2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yaptın valla insan stres yapıyor çünkü strese girip bebişi üzeceğine en iyisi dr gitmek zaten baya olmuşmuş sen gideli 15 gün sonra bi daha görüceksin inşallah biz her hafta drdayız ama tabi her seferinde usg yok temmuzun 1 inde bakar sanırım yada bi kaç gün önce

17-18'inde cevat bey var görünüyor. Git derim, yine de sen bilirsin canım. E doğru düşünüyorsun tabi ki; doktorları güzel, hastane güzel. Neden olmasın? Benim de 24'ünden sonra kontrolüm var, 28-29'unda giderim, cevat bey o aralar var. Yalnız oraya devam edersen, doğuma yakın birşeyler konuşmamız gerek, hastane prosedürüyle ilgili.
Ne bu sıcak ya, İzmir kavruluyor resmen.
Çok acıktım ben, gidip birşeyler yiyeyim...

Ay zamanda sanırım randevularımız canım benimde 30 haziranda bakacak inşallah bir daha bu sefer kendi doktorum ama. Allahım cümlesine sağlık versin inşallahh:teytey:

ne gibi prosedür bak korktum şimdi.

ben gece açtım klimayı öyle yattım valla. yoksa müm künm değil uyumak

Çok teşekkürler kızlar allahım bebeklerimizi korusun işnşallah.Ama çarptım 407,4 çıkıyor bu ne demek anlamadım yaf...bilmiyorumkismilemafoldumben

amin canım inşallah

selam canım nasılsın
benimkide şu an ters ve dediğin gibi aşağı doğru vurdukça korkuyorum bazen
ve sürekli wc deyim

sen boswer cnm walıdenı..saglıgı sıhaatı yerınde olsunda hem zayf olsa nolurrkı..bır muayeneden dıgerıne cok sey farkedıyor eksıkse tamamlıyor hemen , zayfsa alıyor kılo hıc takma.bosyere stres yapıp uzme kendını.onlar cok bıılırlerklava:

oyle canım... herkez herseyı cok bılıyo... neysekı eşimin gelmesıne az kaldı...

ne gibi prosedür bak korktum şimdi.

ben gece açtım klimayı öyle yattım valla. yoksa müm künm değil uyumak

Geldim. Hastanede yapılan doğumlarla ilgili, korkulacak birşey yok. Sadece doğum çantasına eklememiz gereken birşeyler varmış, tam bir malumatım yok, biraz daha zaman geçsin, öğrenip sana da bildireceğim.

kızlar herkez bebişin eşyalarını tamamladımı??? benım daha eksıklerım var... kuvetı fılesı... yan yatırma yastıgı... 7 lı bakım setı... alt acma almadım hıc.. mevlut takımı... 3 tanede tulum alcam... daha beşiği yatagı uyku setı alıncak... sımdılık park yatak alıcam ole karar verdım... bebegımıde 4. ayında en gec odasında yatımaya baslıcam...

Benim küvetimle filem yok sadece. Diğerleri tamamlandı. Nivea'nın attalı seti var, şampuanı, kremi vs hepsi içinde, çantası ve altaçması da var. Ben de park yatak kullanacağım bir süre. Mobilyayı kaldıracak yerim yok maalesef.

4. ay çok erken değil mi? Ben düşünüyorum da bi türlü ayrı yatırmaya kıyamıyorum. Heralde 1.5 - 2 yaşında ancak ayırabilirim. O yüzden oda da yapmıyorum.

lmaz:
canım sen park yatagını aldıgında tam takım mı aldın yatagı uyku setı ıle beraber???

4. ay çok erken değil mi? Ben düşünüyorum da bi türlü ayrı yatırmaya kıyamıyorum. Heralde 1.5 - 2 yaşında ancak ayırabilirim. O yüzden oda da yapmıyorum.

canım 4. ayda bıle zorlanıyolar ayırmakta bebek artık herseyın farkında oluyo cunku... ben herseyınde benı yanıda ısteyen benı bulamayınca aglayan bı cocugum olsun ıstemıyorum... o yuzden kucukken ayırcam odasını... sonra cok zor oluyo bebek sana alısınca... ha ama tabıkı herseyde yanında olucam bebegımın tabıkı bıde ben erınmem ole gece kalkmaya emzırmeye falan... o yuzden ayırmayı dusunuyorum

ohooo benim daha o kadar çok eksiğim varki...aldıklarımı saysam senin eksiklerin kadar anca olureyvahedigeldismile izne çıkınca yapıcam hepsini..umarım çok geç kalmış olmam:Saruboceq:
bende 6.ayda işe başlıcam..ozaman ayırmayı düşünüyorum..onun odasında bir yatak daha var zaten geçici bir süre belki bende orda yatarım...kociş hiç kıyamıyor şimdiden..kışın ortasında minicik bebek başka odaya bırakılırmı diyo ama bakıcaz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…