Selam kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? opuyorumnanaktan Babaları hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Çiğdemcim 2. halıyı beğendim ben. Bu arada kilo olayına gelirsek , 62,5 la başladım ,şimdi 64 kiloyum . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Ama ilk üç ay 4 kilo vermiştim. 58,5 a düşmüştüm. Ordan hesaplarsam 5,5 kilo almış oluyorum. sempatiksalakcinni Normal kilomdan hesaplarsam 1,5 kilo almış alıyorum. kaydirigubbakcemile3
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla geçmişi okuyamadım umarım sizlerde iyisinizidir...
Sağol kuzum benim hihoyyyt İnsanın sevdiklerinden biri rahatsızlanınca, ne kadar mutlu olursan ol, tersin dönüyo.. Allah herkesin sevdiklerine sağlık versin! :lepi:
kızlarözür dilerim herkesin kafasını halı muhabbetiyle şişirdim
ama ben yine halı olayına giricem ama bir türlü bulamadık yaaa...
sizce bunlar nasıl bizim odayı bilenler daha iyi anlayabilir açık mavi-beyaz bir oda takımı
aldık halı uyduramıyorz..
bende 62 kılo ıle hamıs kaldım sımdı 73 74 gıdıp gelıyorum ama bızım babamız bana ınat sankı gıttıkce zayıflıyor zayıfladıkca genclesıyor bılemıyorum yanıııııdelikafadulden
Selam kızlarrrrrrr. a.s. Nasılsınız ? opuyorumnanaktan Babaları hasta olanlara geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Çiğdemcim 2. halıyı beğendim ben. Bu arada kilo olayına gelirsek , 62,5 la başladım ,şimdi 64 kiloyum . sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Ama ilk üç ay 4 kilo vermiştim. 58,5 a düşmüştüm. Ordan hesaplarsam 5,5 kilo almış oluyorum. sempatiksalakcinni Normal kilomdan hesaplarsam 1,5 kilo almış alıyorum. kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla geçmişi okuyamadım umarım sizlerde iyisinizidir...
Kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.
canım ben suan 2 yıldır cerkezkoydeyım 5 yıldırda corluda yasadım sor canım bu arada her hafta corluya gıdıyoruz ablam orada oturuyor sen nerelerdesın
ciğdemmm ben bunları beğenmedım sende benım gıbı halı ararken kafan sulanmıs olmaz kızım bunlarrrr
bu halılar arasında seçim yap diyorsan koyu renkli su dalga gibi aralarında beyaz çizikler olanı güzel ama tabiki azıcık para kıyıp iyisini alıyım dersen senin dediklerin daha güzel(
onun da tamamı bebek galiba :)) bebişin kg'su kaç ? Hamile olduğun anlaşılıyor mu senin durumun çok ekstra bir durum olmuş galiba :))
[ı]kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.[/ı]
bende çok zayıftım. 52 ile hamile kaldım.şu an 63 oldum.bende bu kadar kilo alırım zannetmiyordum.allahtan boy varda göstermiyorum fazla.inş doğumdan sonra hemen veririz eski formumuza kavuşuruz.
selamlar
ben de ortalama 7 kg aldim :)
ya ben ay dedeliyi beyendim amaa :hulya:
[/b]
biz de yemeğimizi yedik geldik...
ayyy çok sevindim canım ya çok yalnızım ben burdaben ilk önce şifa hastanesine dilber hn gittim ama pek memnun kalmadık, çerkezköye optimede hafize hn başladık sonra... çok ilgili bi kadın hastane temiz gördüğüm kadarı ile, fiyatlar uygun. Ama normal doğum istiyorum yolda falan bişi olmasın die çorludan doktor aramaya başladık, orhan ateşere gidiyorum. Yarın hem optimede hem de orhan beye randevu aldım şimdii seçim yapmam lazım. Orhan bey vatan hastanesinde doğum yaptrıomş ve hastaneden kimse memnun değilmiş, bnm de hastaneye karşı fobim var 6 yıl önce annemi kaybettik çok kaldı hastanede korkuyorum hastanelerden hele ameliyatane falan, bi de orhan bey hastane dahil 1000 lira, optimede normal doğum için 200, zorunlı sezeryan 500, isteğe bağlı sezeryan 750 alıo fiyatı da uygun. Senin fikrin ne sence optimedi seçerek doğru bir karar vermiş oluyor muyuz?
*** arkadaşlar, özel bi konu oldu kusura bakmayın ama yeni olduğum için özelden msj gönderemiyorum
püffffff süpersiniz kızlar gerçekten çok güldüm kaydirigubbakcemile3ama süpersiniz valla bluspirito samimiyetine
ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten bayıldım açıksözlülüğüne ya kızlar ben de bunları çok çok beğenmedim ama napıyyym nette en beğendiklerim bunlar yani artık çok zevkli bişey aramıyorum ama işte.ya bi de bizim odanın rengi çok açık renk beyazlar çok böle bi halıyıda atarsam oraya batırmış olurum yani tüm güzelliği offf ne yapsam yaaa.
ayyy çok sevindim canım ya çok yalnızım ben burdaben ilk önce şifa hastanesine dilber hn gittim ama pek memnun kalmadık, çerkezköye optimede hafize hn başladık sonra... çok ilgili bi kadın hastane temiz gördüğüm kadarı ile, fiyatlar uygun. ama normal doğum istiyorum yolda falan bişi olmasın die çorludan doktor aramaya başladık, orhan ateşere gidiyorum. yarın hem optimede hem de orhan beye randevu aldım şimdii seçim yapmam lazım. orhan bey vatan hastanesinde doğum yaptrıomş ve hastaneden kimse memnun değilmiş, bnm de hastaneye karşı fobim var 6 yıl önce annemi kaybettik çok kaldı hastanede korkuyorum hastanelerden hele ameliyatane falan, bi de orhan bey hastane dahil 1000 lira, optimede normal doğum için 200, zorunlı sezeryan 500, isteğe bağlı sezeryan 750 alıo fiyatı da uygun. senin fikrin ne sence optimedi seçerek doğru bir karar vermiş oluyor muyuz?
*** arkadaşlar, özel bi konu oldu kusura bakmayın ama yeni olduğum için özelden msj gönderemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?