2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allahım acil şifalar versin.merak etme inş herşey yolunda gider.artık bu tarz ameliyatlar kolaylaştı korkma cnm.yinede dualarım babanla ve seninle.

bEN 14 kilo almıştım son 1 aydır 500gram aldım sadece hayret ediyorum şuan itibariyle 14,5 kilo aldım Masal ptedi 2300gramdı :)

merhaba canım opuyorumnanaktan

çok sevindim canım gözünüz aydın opuyorumnanaktan

acıbadem sütünü bilmiyordum ben evde sürcek kremim bitmek üzere hoş unutuyorum hep ama alayım bu sefer
ben çok kilo aldım çokkk ama çok zayıftım 18 kilo aldım ohaoldumsmile şimdi 77 kiloyum ama son iki aydır 1,5 kilo aldım alıcamğımı ilk aylarda hızla aldım dana gibim oldum birden ama çatlak daha olmadı ki olur kesin gözüyle bakarkene ama daha erken olabilir bundan sonra

geçmiş olsun canım biran önce geride kalır bu günlerde inşallah

off ben de çok hızlı kilo aldım, ilk üç ay kilo akybım olmuştu bulantılardan sonrasında çok hızlı aldım. çok da moralim bozuk kollarım falan nasıl kalınlaştı anlatamam! 62 ile başladım şu an 78 oldum şimdiden 16 kilo ve daha 8 haftamız var... aman kızım sağlıklı olsun da ben kilolarımı veririm, zaten babamız da aldı ama çok ii oldu yanımda fit bi adam görsem daha kötü olurdum, moralim yerle bir olurdu doğumdan sonra karı koca el ele verip vercez kiloları:)

allahım acil şifalar versin.merak etme inş herşey yolunda gider.artık bu tarz ameliyatlar kolaylaştı korkma cnm.yinede dualarım babanla ve seninle.

Canımcım çok sağol, çok şükür ameliyata gerek kalmadı,anjiyo iyi geçmiş.. Biraz daha bekletceklermiş hastanede.. sositososito

çok sevindim canım gözünüz aydın opuyorumnanaktan

Sağol kuzum benim hihoyyyt İnsanın sevdiklerinden biri rahatsızlanınca, ne kadar mutlu olursan ol, tersin dönüyo.. Allah herkesin sevdiklerine sağlık versin! :lepi:

]

ay maşallah cok sevindim kız hadi halaya tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey:

Sağol cancan, haydeee :teytey:

kızlarözür dilerim herkesin kafasını halı muhabbetiyle şişirdim
ama ben yine halı olayına giricem ama bir türlü bulamadık yaaa...
sizce bunlar nasıl bizim odayı bilenler daha iyi anlayabilir açık mavi-beyaz bir oda takımı
aldık halı uyduramıyorz..

bende 62 kılo ıle hamıs kaldım sımdı 73 74 gıdıp gelıyorum ama bızım babamız bana ınat sankı gıttıkce zayıflıyor zayıfladıkca genclesıyor bılemıyorum yanıııııdelikafadulden

ciğdemmm ben bunları beğenmedım sende benım gıbı halı ararken kafan sulanmıs olmaz kızım bunlarrrr

bu halılar arasında seçim yap diyorsan koyu renkli su dalga gibi aralarında beyaz çizikler olanı güzel ama tabiki azıcık para kıyıp iyisini alıyım dersen senin dediklerin daha güzel (

Selam kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? opuyorumnanaktan Babaları hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Çiğdemcim 2. halıyı beğendim ben. Bu arada kilo olayına gelirsek , 62,5 la başladım ,şimdi 64 kiloyum . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Ama ilk üç ay 4 kilo vermiştim. 58,5 a düşmüştüm. Ordan hesaplarsam 5,5 kilo almış oluyorum. sempatiksalakcinni Normal kilomdan hesaplarsam 1,5 kilo almış alıyorum. kaydirigubbakcemile3

ayy bizimkinin göbeği benimle yarışıyor valla, hele ilk zamanlar bn değil sanki o hamile gibiydi:)

ben de tekirdağ çorluda yaşıyorum, kasım ayında taşındık buraya. doktor bulma sürecimiz çok sancılı geçti. sen nerde oturuyorsun, çorlu ya da çerkezköydeysen bişi danışmak isterim sana.

bu halılar arasında seçim yap diyorsan koyu renkli su dalga gibi aralarında beyaz çizikler olanı güzel ama tabiki azıcık para kıyıp iyisini alıyım dersen senin dediklerin daha güzel (

Naber kız ? Aynı halıyı beğenmişiz. kaydirigubbakcemile3 Yani seçenekler arasında en güzeli o bence. Çiğdem kız zürafalı olsa ne olur ki ? ben bi tane zürafalı beğendim. Onu seç. sempatiksalakcinni

kızlar merhaba.oğlumun odasının resimlerini yüklemeye çalıştım ama daha biraz yeniyim o yüzden yükleyemedim.mesaj sayım yetmedi ne yazıkki.neyse ilerde paylaşırım bende

Onun da tamamı bebek galiba :)) Bebişin kg'su kaç ? Hamile olduğun anlaşılıyor mu senin durumun çok ekstra bir durum olmuş galiba :))

aman Allahım, nasıl yaaaa ben onca yoga, egzersiz, yürüyüş yapıyorum ona rağmen su içsem kilo alıorum... off hayatımda hiç bu kadar kilolu olacağım aklıma gelmezdi
:hooray:

ayyy odayı temizlerken yoruldum valla.ama napayım oğluşum için değer demi.inş kokusuda çabuk çıkarda hemen yerleştiririm eşyalarını.gerçi kokusu yok fazla ama olsun garantiye alayım biraz dursun.

canım ben suan 2 yıldır cerkezkoydeyım 5 yıldırda corluda yasadım sor canım bu arada her hafta corluya gıdıyoruz ablam orada oturuyor sen nerelerdesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…