2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demekki sen daha önce doğuracaksın tabi ben sancılanıp gitmezsem bana tabi tam zamanını beklersem 31 temmuz yada 1 ağustos dedi ama 40.haftam dolmuş oluyor daha erken gelirse senin dediğin gibi 20 temmuzdan sonra her an olabilir gibi geliyor bana

bebeğim hadi sen de gel çiğdoşa gidelim:)))

nurcancım valla son gün artık kabımda duramıyorum maşallah mert bebeşe bırak oynasın kuzucuk

gelmeyi cok isterdim
bu ara zaten canım hiçbirşey istemiyo değişiklik olurdu ama çalışıyorum ((((((((

canım hep seviniyoruz ama bazen isyan ediyor insan seni çok iyi anlıyorum nurcancım:içelim:

ne isyanı kız 49 gün kalmış isyan filan yok asıl isyanlar doğurunca başlıcak snaırım daha uykusuz geceler zırlamalar başalamadı ((((((

bebeğim valla ben alıştm uykusuz gecelere tosuncuk gelince zırlasa da farketmez.
hep uyanıkım nasıl olsa.k.validem diyor ben bakarm gündüz sen uyursun emzirmeye
kalkarsın diyor.ben gece uykularını unuttummmm...

ya ben perdelerimi yıkıycam ama nasıl olacak bilmiyorum.:uhm:
çok ağır boncuklu falan bozulurmu atsam makinaya CADIARZU
bişeyin içine toplayıp narin yıkamada yıkasam bişi olur mu???

iŞALLAH HEPSı ZAMANINDA GELıR NURCAncım valla sabırsızlanıyorum ama yine de sağlıklı olsunlar biz bekleriz.

Bebeğim sen ne zaman izne çıkıcaksın

CANIMCIM BENİM DE SAT'A GÖRE 9 AĞUSTOS GÖRÜNÜYO.. 16 TEMMUZ (37.HAFTA) İZNE AYRILIYORUM.. BİZİM BURDA DOĞUM YAPAN KIZLARIN ÇOĞU İZNE AYRILDIKTAN SONRA Bİ HAFTA İÇİNDE DOĞURDU. (2'si sezeryan 1'i normal doğum) O YÜZDEN İZNE ÇIKINCA HERAN BEKLİCEM.SAĞLIKLI GELSİNLER DE... kaydirigubbakcemile

bebeğim valla ben alıştm uykusuz gecelere tosuncuk gelince zırlasa da farketmez.
Hep uyanıkım nasıl olsa.k.validem diyor ben bakarm gündüz sen uyursun emzirmeye
kalkarsın diyor.ben gece uykularını unuttummmm...

ben 2-3 günden beri 9-9,5 uyuyorum uyku deposu yapıyorum

ya ben perdelerimi yıkıycam ama nasıl olacak bilmiyorum.:uhm:
çok ağır boncuklu falan bozulurmu atsam makinaya CADIARZU
bişeyin içine toplayıp narin yıkamada yıkasam bişi olur mu???
Canım benim perdelerim ip perde ben onları eski 1 yasttık kılıfına koyuyorum ağzını da teyelliyorum narin programda yıkıyorum bence öyle yap

anlayacağın 37. haftada doğuruz diyorsun gurbetcim hakkımızda hayırlısı canım yaaaa

nurcan didem siz doğurmadan korkmaya başlamayacağm ben.
ne zamanki sizden biri doğurdu işte ozaman eyvahedigeldismile

korkma çiğdemim biz doğuruncada korkma gelir anlatırım ben sana nede olsa epidural istemiyormuyuz ikimizde kaydirigubbakcemile5

KIZLAR LİSTEMİZE BAKTIM ŞİMDİ;hihoyyyt
73 Kız & 62 Erkek OLMUŞ MAŞALLAH HEPİMİZİN KUZULARINA.

şekerim çoktandır öyle liste...
ama hatırlıyor musunuz ilk başlarda erkekler açık ara öndeydi hep pıtılarından dolayıkaydirigubbakcemile3
napsınlar saklayamıyordu yavrular.sonradan kızlar atak yaptı ben hep dedim
eşitlenicekler diye ama kızlar solladı geçti valla...

ay evet evet sen konuştun mu doktorunla ne dedi?
anestezi uzmanın kim olacak?tatmin oldun mu bu konuda?

kızlar şimdi baktımda 37. haftam temmuzun 10 gibi oluyor demekki 20 beklemeye bilirim :))))

BEN 8 GÜN SONRA OĞLUMU GÖRÜCEEEEEMMM delikafadulden

2 AY OLACAK GEÇEN GİTTİĞİMDE YÜZÜNÜ GÖSTERMEMİŞTİ..
görmek istiyorum artık kocaman oldu yüzünü görmek istiyorum yavrumun...
ya biz bidaha renkli usg ye falan girmicez dimi????

ay evet evet sen konuştun mu doktorunla ne dedi?
anestezi uzmanın kim olacak?tatmin oldun mu bu konuda?

canım bu hafta gittiğimde doktorum doğumdaydı 1,5 saat bekledim nerdeyse tabi bu aradada kapıda acayip sıra oldu rendevusuz hastalar falan geldi o yüzden konuşamadık ama ayın 2sinde tekrardan çağırdı büyük ihtimalle o zaman konuşacak diye düşünüyorum eğer konuşmazsa ben sorarım artıkın daaa ne soracağımı net olarak bilmiyorum en iyisi bir kağıda yazıp unutmamak çünkü oğluşu gördüğüm an herşey aklımdan uçup gidiyor nedense :))):asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…