ben sanki bu akşam doguracakmısım gibi geliyo manyadım galiba
kızlar herkez bebişin eşyalarını tamamladımı??? benım daha eksıklerım var... kuvetı fılesı... yan yatırma yastıgı... 7 lı bakım setı... alt acma almadım hıc.. mevlut takımı... 3 tanede tulum alcam... daha beşiği yatagı uyku setı alıncak... sımdılık park yatak alıcam ole karar verdım... bebegımıde 4. ayında en gec odasında yatımaya baslıcam...
kızlar günaydın
ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, miğdem bulanıyo, yanıyo, tansiyonum çıkmış, ayağım davul gibi ve sinirlerim çok bozuk nedeni yok , ağladım ağlıycam o kadar yani, bide bebek hareketlerini dünden beri çok az hissettim, doktoru aradım 3.30 da gidicem nst ye bağlıycak
canım bizde hafta sonu o kara kutudan gördük ama dr az da olsa yüzünü gösterdi bebeğin :)) yüz hatları belli oluyordu az çok :))
canım neden böyle oldun.. kafana bişey mi taktın? çık biraz dolaş hava al... kafanı dağıt... böyle bir psikoloji de olduğun için bebeğin hareketlerini çok iyi hissedememişsindir...
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz yalnız çok sıcak ve artık çalışmak işe gelmek çok zor geliyor benim az kaldı 1 hafta sonra izine çıkıcam inşallah darısı çalışanların başına ama 37 haftaya kadar çalışmayı düşünemiyorum çalışanlara allah kolaylık versin ne diyelim....
Geçmiş olsun canım, gelir gelmez haber ver bize de. Bende bi kaç gün önce kendimi hiç iyi hissetmiyodum.2 gün boyunca sabahları mide bulantısı , halsizlik oldu bende.Dedim hamileliğin ilk günlerine geri dönüyorum galiba.
Sen hiç girmedin mi canım ?
Bebeğimmmm pazara gidicem birazdan , istediğin bişey var mı kız ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
herkeze merhaba kızlar.... ıcınızde magnezyum ıctıgınde mıdesı bulanıp cıkaran var mı?
[QUOTE
Çalıştığın için daha da yorucu oluyodur tabi ki.Evde olsan istediğin zaman girersin duşun altına ferahlarsın.opuyorumnanaktan Neyse az kaldı canım, idare edicez artık.
QUOTE]
sen benden 3 gün önce göküyo ama c.tesi doktora gittim en geç 13 ağustos a kadar dedi doğumu nasıl yapıcaz dedim daha cok dedi ama ben normal istiyorum dedim du r bakalım bebek dönecekmi diyo of of((
Ahh canım bende sürekli kara kutudan görüyorum hatta biraz karıncalı gibi bişide anlaşılmıyo.Dr da üstün bir görme yeteneği var sanırım nasıl görüyorsa o ultrasonla.Kendimi ist. attımda bi kere göreyim bari bide foto alayım hatıra ondan.
Çıkayımda duş alıp hazırlanayım,karnım ağrıyor heyecandan.
Gelincede aldıklarımı felan foto çekeyim koyayım :))
kızlar 3 hafta once doktor kontrolunde bebegım 1250 kgdı... bu cumartesı yıne kontrolumuz var sızce 2 kılo olmusmudur???
kızlar bebişin kilo alması için bence en etkili yol yatabildiğin kadar soluna yatmak ben evdeyim ve hep soluma yatıyorum allaha şükür bebeğimin hareketlerinde artış var hissediyorum yani artık ciddi ciddi canımı yakıyor beni geceleri uyandırıyor demekki güçlendi kilo aldı ama çalışınca zor tabi sola yatmayı geç insan 1 saat yatmak için can atıyor bence en iyisi 32. haftada işten ayrılmak
ha bide günde kaç litre su içiyorsunuz ya 3 litre fazlamı bana fazla dediler ama bugün dra sorucam
ben biraz uzanıcam kızlar kendinize iyi bakın
Merhaba güzel anneler.Doktor amcamızın yanından geliyoruz.
En sonunda bebeğimigördüm çok mutluyum bugün.
Süt kuzum tam 1524 gr olmuş
Fl:58.2 ama cm nasıl oluyor bilmiyorum.
Kafası aşağıda pozisyonu normal poposu göğüsümün altında ve bacakları da sol tarafa salmış aynı hissettiğim gibi.Doğum pozisyonunda ama herşeyi normal dedi doktorgelişimi de güzel kilosuda dedi.Sizce nasıl?
slm kızlar...
nasılsınız bakalım??bizimki haftasonu kudurdu..pozisyonu ters olduğundan ayaklarıyla aşağı doğru o kadar sert vuruşlar yapıyorki artık canımın acısından ağladım...doktoru aradım bir rahatsızlığımı var acaba neden bu kadar depiniyoo diye..bir sorun olmadığını bunların normal olduğunu söyledi..istirahat et biraz dinlen dedi bende 2 gün boyunca yattım..şimdi arada sert vuruyor ama okdar rahatsız etmiyor artık..alıştım sanırımmkaydirigubbakcemile3
hıc sordum tatlım... merak ettım
sımdıye kadar hıc park yatak bakmamıstım sımdı kendı evımızde degılız mobılyasını koycak yerımız yok mecuren park yatak alıcaz....
ne bilim ya kızımı cok özlüyorum benim gibi çok özleyen varmı sanki burnumun direği sızlıyo
:) bende sanki hep benimleymişte şimdi elimden almışlar gibiyim.
az kaldı az.hem bebeğe kavuşmaya hem iki kişilik maceramızında sonuna.
ben bolbol eşimin dizine yatıyorum , başbaşa kaldığımızda onunla vakit geçirmeye çalışıyorum.bebekten sonra bi müddet bunlara vakit bulamamaktan korkuyorum.zira ben eşime sarılmazsam şarj olamıyorum gibi geliyo.enerjim tükeniyo
:) bende sanki hep benimleymişte şimdi elimden almışlar gibiyim.
az kaldı az.hem bebeğe kavuşmaya hem iki kişilik maceramızında sonuna.
ben bolbol eşimin dizine yatıyorum , başbaşa kaldığımızda onunla vakit geçirmeye çalışıyorum.bebekten sonra bi müddet bunlara vakit bulamamaktan korkuyorum.zira ben eşime sarılmazsam şarj olamıyorum gibi geliyo.enerjim tükeniyo
kızlar bu arada aman dikkat edin ben geçen karpuz keserken az kalsın göbeğimi saplıyordum bıçağı azcık kesildi hala aklıma geldikçe çıldırıcak gibi oluyorum bi anda iyice çıkınca karnım kontrol kaybettim aman dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?