2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol pisicim yaaaa bu arada güle güle kullansın didemcim masal bebek cicişlerini

Sıcaktan bayılacağız desene... akannehir
Aminnn....

Pisiiii, kır patini otur accık yerinde. Erken doğuracaksın Allah korusun... klava:

Haydiyin kaçtım ben...

<Ne ev işi çiğdoş ben ev işi hiç yapmam ki sadece ütü yaparım:))))

Ay kaçamıyorum laf yetiştircem diye . Yaparsın yaparsın. Can sıkıntısından başka çaren kalmayabilir. Canın sıkılmaz inşallah. Yoksa benim gibi her Allah'ın günü banyo ovalarsın artık

sağol pisicim yaaaa bu arada güle güle kullansın didemcim masal bebek cicişlerini

Sağol nurcancım eee nasılsın görüşmeyeli mert bebiş nasıl

güle güle kullanın iyi günlerde inşallah

Sağol canım benim daha iyileri sizin bebişlere işallah

dideem bana gelsene oturmaya.heee????

Ya gelsem mi gerçekten bunu ben kocişe bir söyliyim bakalım ne diycek hem belki de ben götürürüm seni der ama sana gelmem dışarıda buluşuruz hami,ş kadına misafir olmaz

Ay kaçamıyorum laf yetiştircem diye . Yaparsın yaparsın. Can sıkıntısından başka çaren kalmayabilir. Canın sıkılmaz inşallah. Yoksa benim gibi her Allah'ın günü banyo ovalarsın artık

Ya gezerim olmaz mı?Çok da sıkılırsam kesin dolapları boşaltır boşaltır yerleştiririrm en sevdiğim iş

selam bayanlar...
şuan çok heyecanlıyım doktora gitmek üzereyim kızımı görücem :)) Allahım inş. güzel şeyler söyler inş. kızım sağlıklıdır.

Valla ben loğusa şerbeti nasıl yapılır bilmem annemler yapar ama evde dağıtılır bizde mevlutta gfilan hastanede dağıtılmaz

iiii didemcim yaaa ne olsun mert bebekte tepikliyip duruyor valla iki gündür çoşmuş durumda durmadan yer değiştiriyor az kaldı yaa annesini uyarıyor işte bu arada yarın son gün anladığım kadarıyla işteki hayatın hadi hayırlı uğurlu olsun bol bol dinlnirsin masal bebek gelene kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…