ayyy kılo konsuna gelınce ben 17 kılo aldım toplam... ama vucudum şiş malesef su tutuyorum.
püffffff süpersiniz kızlar gerçekten çok güldüm kaydirigubbakcemile3ama süpersiniz valla bluspirito samimiyetine
ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten bayıldım açıksözlülüğüne ya kızlar ben de bunları çok çok beğenmedim ama napıyyym nette en beğendiklerim bunlar yani artık çok zevkli bişey aramıyorum ama işte.ya bi de bizim odanın rengi çok açık renk beyazlar çok böle bi halıyıda atarsam oraya batırmış olurum yani tüm güzelliği offf ne yapsam yaaa.
herkese merhaba ben geldim
herkeze merhaba bende geldım... herkezın cuması mubarek olsun canlar...
ayyy kılo konsuna gelınce ben 17 kılo aldım toplam... ama vucudum şiş malesef su tutuyorum.
Salla gitsin canım hepimiz aldık başımızı gidiyoruz ne kaldı ki doğuma:teytey:
püffffff süpersiniz kızlar gerçekten çok güldüm kaydirigubbakcemile3ama süpersiniz valla bluspirito samimiyetine
ayrıca teşekkür ediyorum gerçekten bayıldım açıksözlülüğüne ya kızlar ben de bunları çok çok beğenmedim ama napıyyym nette en beğendiklerim bunlar yani artık çok zevkli bişey aramıyorum ama işte.ya bi de bizim odanın rengi çok açık renk beyazlar çok böle bi halıyıda atarsam oraya batırmış olurum yani tüm güzelliği offf ne yapsam yaaa.
Ya kızlar doğum yaklaştıkça maddi olarak deliren vaar mı biz çok açıldık sanırım daha doğum var eve gelen giden mevlut kurban ?
Ya kızlar doğum yaklaştıkça maddi olarak deliren vaar mı biz çok açıldık sanırım daha doğum var eve gelen giden mevlut kurban ?
ayyy çok sevindim canım ya çok yalnızım ben burdaben ilk önce şifa hastanesine dilber hn gittim ama pek memnun kalmadık, çerkezköye optimede hafize hn başladık sonra... çok ilgili bi kadın hastane temiz gördüğüm kadarı ile, fiyatlar uygun. ama normal doğum istiyorum yolda falan bişi olmasın die çorludan doktor aramaya başladık, orhan ateşere gidiyorum. yarın hem optimede hem de orhan beye randevu aldım şimdii seçim yapmam lazım. orhan bey vatan hastanesinde doğum yaptrıomş ve hastaneden kimse memnun değilmiş, bnm de hastaneye karşı fobim var 6 yıl önce annemi kaybettik çok kaldı hastanede korkuyorum hastanelerden hele ameliyatane falan, bi de orhan bey hastane dahil 1000 lira, optimede normal doğum için 200, zorunlı sezeryan 500, isteğe bağlı sezeryan 750 alıo fiyatı da uygun. senin fikrin ne sence optimedi seçerek doğru bir karar vermiş oluyor muyuz?
*** arkadaşlar, özel bi konu oldu kusura bakmayın ama yeni olduğum için özelden msj gönderemiyorum
canım ben optımede gıdıyorum hafıze hanım benımde doktorum cok ılgılı gercekten özellıkle hastane cok temız ve calısanlarda cok ılgılıler benım evım e 5 dak uzaklıkta banada beklerım sekerım yarınmı gelıyorsun saat kacta randevun
orhan ateserde ıyıbı doktor fakat muayene parası 100 tl alıyor cok gercı bızım az kaldı senın doğum nezamandı
vatan hastanesıne gıtmedım ama duydum orda doğum yaptırıyormus ıstersen senın ıcın arastırırım
ama corluyla cerkezkoy arası cok uzak değil sancı tutucakta doğurucaz ozamana kadar coktan gelırsın korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?