2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışabilir raporu aldın mı canım

SAĞOL CNM BENİMMM ya dr da 32. haftaya kadar dönmesi gerekir dedi ebeler dönmüş demişti bu dr da yoo dönmemiş dedi sinr oldum sezeryan olmak ta istemiyorum. bebikin kilosu için sağol bana ancak bu 3000 gram doğar hadi en fazla 3500 dedi. ben 4 kiloya yaklaşır mı demiştim de:)

evet cnm bugün gittim raporumu aldım maalesef resmi olarak 5 hafta çalışcam((

ay cnm allah korusun sezeryan istemiyorum zaten kocam iice kilo aldın deyip laf sokuyo birde sezercik olursam iice laflarına maruz kalırım ama cnm öle yemek falan da istemiyo ben zorla bişiler yemeye çalışıyorum

günaydın cnmmm yok zayıf değil merak etme bol bol pekmez iç kilo yapıyo

Günaydın Demetcim... Hayırlı güzel haberlerle gel inş.

Evet hayatım, 10 aydır beraber oturuyoruz. Geçimsizliğimiz yok çok şükür. Eşimin annesi de babası da kendi evlatları gibi severler beni, Allah razı olsun. Ama işte, aynı evde olunca insan istediği gibi hareket edemiyor. Gece tuvalete kalkıyorum, sıcaktan da malum nasıl uyuduğumuz... Yattığım gibi kalkıp gidemiyorum, ya k.pederimle karşılaşırsam diye mecburen gecelik giyiyorum kapalı. Sonra yatağa dönünce çıkartıyorum; bunu da gecede ortalama 4 kez yapıyorum. Uykum da açılıyor haliyle... Yani insan utanıyor işte... Bizim çalışma odamız var, bu pcli oda. Orada başbaşa kalıyoruz. Yani k.validem gelmediği sürece.

Hamileliğim iyi geçmiyor, başımda illa biri duracak. Yatmadan yatmaya eve gideceğiz doğuma kadar. Sırf bu wc meselesi yüzünden bile gidebilirim yani

Haydi bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz...

günaydın canım benim bebeğin kilo alması için sabah ve akşam bir kaşık pekmez ye ...hiçte moralinibozma bir doğsunlar biz onları nasıl beslicez tosun gibi olucaklar merak etme

Sağolun kızlar.. pekmezi de deneyeyim... sabah akşam aç tok farkeder mi? hem de kan yapar...

demetim güzel haberlerle bekliyoruz seni cnnmm

çiğdem allah kolaylık versin sana da cnm ne diyeyim beni,mde kayn. evde diye mecbur sabahlık geçiriyom üstüme wc ye giderken dediğin gibi uyku falan kaçıyo biran önce kendi evine geçersin inş.

Bu pazar inşallahh :Saruboceq: .

gunaydın kızlar hepınız ıyısınız değılmı doğuran falanda yok 1 haftadır gıremıyorum mısafırlerım geldı onlar gıttı annem geldı oğlusuma cıcıler aldık cok sukur yavas yavas tamamlnıyor

valla cok sıcak suan bıle uzerımde uzun atlet var fenalık gelıyo allah sıze sabır versın

günaydın demetcim
hayırlı ve güzel haberler alırsın inşallahŞeniz

günaydın güzel anneler herkese güzel haftaalaaaar diliyorummm kızımla ben :icecream:

günaydın canım nasılsınbayanssulusmile

yaa ne kadar iyi geçinsende ayrı ev en güzeli daha da güzel geçinmek için:kedi:
dediğin gibi kayınvalidemler bize gelip kalınca bende öle oluyorum yatmalık ayrı kıyafet wc ye giderken kalkınca ayrı kıyafet
yatmadan yatmayada iyidir canım en azından alışırsınız doğumdan sonra tamamen çıkıcaksın demek süpperolumunekankayizsmile

günaydın canım nasılsın
ne güzel ciciler alınmış çok zevkli heycanlı işler yaa ben çok mutlu oluyorum kızıma alışveriş yaptıkça hep şükrediyorum bu zamanlara geldiğimiz için

sıcakki hemde ne sıcak ölüyorum şu an koltuğa yapışmış durumdayım bi dolaştım da geldim iş te daha zor ya evde olsma duşa atardım kendimi

Canım pekmez ac tok farketmez bır kaŞık ye hem kan yapar hem bebeĞe kılo aldırır dıye duydum ama fazlada kacırma oké!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…