2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdem canım ısme ozel halı yapan yerlere baktın mı?? onlardada guzel desenler var ve fıyatıda 125 tl falan

NE YAPAYIM:)) HEM KALBİNİ KIRMAYAYIM HEMDE EN İYİSİ OLSUN İSTİYORUM SİZ KENDİNİZE BİŞİY ALINCA BENDE COK SEVİNİYORUM ÖYLE DEĞİŞİK BİŞİYİM YANİ ONUN İÇİN İYİSİNİ AL İSTİYORUM :):CüvCüv:

ama ciğdemcım oncekı gosterdıklerın sankı bunları sen secmemıssın gıbı ne yapım guzel değil valla didemin dediği gibi diğer dısney halıları bıle daha guzel bende arıyorum ve bulamadım kafayı yemek uzereyım

bıtane bulmustum aslında gecenlerde sımdıde sıteyı bulamıyorum okadar cok arastırdımkı hem guzel hem uygun fıyatlı olsun dıye

Ya kızlar doğum yaklaştıkça maddi olarak deliren vaar mı biz çok açıldık sanırım daha doğum var eve gelen giden mevlut kurban ?

çiğdem sana tavsiye vereyim mi canım halı konusunda bir de asyün bayanssulusmileün cocuk koleksiyonuna bak bakalım ben yine araştırayım sana

Ya kızlar doğum yaklaştıkça maddi olarak deliren vaar mı biz çok açıldık sanırım daha doğum var eve gelen giden mevlut kurban ?

canım bızde ole... sadece bebek yok bıde esya alıyoruz bı yandan eve.. ole olunca baya bı acıldık... kurbanı bagıs yapıcaz ole karar verdık... mevludude 15 tatılde yapıcaz ıns

:roflol::roflol:kız özel mi şimdi bu biz neler neler konuştuk burada ay fikfik lerimizi bilem:roflol::roflol:

bu arada sana yazıyorm yazıyorm görmüoyosun yaaa özeline mesaj yazmıştm gördün mü diye sormuştm cnm hee?bi zahmet cevap???

bir de koyunlunun cocuk halıları güzel oraya da bak bence firmaların telinden arayıp en yakın satış noktasını sorarsın

canım tekrardan alıntı yaptım

Ben de aynı durumdayım şimdiye kadar 5 gitti galiba :)) Neyse büyük alışverişler bitti ufak tefek birşeyler çıkarsa onlar da artık pek birşey tutmaz diye düşünüyorum.

Sezeryan fiyatları v.s. bana çok ucuz geldi istanbul dışında, benim 8 milyar limitim vardı 1'i gitti galiba daha fiyat konuşmadık ama umarım kalan limit yeter. Eşim hastane yönetimi ile görüşecek bizim arkadaş konuşmuş halletmişler.

Yemekten gelen arkadaşlara da afiyet şeker olsun yarasın bebişlerinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…