2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam bu kız herbişeyi de biliyo yavvvv

:roflol::roflol:kız didem baksana bi arkadaş yazmış bunları:roflol::roflol:
valla yakında beyazshovv a çıkarız biz ünlü olduk kıııızsırnaşık şey

flaş flaş flaş; "Türkiye'nin en ünlü hamileleri" helyum da verir mi acabaaa? :roflol:

didem ben de halı işine taktım kafayı..halletmem lazım artık yaa.
dünkü şeymanın gösterdiği halı hiç fena değildi boyama baskı falan değil o..
sarılıydı biraz işte belki maviliside vardır onun gelse de bi sorsam nerden diye...

bu arada akşam e-bebek e gittik ne zamandır chicconun 2 li montunu beğeniyordum.
beğeniyordum değil bayılıyordum hatta 1 yaşından 2 ye kadar giyilir.biraz buyuk.
her gittiğimizde alsak mı diye düşüüyorduk bu sefer aldık.ama biraz pahalıydı(
ama bu kış değil birdaha ki sonbahar-kış-ilkbaharda giyebilecek.çünkü içi çıkıyor sveet
gibi oluyor çıkarınca hem bharlık hem kışlık oluyor..ama bayıldım yaa kırmızı-lacivert..

pisim benim kocamda çok araştırır bilmediği bişey yok.
bazen kızıyorum da hele hele teknolojik ürünler falan ohooo.
ama bana sorsan ben bişey bilmiorm:))

Güle güle giysin canım doruk bebekçik halı işine gelince bence de şeymanın gösterdiği güzeldi gelsin de sorarız. Dün annem herşeyi yıkamıştı masalın bu haftasonu bize taşıycaz hepsini haftaya çok işim var çok hepsi yerleşecek

off büssürü işim var bu serin havada ütümü bitirsem ne iyi olacak..
iş delisiydim kalpazan oldum valla.ayaklarım çok kötü benim yaa ondan..

KUZUŞLARRR BEN GELDİM YİNE, AYY YORULDUM YA.. YERİME BAKCAK ELEMANA İŞ GÖSTERİYORUM (Büyük sabırla).. SİZLER NAPIYONUZ BAKİM? yerimseniben

pisim benim kocamda çok araştırır bilmediği bişey yok.
bazen kızıyorum da hele hele teknolojik ürünler falan ohooo.
ama bana sorsan ben bişey bilmiorm:))

Öyle düşünürler hep :dilcikar:

off büssürü işim var bu serin havada ütümü bitirsem ne iyi olacak..
iş delisiydim kalpazan oldum valla.ayaklarım çok kötü benim yaa ondan..

Ben de sabahın 8'inde yapmaya başladım iş. Canım çıktı. Ayacıklarım havalardan mütevellit biraz indi ama yine şişecek, kütük gibi oldular paticiklerim :gitme: .

15 kişi var 3 kişi konuşuyoruzkaydirigubbakcemile3

Aynen pisicim. Niye kimse konuşmuyor ki?

ben gideyim bi ütümü yapayım kimse de konuşmuyor zaten...
didoşş 1 gibi gelirim kız..
pisim sen de kayboldun...

Ayol burdayım pisiiii . :asigim: . İyi haydi git işini yap, çabuk gel, ayakta durma fazla, patiler şişer, belin ağrır.

Merhabalarr azcık bi geçmişe baktım geldim :)))
Bugün saat 2 de dr randevumuz var.hem çalışabilir raporumu da alcam..inşallah oğluşum iyidir..bugünde pek bi hareket etmedi bekliyorum karnımı okşuyorum..bazen gümbür gümbür bazende sessizleşiyo..
Sizler nasılsınız bakalım??

Tamam kuzucuk 1 gibi gel ama geç kalma ben de o saate yemiş olurum zaten haftaya çok giremem bari tadını çıkartalım bu günlerin

Hoşgeldin canım...
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Olsun benim oğluş da sessiz bugün. Dün saat 2'ye kadar hastanedeydik, yani 9'la 2 arası. Sabah da temizlik yaptım, yoruldu tabi bebişim.
Herkeste bir rehavet, herkeste bir sıkıntı... İyi olanlar az bugün. Hayırdır inşallah... Sen nasılsın??

Ya acep evde olmak nasıl 1 duygu ya çok merak ediyorum işallah çok zevkli geçer

Şöyle bir şey canımcım, ilk günler "ohhh, ne güzelmiş" diyorsun. Geç kalkıyorsun, yayıyorsun kendini.
Sonra aradan 1-1,5 hafta geçince, sıkılmaya başlıyorsun yavaş yavaş. Evde iş icat etmeye başlıyorsun kendince. 3 günde bir temizlik, balkonları yıkamak, durup dururken ütü, ev eşyalarının yerini değiştirmek vs vs. Konuşacak kimsen de yoksaaaa, tam düttürü leyla... sempatiksalakcinni
Hergün de banyo mu silinir canım? Siliniyor işte. Taktım ben, kocam tüy dökme mevsimine girmiş, bir kıl görsem banyoda başlıyorum temizliğe. Ne yapayım vakit geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…