Hoşgeldin canım...
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Olsun benim oğluş da sessiz bugün. Dün saat 2'ye kadar hastanedeydik, yani 9'la 2 arası. Sabah da temizlik yaptım, yoruldu tabi bebişim.
Herkeste bir rehavet, herkeste bir sıkıntı... İyi olanlar az bugün. Hayırdır inşallah... Sen nasılsın??
neden dalga gectiniz böyle anlamadım mafoldumben
GELDİM AMA YAZAN EDEN YOK.. HUUU KIZLAR NERDESİNİZ? a.s.
Hoşbuldum tatlım
Havadandamı sıkıntı yapıyoz acaba..ankara bugün kış gibi bi gr güneş yok ve serin.her an yağmur yağcak gibi.gerçi ben memnunum bu durumdan allah biz hamişlere yardım ediyo diyorum..sıcaktan daha iyidir tabii böyle olması..
Senin niye öle uzun sürdü hastane işin cnm?
hamile bir anneyi üzdügünüzün farkındamısınız halbuki o gün gayet samimi duygularımdı bunlar:çok üzgünüm:
neden dalga gectiniz böyle anlamadım mafoldumben
hamile bir anneyi üzdügünüzün farkındamısınız halbuki o gün gayet samimi duygularımdı bunlar:çok üzgünüm:
Hoşgeldin cnm biz burdayızz :))
Buarada kızına maşallah biraz önce okudumda yazdıklarını çok sevindim darısı bugünde bizim başımıza:)) ayy çok sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için..
Seahorse neden üzüldün ben bir şey anlamadım
Bu arada çiğdoşum sıkılıcak zaman olmıycak sanırım bebiş hazırlıklarından sonra da kaynanamlar gelir sıkılmam herhalde sinir krizi geçirmekten
Klimayı kendiniz için alın, bebek için değil. Bebeğin kendi yağ dokusu bir süre geçmeden oluşmaz. O yüzden çok da terleyeceğini sanmam. İnce giydirirsen sorun çıkmayacaktır. Ayrıca klimadan hasta olması çok yüksek bir ihtimal. Ayrıca, klimala alırken 2 şeye dikkat etmeni tavsiye ederim; kesinlikle ve kesinlikle filtreleri kaliteli olmalı. Mikrop saçıyorlar çünkü. İkinci de NeoPlazma ve inverter olmasına dikkat etmeni salık veririm. NeoPlazma içerideki havayı tazeler, inverter de sürekli çalışır ve daha az elektrik yakar, içerideki ısıyı sabit tutar.
Bilemiyorum ki neden böyle olduk?? Burada da hava biraz daha "insaflı" şükürler olsun... Yaw doktrorum "36. haftada gireceksin nst'ye" demişti. Ben de yaya yaya gittim 9'da. Doktorum değişti, sırası da çoktu. Bana sıra gelene kadar oldu saat 11 buçuk. Muayene etti, nst'ye yolladı. 3 makina var, 11 buçukta 10. kişi girdi; ben 34.yüm. 20dk'dan bekle Allah bekle, öğleden sonraya kaldı tabi. 1 buçuktan sonra doktor geldi, sıraya girdik doktor baksın diye. Salıya randevu verdi. O randevuyu alana kadar oldu saat 2. Perişan olduk. Doktor hastanenin en iyi doktorlarından biri. Geleni çok oluyor. İzmirliler bilir ta Gaziemirden Bucaya gelen var akannehir o doktor için. Gaziemir aydın'a buca da manisaya yakın. Düşün yani... Daha da sabah ezanına müteakip kalkıp gideceğim hastaneye.
Ayy cnm baya sıkıntı yaşamışsın o gün..Buca da dokuz eylüle mi gidyon sen cnm..
çok güzel bilgiler vermişsin.teşekkürler.
neyse peki hamile alınganlığımıdır bu.ben yanlış anladım galiba yazmaya pek zamanın olmuyor ama sürekli takipteyim.
Ayy cnm baya sıkıntı yaşamışsın o gün..Buca da dokuz eylüle mi gidyon sen cnm..
Üfff bari gidip yemek yiyim çok sıkıcı bir gün bugün annem de beylikdüzüne gitmiş yine neler alıp duruyor kimbilir durmuyor bu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?