2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbuldum tatlım
Havadandamı sıkıntı yapıyoz acaba..ankara bugün kış gibi bi gr güneş yok ve serin.her an yağmur yağcak gibi.gerçi ben memnunum bu durumdan allah biz hamişlere yardım ediyo diyorum..sıcaktan daha iyidir tabii böyle olması..
Senin niye öle uzun sürdü hastane işin cnm?

hamile bir anneyi üzdügünüzün farkındamısınız halbuki o gün gayet samimi duygularımdı bunlar:çok üzgünüm:

Seahorse neden üzüldün ben bir şey anlamadım

Bu arada çiğdoşum sıkılıcak zaman olmıycak sanırım bebiş hazırlıklarından sonra da kaynanamlar gelir sıkılmam herhalde sinir krizi geçirmekten

Ayy oğluşum hıçkırıyo sanırım ritmik hareket hissediyorumm..ohhhh beee..sinyal vermeye başladı sonunda :)))))

GELDİM AMA YAZAN EDEN YOK.. HUUU KIZLAR NERDESİNİZ? a.s.

Hoşgeldin cnm biz burdayızz :))
Buarada kızına maşallah biraz önce okudumda yazdıklarını çok sevindim darısı bugünde bizim başımıza:)) ayy çok sabırsızlanıyorum oğlumu görmek için..

Bilemiyorum ki neden böyle olduk?? Burada da hava biraz daha "insaflı" şükürler olsun... Yaw doktrorum "36. haftada gireceksin nst'ye" demişti. Ben de yaya yaya gittim 9'da. Doktorum değişti, sırası da çoktu. Bana sıra gelene kadar oldu saat 11 buçuk. Muayene etti, nst'ye yolladı. 3 makina var, 11 buçukta 10. kişi girdi; ben 34.yüm. 20dk'dan bekle Allah bekle, öğleden sonraya kaldı tabi. 1 buçuktan sonra doktor geldi, sıraya girdik doktor baksın diye. Salıya randevu verdi. O randevuyu alana kadar oldu saat 2. Perişan olduk. Doktor hastanenin en iyi doktorlarından biri. Geleni çok oluyor. İzmirliler bilir ta Gaziemirden Bucaya gelen var akannehir o doktor için. Gaziemir aydın'a buca da manisaya yakın. Düşün yani... Daha da sabah ezanına müteakip kalkıp gideceğim hastaneye.

hamile bir anneyi üzdügünüzün farkındamısınız halbuki o gün gayet samimi duygularımdı bunlar:çok üzgünüm:

Aaa canım ya , niye üzülüyorsun? Bizim hoşumuza gitti söylediklerin, herkes bizi tanıyor diye. Üzmek için gülmedik, üzülme sen de...

neden dalga gectiniz böyle anlamadım mafoldumben

hiiii ay bi bakiymm dedim sen yazmışsın arkadaşım valla kötü bişey demedik biz:asigim:
aksine hoşuma gitti benim valla ne güzel bizi takip edenlerde varmışş:çok üzgünüm:
kızma sen bize emi hatta sende takıl sık sık konuşalım burada olmaz mıııı:uhm:

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL,İNŞALLAH SENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN. BENDE HER KUZUMU GÖRMEYE GİDERKEN HEYECANLANIYORUM.. AY DEMEKKİ KUCAĞIMIZA ALSAK.. ALLAHHHHH!!!! :lepi:

Biteerrr, o hazırlıklar bir süre sonra biter civcivim. Ama tabi senin "evlere şenlik kaynanan" var. Sinir krizi geçirmek yok. Sen de kocana kök söktürürsün anasını sepetler en yakın zamanda.
Ay dün ne sinirliydim, çöpü balkon kapısının oraya koymuş kocam, bir saat dırdır ettim. "Neden bu çöp orada? Bi kağıt parçası için mutfağın bir ucuna mı yürüyeyim? (mutfak 12mt2)" Bir sürü konuştum, adam kalktı çöpü eski yerine koydu :roflol:

çok güzel bilgiler vermişsin.teşekkürler.

neyse peki hamile alınganlığımıdır bu.ben yanlış anladım galiba yazmaya pek zamanın olmuyor ama sürekli takipteyim.

Üfff bari gidip yemek yiyim çok sıkıcı bir gün bugün annem de beylikdüzüne gitmiş yine neler alıp duruyor kimbilir durmuyor bu kadın

çok güzel bilgiler vermişsin.teşekkürler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

neyse peki hamile alınganlığımıdır bu.ben yanlış anladım galiba yazmaya pek zamanın olmuyor ama sürekli takipteyim.

Olabilir, hepimiz o dönemlerden geçtik canım. Kimseyi kırmak gibi bir niyetimiz yoktu, biz 2çiğdem, didem birbirimize neler diyoruz; okumuşsundur işte. Hani aklımıza gelmiyor kırılmadığımız için, başkasının bize kırılacağı; üzülme tamam mı şekercim??

Ayy cnm baya sıkıntı yaşamışsın o gün..Buca da dokuz eylüle mi gidyon sen cnm..

Yok hayatım, ünv'ye değil. Burada Aile Hekimliği var, oradan Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hst. Hastanesi'ne yolladılar. Ünv. hastanesine gitmiyoruz biz, önemli birşey olmayınca.

Üfff bari gidip yemek yiyim çok sıkıcı bir gün bugün annem de beylikdüzüne gitmiş yine neler alıp duruyor kimbilir durmuyor bu kadın

Afiyet olsun canım, ben de gidip yiyeyim. Çok acıktım cokacimcoook . Kadıncık özeniyor, bırak yapsın ya, ne tatlı :asigim: . Benim anacığım da hayatta olsaydı aynını yapardı...

Kızlar biz şimdi genel olarak ağustosta doğum yapcaz ya, aşağı yukarı bebişler 1 aylık filan olduklarındada ramazan bayramı olcak.bebişlerle bayram için çıkılırmı sizce? hani bide kırkımız çıkmamışta olcak..ben gerçi çıkmam heralde burda kimsem olmadığı için..eşimin akrabalarınada pek meraklı değilim zaten..hem bahneyle kurtulurum :))) ama yinede sorayım siz gezermisiniz bayramda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…