neyse peki hamile alınganlığımıdır bu.ben yanlış anladım galiba yazmaya pek zamanın olmuyor ama sürekli takipteyim.
kızlar ya bu magnezyumu nasıl içiyorsunuz içine bal katsam bişi olurmu acaba?
ya da ne yapıosunuz siz biş katıyo musunuz?
CANIM BENİM ÇOK SAĞOL,İNŞALLAH SENDE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN. BENDE HER KUZUMU GÖRMEYE GİDERKEN HEYECANLANIYORUM.. AY DEMEKKİ KUCAĞIMIZA ALSAK.. ALLAHHHHH!!!! :lepi:
ii günler herkese.bende sizi takip ediyorum bir sürü şey öğreniyorum aradada yazmaya çalışıyorum.dün çok temizlik yaptım duvar sildim bugün ellerim felaket ağrıyo.eşimde kızdı zaten neden yapıyosun diye ama napim.onada sildirdim biraz duvar.havada kapalı yağmur var çok şükür ama içimde sıkılmadı değil hani.
hadi bri bana bişi desin önümde yarım bardak sarısu duruyor ne yapıcam nasıl içicem.
dikersem 1 kerede kesin çıkarırırım...
hadi bri bana bişi desin önümde yarım bardak sarısu duruyor ne yapıcam nasıl içicem.
dikersem 1 kerede kesin çıkarırırım...
herkese selam biraz geçmişe göz atıp geldim :))
herkesler iyi gözüküyor.umarım bir sorunda yoktur.
slm kızlar nasılsnız?ben hala çok yogunum ya..dün akşam 8 den sabah 8e kadar uyudum yinede banamısın demedi..dahada aptallaştım..hamileliğin ilk zamanları bile bukadar halsizlik olmuyordu..bugünde erken yatıcam yine aynı olursam yarın dr u arıcam kan değerlerimde falanmı sıkıntı varmi acabaa???
herkese selam biraz geçmişe göz atıp geldim :))
herkesler iyi gözüküyor.umarım bir sorunda yoktur.
slm kızlar nasılsnız?ben hala çok yogunum ya..dün akşam 8 den sabah 8e kadar uyudum yinede banamısın demedi..dahada aptallaştım..hamileliğin ilk zamanları bile bukadar halsizlik olmuyordu..bugünde erken yatıcam yine aynı olursam yarın dr u arıcam kan değerlerimde falanmı sıkıntı varmi acabaa???
Geldim kızlar,
Magnezyumu ben de tek seferde dikip içiyorum napıyım başka türlü beceremiyorum çok kötü tadı
Arkadaşlar ben yavaştan çıkıyorum 2 de randevumuz var ya..gelince sizlere haber veririm bebişimle ilgili gelişmeleri..hoşçakalınn))
Arkadaşlar ben yavaştan çıkıyorum 2 de randevumuz var ya..gelince sizlere haber veririm bebişimle ilgili gelişmeleri..hoşçakalınn))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?