- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
çok güzelmiş güle güle kullan
Slm kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Herkes iyidir umarım sıcaklar bastırdırdı iyice,halimiz yaman:) Kızımla biz 32. haftayıda doldurduk çok şükür artık iyice hissediyorum doğumun yaklaştığını, yürürken aniden hareket etmesi soluğumu kesiyor ve oturup dinlenmesem doğacakmış gibi hissediyorum..
Bu arada bebişim 2 kilo olmuş teyzeleri bende 72 kilo oldum 65'le başlamıştım zaten fena sayılmaz heralde, yalnız inanılmaz varislerim çıkmaya başladı onun dışında bir şikayetim yok..
Eda Su'nun odası da hazır, artık kendim için alışverişe çıkıcam bu hafta geelik emzirme sütyeni vs... falan alıcam...
Herkesde hazırlıklar aynı sanırım, ha bide karyola almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle büyüyebilen sonra genç odasına dönüşebiliyor, biz öyle aldık çilekten çok memnun kaldık ekstra büyük yatağınıda veriyor çünkü...
ben geldim drdan geliyoruz çok şükür kötü şeyler söylemedi sadece kansızlık çıktı zaten bende öyle düşünmüştüm çünkü tansiyon derdine kan ilacını çok ihmal ettim onun dışında tansiyonla ilgili bi şey yok gibi sadece 135-85 den yukarı çıkmaması lazım bide 1 temmuza kadar ya rapor al yada yarım gün çalış sıcaklarda dolaşma ortalarda dedi ha tabiki et süt yumurta ihmal etmemem lazımmış bebeğimi 22 sinde görücem allah nasip ederse
haha bu arada dr yemek falan yapma kayınvaliden yapsın işte dedi :)))))))))
haha bu arada dr yemek falan yapma kayınvaliden yapsın işte dedi :)))))))))
Teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin. Güle güle kullansın bebişin odasını ve cicilerini.. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin. Bişey çıkmamasına sevindim. Kan ilacını ihmal etmezsin bundan sonra. opuyorumnanaktan
Benim çıkmam lazım kızlar, yemek hazırlıycam, ara ara bakarım.Öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ohh ohh ne güzel canım yapma valla bu aylar daha zor oluyor hele sıcaklar acayip bastırdı evde yattığım halde bunalıyorum yemek yapmak iş yapmak ölüm gibi valla benim de kayınvalidem sağolsun herşeyii yapıyor bana sadece yatıp tosunu büyütmek kaldıyor
Bugün pazartesi pazarına uğradım canım taze fasülye istemişdi fazla dolaşmadan bir kaç bişey alıp çıktım ama bayılacak gibi oldum eve zor geldim, yemek yapmaya halim kalmamıştı ama yaptım neyseki şeker gibi fasülyeymiş 15 dak. kaynadı güzel bir türlü keyfi yaptım sonra canınızı çektirtmemişimdir inşallahsositososito
canım cekti bu akşam sizdeyim :))):teytey::teytey:
Kızlar ciciler kısmına kızım Eda Su'nun odasının resimlerini ekledim bakarsanız sevinirim:)
Merhaba kıslar,
Çok sancım var yaa kasıklarım adet olacakmışım gibi felaket ağrıyor birde batıyor anlamadım. Yattım şimdi uyandım ama hala geçmedi. Çok bitkin hissediyorum kendimi ya neden böyle oldu yaa((((((
Merhaba annecikler biz geldik.
Bugün dr a gittik kuzum 1800 civarı olmuş ama 3 boyutlu foto alamadım çünkü koluyla yüzünü kapattı enseden gördük sadece bi ara burnunu felan görebildim aynı babasının burnu.Burnu dedesine felan çekmesin dedikçe galiba onlara benzicek.Tabiki annem kabul etmiyor benim bebekliime benziomuş kafa yapısı kaydirigubbakcemile3 bu arada kuzum 6 gün önce kafası aşaıdayken şimdi kafa yukarıdaydı (dün döndü hissettim).ınşallah birdaha dönerde bida dönmez mahvoluyorum.Ezcaneye gittim sürünerek dönüyordum mesaneme patlatıp durdu...
Bu arada bayada bi saçlıymış oğluşum.Cicilerimize yeni aldıklarımızı felan ekledim bakarsınız.Evdede alıp yüklemediklerim var artık eve dönünce onlarıda eklerim.
Dr dediki dışarıdan bişi alıp yeme bu aralar zehirlenmeler oluyormuş dikkat et dedi tavuk,mayoneze felan dedi taze olmasına kesinlikle aç kalma sürekli atıştır dedi...
Bizden bu kadar sizler neler yaptınız
selam kızlar ....
bugün giremedim bir türlü herkes iyi mi.
net gidip geliyorr?????
Selam kizlarrrrrr.......Nasılsınız bebişler nasıll?
slm kızlar naıslsınız?anca girme fırsatım oldu valla kaç gündür kaynana bendeydi,bugün memleketine döndü çok şükür anam ağladı valla yemek bulaşık misafir
belim fena ağrıyo kasıklarımda öyle
15 gün oldu dr.a gideli ama bu hafta tekrar gidicem sanırım dayanamıyorum ağrılara
berrakada cicileriniz çok güzelmiş cnm güle güle kullanın hele süpermen tulumu var ya bayıldım bulsam alıcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?