2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

abe ne olcak sanki..evim toplu zaten biz toz almayla aram yok bu aralarkaydirigubbakcemile3en kolay iş ama işte...kaydirigubbakcemile3sen gelmeden bi toz alırım bi süpürüp silindi mi tamamdırkaydirigubbakcemile3

e dışardan da bişiler söylerim artık çikolatalı pasta falansempatiksalakcinni
bi de börek sararım patatesli çay da koyduk mu tamamdırsempatiksalakcinni

kaynanama da üniversiteden arkadaşım derimne anlar şimdi internetten arkadaşım falan

bak pastayı frambuazlı yaparsan bende geliyorum :))

benim hastane kendi veriyor lohusa şerbetini ama eve gelince yaparlar mı bilmiyorum.
amaaaan banane beee kim yaparsa yapsın ben yavrumla ilgilenicem valla....

GÖrümcemi aradım geliyormuş yarın ama pazar ptesi dönücem diyor neyse buna da katlanır bu beden napıyım

bak pastayı frambuazlı yaparsan bende geliyorum :))

ay o da güzel olur ikisinden de alırım kız ne yapması yapmaya dıt yok ki bendekaydirigubbakcemile3
ondan diyorm ya işte kalpazan oldum diye dışardan hazır alıcam ama bizim
burada bi pastane var çikolatalı fıstıklı pastası acayip güzel oluyor..mmmmcokacimcoook

Bebeğim hadi sen de gel çiğdoşa gidelim:)))

Nurcancım valla son gün artık kabımda duramıyorum maşallah mert bebeşe bırak oynasın kuzucuk

Ya canım çekti alda yolla kız:içelim:

nurcaaaan napıosun artık sık girmiyosun sen yaa neden????

valla çiğdemcim 1 hafta netim yoktu ondan önce badana boya işlerim vardı derken baya giremedim şimdi giriyorumda sizin hızınıza yetişemiyorum geçmişe bakıyorum biraz birşeyler yazıyorum sonra dizim başlıyor onu izliyorum tabi o arada giden gitmiş oluyor :)))

ay kızlar ben 1 ay öncesine kadar deli gibi iş yapıodum hatırlayan var mı?
ay nasıl yapıomusum aklım almıyor cam bile sildim yakında öyle çok çok önceden
değil didem kızmıştı hattakaydirigubbakcemile3

valla didemcim bende oynasın diyorum ama canımı yakıyor bazen çok neyse sağlıklı olduğunun işaretiymiş bebeğin hareketleri bu arada 1 gün ben öndeyim senden doğumda ama senin belli oldumu ne zaman sezeryana alınacağın canım

canım hep seviniyoruz ama bazen isyan ediyor insan seni çok iyi anlıyorum nurcancım:içelim:

internetim kopup duruyor sinir oldum..
ya kızlar ben bebek şekerlerine zımbalamak için yazı çıkarmak istiyorum ama beceremedim.
hangi programdan yapılıyor bilen var mı
kıyısında resmi olsun istiyorum

hiç sorma çiğdemcim senin yaramaz dorukta hiç durmuyor biliyorumm :))
bu arada temmuz annişlerinden doğuranlar artmış valla allahım hayırlısıyla bizimde kucağımıza alacağımız zamanı göstersin inşallah :))))

cANIMCIM SEZERYAN İÇİN 20Sİ İLE 25i arası dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…