2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gurbetçik hiiiç bişeycik olmaz annen doğru söylemiş senin gitmene bile gerek yok
canım.ne zaman yapılacak anjiyo saat kaçta yani?

didemcim doruk iyi çok şükür ben de iyiyim buraya yazmıyayım şimdi
benimki okur kesin..sonra da bunun için zıplatmasın sinirlerimi...

Gurbetçik hiiiç bişeycik olmaz annen doğru söylemiş senin gitmene bile gerek yok
canım.ne zaman yapılacak anjiyo saat kaçta yani?
Yarım saat önce konuştuk annemle, 45 dakka sonra demişti, belki giriştir de.. Telefonları kapalı.. Bekliyorum bakalım.

Gurbetçim geçmiş olsun canım

Sağol canım benim.

Öyle canım, haklısın yerden göğe kadar...

Vallahi bu kocalarımız çok acayip, ne onlarla olabiliyoruz ne de onlarsız.

aynen öyle çiğdemcim aynen öylee valla sinirleirmi zıplatmasın kimse tak sepeti koluna derim görür gününüüüü:)))

Ben de derim, "tak sepeti koluna; git yufkacıdan bana çift sarılı yumurta al 10 tane" diye kaydirigubbakcemile3 . Ben kapıdan kovsam, o bacadan girer. Bir kere çok büyük bir kavga sonunda "boşanıcam senden" demiştim. Bana "boşanacakmış! senin bu evden ancak cenazen çıkar" demişti. Bir yandan tehdit etti beni ama diğer yandan beni bırakmayacağını bilmek hoşuma da gitmedi değil, çatlak mıyım neyim??

onatçım canım ablanın nesi vardı?
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın...

zaten tek avuntum kesınlıkle cennette olması cunku hıc bır seyını yapamıyordu hep bız yapıyorduk yemek tuvalete gıdemıyordu altından alıyordum cok zor dusmanımın basına gelmesın derlerya aynen.benım ablamın dogustan olmus kuveszde beynıne fazla oksıjen vermısler ondan olmus aslında zekada bısey yoktu ama ıfade edemıyrodu ve vucududa tutmuyordu ay ıcım yandı haaaa

cnaım hıc korkma bayıltmıyorlar zaten oda ızlıyormus anjıoyu goruyormus yapılırken

sende sağol canım üzme sakın kendini

Güle güle kullanın ebrucum ikisi de çok güzel olmuş

teşekkürler canım, senin de iznin hayırlı olsun . Önümüzdeki haftadan itibaren ufak ufak yıkamalara başlıyacağım, artık kadın da haftada 1 geliyor ona da ütülettiririm. Eşim de Temmuzun 2. haftasından itibaren 1 ay izne çıkıyor yanımda olacak kısmetse beraber öpe koklaya yerleştiririz diye planlıyorum inşallah.

Doğum çantasına nasıl iç çamaşırı koydunuz yüksek belli mi düşük belli mi karar veremedim şuanda iki tür de rulo şeklinde aşağıya düşüyor :)) Çorap olarak da patik şeklinde pembe aldım pazardan 1 tl'ye çok şirin.

Bir gecelik bir de pijama takımı aldım, patik çorap, emzirme sütyeni , çocuğa yeni doğan seti ve penye bahtaniye koymayı planlıyorum., orkid hangisini alacam bilmiyorum inceler olur mu öbürleri de kalas gibi :)) makyajlarımı, temizlik malzemelrini son anda ilave ederim artık.

Sizler neler koydunuz veya hazırladınız ?

gunaydın kızlar nasılsınız dun gıremedım ama bende halı bakıyorum bulamadım soyle guzel bısı bız esımle winni the pooh hastasıyız ozellıkle oradakı eyordan var oyuncagı stcker falan bıtane buldun eyorun kulağını ısırıyordu oradakı ayıcık sonra onu kaybettım yaaa hangı sıtedeydı bulamadım esımde yarın oğlum normal bısey sanar arkadaslarınında kulağını ısırır dıyooo ama en cok o uyuyor odamıza oo halıyı bulmam lazım dun halı ararken gordunuzmu

bıde bebek rabasına hala kara veremedık bende ruyamda hep arabave halı aradım bı ara wc ye kalktım esım maxı cası falan dıyooo dedım valla bende goruyorum kafayı yıycez sımdıden

günaydın herkes bugün kötü başladım güne babam rahatsızlanmış uzakta olmak çok zor 2 de sonuçları çıkıcak inşallah sorun yoktur ama bi şeler var gibi. bide bebeğim az hareket ediyor ona takıldım akşam üzeri dr gidicez sadece yemek yediğimde hareket ediyor onun dışında sakin kafama takıldı 2 gün önce uykudan uyandırıyordu birden noldu anlamadım umarım iyidir

Yeni gelen annecikler, hoşgeldiniz hepiniz...

Canım sen de hoşgeldin. Babana çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Bebeğin iyi durumdadır umarım. Günde 10 kez hareket ediyorsa bir sorunu yoktur ama tabi ki içini rahatlatmak için git doktoruna.

onu hatırlatma türkiye haritasıydı eskiden simdi ise dünya haritası ( benim bacaklarım cok fena dizim arkasından bir başlıyo baldır falan filan totoma kadar geliyo ( ben bikini nasıl giyicem daha dolabımda hiç giymediklerim vardı oysaki onları giyip söle dolaşacaktım (((((((((((sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…