Yarım saat önce konuştuk annemle, 45 dakka sonra demişti, belki giriştir de.. Telefonları kapalı.. Bekliyorum bakalım.Gurbetçik hiiiç bişeycik olmaz annen doğru söylemiş senin gitmene bile gerek yok
canım.ne zaman yapılacak anjiyo saat kaçta yani?
Gurbetçim geçmiş olsun canım
doğru söylüyorsun canım geçici tabiki neler atlatmış birisi olaraktan da işte kocamda gevşek biri biraz rahat geniş ondan yoksa para pul önemli değil yerine gelir konur onları dert etmiyorum da aman işte herbirimizin sorunları var işte bitmiyorki bir yerden geliyor bir yerden gidiyor canım
çiğdemcim sıkma canını erkeklerin hepsi sorunlu onları taksim meydanında sallandıracaksın iştee kötükedihüso
aynen öyle çiğdemcim aynen öylee valla sinirleirmi zıplatmasın kimse tak sepeti koluna derim görür gününüüüü:)))
onatçım canım ablanın nesi vardı?
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın...
Ayy inşallah kuzum!! :Saruboceq:
Canım inşallah ameliyata gerek kalmaz dediğin gibi!! Benim babam da çok şenşakrak bi adamdır. Onu hiç düşünemiyorum hasta yatağında.. Hiç görmedim çünkü, tuhafıma gitti.
Biz de kolay kolay hasta olmayız.Off umarım herşey bi an önce hallolur kuzu ya!Gitmek istedim hastaneye, annem istemedi.Yok kızım bişi olmaz,ben babanın yanındayım zaten dedi. Aşırı duygusalım,dayanamam diye düşünüyo!!
Sağol canım benim,duanız için de şimdiden sağolun hepiniz!
:Saruboceq:
Bi de tıkanıklık boğazında.. Yine aynı şeyi mi yaparlar cancan? Çok sağol canım benim
Yarım saat önce konuştuk annemle, 45 dakka sonra demişti, belki giriştir de.. Telefonları kapalı.. Bekliyorum bakalım.
Çok geçmiş olsun canım , benim annem de anjio oldu artık rutin bir tespit yöntemi , inşallah fazla tıkanıklık v.s. çıkmasın ameliyat için dualarımız seninle. Gerçi artık ameliyatlar da kolay geçiyor Allah şifa versin gönlünü ferah tut.
Havalar hep böyle geçer inşallah gözüm açıldı bütün gün duştan çıkamıyordum.
Bugün biraz sinirler gergin galiba okuduklarım kadarıyla, boşverin birşeyi takmayın 1 , 1.5 ay sonra inşalah kuzularımıza kavuşacağız içim pır pır hiçbirşeyi takmıyorum kafama.
Bebek şekeri için bunu seçtim ;
Pembe puset, şık olduğu kadar hesaplı, çubuklu bebek şekeri, ister puantiyeli, ister ekose...
100 tane yeter diye düşünüyorum nasıl buldunuz ?
Halı olarak da tavşanlıdan yaptırdım ince ve açık pembe yaptırdım 1..50-1 mt 192 tl'ye maloldu. Kuzumun odası da aynı tavşan desenli çekmece kulpları abajuru v.s.
Bebeinize zel bebek hals- antialerjik, ince hal
Gidip kahvemi yapayım, hava yağmurlu ama ben yine terledim sanki :)) Hepinizi öptüm & Sevgiler
Ayy inşallah kuzum!! :Saruboceq:
Canım inşallah ameliyata gerek kalmaz dediğin gibi!! Benim babam da çok şenşakrak bi adamdır. Onu hiç düşünemiyorum hasta yatağında.. Hiç görmedim çünkü, tuhafıma gitti.
Biz de kolay kolay hasta olmayız.Off umarım herşey bi an önce hallolur kuzu ya!Gitmek istedim hastaneye, annem istemedi.Yok kızım bişi olmaz,ben babanın yanındayım zaten dedi. Aşırı duygusalım,dayanamam diye düşünüyo!!
Sağol canım benim,duanız için de şimdiden sağolun hepiniz!
Bi de tıkanıklık boğazında.. Yine aynı şeyi mi yaparlar cancan? Çok sağol canım benim
Yarım saat önce konuştuk annemle, 45 dakka sonra demişti, belki giriştir de.. Telefonları kapalı.. Bekliyorum bakalım.
Çok geçmiş olsun canım , benim annem de anjio oldu artık rutin bir tespit yöntemi , inşallah fazla tıkanıklık v.s. çıkmasın ameliyat için dualarımız seninle. Gerçi artık ameliyatlar da kolay geçiyor Allah şifa versin gönlünü ferah tut.
Havalar hep böyle geçer inşallah gözüm açıldı bütün gün duştan çıkamıyordum.
Bugün biraz sinirler gergin galiba okuduklarım kadarıyla, boşverin birşeyi takmayın 1 , 1.5 ay sonra inşalah kuzularımıza kavuşacağız içim pır pır hiçbirşeyi takmıyorum kafama.
Bebek şekeri için bunu seçtim ;
Pembe puset, şık olduğu kadar hesaplı, çubuklu bebek şekeri, ister puantiyeli, ister ekose...
100 tane yeter diye düşünüyorum nasıl buldunuz ?
Halı olarak da tavşanlıdan yaptırdım ince ve açık pembe yaptırdım 1..50-1 mt 192 tl'ye maloldu. Kuzumun odası da aynı tavşan desenli çekmece kulpları abajuru v.s.
Bebeinize zel bebek hals- antialerjik, ince hal
Gidip kahvemi yapayım, hava yağmurlu ama ben yine terledim sanki :)) Hepinizi öptüm & Sevgiler
merhabalar canım
ben ikisinide çok beğendim
güzel günlerde kullanın inşallah
Güle güle kullanın ebrucum ikisi de çok güzel olmuş
sende sağol canım üzme sakın kendini
merhabalar canım
ben ikisinide çok beğendim
güzel günlerde kullanın inşallah
Çok sağol canım.
Ben geçen sene şubatta işten ayrılmıştım 5.633 günümü tamamlayıp emeklilik için yaşımı bekliyorum. Dün arkadaşım aradı yeni bir yasa üzerinde çalışılıyormuş , gününü tamamlayanlar için yaşını beklemeden erken emeklilik .... Böylece yeni istihdam yaratmak planlanıyormuş, eğer çıkarsa super olur 13 sene beklememiş olurum. Bu konuda bilgisi olan var mı ?
benim karnımın üstü cok acıyo ya resmen benim sıpa orada oturuyo
günaydın herkes bugün kötü başladım güne babam rahatsızlanmış uzakta olmak çok zor 2 de sonuçları çıkıcak inşallah sorun yoktur ama bi şeler var gibi. bide bebeğim az hareket ediyor ona takıldım akşam üzeri dr gidicez sadece yemek yediğimde hareket ediyor onun dışında sakin kafama takıldı 2 gün önce uykudan uyandırıyordu birden noldu anlamadım umarım iyidir
benımde karnımın altı acayıp acıyoo catladı dıye belkı ama karnım cok sert tas gıbıı yanı catlamayan yerımde kalmadı üzülmemeye calısıyorum :gitme:ne yaparsam yapım eskı halıme gerı donemıcem yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?