a kadar çıkacak ortalama. Sürekli birşeyler yemek istiyorsan bu bebeğin gr'ının arttığının işareti.
Kıssadan hisse, endişenlenmek için erken..
Günaydın Kızlar... Mutlu sağlıklı bir hafta dilerim hepinize...
bizim de kontrolümüz vardı cumartesi günü... çalışabilir raporumu aldım bende... bebek düz pozisyonda yani kafası aşağıda dedi... herşeyi normal sağlıklı boyu 45cm olmuş ama kilosu çok düşük... sadece 1750grdr, biraz zayıf kalmış bebek.. bundan sonra daha fazla yemelisin çok dikkat etmelisin dedi... ama benim moralim çok bozuk 2 hafta sonra çağırdı tekrar... ozamana kadar kaç olacak kilosu bilmiyorumm
Herkse günaydın güzel anneler ve melekleri,nasılsınız_?
Birazdan doktor amcamızı ziyarete gideceğiz bakalım oğlum ne kadar olmuşçok merak ediyorum bende. Gelince yazarım bilgilerimi bende.Herkese iyi haftalar diliyorum kendinize iyi bakın.öptük hepinizi...
evimi ayırıyosunuz canım ne güzel
sen kayınvalidenlemi oturuyodun ben bilmiyodum şekerim:kedi:
tabi ya en güzeli yalnız başbaşa olmak ama ne güzel siz şimdi evi ayırınca yeni evlenmiş gibi olcaksınız elele gözgöze bide minik melek heycanlı ve güzel günler seni bekliyor canım opuyorumnanaktan
Birazdan doktor amcamızı ziyarete gideceğiz bakalım oğlum ne kadar olmuşçok merak ediyorum bende. Gelince yazarım bilgilerimi bende.Herkese iyi haftalar diliyorum kendinize iyi bakın.öptük hepinizi...
günaydın canım benim bebeğin kilo alması için sabah ve akşam bir kaşık pekmez ye ...hiçte moralinibozma bir doğsunlar biz onları nasıl beslicez tosun gibi olucaklar merak etme
SAĞOL CNM BENİMMM ya dr da 32. haftaya kadar dönmesi gerekir dedi ebeler dönmüş demişti bu dr da yoo dönmemiş dedi sinr oldum sezeryan olmak ta istemiyorum. bebikin kilosu için sağol bana ancak bu 3000 gram doğar hadi en fazla 3500 dedi. ben 4 kiloya yaklaşır mı demiştim de:)
evet cnm bugün gittim raporumu aldım maalesef resmi olarak 5 hafta çalışcam((
ay cnm allah korusun sezeryan istemiyorumzaten kocam iice kilo aldın deyip laf sokuyo birde sezercik olursam iice laflarına maruz kalırım ama cnm öle yemek falan da istemiyo ben zorla bişiler yemeye çalışıyorum
günaydın cnmmm yok zayıf değil merak etme bol bol pekmez iç kilo yapıyo
günaydın güzel anneler herkese güzel haftaalaaaar diliyorummm kızımla ben :icecream:
demetim güzel haberlerle bekliyoruz seni cnnmm
çiğdem allah kolaylık versin sana da cnm ne diyeyim beni,mde kayn. evde diye mecbur sabahlık geçiriyom üstüme wc ye giderken dediğin gibi uyku falan kaçıyo biran önce kendi evine geçersin inş.
Hoşgeldin... a.s.
günaydın güzel anneler herkese güzel haftaalaaaar diliyorummm kızımla ben :icecream:
Evet hayatım, 10 aydır beraber oturuyoruz. Geçimsizliğimiz yok çok şükür. Eşimin annesi de babası da kendi evlatları gibi severler beni, Allah razı olsun. Ama işte, aynı evde olunca insan istediği gibi hareket edemiyor. Gece tuvalete kalkıyorum, sıcaktan da malum nasıl uyuduğumuz... Yattığım gibi kalkıp gidemiyorum, ya k.pederimle karşılaşırsam diye mecburen gecelik giyiyorum kapalı. Sonra yatağa dönünce çıkartıyorum; bunu da gecede ortalama 4 kez yapıyorum. Uykum da açılıyor haliyle... Yani insan utanıyor işte... Bizim çalışma odamız var, bu pcli oda. Orada başbaşa kalıyoruz. Yani k.validem gelmediği sürece.
Hamileliğim iyi geçmiyor, başımda illa biri duracak. Yatmadan yatmaya eve gideceğiz doğuma kadar. Sırf bu wc meselesi yüzünden bile gidebilirim yani
Özlemcim ben patetes kilo yapar diye biliyorum
gunaydın kızlar hepınız ıyısınız değılmı doğuran falanda yok 1 haftadır gıremıyorum mısafırlerım geldı onlar gıttı annem geldı oğlusuma cıcıler aldık cok sukur yavas yavas tamamlnıyor
valla cok sıcak suan bıle uzerımde uzun atlet var fenalık gelıyo allah sıze sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?