2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaa şöyle bi uğrayayım demiştim yazını gördüm. senin oğluş baya haylaz anlaşılan. yatış pozisyonunu değiştirsen de geçmiyor mu? benim kızım da ters tekmeleyince kasıklarım feci acıyor ama senin ki dayanılmaz sanırım doktorunun bir tavsiyesi var mı bu durum için?
geçmiş olsun canım mecbur meleklerimiz için katlanıyoruz. annelik şimdiden başlıyor işte opuyorumnanaktan

Günaydın bal annişler ve bebikleri.. Dün yoktum,hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim! Kuzumu da gördüm ohh.. 2.000gr ve 40 cm olmuş benim bal kızım.

Dün kızımın cicilerini yıkadım, çamaşırlığa astım, Allahııııııım her yer mis gibi dalin kokuyooo... Evin içinde bebek varmış gibiydi, ayyy ağlicaktım nerdeyse,:kedi: Allahım sağlıkla kucağımıza bi alsak. Ayy bi de miniş miniş çoraplar çamaşırlığa sığmadı diye,şifonyerin üzerine koydum kurusun diye.. Ya yerim yerim ben kızımı...

herkese günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler çisoşşşşşşşşşşşş hoş geldin kz özlettin valla kendini

hoşbuldum pınarcıııım.daha 1 gün oldu kııııız.
ama özlediyseniz ne güzel:)))
bu arada net heran kopabilir.pat diye gidersem
bastı gitti demeyin...:))))

günaydın canım
ayy canım çekti benimde bende çıkıcam önümüzdeki ay herşeyini inşallah:)
bebeğine de maşallah canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlaaaaaaarrrr:)))))

günaydın canım nbr
nasıl gidiyor tatilopuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler çisoşşşşşşşşşşşş hoş geldin kz özlettin valla kendini

günaydınnnnnkaydirigubbakcemile5

ay didem ne zaman geliyor onu göremeden gidicem şimdi ben....

ayy canım inşallah görürsün
göremezsende o görür senin yakarışlarınıkaydirigubbakcemile3

burcuuuu hoşgeldin nasılsın canımm...???

iyiyim canım azcık mide sorunlarım var bi geçse
her yemeğin ardından şurup içmekten bıktım
bide ayaklarım çok şişiyoreyvahedigeldismile

Çok gözlü değil ama rengini beğendim ben. Bi tane çok gözlü buldum ama onun uzun sapını bulamadı adam, bende öyle almak istemedim. :)) 20 tl ye aldım ben bunu. Bak resmini de koyimm.

ay çok güzelmişşş güle güle kullannnn

haha bu arada dr yemek falan yapma kayınvaliden yapsın işte dedi :)))))))))

o dr un adresini bana da versene allah aşkına bende kaynanamla gideyim

maşallah böle kaynana dostlar başına dicem ama kaynana değil mi bi yerden çıkartır iğnessini

maşallah kuzunaa tosun tombalak olur inşallah. bende burun konusunda babasıyla dedesine çekmesin diye dua ediyom ama çekerse kızım evde kalır valla

ay cnm ya ne kadar insafsızlar bunlar allah aşkına insan da biraz acıma duygusu olur kalkar da yapar benim kayn. da iş yapmamak için hareket iyidir kolay doğurursun diyo

kız delüü küççücük bebik nasıl patlatsın ama haklısın bi vuruyolar insanın imanı gevriyo:) aman dikkatli ol sana da bebişine de bişi olmasın az kaldı zaten koskoca 200 küsür gün devirmşiz:)

hoşbuldum pınarcıııım.daha 1 gün oldu kııııız.
ama özlediyseniz ne güzel:)))
bu arada net heran kopabilir.pat diye gidersem
bastı gitti demeyin...:))))

olsun özledimmm ben kendi adıma söliymmm valla derim:) bastı gitti diye birde yaygara kopartırım kk da:

günaydınn.....
defne gitmedinmi sen bakim nerden çıkdın kız?

günaydınnopuyorumnanaktan
naber tatlımmopuyorumnanaktan
ay pazar günü avm de bir ikiz gördük o kadar tatlılardı ki anlatamam gözleri masmavi bide şirineler sürekli gülüyolardı maşallah ikiz arabasına koymuş ailesi herkes başına toplandı bebeğin elif le ecrin miş çok beğendim bende Allah ım dedim şöle gül yüzlü masmavi gözlük bi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli meleğim olsun benimdekaydirigubbakcemile2

iyi burcucum yaaa nasıl geçsin süpperr tabiki ama
birde yürüyebilsemkaydirigubbakcemile3herkesi hayal kırıklığına uğrattım vallakaydirigubbakcemile3
c.tesi akşamı konser alanındaydık ama tabii benim ayaklar hemen iflas etti

doruukk kız gittim gittim de kardeşim sağolsun net buldu bana buradakaydirigubbakcemile2

günaydın burcucum hoşgeldinn

hoşbuldum canımm nbr

ay evet ya ayak deme bana yakında bende yürüyemez olcamakannehir
çok şişiyor yaa
ama olsun yinede değişiklik olmuştur ayy keşke benimde fırsatım olsa bi yerlere gitmeye :umursamaz:

aminnn canım allah gönlüne göre versin...
ikizler çok sevşmli oluyolar benim kuzenim var 1.5 yaşında bi kız bi oğlan o kadar sevimlilerki akaşm oynadık biraz onlarla yanlız biri mutlaka şiddet içeriyo :)
benimkile maviş olmaz sanırım olsa olsa yeşil gözlüolurlar en çok... hayırlısı ile sağlıkla küveze girmeden bi doğsalar yarabbi şükür diycem bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…