2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bu magnezyumu nasıl içiyorsunuz içine bal katsam bişi olurmu acaba?
ya da ne yapıosunuz siz biş katıyo musunuz?

ii günler herkese.bende sizi takip ediyorum bir sürü şey öğreniyorum aradada yazmaya çalışıyorum.dün çok temizlik yaptım duvar sildim bugün ellerim felaket ağrıyo.eşimde kızdı zaten neden yapıyosun diye ama napim.onada sildirdim biraz duvar.havada kapalı yağmur var çok şükür ama içimde sıkılmadı değil hani.

hadi bri bana bişi desin önümde yarım bardak sarısu duruyor ne yapıcam nasıl içicem.
dikersem 1 kerede kesin çıkarırırım...

kızlar ya bu magnezyumu nasıl içiyorsunuz içine bal katsam bişi olurmu acaba?
ya da ne yapıosunuz siz biş katıyo musunuz?

suya karıştırıp burnumu tıkayıp bi dikişde içiyorum :bbo:

meyvesuyuna karıştırabilirsin istersen dr um öle demişdi bana ama ben öle daha çok tiksindim...

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL,İNŞALLAH SENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN. BENDE HER KUZUMU GÖRMEYE GİDERKEN HEYECANLANIYORUM.. AY DEMEKKİ KUCAĞIMIZA ALSAK.. ALLAHHHHH!!!! :lepi:

Evet cnm ya sorma kimbilir nasıl olur kucağımıza aldığımızda :)) bu arada oğluşum depreşmeye başladııı yine oohh bee..öle sessiz durmasın korkuyom sonra..

Hoşgeldiinn ) Bencede öle uzanıp duvar filan silme zaten normaldede çok yorucu bir iş o..bırak eşin veya yakınların yapsın..sen hafif ev işlerini yap..ben öle yapıyorum..

hadi bri bana bişi desin önümde yarım bardak sarısu duruyor ne yapıcam nasıl içicem.

ben 2 kere içiom sabah akşam sen acemisin galiba ben 3 aydan beri kullanıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar ya ben bu resmimi değiştirmek istiyorum ama değiştiremiyorum.neden acabaaa???

slm kızlar nasılsnız?ben hala çok yogunum ya..dün akşam 8 den sabah 8e kadar uyudum yinede banamısın demedi..dahada aptallaştım..hamileliğin ilk zamanları bile bukadar halsizlik olmuyordu..bugünde erken yatıcam yine aynı olursam yarın dr u arıcam kan değerlerimde falanmı sıkıntı varmi acabaa???

Ben geldim....

Burnunu tıkayıp fondip yap. Kokusunu almaman lazım. Üzerine burnundan elini çekmeden az daha su iç. Bir şey olmaz...

herkese selam biraz geçmişe göz atıp geldim :))
herkesler iyi gözüküyor.umarım bir sorunda yoktur.

Hoşgeldin... Nedenini bilemediğimiz bir sıkıntı var üzerimizde, Allah hayırlara çıkarsın. Sen nasılsın??

Hoşgeldin şekerim. Bünyemiz bebeği büyütmek ve gereksiz kazaların olasılığını düşürmek için yapıyordur sanırım. Az hareket, az kaza; kapişşş?? Yine de doktorunu arayabilirsin, başka birşeyden de olabilir.
zemuszemus

herkese selam biraz geçmişe göz atıp geldim :))
herkesler iyi gözüküyor.umarım bir sorunda yoktur.

Hoşgeldin :)) Şükür iyiyiz seni sormalı cnm!!

İiyiyiz cnm bazen halsizlikler bendede oluyo ama öle çok fazla uyku eğilimi olmuyo normal seviyede yanii..sen dr una sor bakalım dediğin gibi kan değerlerinde düşme olabilir veya havalardan ve hamileliğin normal belirtisidir..

Geldim kızlar,

Magnezyumu ben de tek seferde dikip içiyorum napıyım başka türlü beceremiyorum çok kötü tadı

Arkadaşlar ben yavaştan çıkıyorum 2 de randevumuz var ya..gelince sizlere haber veririm bebişimle ilgili gelişmeleri..hoşçakalınn ))

Geldim kızlar,

Magnezyumu ben de tek seferde dikip içiyorum napıyım başka türlü beceremiyorum çok kötü tadı

hoşgeldiiinnopuyorumnanaktan
bende seni sorcaktım serdemm nerde diye..
sen bebek çikolatasını nerden almıştın ben ozaman favorilerime eklemiştim ama sonra silmişimklava: bende artık şeker çikolata işlerinide halledeyim diye bir araştırma işine girdim ama baya pahalı geldi baktığım siteler:gitme:

merhaba güzel anneler...oğlumla bizde geldiik...nasılsınız bakalım,keyifler yerinde maşaallah :))

ben özellikle bu hafta çok duygusallaştım galiba,sizlerde de var mı kızlar böyle bi durum..kocacığımı da çok etkiliyorum zavallı adamcağız benden daha çok sıkıntıya giriyor napıcağını şaşırıyor,ama benimde elimde değil çok sulugözümdür zaten,ortada hiç bişi yok canım sıkılıyo ağlıyorum..sonra hiç bişi olmamış gibi oluyo yarım saat sonra...dengesizlik mi yaptı bana hamişlik ne anlamadım :)

bnede yemek yiyip geldim cok halsizim eve gitmek istiyorum (( galiba erken cıkıcam onun için işlerimi toparlıyorum hepinizi cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…