Kermit canım biz özel genel her şeyi konuşuyoruz kocalar kaynanalar müdürler senin hastanen emin ol hiç özel kalmadı bunların yanında rahat ol bu topikte herkes aklına eseni konuşur....
Didemcim hoşgeldin bugün benim son iş günüm çok mutluyum
hahahahaaa delirmek ne dimekkkk yatmalık oldum yatmalıkkk kaydirigubbakcemile3
canım bızde ole... sadece bebek yok bıde esya alıyoruz bı yandan eve.. ole olunca baya bı acıldık... kurbanı bagıs yapıcaz ole karar verdık... mevludude 15 tatılde yapıcaz ıns
çiğdem canım ısme ozel halı yapan yerlere baktın mı?? onlardada guzel desenler var ve fıyatıda 125 tl falan
Valla kızlar ben şimdi 4ay maaş almıycam ekimde görümcemin düğünü var eee git gel düğünde harcamalar 2-3milyar oluruz. Hadi yatak odasını taksitle alsak. ay valla çok bunladım eşime kalsa adam rahat hallolur diyor mevlutta hocaya para ver tatlı meyvesuyu vs al kurbanı kes olduk 500-600tllik. (en az)hastane 1000tl
çiçekçik didem ikisi de fena değil ama bizim odanın ortasına atınca çok koyu duracakmış gibime gelior o ikiside hee???nazar boncuklu da ay dedelide...
herkese merhaba ben geldim
canım gorumcenın esyalarınıdamı sız alcaksınız??
biliyorum cnm zaten mobilyayı aldığımız yerde de öyle halılar var ama adam hiç almayın çok berbat dedi o baskılı boyalı olanlara...
ama ciğdemcım oncekı gosterdıklerın sankı bunları sen secmemıssın gıbı ne yapım guzel değil valla didemin dediği gibi diğer dısney halıları bıle daha guzel bende arıyorum ve bulamadım kafayı yemek uzereyım
bıtane bulmustum aslında gecenlerde sımdıde sıteyı bulamıyorum okadar cok arastırdımkı hem guzel hem uygun fıyatlı olsun dıye
canım ben optımede gıdıyorum hafıze hanım benımde doktorum cok ılgılı gercekten özellıkle hastane cok temız ve calısanlarda cok ılgılıler benım evım e 5 dak uzaklıkta banada beklerım sekerım yarınmı gelıyorsun saat kacta randevun
orhan ateserde ıyıbı doktor fakat muayene parası 100 tl alıyor cok gercı bızım az kaldı senın doğum nezamandı
vatan hastanesıne gıtmedım ama duydum orda doğum yaptırıyormus ıstersen senın ıcın arastırırım
ama corluyla cerkezkoy arası cok uzak değil sancı tutucakta doğurucaz ozamana kadar coktan gelırsın korkma
ebrucum canım ben biliorm o siteyi maskoda da aynı halılardan var ama baskı-boya
onlar 1 kere dahi yıkayamıyormuşsun çok kötü anlatıyorlar o halıları ne yapacağımı da bilmiyorummm...
Malesef canım benim eşimin babası yok kayınvalidem tek maaşlı kadın düğün masrafları ve yatak odası hep bize kalıyor
çiçekçik didem ikisi de fena değil ama bizim odanın ortasına atınca çok koyu duracakmış gibime gelior o ikiside hee???nazar boncuklu da ay dedelide...
Valla kızlar ben şimdi 4ay maaş almıycam ekimde görümcemin düğünü var eee git gel düğünde harcamalar 2-3milyar oluruz. Hadi yatak odasını taksitle alsak. ay valla çok bunladım eşime kalsa adam rahat hallolur diyor mevlutta hocaya para ver tatlı meyvesuyu vs al kurbanı kes olduk 500-600tllik. (en az)hastane 1000tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?