allahım acil şifalar versin.merak etme inş herşey yolunda gider.artık bu tarz ameliyatlar kolaylaştı korkma cnm.yinede dualarım babanla ve seninle.Kızlar moralim çok bozuk şuan!! mafoldumben Babam hastanede birazdan anjiyo olcakmış, damar tıkanıklığı vardı. Anjiyo işe yaramazsa ameliyat olcakmış!! Oyy kıyamam ben babamaa... İnşallah herşey yolunda gider! Ağladım ağlicam... Off ya!! mafoldumben
gunaydın kızlar nasılsınız dun gıremedım ama bende halı bakıyorum bulamadım soyle guzel bısı bız esımle winni the pooh hastasıyız ozellıkle oradakı eyordan var oyuncagı stcker falan bıtane buldun eyorun kulağını ısırıyordu oradakı ayıcık sonra onu kaybettım yaaa hangı sıtedeydı bulamadım esımde yarın oğlum normal bısey sanar arkadaslarınında kulağını ısırır dıyooo ama en cok o uyuyor odamıza oo halıyı bulmam lazım dun halı ararken gordunuzmu
bıde bebek rabasına hala kara veremedık bende ruyamda hep arabave halı aradım bı ara wc ye kalktım esım maxı cası falan dıyooo dedım valla bende goruyorum kafayı yıycez sımdıden
Kızlar çok şükür babamın anjiyosu çok iyi geçmiş. Ameliyata gerek kalmamış, annem aradı şimdi. 3 saat sonra hastaneden çıkıyolarmış.. Ohh be rahatladım valla.:dance:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bebelerim, öpüyorum sizi mis mis Şeniz
Hadi geçmiş olsun arkadaşımmmm
Arkadaşlar alın acıbadem sütünü bol bol sürün oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor yenilerini de oluşturmaz klasik ama etkili bir yöntem.
Bu ay 500 gr almışım bakalım bebiş ne kadar olmuş en son 1 ay önce Dr'a gitmiştik 1.400 gr idi kuzucuk. 71 kg ile hamile kalmıştım şimdi 83.5 kg oldum , 85 ile tamamlarsam 14kg ile bitirmiş olurum bu yolculuğu.
Sizler ne kadar kg aldınız ?
geçmiş olsun Wild_Wild_Cat.insanın ailesinden birinin hasta olması çok üzücü hele ki hamileyken.ben 3 aylık idim annemin göğsünde kötü huylu kist çıktı ameliyat oldu ve kemoteropisi 2 gün önce bitti ama ben de hem iş hem hamilelik hem annemin evi inanılmaz zor oldu.ama çok şükür atlattık.tüm hastalara allah şifa versin
allahım acil şifalar versin.merak etme inş herşey yolunda gider.artık bu tarz ameliyatlar kolaylaştı korkma cnm.yinede dualarım babanla ve seninle.
çok sevindim canım gözünüz aydın opuyorumnanaktan
ay maşallah cok sevindim kız hadi halaya tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey:
off ben de çok hızlı kilo aldım, ilk üç ay kilo akybım olmuştu bulantılardan sonrasında çok hızlı aldım. çok da moralim bozuk kollarım falan nasıl kalınlaştı anlatamam! 62 ile başladım şu an 78 oldumşimdiden 16 kilo ve daha 8 haftamız var... aman kızım sağlıklı olsun da ben kilolarımı veririm, zaten babamız da aldı ama çok ii oldu yanımda fit bi adam görsem daha kötü olurdum, moralim yerle bir olurdu doğumdan sonra karı koca el ele verip vercez kiloları:)
kızlarözür dilerim herkesin kafasını halı muhabbetiyle şişirdim
ama ben yine halı olayına giricem ama bir türlü bulamadık yaaa...
sizce bunlar nasıl bizim odayı bilenler daha iyi anlayabilir açık mavi-beyaz bir oda takımı
aldık halı uyduramıyorz..
bu halılar arasında seçim yap diyorsan koyu renkli su dalga gibi aralarında beyaz çizikler olanı güzel ama tabiki azıcık para kıyıp iyisini alıyım dersen senin dediklerin daha güzelkızlarözür dilerim herkesin kafasını halı muhabbetiyle şişirdim
ama ben yine halı olayına giricem ama bir türlü bulamadık yaaa...
sizce bunlar nasıl bizim odayı bilenler daha iyi anlayabilir açık mavi-beyaz bir oda takımı
aldık halı uyduramıyorz..
bende 62 kılo ıle hamıs kaldım sımdı 73 74 gıdıp gelıyorum ama bızım babamız bana ınat sankı gıttıkce zayıflıyor zayıfladıkca genclesıyor bılemıyorum yanıııııdelikafadulden
bu halılar arasında seçim yap diyorsan koyu renkli su dalga gibi aralarında beyaz çizikler olanı güzel ama tabiki azıcık para kıyıp iyisini alıyım dersen senin dediklerin daha güzel(
Selam kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? opuyorumnanaktan Babaları hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Çiğdemcim 2. halıyı beğendim ben. Bu arada kilo olayına gelirsek , 62,5 la başladım ,şimdi 64 kiloyum . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Ama ilk üç ay 4 kilo vermiştim. 58,5 a düşmüştüm. Ordan hesaplarsam 5,5 kilo almış oluyorum. sempatiksalakcinni Normal kilomdan hesaplarsam 1,5 kilo almış alıyorum. kaydirigubbakcemile3
Selam kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? opuyorumnanaktan Babaları hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Çiğdemcim 2. halıyı beğendim ben. Bu arada kilo olayına gelirsek , 62,5 la başladım ,şimdi 64 kiloyum . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Ama ilk üç ay 4 kilo vermiştim. 58,5 a düşmüştüm. Ordan hesaplarsam 5,5 kilo almış oluyorum. sempatiksalakcinni Normal kilomdan hesaplarsam 1,5 kilo almış alıyorum. kaydirigubbakcemile3
ayy bizimkinin göbeği benimle yarışıyor valla, hele ilk zamanlar bn değil sanki o hamile gibiydi:)
ben de tekirdağ çorluda yaşıyorum, kasım ayında taşındık buraya. doktor bulma sürecimiz çok sancılı geçti. sen nerde oturuyorsun, çorlu ya da çerkezköydeysen bişi danışmak isterim sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?