2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım
sende şanslısın:)) son günün:))

bende iyiyim canım
bi terliyorum bi üşüyorum
bütün kemiklerim ağrıyor özelliklede sağ tarafım belim çok fenayım
ama şükür diyorum napıyım

Ay canım yaa, çok geçmiş olsun babacığına. Allah'ın izniyle en yakın zamandan şifa bulur, üzülme sen...

gecmıs olsn canım benım babamda oldu korkma anjio basıt ya ınsallah atlatır

MERAK ETME SAĞ SALİM KAVUŞACAKSIN İNŞ. ALLAHIM ONU SİZLERE BAĞIŞLASIN İNŞALLAH
:teselli:

bebeğim evet yaa insan ağlayacak bişi buluyor.
Ama benim bulmama gerek kalmadı akşam.gayet güzelbir sebebim vardı
ağlamak için.

didem niye küsmeyeyim kız.bir günaydın hoşgeldin vs bişi demedin.hıhhh...

Ay canım yaa, çok geçmiş olsun babacığına. Allah'ın izniyle en yakın zamandan şifa bulur, üzülme sen...

Canım benim çok sağol.

gecmıs olsn canım benım babamda oldu korkma anjio basıt ya ınsallah atlatır

İçimde sıkıntı var, daha onlar arayana kadar şişerim ya. Napcaklar babama peki, nasıl bi işlem bu? :uhm:

Canım benim çok sağol.

İçimde sıkıntı var, daha onlar arayana kadar şişerim ya. Napcaklar babama peki, nasıl bi işlem bu? :uhm:

canım kasıklarında ıncecık bı telle gırıyorlar damar yolunu acıyorlar ucunda kamera var kac damar tıkalı falan ona bakıyor acmaya calısıyor ki genelde acılıyor acılmazsa damarlar amelıyat oda artık cok ıı teknolojı cok degıstı korkma yanı canıda hıc acımıyor bu ıslemde babam hıc korkulacak bısey degılmıs canım demısti

günaydın kızlar....
bugün gece uyuyamadım hiç eve girmiş bi sinek sabahlar olmadı:)
saat 8 de uyudum sabah az önce uyandım şimdi mamiş yiyip gelcez öptük sizi...

günaydın canım
yiyin bakalım yarasın hepinize :))

canım benim üzülme Allah ım yardım etsin inşallah
dua edelim hep beraber bir an önce şifa bulsun:Saruboceq:

kocam sağolsun sinir krizi geçirtti akşam bana.bugün kesin bakar buraya bakalım
yazıyor muyum diye fellik fellik arar valla mesajlarımı...ama çok sinirlendirdi beni ilk
defa böyle bi sinir krizi geçirdim resmen elimde ne varsa kırıp dökmek istedim hayatımda hiç bi kavga esnasında bişeyi kırmamışımdır ama akşam yemin ederim herşeyi devirmek istedim evde.bir de kendimi yere atmak istedim ama kıyamadım yavruma.çok sinirlendim canım çokkk..kötükedihüsohem de çok basit bir sebepten büyüdü...

Canım üzülme anjiyo çok kötü birşey değil.merak etme açılır damarı bişiycik
olmaz ameliyata da gerek kalmaz.ben bi amcayı görmüştüm o gün içinde anjiyo
olmuş şakır şakır gülerek muhabbet ediyordu..allah en kısa sürede sağlığına kavuştursun
babacığını dua ediyorum canım..
sen de duramıyorsan izin al git canım uzak mısınız babanlarla?

günaydın kızlar....
bugün gece uyuyamadım hiç eve girmiş bi sinek sabahlar olmadı:)
saat 8 de uyudum sabah az önce uyandım şimdi mamiş yiyip gelcez öptük sizi...
hoşgeldin canım

canım ya başınız sağolsun

geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum inşallah herşey anjiyoda biter ameliyata gerek kalmaz

ooh eline sağlık canım maşallah maşallah eşinlen sana şekerim
ya bizim iş yerimiz kapanacak ona moralim bozuk yıllardır deli gibi emek harcadığım bebeğim gibi diyebilirim ama ekonomik kriz fena vurdu eşim işsiz kaldı yakın zamanda maddi açıdan fena bir süreçteyiz tatlım ailelerimiz destek oluyorda işte nereye kadannnn delikafadulden

bla bla bla bir sürü şey işte tatlım evdeyim ben eşimde evde bölee uçabilirim onaa her an 8 aylık hamiş eşine göbek attı diye bir gazete haberi görebilirsinizz her an gazetelerdee kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

canım ya başınız sağolsun
saol canm

hayırdırrr

ooh eline sağlık canım maşallah maşallah eşinlen sana şekerim
ya bizim iş yerimiz kapanacak ona moralim bozuk yıllardır deli gibi emek harcadığım bebeğim gibi diyebilirim ama ekonomik kriz fena vurdu eşim işsiz kaldı yakın zamanda maddi açıdan fena bir süreçteyiz tatlım ailelerimiz destek oluyorda işte nereye kadannnn delikafadulden

bla bla bla bir sürü şey işte tatlım evdeyim ben eşimde evde bölee uçabilirim onaa her an 8 aylık hamiş eşine göbek attı diye bir gazete haberi görebilirsinizz her an gazetelerdee kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hemde maşallahların en büyüğü nazar gelicen kız söyleme

klava: klava: Bu erkekler niye böyle??

Bu geçici bir süreç canım. En yakın zamanda bir iş bulur inşallah. Bizi de vurdu ekonomik kriz. Eşim işsiz kalmasa da işleri bozuldu. Malum yeni evimize de taşındık. Taksitlerimizi k.pederimle, k.validemiz ödüyor. Yemek yapmayayım, başıma bir iş gelmesin diye yemek de yaptırmıyorlar. Akşamdan akşama gidiyoruz evimize. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer...

geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum inşallah herşey anjiyoda biter ameliyata gerek kalmaz

Ayy inşallah kuzum!! :Saruboceq:

Canım inşallah ameliyata gerek kalmaz dediğin gibi!! Benim babam da çok şenşakrak bi adamdır. Onu hiç düşünemiyorum hasta yatağında.. Hiç görmedim çünkü, tuhafıma gitti.
Biz de kolay kolay hasta olmayız. Off umarım herşey bi an önce hallolur kuzu ya!Gitmek istedim hastaneye, annem istemedi.Yok kızım bişi olmaz,ben babanın yanındayım zaten dedi. Aşırı duygusalım,dayanamam diye düşünüyo!!

canım benim üzülme Allah ım yardım etsin inşallah
dua edelim hep beraber bir an önce şifa bulsun:Saruboceq:

Sağol canım benim,duanız için de şimdiden sağolun hepiniz!
:Saruboceq:

Bi de tıkanıklık boğazında.. Yine aynı şeyi mi yaparlar cancan? Çok sağol canım benim

:Saruboceq:

kUZUCUM OKUYAMIYORUM Ki işleri toparlamaya çalışıyorum öğlene kadar böyle sonra rahatım işallah. Dorukum nasıl?Bu arada bir özet geç ne olmuş ben anlamadım

doğru söylüyorsun canım geçici tabiki neler atlatmış birisi olaraktan da işte kocamda gevşek biri biraz rahat geniş ondan yoksa para pul önemli değil yerine gelir konur onları dert etmiyorum da aman işte herbirimizin sorunları var işte bitmiyorki bir yerden geliyor bir yerden gidiyor canım

çiğdemcim sıkma canını erkeklerin hepsi sorunlu onları taksim meydanında sallandıracaksın iştee kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…