2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten çok sıcak bende çok bunaldım bu ne ya bide evin içindeyim dışarda yada iş yerinde düşünemiyorum kendimi bide iş yerinde yeni odamda klima yok

benimde var eksiklerim hala. küvet,süt pompası(bunda kararsızım ama),bez,nevresim takımımız yatağımız felan dikilecek daha.

ay cnm dikkat et kendine dr git de bize de haber ver merakta bırakma b,r de dinlen bol bol

biz hep o kara kutudan bakıyoz:) yüzünü çok az gösteriyo zaten ama merak ediyo insan kocman bi burnu olacak galiba benim kızımın gerçi dr çok küçük dedi ama:)

sanada merhaba cnmmm eet hava çok sıcak ve işe gidip gelmek ölüm gibi benim de 5 hafta var işte çalışmam gereken daha çalışabilir raporunu bu sabah aldık ve 37. haftaya kadar mecbur

kız burdur da ne arasın 3 boyutlu ultrasoın buraya teknoloji daha uğramadı:) 2 li 3 lü testleri bile ısparta tıp fak. yaptırdık:)

herkeze merhaba kızlar.... ıcınızde magnezyum ıctıgınde mıdesı bulanıp cıkaran var mı?

sanada merhaba hoş geldin cnm. ben magnezyum içtiğinde midesi bulanan fakat çıkartıp ta rahatlayamayanlardanım çünkü ben çıkartamıyorum:) içimde patlıyo ama dr bana meyve suyuna kat öle iç dedi yine de iğrenç

seninki de mi dönmedi kuzumm

: senin yine o şansın var ahhhhhhh ahhhh istanbulumun gözünü sevem

kızlar 3 hafta once doktor kontrolunde bebegım 1250 kgdı... bu cumartesı yıne kontrolumuz var sızce 2 kılo olmusmudur???

benimki 4 hafta önce 1103 tü şimdi 2206 olmuş yani seninki de geçmiştir merak etme tosuncuk olmuştur.

ya ben hep sağıma yatıyorum soluma yatamıyorum nedense

ha bide günde kaç litre su içiyorsunuz ya 3 litre fazlamı bana fazla dediler ama bugün dra sorucam

bn 1 litre içersem kendimi şanslı sayıyom valla

ben biraz uzanıcam kızlar kendinize iyi bakın

kendine ii bak cnm ii dinlenmeler benim yerime de uzan olur muuuuuuuuu

maşallah kuzuyaaaaaaaaaa senin ki doğum poz. girmiş demek kaç haftaydı demetim seninki

hoş geldin cnmmmmmmmm

hıc sordum tatlım... merak ettım
sımdıye kadar hıc park yatak bakmamıstım sımdı kendı evımızde degılız mobılyasını koycak yerımız yok mecuren park yatak alıcaz....

Parkyatağı aldığınız yere söylersiniz, ona uygun yatak da verir.

ben sanki bu akşam doguracakmısım gibi geliyo manyadım galiba

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Birşey olmaz doğurmazsın, merak etme.

bence de öyle ama bugün öyle bir his var içimde hamileliğimden beri kız olucak babasına benzicek p.tesi gece 3 te doğuracağım diyordum bu gün de kızım hiç durmuyo birazda sanki tuhafım onun için korkuyorum ((((((((((((

çamaşırı yıkadım havaya bakarsak yarım saate kalmaz kurur ya ondan sonra ütü ((( neyse allahtan 2 gömlek 2 pantolan geri tşhört zaten benim dışarda giyebildiklerim belli gerisini elimle düzeltsemde olur hiç uğraşamıyıcam bu sıcakta
bu arada odamız geldi gelicek boyası falan bitmiş ama oda geldiğinde nereye koyucaz belli değil eşim inat etti ağırdan alıyor benide sinir ediyor

bebeğim dur daha çok erken doğurmak için önünce bi sürü pzt olucak allah izin verirse o zamanlar doğurursun

son günlerde en büyük korkum 37. haftada doğum yapmak..tam o zaman izne ayrılıcam o zaman doğum yaparsam dımdızlak ortada kalırım...almam gereken birsürü ihtiyaç var ama ben hala neyi nezaman yapıcamı bilmiyorum:gitme: bu hafta sonu başlıcam artık inşallah bitermafoldumben

ne bilim ya kızımı cok özlüyorum benim gibi çok özleyen varmı sanki burnumun direği sızlıyo

:) bende sanki hep benimleymişte şimdi elimden almışlar gibiyim.
az kaldı az.hem bebeğe kavuşmaya hem iki kişilik maceramızında sonuna.
ben bolbol eşimin dizine yatıyorum , başbaşa kaldığımızda onunla vakit geçirmeye çalışıyorum.bebekten sonra bi müddet bunlara vakit bulamamaktan korkuyorum.zira ben eşime sarılmazsam şarj olamıyorum gibi geliyo.enerjim tükeniyo

allahtan annem erken gelmeye karar verdi ona kalsa doğumdan 1 gün önce gelicekti çünkü herşeyi annem aldı hepsi onda şimdi erken gelicek şükür rahatım bende 36 dan sonra heran doğurabilirim sorun yok ::))

Bazen ben de bir garip oluyorum; böyle oğlumu kucaklamak istiyorum...
Şu anda pisi gibi ayaklarını ittiriyor (kucağına kedi alanlar iyi bilir; kediler hoşlandıkları yerde ayaklarını hamur yoğurur gibi aşağı yukarı kaldırıp indirirler), o minicik ayaklarını öpesim geliyor. Ama sonra diyorum ki, şimdi doğsa 1 ay küvezde kalır. Küvezin başında beklemek daha mı iyi olurdu? Kendimi hastane odalarında, bebeğimi solunum cihazlarında düşünemiyorum. Oruç gibi bir şey... Beklemek gerekiyor işte...

bende son günlerde çok düşer oldum eşime nedendir bilinmez..her dk.yanımda olsun bana sarılsın istiyorum:kedi:acaba bebek olunca ilgisiz kalıcamdanmı korkuyorum...

bende kocamı cok özlüyorum ama ona bunu söylemek istemiyorum sonra sımarır ve doğumdan sonra ilgim azalmasın diye simdiden yavas yavas kendimden soyutluyorum

kızlar bu arada aman dikkat edin ben geçen karpuz keserken az kalsın göbeğimi saplıyordum bıçağı azcık kesildi hala aklıma geldikçe çıldırıcak gibi oluyorum bi anda iyice çıkınca karnım kontrol kaybettim aman dikkatli olun

ayyyy birden o sahne geldi gözümün önüne..allah korusun tatlım ya dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…