günaydın herkes bugün kötü başladım güne babam rahatsızlanmış uzakta olmak çok zor 2 de sonuçları çıkıcak inşallah sorun yoktur ama bi şeler var gibi. bide bebeğim az hareket ediyor ona takıldım akşam üzeri dr gidicez sadece yemek yediğimde hareket ediyor onun dışında sakin kafama takıldı 2 gün önce uykudan uyandırıyordu birden noldu anlamadım umarım iyidir
onu hatırlatma türkiye haritasıydı eskiden simdi ise dünya haritası( benim bacaklarım cok fena dizim arkasından bir başlıyo baldır falan filan totoma kadar geliyo ( ben bikini nasıl giyicem daha dolabımda hiç giymediklerim vardı oysaki onları giyip söle dolaşacaktım (((((((((((sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
10 kere hareket ediyor ama 60 kere hareket ederken neden birde 10 a düştü ona takıldı kafam 3 gibi gidicez bakalım dr zaten günde 5 kere bile gelebilirsin hareketlerle ilgili kendini sıkma demişti
dıdemmmm son ıs gununmus canım sevındım senın adına
10 kere hareket ediyor ama 60 kere hareket ederken neden birde 10 a düştü ona takıldı kafam 3 gibi gidicez bakalım dr zaten günde 5 kere bile gelebilirsin hareketlerle ilgili kendini sıkma demişti
Çok geçmiş olsun canım, Allahtan şifa diliyorum babacığına. Bebeğin kilosu arttınca daha az hareket ediyormuş öyle duydum gönlünü ferah tut canım. Benimki de bir kastırıyor resmen fırlıyor karnım taş gibi oluyor.
Çatlaklar için bol bol acıbadem sütü sürün benim şükür daha çatlamadı inşallah da çatlamaz.
Çok geçmiş olsun canım, Allahtan şifa diliyorum babacığına. Bebeğin kilosu arttınca daha az hareket ediyormuş öyle duydum gönlünü ferah tut canım. Benimki de bir kastırıyor resmen fırlıyor karnım taş gibi oluyor.
Çatlaklar için bol bol acıbadem sütü sürün benim şükür daha çatlamadı inşallah da çatlamaz.
evet canım benımde aynı dızımın yukarısından totoya kadar valla gordukce dayanamıyorum yaaa kesın dıyorum baban akıl verıyor sana dıyorum oğlusuma annenı catlatta kımse beğenmesın dıye
cokta kılo almadım okudum temmuz annelerını 30 kılodan bahsedıyorlar dedım dusunemıyorum yuzum bıle catlar sanırım
Sağol canım aşırı mutlu ama yoğunum:hulya:
Ya takma kafana canım ama git tabi doktora
eBRUCUM ben yüksek belli çamaşır koymayı düşünüyorum orkid olarak da yanıma gece boyu da koyucam normalk boy da koyucam...Benim de çatlağım olmadı ya
herkese merhaba... bu site bağımlılık yapıyor sanırım. ilk işim hemen siteye girmek oldu. öncelikle yakınları hasta olanlar için Allah'tan acil şifa diliyorum. (alıntı yapmayı beceremedim o yüzden genel yazdım zamanla öğrenicem inşallah)
dün gece uyku tutmadı ve siteyi öle keşfettim cevap veren arkadaşlar için çok teşekkür ederim. bakalım elksiklerizi zamanında yetiştiririz...
Kızlar çok şükür babamın anjiyosu çok iyi geçmiş. Ameliyata gerek kalmamış, annem aradı şimdi. 3 saat sonra hastaneden çıkıyolarmış.. Ohh be rahatladım valla.:dance:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bebelerim, öpüyorum sizi mis mis Şeniz
Kızlar çok şükür babamın anjiyosu çok iyi geçmiş. Ameliyata gerek kalmamış, annem aradı şimdi. 3 saat sonra hastaneden çıkıyolarmış.. Ohh be rahatladım valla.:dance:
Çok sevindim canım, daha iyi olacak Allah'ın izniyle...
Hadi geçmiş olsun arkadaşımmmm
Arkadaşlar alın acıbadem sütünü bol bol sürün oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor yenilerini de oluşturmaz klasik ama etkili bir yöntem.
Bu ay 500 gr almışım bakalım bebiş ne kadar olmuş en son 1 ay önce Dr'a gitmiştik 1.400 gr idi kuzucuk. 71 kg ile hamile kalmıştım şimdi 83.5 kg oldum , 85 ile tamamlarsam 14kg ile bitirmiş olurum bu yolculuğu.
Sizler ne kadar kg aldınız ?
Hadi geçmiş olsun arkadaşımmmm
Arkadaşlar alın acıbadem sütünü bol bol sürün oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor yenilerini de oluşturmaz klasik ama etkili bir yöntem.
Bu ay 500 gr almışım bakalım bebiş ne kadar olmuş en son 1 ay önce Dr'a gitmiştik 1.400 gr idi kuzucuk. 71 kg ile hamile kalmıştım şimdi 83.5 kg oldum , 85 ile tamamlarsam 14kg ile bitirmiş olurum bu yolculuğu.
Sizler ne kadar kg aldınız ?
herkese merhaba... bu site bağımlılık yapıyor sanırım. ilk işim hemen siteye girmek oldu. öncelikle yakınları hasta olanlar için Allah'tan acil şifa diliyorum. (alıntı yapmayı beceremedim o yüzden genel yazdım zamanla öğrenicem inşallah)
dün gece uyku tutmadı ve siteyi öle keşfettim cevap veren arkadaşlar için çok teşekkür ederim. bakalım elksiklerizi zamanında yetiştiririz...
geçmiş olsun Wild_Wild_Cat.insanın ailesinden birinin hasta olması çok üzücü hele ki hamileyken.ben 3 aylık idim annemin göğsünde kötü huylu kist çıktı ameliyat oldu ve kemoteropisi 2 gün önce bitti ama ben de hem iş hem hamilelik hem annemin evi inanılmaz zor oldu.ama çok şükür atlattık.tüm hastalara allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?