2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onun da tamamı bebek galiba :)) Bebişin kg'su kaç ? Hamile olduğun anlaşılıyor mu senin durumun çok ekstra bir durum olmuş galiba :))

Bebiş 1,741 gr. .Anlaşılıyo tabi ki. Göbişlerin olduğu topikte resmim var. Ordan bakabilirsin. kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.

Görüşürüz canım,sende kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla geçmişi okuyamadım umarım sizlerde iyisinizidir...

Hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan

herkeze merhaba bende geldım... herkezın cuması mubarek olsun canlar...

Hoşgeldin canımmm.

hamiş oldugu belli canım o kadarda değil ama maşallahı var doğurduktan sonra hiçbirşey yok gibi devam edecek arkadan belli olmuyo hemde kız olamasına rağmen :)) totosu cok yok

bende mahalle muhtarı gibiyim

Benden önce cevap vermişsin.Teşekkür ederim canım.kaydirigubbakcemile3

Çiğdem dur halının linkini atim.ama görmüş olman lazım zaten. kaydirigubbakcemile3

Walla artık kocambenı gebertıcek herŞeyı annem aldı dıyorum :)) kenarda para falan kalmadı walla dÜnde yelek dÜĞmelerını fılan aldım bıttı artık benı ÖldÜrseler kenarda 5 kuruŞ param kalmadı walla bu cocuk muhabbetıne 1,-1,5 param vardı hıÇbırŞey kalmadı kocamın harcadıkları harıÇ

Çİğdoş kız maddiyat diyoruz bakıyorum hiç oralı değilsin kocişin beli bükülmüştür kadın hala halı derdinde

ne bükülücek yaa banane alsın okadar özendik bebek odasına herşeyini
aldık ettik halıda batırmayalım diyorum..e bizimde var tabii baya kredi kartına
girdik adam akıllı ama çok şükür uzun sürmeyecek...doğumdan sonra rahatlayacağz.
inan ben daha çok düşünüyorum bişi alırken eşim acımıyo hiç paraya...

serdemm kullanıcısından alıntı
Canım normalde 37+0da ayrılınıyor ben 2 hafta önce 35+0da ayrılmış olacağım 2 hafta yıllık iznim var onları kullanıcam. Daha doğrusu 1 hafta yıllık izin ve 36+0da rapor alıcam doğum sonrasına da 8+4 aktarmış olacağım 1 de yıllık izin 13 hafta edecek yine:)))Biraz karışık anlattım özetle yıllık izinleri saydırıp erken çıkıyorum izne çünkü benim sezeryan canım 2-3 haftam kalıyor evde ancak biter hazırlıklar

Canım bişey daha sormak istiyorum sana 1 hafta yıllık izinden sonra rapor alıcam yazmışsın,ben bu hafta hastanede yattım kan takıldı dr yattığım günler için rapor almak istediğimi söylediğimde bana rapor veremeyeceğini söylemişti.hani biz şuanda 32 haftadan sonra izinli olupda çalışıyoruz ya bu sebebden dolayı veremeyeceğini söylemişti.yanı sana sormak istediğim,ben rapor alsam 1 hafta alabiliyormuyum sonrada 37 haftam doluyor iznim başlıyor 1 hafta erken çıkmak istiyorum kusura bakma uzun oldu umarım anlatabılmışımdır.

yukarda yazdım ama görmedin galiba çiğdoş. düz renk halı alsan dedim.

yaa olabilir ben artık çok göze batan bişi olmasın odanın zevkni mahvetmiyelim diyorum..ama nasıl birşeyki onlar anlamadım ben...

yaaa üff yakından görmem lazım nasıl birşey olduklarını acaba gerçekten yıkanabiliyormu?anlatıldığı kadar kötü değilse süper olur çünkü bizimde dolap kulpları
perdesi uyku seti falan hep aynı desen halısı da aynı desen olsa süper olurdu...

Canım ben 36+0da çalışamaz raporu alıcam yani doğum iznimi başlatıcam doğum sonrasına 8+4 olacak yani başka rapor olmaz ama doğum raporu olur canım yani sen 32+0da rapor alınca 37ye kadar çalışmak zorunda değilsin diyelim kötü hissettin kendini 34+0da çıkarsan doğum sonrasına 2 haftan ekleniyor

Nasyacım diğer didem sormuşsun ama ben cevap vereyim. kadın doğumdan rapor alamazsın o zaman çalışabilir raporun kesilir. başka yerden rapor al.ortopedi dahiliye falan. ama aldığın rapor gebelikle ilgili olmasın.

merhaba biz geldik..:)

aspirin ve yvzyvz babalarınıza rabbim acil şifalar versin inş. birinin iyi haberi gelmişte gerçi inş. sende iyi haberler alırsın aspirincim..:Saruboceq:

ama kızlar ya son günlerde ben yazıyorum bi tek cvp yazan bişi diyen olmuyor bende kendi kendime kızıp yazmıyorum daha'tavşan dağa küsüyo dağın haberi olmuyo' muhabbeti :))

hoşbulduk güzel anneler sağolun hepinizzz :)))
ben bu gün kendimi çok yorgun hissediyorum neden acaba birde can sıkıntısı var ufff yaaaa (

gördüm didobacım yorum bilem yazdım ama ay çok karıştı sayfalar yetişemiyorum...
damlacım halı süper ama renk acayip zıt off yaaa.

Benim de vardı ya gitti bitti tükendim Allah'tan eşimin ikramiye ayı ben de geçen ay almıştım 2 ikramiyle ancak bu ayki masraflar ödenir. Sonra tek maaş napıcaz Allah bilirGöya ben doğuma kadar para biriktiricektim

ay allah iyiliğini versin zaten artık beni deli zannediyorlar kendi kendime gülüyorum :))))))

Sorma canım ben de salak salak sırıtıyorum çoğu zaman okurken deli gibi gülme diyorlar bana da sositososito

Kredi kartı kullanmıyoruz Allhtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…