2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy allah korumuş.aman aman dikkatt etmemiz laızm.
ben ütü masasına bangoya lavaboya yanaşamıyorum yaa çok komik oluyor delikafadulden

belim ağrıyo bide yetişcem diye eğik kalınca.karpuz kesmekten oldum olası korkmuşumdur ben

Hiç unutmam, bir kadınlar gününde kahve falıma baktılar. Bakan teyze beni pek yakinen tanımaz. Kahve tabağının ortasında kocaman "Y" harfi çıkmış. "Kim bu Y" dedi. Kayınvalidem "kocasının adında Y harfi var ya" diye cevap verince, fal bakan teyze de "Bak kızım bu Y senin hayatının tam ortasında; varın yokun bu Y üzerine kurulmuş, azıcık rahat ol. Kendine de özen göster" demişti. Ne kadar doğru. Ben de kocama çok bağlıyım. Birlikteliğimizin 3,5. senesi, evliliğimizin 10. ayı. Çok badireler atlattık, birbirimizin hatalarını affettik. Bu kadar süre içinde onu her gördüğümde günüm aydınlanıyor, onun derin bakışları, siyah gözleri yaşam sevinci veriyor bana. Kanım kaynıyor ona karşı. Çok kızıyorum, çok da seviyorum. Hiç kimseye hissetmediğim şeyler hissettim ben bu adama. Onun da beni çok sevdiğine inanıyorum. Pek söylemiyor ama hareketleri, bakışları; uğraşıları hep bizim için. Geceleri top atsan uyanmayan adam, hasta olduğumda kaç defa kalkıp ateşime baktı...
Bebeğimiz için de hiçbir korkum yok. En az benim kadar sevecek bebeğimizi. Dün "kendi evimiz"de kanepede hayal ettim, kocam tv izliyor, göysünde oğluşumuz; kolları iki yana açık uyuyor. Biricik aşkım kocamın bir eli bebeğimizin sırtında, diğeri desteklemek için popişinde. :asigim: Aradabir saçlarını kokluyor yavrumuzun. Ay ağlayacağım şimdi, çok duygulandım :gitme: . Aah ah demiş ya Nazım Hikmet: "bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidin?" diye, Abidini bilemem ama, yaşasaydı da bu yazdıklarımı okusaydı şair. Ben kendi mutluluğumun resmini dün çizmiş bulundum. Allah gerçekleştirmeyi nasip etsin.

ay korkmazmıyım hala o ufak kesiği görüdükçe çıldırıryorum hayatta bide karpuz kesmem eşime dedim zaten hatta karpuz yemek bile gelmiyor içimden neyse dikkatli olmak lazım banyoda falanda öyle allah korusun

Canım çiğdemcim duygularını ne güzel ifade etmişsin. Ben bile okurken duygulandım inan. Allahım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :Saruboceq:

ALLAHIM NAZARLARDAN KORU YARABBİM

CANIM KIYAMAM ANNELİK NEYMİŞ DAHA YENİ ÖĞRENİYORUZ

Canım allah korumuş dikkat et aman diim. Ben karpuz kesmem hiç de sevmem kesmeyi eşimi beklerim canım çekerse o gelince keser yeriz. Banyoda felan da dikkat etmek lazım.akannehir

Aman Tanrım; arkadaşın olarak duruma el koyuyorum cicim, sana artık çapı 20cm'i geçen şeyleri bıçakla kesmek yasak klava:

Canım çiğdemcim duygularını ne güzel ifade etmişsin. Ben bile okurken duygulandım inan. Allahım sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :Saruboceq:

Allah hepimize kat kat mutluluk versin. İçimden neler neler geçiyor da dünya dilleri yetmiyor anlatmaya. Hoş size nasıl rahat anlatıyorum; keşke kocam da bilse bunları. Ona da söyleyebilmeyi nasıl isterdim. O yalnızca hissediyor ona olan duygularımı. Söyleyemiyorum çünkü ileride bu kadar sevgiyi suistimal etmesinden korkuyorum.

ALLAHIM NAZARLARDAN KORU YARABBİM

Hepimizi koru Ya Rabbimm. :Saruboceq:

Kızlar içinizde calsıum kullanan var mı bebeğin kemik gelişimi için.benim kendi doktorum vermemişti ama bu doktor verdi ne yapayım kullanayım mı sizce???

inşallah aslında çıkmıştır sonuçlar ama eşimi bekliyorum protein çıkmaması için dua ediyorum tansiyon ölçmekten sinir geldi

Haklısın canım hepimizin öyledir inanıyorum.Ama dediğin gibi bazı eyler anlatılmıyor ya yaşanacak yada gözlerden ve hislerden anlanılacak..kaydirigubbakcemile5

ben kullanmıyorum drum pek ilaç vermiyor sadece kan bazen vitamin kullan diyor bazen kullanma diyor bende kullanmıyorum bi eksik görse kan tahlilinde verirdi ama -hiç vermedi calsiyum magnezyum

inşallah aslında çıkmıştır sonuçlar ama eşimi bekliyorum protein çıkmaması için dua ediyorum tansiyon ölçmekten sinir geldi

Canım ben bile durduk yere tansiyonumu ölçerim evin içinde ya hastalıkoldu artık.Günde 10 kere ölçtüğümü bilirim ya tansiyon aletine haftada bir pil takıyorum düşün yani. olumunekankayizsmile

Merhabalar arkadaşlar..öncelikle herkese mutlu,sağlıklı ve çok güzel bir hafta diliyorum..
Kızlar bişey sorcam..hafta sonu bebişimin kıyafetlerine filan baktım..neyden kaç tane var gibilerinden..0/3 ay için şunlar var:

-Zıbın Takımı (5 adet)
-ıç zıbın (3 adet)
-Çıtçıtlı Badı kolsuz (7 adet)
-Çıtçıtlı badi yarım kollu (1 adet)
-Tulum (1 adet)
-Pijama (1 adet)
-Alt eşofman patiksiz (2 adet)
-Atlet,kilot takımı (2 adet)
-Çorap (9 adet)
-Bere (6 adet)
-Eldiven (6 adet)
-Önlük (5 adet)

Sizce adet olarak nasıllar? Eksik gördüğünüz bişeyler varmı? ve adet olarak almam gereken varmı sizce ne diyosunuz?

Bu doktor değerler için değilde bebeğin kemik gelişimi için iyi gelir seninde bacaklarındaki kasılmalar için iyi gelir dedi ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…