kızlar şuan mahvoluyorum idrar torbam patladı galiba(.Çok canımı acıtıyor artık Allah ım ne olur dönsün,dün dönmeseydi iyiydim kaburgalarıma çalışıyordu ama böyle daha kötü sezeryanı mezeryanı da düşünmüyorum artık yeterki bu sıcak havalrda bide organlarımdan olmayayım bu oğlan çok acımasız.
Günaydın kuzuş nasılsınız bakim?günaydın kızlaaaaaaarrrr:)))))
Günaydın kuzuş nasılsınız bakim?
zemuszemus
Günaydın bal annişler ve bebikleri.. Dün yoktum,hastaneye çalışabilir raporu almak için gittim! Kuzumu da gördüm ohh.. 2.000gr ve 40 cm olmuş benim bal kızım.
Dün kızımın cicilerini yıkadım, çamaşırlığa astım, Allahııııııım her yer mis gibi dalin kokuyooo... Evin içinde bebek varmış gibiydi, ayyy ağlicaktım nerdeyse,:kedi: Allahım sağlıkla kucağımıza bi alsak. Ayy bi de miniş miniş çoraplar çamaşırlığa sığmadı diye,şifonyerin üzerine koydum kurusun diye.. Ya yerim yerim ben kızımı...
günaydın kızlaaaaaaarrrr:)))))
herkese günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler çisoşşşşşşşşşşşş hoş geldin kz özlettin valla kendini
ay didem ne zaman geliyor onu göremeden gidicem şimdi ben....
burcuuuu hoşgeldin nasılsın canımm...???
Çok gözlü değil ama rengini beğendim ben. Bi tane çok gözlü buldum ama onun uzun sapını bulamadı adam, bende öyle almak istemedim. :)) 20 tl ye aldım ben bunu. Bak resmini de koyimm.
haha bu arada dr yemek falan yapma kayınvaliden yapsın işte dedi :)))))))))
ohh ohh ne güzel canım yapma valla bu aylar daha zor oluyor hele sıcaklar acayip bastırdı evde yattığım halde bunalıyorum yemek yapmak iş yapmak ölüm gibi valla benim de kayınvalidem sağolsun herşeyii yapıyor bana sadece yatıp tosunu büyütmek kaldıyor
Merhaba annecikler biz geldik.
Bugün dr a gittik kuzum 1800 civarı olmuş ama 3 boyutlu foto alamadım çünkü koluyla yüzünü kapattı enseden gördük sadece bi ara burnunu felan görebildim aynı babasının burnu.Burnu dedesine felan çekmesin dedikçe galiba onlara benzicek.Tabiki annem kabul etmiyor benim bebekliime benziomuş kafa yapısı kaydirigubbakcemile3 bu arada kuzum 6 gün önce kafası aşaıdayken şimdi kafa yukarıdaydı (dün döndü hissettim).İnşallah birdaha dönerde bida dönmez mahvoluyorum.Ezcaneye gittim sürünerek dönüyordum mesaneme patlatıp durdu...
Bu arada bayada bi saçlıymış oğluşum.Cicilerimize yeni aldıklarımızı felan ekledim bakarsınız.Evdede alıp yüklemediklerim var artık eve dönünce onlarıda eklerim.
Dr dediki dışarıdan bişi alıp yeme bu aralar zehirlenmeler oluyormuş dikkat et dedi tavuk,mayoneze felan dedi taze olmasına kesinlikle aç kalma sürekli atıştır dedi...
Bizden bu kadar sizler neler yaptınız
slm kızlar naıslsınız?anca girme fırsatım oldu valla kaç gündür kaynana bendeydi,bugün memleketine döndü çok şükür anam ağladı valla yemek bulaşık misafir
belim fena ağrıyo kasıklarımda öyle
15 gün oldu dr.a gideli ama bu hafta tekrar gidicem sanırım dayanamıyorum ağrılara
kızlar şuan mahvoluyorum idrar torbam patladı galiba(.Çok canımı acıtıyor artık Allah ım ne olur dönsün,dün dönmeseydi iyiydim kaburgalarıma çalışıyordu ama böyle daha kötü sezeryanı mezeryanı da düşünmüyorum artık yeterki bu sıcak havalrda bide organlarımdan olmayayım bu oğlan çok acımasız.
hoşbuldum pınarcıııım.daha 1 gün oldu kııııız.
ama özlediyseniz ne güzel:)))
bu arada net heran kopabilir.pat diye gidersem
bastı gitti demeyin...:))))
günaydınn.....
defne gitmedinmi sen bakim nerden çıkdın kız?
günaydın burcucum hoşgeldinn
iyi burcucum yaaa nasıl geçsin süpperr tabiki ama
birde yürüyebilsemkaydirigubbakcemile3herkesi hayal kırıklığına uğrattım vallakaydirigubbakcemile3
c.tesi akşamı konser alanındaydık ama tabii benim ayaklar hemen iflas etti
doruukk kız gittim gittim de kardeşim sağolsun net buldu bana buradakaydirigubbakcemile2
günaydınnopuyorumnanaktan
naber tatlımmopuyorumnanaktan
ay pazar günü avm de bir ikiz gördük o kadar tatlılardı ki anlatamam gözleri masmavi bide şirineler sürekli gülüyolardı maşallah ikiz arabasına koymuş ailesi herkes başına toplandı bebeğin elif le ecrin miş çok beğendim bende Allah ım dedim şöle gül yüzlü masmavi gözlük bi hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli meleğim olsun benimdekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?