bnede yemek yiyip geldim cok halsizim eve gitmek istiyorum(( galiba erken cıkıcam onun için işlerimi toparlıyorum hepinizi cok öpüyorum
Canım ben 60 tanesini 80-85tlye yaptırıcam melodidenhoşgeldiiinnopuyorumnanaktan
bende seni sorcaktım serdemm nerde diye..
sen bebek çikolatasını nerden almıştın ben ozaman favorilerime eklemiştim ama sonra silmişimklava: bende artık şeker çikolata işlerinide halledeyim diye bir araştırma işine girdim ama baya pahalı geldi baktığım siteler:gitme:
bnede yemek yiyip geldim cok halsizim eve gitmek istiyorum(( galiba erken cıkıcam onun için işlerimi toparlıyorum hepinizi cok öpüyorum
Selam kızlar .. Ben de geldim. Nasılsınız bakalım ? Fundaaa , kendini iyi hissetmiyosan erken çık tabiki . Defne magnezyumu ben bi dikişte içiyorum. Ara sıra tadı kötü geliyo ama alıştım sanırım. İstersen elma suyuna kat, öyle daha iyi oluyo.
Canım ben 60 tanesini 80-85tlye yaptırıcam melodiden
MELOD KOLATALARI
Git tabi canım hiç yormaq kendini
Ben geldim....
Burnunu tıkayıp fondip yap. Kokusunu almaman lazım. Üzerine burnundan elini çekmeden az daha su iç. Bir şey olmaz...
Hoşgeldin... Nedenini bilemediğimiz bir sıkıntı var üzerimizde, Allah hayırlara çıkarsın. Sen nasılsın??
Hoşgeldin şekerim. Bünyemiz bebeği büyütmek ve gereksiz kazaların olasılığını düşürmek için yapıyordur sanırım. Az hareket, az kaza; kapişşş?? Yine de doktorunu arayabilirsin, başka birşeyden de olabilir. zemuszemus
Hoşgeldin :)) Şükür iyiyiz seni sormalı cnm!!
İiyiyiz cnm bazen halsizlikler bendede oluyo ama öle çok fazla uyku eğilimi olmuyo normal seviyede yanii..sen dr una sor bakalım dediğin gibi kan değerlerinde düşme olabilir veya havalardan ve hamileliğin normal belirtisidir..
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım biraz bakıp geleyim biz iyiyiz çok şükür kocaman öpüldünüzzzz :)))
bende de aynı şekilde içim sıkılıyor sanki sanırım havadan.feci kapalı..
yemek yiyip geldik bu cumartesi ben de oğluşumu göreceğim inşallah.31+2 yiz bugün kaydirigubbakcemile2
Ay annem hastane süsleme işini halletmiş hem de 70tlye:))))
Bu arada kızıma da oyuncaklar almışlar ses çıkartan diş kaşıyıcı ayakkabılar filan ay çok mutlu oldum
ben geldim of ütüm bitmedi az daha var ama dayanamadım belim çok ağrıdı...
Nurcancım hoşgeldin kuşummmmm...
Olsun olsun, 40 derece daha mı iyiydi? Dün ne yağdı değil mi İzmir'e, o yağmurda hastanedeydim. Şansa öğleden sonraya kaldık. Yemek yiyecektik dışarıda, adım attık yağmur durdu. 11 buçuktu sanırım :1shok: Evvelsi gece gökgürleyince kocama zorla çamaşırlığı aldırtmıştım, uçmasın balkondan diye kaydirigubbakcemile3 . Üzerindeki çamaşırlarla almış, zıplata zıplata geliyordu, amma gülmüştüm...
Ay annem hastane süsleme işini halletmiş hem de 70tlye:))))
Bu arada kızıma da oyuncaklar almışlar ses çıkartan diş kaşıyıcı ayakkabılar filan ay çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?