2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 60 tanesini 80-85tlye yaptırıcam melodiden
MELOD KOLATALARI

bnede yemek yiyip geldim cok halsizim eve gitmek istiyorum (( galiba erken cıkıcam onun için işlerimi toparlıyorum hepinizi cok öpüyorum

Git tabi canım hiç yormaq kendini

Selam kızlar .. Ben de geldim. Nasılsınız bakalım ? Fundaaa , kendini iyi hissetmiyosan erken çık tabiki . Defne magnezyumu ben bi dikişte içiyorum. Ara sıra tadı kötü geliyo ama alıştım sanırım. ıstersen elma suyuna kat, öyle daha iyi oluyo.

Hoşgeldin şekerim. Umarım sen iyisindir... benneyaptımki

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım biraz bakıp geleyim biz iyiyiz çok şükür kocaman öpüldünüzzzz :)))

bende de aynı şekilde içim sıkılıyor sanki sanırım havadan.feci kapalı..

bende iyiyim şükür.sadece içim sıkılıyr hava kapalı diye.
bebişimin odası ve eşyaları ile ilgilenirken zaman geçiyor.

Ay annem hastane süsleme işini halletmiş hem de 70tlye:))))

Bu arada kızıma da oyuncaklar almışlar ses çıkartan diş kaşıyıcı ayakkabılar filan ay çok mutlu oldum

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım biraz bakıp geleyim biz iyiyiz çok şükür kocaman öpüldünüzzzz :)))

Nurcancım hoşgeldin kuşummmmm...

bende de aynı şekilde içim sıkılıyor sanki sanırım havadan.feci kapalı..

Olsun olsun, 40 derece daha mı iyiydi? Dün ne yağdı değil mi İzmir'e, o yağmurda hastanedeydim. Şansa öğleden sonraya kaldık. Yemek yiyecektik dışarıda, adım attık yağmur durdu. 11 buçuktu sanırım :1shok: Evvelsi gece gökgürleyince kocama zorla çamaşırlığı aldırtmıştım, uçmasın balkondan diye kaydirigubbakcemile3 . Üzerindeki çamaşırlarla almış, zıplata zıplata geliyordu, amma gülmüştüm...

yemek yiyip geldik bu cumartesi ben de oğluşumu göreceğim inşallah.31+2 yiz bugün kaydirigubbakcemile2

Afiyet olsun şekerim. Haydi bakalım, kocaman olmuştur bebiş.

Bu arada kızıma da oyuncaklar almışlar ses çıkartan diş kaşıyıcı ayakkabılar filan ay çok mutlu oldum

Süpermiş... Oh oh, güle güle kullansın Masal Prensesi :asigim:

Sağol çiğdemcim ya tam bebiş moduna girdim ben artık iş güç de bitiyor bir de yarın görümcem gelmekten vazgeçse deyme benim keyfime

dideeem niye sıkılsın canın kız evde ohooo
oyalanacak okadar çok şey varki bikere annen var kızım cnın sıkıldı mı
gidersin ya da çağırırsın..ya da olmadı buraya girersin ev işi falan
derken zaten vakit geçer...

ewet tabiki böle daha iyi azıcık rahatşadık vallaha.sıcaklar çekilmiyor.
amma yağmur yağdı bende şaştım ama olsun şansımıza havalar iyi gidiyor.bu yağmurlardan sonra çok feci sıcaklar bastıracakmış öle diyorlar.son 50 yılın en sıcak yazını geçirecekmişiz allah yardımcımız olsun....

Kızlar dün gece belgesel izliyordum, dünya kupası yüzünden yarım kaldı maalesef . Gidip diğer yarısını izleyeyim, tekrarı varken. Hadiyin kendinize iyi bakın...

ay ne güzel bi annen var kız senin..
tam bizim(hamişşlerrin kafadankaydirigubbakcemile3)
ay bu buyuk buna daha zaman var falan filan demeden aıyo ne güzel
içine sine sine ne olacaksanki allahın izniyle hepsi bigün alınmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…