2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yokk kız görmez o beni 1 sayfa gerisini okumuyor yaaa
siz söylersiniz artık haberziz koparsam sizde:))))

oh oh eline sağlık iyi yapmış ....
tatilin tadını çıkar canım....

ay şimdi cicişler bölümüne baktım süper şeyler eklenmiş yaa bende biran önce eklemek istiyorum ama ben kızıma oda yapmayacağım şimdilik o yüzden sadece cicilerini ekleyeyim daha foto bile çekmedim bu akşam gidince ilk işim o olacak çooook kıskandım çookkkk:)

evet ya yiyesim geldi çocukları:))
inşallah hepimize öle güzellikler nasip eder Rabbim
sende merak etme canım hayırlısıyla kurtarır inşallah Allah ım
kızların gözü maviydi ama anne babasının kahverengiydi :) sülalemizde var diyolar demek bizdede az çok şans var kayınvalidem ve kardeşleri mavi gözlü eşimle görümcem yeşil benim kendi dayım ve dedem de mavi göz bakalım şans:)
tabi en önemlisi sağlık

ayy yokk kız görmez o beni 1 sayfa gerisini okumuyor yaaa
siz söylersiniz artık haberziz koparsam sizde:))))

söleriz merak etme

kızlar ben gidip bi kahvaltı edeyim acıkdı kuzular tepişiyolar...:)

Canım naber hoşgeldin yettim gari naber kuşum dorukum nasıl

canım hoşbuldum.iyiyim canım yaaa pazar gecesi doğuruyorum zannettim.
dorukumda iyi bol bol hıçkırıyoruz.bu arada son günlerde tekme olayını bıraktı sanırım içerde sadece geziniyor.kolunu bacağını çıkarıyor okadar.bu arada evdeki gibi çok fena değil.arada yapıor yine tabiii:))))
sen napıorsun masal nasıl?

Masal iyi canım o da artık tekmelemiyor dönenip duruyor büyüorlar artık annesi seni çok özledik ama biz hep girebilicekmisin?Kaçta giricen hergün?Akrabaların nasıl?Bir soru yok di mi?

günaydın
bende aynı dertten müzdaribim ay keşke terlik giyme şansımız olsa yaa
benim daha çok çalışmam lazım çokkk

Olsun canım bebişler sağlıklı olsun da sayılı gün geçecek hayatım

didoşşş hoş geldinnnnnn

Hoşbulduk canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…