2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok zayıftım. 52 ile hamile kaldım.şu an 63 oldum.bende bu kadar kilo alırım zannetmiyordum.allahtan boy varda göstermiyorum fazla.inş doğumdan sonra hemen veririz eski formumuza kavuşuruz.

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla geçmişi okuyamadım umarım sizlerde iyisinizidir...

Canımcım sağol, babişim sabah anjiyo oldu.. Şimdi iyiymiş sağol kuzum! opuyorumnanaktan

Sağol kuzum benim hihoyyyt İnsanın sevdiklerinden biri rahatsızlanınca, ne kadar mutlu olursan ol, tersin dönüyo.. Allah herkesin sevdiklerine sağlık versin! :lepi:

ay canım doğru diyorsun aminnnnnnnnn diyorummm bendeee sanaa opuyorumnanaktan

ya ben ay dedeliyi beyendim amaa :hulya:

ne güzel çok alamamışın şekerim benim eşimde benlen kilo alıyorrr kaydirigubbakcemile3 göbekleri yarıştırıyoruzzz kaydirigubbakcemile3

merhaba canım oh ne güzel az kilo almışın yaa süperrr :hulya:

Kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.

dikkat et kendine canım öpüyom kocaman opuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla geçmişi okuyamadım umarım sizlerde iyisinizidir...

merhaba canım hoşgeldin bizler iyi sayılırız şekerim sen nasılsın

canım ben suan 2 yıldır cerkezkoydeyım 5 yıldırda corluda yasadım sor canım bu arada her hafta corluya gıdıyoruz ablam orada oturuyor sen nerelerdesın

ayyy çok sevindim canım ya çok yalnızım ben burda ben ilk önce şifa hastanesine dilber hn gittim ama pek memnun kalmadık, çerkezköye optimede hafize hn başladık sonra... çok ilgili bi kadın hastane temiz gördüğüm kadarı ile, fiyatlar uygun. ama normal doğum istiyorum yolda falan bişi olmasın die çorludan doktor aramaya başladık, orhan ateşere gidiyorum. yarın hem optimede hem de orhan beye randevu aldım şimdii seçim yapmam lazım. orhan bey vatan hastanesinde doğum yaptrıomş ve hastaneden kimse memnun değilmiş, bnm de hastaneye karşı fobim var 6 yıl önce annemi kaybettik çok kaldı hastanede korkuyorum hastanelerden hele ameliyatane falan, bi de orhan bey hastane dahil 1000 lira, optimede normal doğum için 200, zorunlı sezeryan 500, isteğe bağlı sezeryan 750 alıo fiyatı da uygun. senin fikrin ne sence optimedi seçerek doğru bir karar vermiş oluyor muyuz?

*** arkadaşlar, özel bi konu oldu kusura bakmayın ama yeni olduğum için özelden msj gönderemiyorum

ciğdemmm ben bunları beğenmedım sende benım gıbı halı ararken kafan sulanmıs olmaz kızım bunlarrrr

bu halılar arasında seçim yap diyorsan koyu renkli su dalga gibi aralarında beyaz çizikler olanı güzel ama tabiki azıcık para kıyıp iyisini alıyım dersen senin dediklerin daha güzel (

püffffff süpersiniz kızlar gerçekten çok güldüm kaydirigubbakcemile3ama süpersiniz valla bluspirito samimiyetine
ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten bayıldım açıksözlülüğüne ya kızlar ben de bunları çok çok beğenmedim ama napıyyym nette en beğendiklerim bunlar yani artık çok zevkli bişey aramıyorum ama işte.ya bi de bizim odanın rengi çok açık renk beyazlar çok böle bi halıyıda atarsam oraya batırmış olurum yani tüm güzelliği offf ne yapsam yaaa.

onun da tamamı bebek galiba :)) bebişin kg'su kaç ? Hamile olduğun anlaşılıyor mu senin durumun çok ekstra bir durum olmuş galiba :))

hamiş oldugu belli canım o kadarda değil ama maşallahı var doğurduktan sonra hiçbirşey yok gibi devam edecek arkadan belli olmuyo hemde kız olamasına rağmen :)) totosu cok yok

bende mahalle muhtarı gibiyim

[ı]kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.[/ı]

hayrola neoldu canım dikkat et gelince yaz merak ettirme beni

bende çok zayıftım. 52 ile hamile kaldım.şu an 63 oldum.bende bu kadar kilo alırım zannetmiyordum.allahtan boy varda göstermiyorum fazla.inş doğumdan sonra hemen veririz eski formumuza kavuşuruz.

tek umudumuz o ama ben kendi adıma söyeleyeyim cok veremem herhalde süt muhabetine annemle kayananam başımda olucak of of gelsin börekler gitsin kekler ((((((((

selamlar
ben de ortalama 7 kg aldim :)

ne güzel ben 11 buldum (

ya ben ay dedeliyi beyendim amaa :hulya:

[/b]

zevkler ve renkler tartışılmaz canım ama odası denizcili ondan ben onu söyledim :)

biz de yemeğimizi yedik geldik...

afiyet olsun hoşgeldin

aşk olsun olurmu öyle şey biz burda herşeyi konusuyoruz merak etme

damla ne zürafası kız olur olur desene bakmıyorum azıcık şöyle beyazlı açıkmavili bişi olsun offf
yetti yaaa yemin ederim türkiyede adam gibi halı üretilmiyor adam gibi olanlarda kazık yaaaa.

Kermit canım biz özel genel her şeyi konuşuyoruz kocalar kaynanalar müdürler senin hastanen emin ol hiç özel kalmadı bunların yanında rahat ol bu topikte herkes aklına eseni konuşur....

Didemcim hoşgeldin bugün benim son iş günüm çok mutluyum

ayyy kılo konsuna gelınce ben 17 kılo aldım toplam... ama vucudum şiş malesef su tutuyorum.

Bu sitede istediğin desende özel tasarım da yaptırabiliyorsun bir incele istersen çok kaliteli isim v.s. de yazıyorlar ben yaptırdım memnun kaldım , fiyatı da kalitesi de güzel.

Bebeinize zel bebek hals- antialerjik, ince hal

canım ben optımede gıdıyorum hafıze hanım benımde doktorum cok ılgılı gercekten özellıkle hastane cok temız ve calısanlarda cok ılgılıler benım evım e 5 dak uzaklıkta banada beklerım sekerım yarınmı gelıyorsun saat kacta randevun

orhan ateserde ıyıbı doktor fakat muayene parası 100 tl alıyor cok gercı bızım az kaldı senın doğum nezamandı
vatan hastanesıne gıtmedım ama duydum orda doğum yaptırıyormus ıstersen senın ıcın arastırırım

ama corluyla cerkezkoy arası cok uzak değil sancı tutucakta doğurucaz ozamana kadar coktan gelırsın korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…