Sağol nurcancım eee nasılsın görüşmeyeli mert bebiş nasıl
Sağol canım benim daha iyileri sizin bebişlere işallah
Ya gelsem mi gerçekten bunu ben kocişe bir söyliyim bakalım ne diycek hem belki de ben götürürüm seni der ama sana gelmem dışarıda buluşuruz hami,ş kadına misafir olmaz
Ya gezerim olmaz mı?Çok da sıkılırsam kesin dolapları boşaltır boşaltır yerleştiririrm en sevdiğim iş
bu arada siz lohusa şerbeti yapacakmısınız.eve gelenlere ikram için.peki hastanede de ikram edilirmi o
:gitme::gitme:kader utansın pisimmm:gitme:
abe ne olcak sanki..evim toplu zaten biz toz almayla aram yok bu aralarkaydirigubbakcemile3en kolay iş ama işte...kaydirigubbakcemile3sen gelmeden bi toz alırım bi süpürüp silindi mi tamamdırkaydirigubbakcemile3
e dışardan da bişiler söylerim artık çikolatalı pasta falansempatiksalakcinni
bi de börek sararım patatesli çay da koyduk mu tamamdırsempatiksalakcinni
kaynanama da üniversiteden arkadaşım derimne anlar şimdi internetten arkadaşım falan
kıslar ben daha sonra gelirim öptüm hepinizi kaydirigubbakcemile3
bak pastayı frambuazlı yaparsan bende geliyorum :))
ay o da güzel olur ikisinden de alırım kız ne yapması yapmaya dıt yok ki bendekaydirigubbakcemile3
ondan diyorm ya işte kalpazan oldum diye dışardan hazır alıcam ama bizim
burada bi pastane var çikolatalı fıstıklı pastası acayip güzel oluyor..mmmmcokacimcoook
nurcaaaan napıosun artık sık girmiyosun sen yaa neden????
valla didemcim bende oynasın diyorum ama canımı yakıyor bazen çok neyse sağlıklı olduğunun işaretiymiş bebeğin hareketleri bu arada 1 gün ben öndeyim senden doğumda ama senin belli oldumu ne zaman sezeryana alınacağın canım
valla didemcim bende oynasın diyorum ama canımı yakıyor bazen çok neyse sağlıklı olduğunun işaretiymiş bebeğin hareketleri bu arada 1 gün ben öndeyim senden doğumda ama senin belli oldumu ne zaman sezeryana alınacağın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?