Son 1,5 iş günüm kızlar aşırı mutluyum
havadan galiba karanlık burada hava baya da serin
ama bi de ne hikmetse garipsiyorum bugün(
3 gecedir de doğumla ilgili rüyalar görüyorum.
kafayı yedim galiba...
Defnecim merhaba.İtalyadana mesaj yazan kişi benim.yeni üye oldugum için özelden mesaj yollayamıyorum.O yüzden buraya yazdım.Pınara da bir türlü denk gelemiyorum.Görürsen beni söylersen çok sevinirim.
tamam canım sana arkadaşlık talebi gönderdm kabul edersen
unutmam pınar gelince söylerim bidaha...
bu arada sana da bravo arkadaşım yaa kaç hafta önceki mesajları
bulup okuyorsunvereliniortak
selam yine ben geldim
kahvaltımı ettim ama hala aç gibiyim:))
Sağol çiğdemcim
Hoşgeldin çiğdoş kız anam tutturdu hastane oadanı süsleticem diye ya 175tl istiyorlar daha uygununu bulun yazık anneme
dogum yaklaştıkça etkileniyoruz haliyle ama rüyalarını hep hayra yor.İyi düşün herşey iyi olsun.Sıcaklar geldiginde bu serin günleri özlicez.Öyle düşün.
valla bana bu serin günlerde bile geliolar çok fena çok...
ben de ağustos annesiyim 29+3 herkese merhaba:kedi:
aslında sürekli sizi okuyorum çiğdem,didem herkesi tanıyorum hepinizin hikayesini biliyorum ama yazmak bugüne kısmet olduyerimseniben
hoşbulduk.sizi hep uzaktan ama hergün okurken böyle yazmak tuhaf oldu kaydirigubbakcemile3
Ben yazın bebişleri düşünüyorum en çok.Bizim oturdugumuz evde klima yok,basık bir ev.Klima alsak mı diye düşünüyoruz.Pişik olmasın diye de hasta edersek bebişi daha kötü olur.Karar veremiyoruz bir türlü.
Ben yazın bebişleri düşünüyorum en çok.Bizim oturdugumuz evde klima yok,basık bir ev.Klima alsak mı diye düşünüyoruz.Pişik olmasın diye de hasta edersek bebişi daha kötü olur.Karar veremiyoruz bir türlü.
ya bende bende içicem artık magnzyumu geceleri de bi sancı giriyor karnıma sağa sola dönerken..Ayaklar gayet iyi şekerim havalar serinledi ya magnezyum da fıtığıma iyi geldi süperim süper hiç ağrum sızım kalmadı bir de eve çıksam hayırlısıyla ama şu oda süsleme işi çok canımı sıktı annem çok inattır
Valla meşhuruz kızım çiğdoş didoş diye program yapalım doğumdan sonra. Bu arada ediyle büdüden buldum opette ama sabah acelem vardı fiyatını soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?