2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

havadan galiba karanlık burada hava baya da serin
ama bi de ne hikmetse garipsiyorum bugün(
3 gecedir de doğumla ilgili rüyalar görüyorum.
kafayı yedim galiba...

dogum yaklaştıkça etkileniyoruz haliyle ama rüyalarını hep hayra yor.İyi düşün herşey iyi olsun.Sıcaklar geldiginde bu serin günleri özlicez.Öyle düşün.

Sağol çiğdemcim
Hoşgeldin çiğdoş kız anam tutturdu hastane oadanı süsleticem diye ya 175tl istiyorlar daha uygununu bulun yazık anneme

Sağol çiğdemcim
Hoşgeldin çiğdoş kız anam tutturdu hastane oadanı süsleticem diye ya 175tl istiyorlar daha uygununu bulun yazık anneme

yavvv saçmalamayın kız o ne okadar para sen benim halılara kafa tutuyordun
bide yazık değil mi söyle annene kocanla baban şişiriversinler balonları ne olacak ki..
bak e-bebek te süper şeyler gördüm akşam uyku setleri pike takımları bayıldım resmen
ihtiyacınız olan 2 şeyi alıverirsiniz.2 gün için değmez canım.
bak ben gördüm bide hastanede bizim nasıl süslemişler bilion mu?
bi tül geçirmişler ortasına o malum çelenkten koymuşlar.balonları da şişirip çapraz
bantlamışlar e süper olmuş daha ne .170 milyona ne yapacaklar kapıya altın mı takıcaklar???
söyle annene kız günah valla..

ben de ağustos annesiyim 29+3 herkese merhaba:kedi:

aslında sürekli sizi okuyorum çiğdem,didem herkesi tanıyorum hepinizin hikayesini biliyorum ama yazmak bugüne kısmet olduyerimseniben

hoşbulduk.sizi hep uzaktan ama hergün okurken böyle yazmak tuhaf oldu kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:kız didem baksana bi arkadaş yazmış bunları:roflol::roflol:
valla yakında beyazshovv a çıkarız biz ünlü olduk kıııızsırnaşık şey

Ayaklar gayet iyi şekerim havalar serinledi ya magnezyum da fıtığıma iyi geldi süperim süper hiç ağrum sızım kalmadı bir de eve çıksam hayırlısıyla ama şu oda süsleme işi çok canımı sıktı annem çok inattır

Valla meşhuruz kızım çiğdoş didoş diye program yapalım doğumdan sonra. Bu arada ediyle büdüden buldum opette ama sabah acelem vardı fiyatını soramadım

bizimde üstümüz tavan üzeri çatı bizim ev de felaket sıcak oluyor...
kışında çok sıcak olur bizim ev acayip izolasyonlu petekleri az bişey açalım
ev kaynıyor resmen...
ama gelgelelim k.validem elektrikli soba alın diyor bebişi yıkarken lazım olacakmış:roflol:

Klimayı kendiniz için alın, bebek için değil. Bebeğin kendi yağ dokusu bir süre geçmeden oluşmaz. O yüzden çok da terleyeceğini sanmam. İnce giydirirsen sorun çıkmayacaktır. Ayrıca klimadan hasta olması çok yüksek bir ihtimal. Ayrıca, klimala alırken 2 şeye dikkat etmeni tavsiye ederim; kesinlikle ve kesinlikle filtreleri kaliteli olmalı. Mikrop saçıyorlar çünkü. İkinci de NeoPlazma ve inverter olmasına dikkat etmeni salık veririm. NeoPlazma içerideki havayı tazeler, inverter de sürekli çalışır ve daha az elektrik yakar, içerideki ısıyı sabit tutar.

ya bende bende içicem artık magnzyumu geceleri de bi sancı giriyor karnıma sağa sola dönerken..
Valla meşhuruz kızım çiğdoş didoş diye program yapalım doğumdan sonra. Bu arada ediyle büdüden buldum opette ama sabah acelem vardı fiyatını soramadım

hahahaha:roflol::roflol:süperr olur masalla doruk da ünlü olur.kimbilir kaç kişi
var bizi böyle okuyan korkuyorm valla bazen okadar özel şeyleri anlatıyoruz ki burada bi tanıyan çıkacak diye.gerçi kardeşimin eşi bu aralar bütün gün evde bana şakayla karısık
takıldı geçenler bi gireyim bakayım neler yazıyosun dedi ben de dedim bizim topik gizli
göremezsin:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…