sağol çiğdemcim:)
ben daha gitmedim.bu haftalara bıraktım hem rapor işini halledicem ham muayene olucam.bundan sonrada oraya devam ederim sanırım. doğumu orada düşünüyorum ya son hafta bilgilerim olsun orada diye.umarım doğru düşünüyorumdur.havada çok sıcak dışarı çıkasım gelmiyor hiç hastane kalabalığı ve kokusuda cabası olunca salladım biraz.geçen hafta kendi dr.umda randevum vardı güzeldi herşey.
iyi yaptın valla insan stres yapıyor çünkü strese girip bebişi üzeceğine en iyisi dr gitmek zaten baya olmuşmuş sen gideli 15 gün sonra bi daha görüceksin inşallah biz her hafta drdayız ama tabi her seferinde usg yok temmuzun 1 inde bakar sanırım yada bi kaç gün önce
17-18'inde cevat bey var görünüyor. Git derim, yine de sen bilirsin canım. E doğru düşünüyorsun tabi ki; doktorları güzel, hastane güzel. Neden olmasın? Benim de 24'ünden sonra kontrolüm var, 28-29'unda giderim, cevat bey o aralar var. Yalnız oraya devam edersen, doğuma yakın birşeyler konuşmamız gerek, hastane prosedürüyle ilgili.
Ne bu sıcak ya, İzmir kavruluyor resmen.
Çok acıktım ben, gidip birşeyler yiyeyim...
Çok teşekkürler kızlar allahım bebeklerimizi korusun işnşallah.Ama çarptım 407,4 çıkıyor bu ne demek anlamadım yaf...bilmiyorumkismilemafoldumben
slm kızlar...
nasılsınız bakalım??bizimki haftasonu kudurdu..pozisyonu ters olduğundan ayaklarıyla aşağı doğru o kadar sert vuruşlar yapıyorki artık canımın acısından ağladım...doktoru aradım bir rahatsızlığımı var acaba neden bu kadar depiniyoo diye..bir sorun olmadığını bunların normal olduğunu söyledi..istirahat et biraz dinlen dedi bende 2 gün boyunca yattım..şimdi arada sert vuruyor ama okdar rahatsız etmiyor artık..alıştım sanırımmkaydirigubbakcemile3
yok canım kasık degıl bu agrı kaburgalarımdan baslıyo gobek delıgımın 5 cm assasına kadar gerılıyo gıbı agrıyo boyle...
masallah canım masallah... bence gayet ıyı kılosu
ıns canım sonucları hemen yazarım... kayınvalıdemle gıdıcez ıns kılo almıstır yoksa dılıne duscem ya... devlet hastanesınde kılosu 28. haftada 989 gr cıkmıstı onune gelene zayıfmıs bebek dedı durdu annem... ozel ahstanede 3 gun sonra 1250 cıktı sonra sesnı kestı cok sukur... ama nası moralım bozuluyodu sankı benım elımde bebegın kılosu ben herseyı yemeye dıkkat edıyorum yoksa ben ıstemezmıyım benım yavrum kılo almasın
sen boswer cnm walıdenı..saglıgı sıhaatı yerınde olsunda hem zayf olsa nolurrkı..bır muayeneden dıgerıne cok sey farkedıyor eksıkse tamamlıyor hemen , zayfsa alıyor kılo hıc takma.bosyere stres yapıp uzme kendını.onlar cok bıılırlerklava:
ne gibi prosedür bak korktum şimdi.
ben gece açtım klimayı öyle yattım valla. yoksa müm künm değil uyumak
kızlar herkez bebişin eşyalarını tamamladımı??? benım daha eksıklerım var... kuvetı fılesı... yan yatırma yastıgı... 7 lı bakım setı... alt acma almadım hıc.. mevlut takımı... 3 tanede tulum alcam... daha beşiği yatagı uyku setı alıncak... sımdılık park yatak alıcam ole karar verdım... bebegımıde 4. ayında en gec odasında yatımaya baslıcam...
kızlar herkez bebişin eşyalarını tamamladımı??? benım daha eksıklerım var... kuvetı fılesı... yan yatırma yastıgı... 7 lı bakım setı... alt acma almadım hıc.. mevlut takımı... 3 tanede tulum alcam... daha beşiği yatagı uyku setı alıncak... sımdılık park yatak alıcam ole karar verdım... bebegımıde 4. ayında en gec odasında yatımaya baslıcam...
Benim küvetimle filem yok sadece. Diğerleri tamamlandı. Nivea'nın attalı seti var, şampuanı, kremi vs hepsi içinde, çantası ve altaçması da var. Ben de park yatak kullanacağım bir süre. Mobilyayı kaldıracak yerim yok maalesef.
lmaz:
canım sen park yatagını aldıgında tam takım mı aldın yatagı uyku setı ıle beraber???
4. ay çok erken değil mi? Ben düşünüyorum da bi türlü ayrı yatırmaya kıyamıyorum. Heralde 1.5 - 2 yaşında ancak ayırabilirim. O yüzden oda da yapmıyorum.
Evet, uyku seti+ kendinden alezli yatakla birlikte aldık. Ne oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?