2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 kere hareket ediyor ama 60 kere hareket ederken neden birde 10 a düştü ona takıldı kafam 3 gibi gidicez bakalım dr zaten günde 5 kere bile gelebilirsin hareketlerle ilgili kendini sıkma demişti

Çok geçmiş olsun canım, Allahtan şifa diliyorum babacığına. Bebeğin kilosu arttınca daha az hareket ediyormuş öyle duydum gönlünü ferah tut canım. Benimki de bir kastırıyor resmen fırlıyor karnım taş gibi oluyor.

Çatlaklar için bol bol acıbadem sütü sürün benim şükür daha çatlamadı inşallah da çatlamaz.

evet canım benımde aynı dızımın yukarısından totoya kadar valla gordukce dayanamıyorum yaaa kesın dıyorum baban akıl verıyor sana dıyorum oğlusuma annenı catlatta kımse beğenmesın dıye

cokta kılo almadım okudum temmuz annelerını 30 kılodan bahsedıyorlar dedım dusunemıyorum yuzum bıle catlar sanırım

10 kere hareket ediyor ama 60 kere hareket ederken neden birde 10 a düştü ona takıldı kafam 3 gibi gidicez bakalım dr zaten günde 5 kere bile gelebilirsin hareketlerle ilgili kendini sıkma demişti

banada doktorum bebeğinin hareketlerını takıp et dedı ama uzuldum gecen sehıtlerımıze ağladım falan ozaman bıraz azaldı ve ben yoruluncada azalıyor oğlumun hareketlerı senınde öyle olmustur canım

dıdemmmm son ıs gununmus canım sevındım senın adına

Sağol canım aşırı mutlu ama yoğunum:hulya:

Ya takma kafana canım ama git tabi doktora

eBRUCUM ben yüksek belli çamaşır koymayı düşünüyorum orkid olarak da yanıma gece boyu da koyucam normalk boy da koyucam...Benim de çatlağım olmadı ya

canım az önce mesajına cevap eremedim bende bebeğin hastahane çantasına bir paket yeni doğan bez hastahane cıkışı ve 2 tane daha iç zıbın dış zıbın yani hastahane seti koydum bir de tulum koyduum şapkası eldiveni ve emzik koydum ne olur ne olmaz aslında vermeyi düşünmüyorum ama yinede dursun hatta bir kaç sitede biberon bile koyun yazıyo birtek pişik kremi koymadım onuda akşam koyucam kendi çantamada kırmızı cicekli birtane lohusa pijaması aldım tam göğüs kısmı değişik bir şekilde açık ama kapalı onunde bir pilesi var o yüzden acıklığı gözükmüyo emzirmek için rahat yani emzirme sütyeni lohusa tacımı göğüs kremini koydum ama orkid konusunda kararsızım ama hasta bezi almıcam ıslak mendil kolonya makyaj malz. ve parfümü unutmucam diyorum ama benim cantam hala hazır değil

herkese merhaba... bu site bağımlılık yapıyor sanırım. ilk işim hemen siteye girmek oldu. öncelikle yakınları hasta olanlar için Allah'tan acil şifa diliyorum. (alıntı yapmayı beceremedim o yüzden genel yazdım zamanla öğrenicem inşallah)

dün gece uyku tutmadı ve siteyi öle keşfettim cevap veren arkadaşlar için çok teşekkür ederim. bakalım elksiklerizi zamanında yetiştiririz...

ben 11 kilo filan aldım ama doktorum dediği gibi senin alt kısmın catladı diyo aynen öyle ya etek elbise giyemiyorum cok kötü birde eskiden varislerim vardı şimdi iyice azdı ((((((((-tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım aramıza hepimiz öyleyiz merak etme ilk işimiz bu siteyi açmak oluyo işe geliyor um bilgisayara oturdugumda muhasebe programından önce siteyi acıyorum :)

Kızlar çok şükür babamın anjiyosu çok iyi geçmiş. Ameliyata gerek kalmamış, annem aradı şimdi. 3 saat sonra hastaneden çıkıyolarmış.. Ohh be rahatladım valla.:dance:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bebelerim, öpüyorum sizi mis mis
Şeniz

Çok sevindim canım, daha iyi olacak Allah'ın izniyle...

Hadi geçmiş olsun arkadaşımmmm

Arkadaşlar alın acıbadem sütünü bol bol sürün oluşmuş çatlaklara da iyi geliyor yenilerini de oluşturmaz klasik ama etkili bir yöntem.

Bu ay 500 gr almışım bakalım bebiş ne kadar olmuş en son 1 ay önce Dr'a gitmiştik 1.400 gr idi kuzucuk. 71 kg ile hamile kalmıştım şimdi 83.5 kg oldum , 85 ile tamamlarsam 14kg ile bitirmiş olurum bu yolculuğu.

Sizler ne kadar kg aldınız ?

Çok sevindim canım, daha iyi olacak Allah'ın izniyle...

Canımsın!! Çok sağol kuzum. opuyorumnanaktan

Sağol canım benim. Bende 67 ile hamiş kaldım canım şuan 80 kiloyum. Kuzum da salı günü gittik;2.000 gr olmuştu.

Büyümüştür minnoşcuk kesin.
13. kilomu almışım, bir anda almışım ama akannehir . Her yanım şiş, sırf su tutuyorum.

ay maşallah cok sevindim kız hadi halaya tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey:

geçmiş olsun Wild_Wild_Cat.insanın ailesinden birinin hasta olması çok üzücü hele ki hamileyken.ben 3 aylık idim annemin göğsünde kötü huylu kist çıktı ameliyat oldu ve kemoteropisi 2 gün önce bitti ama ben de hem iş hem hamilelik hem annemin evi inanılmaz zor oldu.ama çok şükür atlattık.tüm hastalara allah şifa versin

Pardon anlayamadım? Kimim hastaymış?? delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…