2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum canım ben biliorm o siteyi maskoda da aynı halılardan var ama baskı-boya
onlar 1 kere dahi yıkayamıyormuşsun çok kötü anlatıyorlar o halıları ne yapacağımı da bilmiyorummm...

ya ben ıstıyorum herseyı olsun mevludu sekerı herseyı. masallah canım ama cocuk seylerıde dunyanın parası... el kadar kıyafetlere bıle dunyanın parasını dıyolar...

çiçekçik didem ikisi de fena değil ama bizim odanın ortasına atınca çok koyu duracakmış gibime gelior o ikiside hee???nazar boncuklu da ay dedelide...

Hoşbulduk canım. biliyorum son günün olduğunu v enasıl özeniyorum sana anlatamam. benim de bugün itibariyle son 3 haftam. olsun sayılı gün çabuk geçer di mi?

hahahahaaa delirmek ne dimekkkk yatmalık oldum yatmalıkkk kaydirigubbakcemile3

canım bızde ole... sadece bebek yok bıde esya alıyoruz bı yandan eve.. ole olunca baya bı acıldık... kurbanı bagıs yapıcaz ole karar verdık... mevludude 15 tatılde yapıcaz ıns

Valla kızlar ben şimdi 4ay maaş almıycam ekimde görümcemin düğünü var eee git gel düğünde harcamalar 2-3milyar oluruz. Hadi yatak odasını taksitle alsak. ay valla çok bunladım eşime kalsa adam rahat hallolur diyor mevlutta hocaya para ver tatlı meyvesuyu vs al kurbanı kes olduk 500-600tllik. (en az)hastane 1000tl

canım gorumcenın esyalarınıdamı sız alcaksınız??

Neyse Masal'ım kısmetiyle gelir işallah Allah'tan kuzumun eksiği kalmadı 1yıl yeticek kıyafeti bile var şimdiden

çiçekçik didem ikisi de fena değil ama bizim odanın ortasına atınca çok koyu duracakmış gibime gelior o ikiside hee???nazar boncuklu da ay dedelide...

çiğdoşçum düz renk alsan krem ya da açık mavi. şu uzun tüylü shaggylerden . o da şık durur. her yerde var onlardan. egenin odası da krem rengi. kulpları mavi yıldız. ben merinostan mavi halı aldım üzerinde krem daireler var. uyumlu oldu. illa bebek odası halısı olacak diye bişey yok ki

Çİğdoş kız maddiyat diyoruz bakıyorum hiç oralı değilsin kocişin beli bükülmüştür kadın hala halı derdinde

biliyorum cnm zaten mobilyayı aldığımız yerde de öyle halılar var ama adam hiç almayın çok berbat dedi o baskılı boyalı olanlara...

canım ozellıklerını bı oku ıstersen antıalerjık malzemler kullanıyolarmıs bıde dınarsu nun halıllarını kullanıyolarmıs

ah be canım ben o halılara bitiyorum vallahi çok güzeller rüyama bile giriyolar ara arakaydirigubbakcemile3ama olmaz dünyanın parası olsan yazık günah verilmez cidden o kadar para bi halıya 600-700 arası yuh yani demi ama çok güzeller çooook...
disney halılarından nefret ettim baka baka...

şu an sevincimden ağzım kulaklarımda içimi ferahlattın canım ya çok saol... 19 ağustos gözüküyor canım şu an için, ben o zman seçimimi hafize hanmdan yana kullanıyorum:) yarın ama hafize hn yokmuş, nevzat bey ilgileniyormuş onun hastaları ile bn de kızımı görmek için aldım randevuyu, yarın direk istanbula gidicez kızımın eksikleri için, bi dahakine inşallah görüşürüz, ben de emlak konutları tarafında oturuyorum kazımiye mh.de sen de çorluya geldiğinde beklerim, çalışmıyorum zaten evdeyim... çok ama çok sevirnirm canım...

ebrucum canım ben biliorm o siteyi maskoda da aynı halılardan var ama baskı-boya
onlar 1 kere dahi yıkayamıyormuşsun çok kötü anlatıyorlar o halıları ne yapacağımı da bilmiyorummm...

baskı gibi değil de kendi dokumasıymış gibi pek birşey olacağını zannetmiyorum bunlar özel üretim yapıyorlar, bayaa sağlam gözüküyor ürün , yine de sen bilirsin senin gördüklerinle aynı olmayabilir bilmiyorum. Bu siteyi bulunca çok sevindim çünkü ben de deli gibi aradım bu deseni , nevresimlerimi cibinliği alt açmasını aldığım firma halısını üretimden kaldırmıştı çünkü. Şimdi bütün hepsini aynı motif ile tamamlamış oldum kuzumun odasını, güle güle kullansın kuzucuklarımız.

valla canım işin zor inşallah gönlüne göre bulursun diycemde bakmadığın yerde kalmamış
ben mesela halı koymayı düşünmüyorum bi kaç yerde öyle diyordu uzmanlar en sağlıkllsıı yerler parke halısız yani ilerde alıcam ondan halı konusunda kafam rahat sende öyle yapabilirsin bak 6 ay falan bir geçsin istersen belki o arada içine çok sinen bir halıya rastlarsın

valla senin işinde zor anacım diyorum yaa herbirimizin derdi başka düğün olayınız fena sizinde bende de eşim işsiz ben yarı işsiz kaydirigubbakcemile3 daha hastane parasını ayarlayamadık 1500 müş sezeryan yine uygun allahtan da yani ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…