- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Onun da tamamı bebek galiba :)) Bebişin kg'su kaç ? Hamile olduğun anlaşılıyor mu senin durumun çok ekstra bir durum olmuş galiba :))
Kızlar ben çıkıyorum, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Kendinize iyi bakın.
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğluşumla geçmişi okuyamadım umarım sizlerde iyisinizidir...
herkeze merhaba bende geldım... herkezın cuması mubarek olsun canlar...
hamiş oldugu belli canım o kadarda değil ama maşallahı var doğurduktan sonra hiçbirşey yok gibi devam edecek arkadan belli olmuyo hemde kız olamasına rağmen :)) totosu cok yok
bende mahalle muhtarı gibiyim
çiğdoş kız maddiyat diyoruz bakıyorum hiç oralı değilsin kocişin beli bükülmüştür kadın hala halı derdinde
Çİğdoş kız maddiyat diyoruz bakıyorum hiç oralı değilsin kocişin beli bükülmüştür kadın hala halı derdinde
canım dugun yapcaklar hıc bırıkım yapmamıslar mı onlarda...
ne bükülücek yaa banane alsın okadar özendik bebek odasına herşeyini
aldık ettik halıda batırmayalım diyorum..e bizimde var tabii baya kredi kartına
girdik adam akıllı ama çok şükür uzun sürmeyecek...doğumdan sonra rahatlayacağz.
inan ben daha çok düşünüyorum bişi alırken eşim acımıyo hiç paraya...
çiğdoşçum düz renk alsan krem ya da açık mavi. şu uzun tüylü shaggylerden . o da şık durur. her yerde var onlardan. egenin odası da krem rengi. kulpları mavi yıldız. ben merinostan mavi halı aldım üzerinde krem daireler var. uyumlu oldu. illa bebek odası halısı olacak diye bişey yok ki
baskı gibi değil de kendi dokumasıymış gibi pek birşey olacağını zannetmiyorum bunlar özel üretim yapıyorlar, bayaa sağlam gözüküyor ürün , yine de sen bilirsin senin gördüklerinle aynı olmayabilir bilmiyorum. Bu siteyi bulunca çok sevindim çünkü ben de deli gibi aradım bu deseni , nevresimlerimi cibinliği alt açmasını aldığım firma halısını üretimden kaldırmıştı çünkü. Şimdi bütün hepsini aynı motif ile tamamlamış oldum kuzumun odasını, güle güle kullansın kuzucuklarımız.
serdemm kullanıcısından alıntı
Canım normalde 37+0da ayrılınıyor ben 2 hafta önce 35+0da ayrılmış olacağım 2 hafta yıllık iznim var onları kullanıcam. Daha doğrusu 1 hafta yıllık izin ve 36+0da rapor alıcam doğum sonrasına da 8+4 aktarmış olacağım 1 de yıllık izin 13 hafta edecek yine:)))Biraz karışık anlattım özetle yıllık izinleri saydırıp erken çıkıyorum izne çünkü benim sezeryan canım 2-3 haftam kalıyor evde ancak biter hazırlıklar
Canım bişey daha sormak istiyorum sana 1 hafta yıllık izinden sonra rapor alıcam yazmışsın,ben bu hafta hastanede yattım kan takıldı dr yattığım günler için rapor almak istediğimi söylediğimde bana rapor veremeyeceğini söylemişti.hani biz şuanda 32 haftadan sonra izinli olupda çalışıyoruz ya bu sebebden dolayı veremeyeceğini söylemişti.yanı sana sormak istediğim,ben rapor alsam 1 hafta alabiliyormuyum sonrada 37 haftam doluyor iznim başlıyor 1 hafta erken çıkmak istiyorum kusura bakma uzun oldu umarım anlatabılmışımdır.
serdemm kullanıcısından alıntı
Canım normalde 37+0da ayrılınıyor ben 2 hafta önce 35+0da ayrılmış olacağım 2 hafta yıllık iznim var onları kullanıcam. Daha doğrusu 1 hafta yıllık izin ve 36+0da rapor alıcam doğum sonrasına da 8+4 aktarmış olacağım 1 de yıllık izin 13 hafta edecek yine:)))Biraz karışık anlattım özetle yıllık izinleri saydırıp erken çıkıyorum izne çünkü benim sezeryan canım 2-3 haftam kalıyor evde ancak biter hazırlıklar
Canım bişey daha sormak istiyorum sana 1 hafta yıllık izinden sonra rapor alıcam yazmışsın,ben bu hafta hastanede yattım kan takıldı dr yattığım günler için rapor almak istediğimi söylediğimde bana rapor veremeyeceğini söylemişti.hani biz şuanda 32 haftadan sonra izinli olupda çalışıyoruz ya bu sebebden dolayı veremeyeceğini söylemişti.yanı sana sormak istediğim,ben rapor alsam 1 hafta alabiliyormuyum sonrada 37 haftam doluyor iznim başlıyor 1 hafta erken çıkmak istiyorum kusura bakma uzun oldu umarım anlatabılmışımdır.
Walla artık kocambenİ gebertİcek herŞeyİ annem aldı dİyorum :)) kenarda para falan kalmadı walla dÜnde yelek dÜĞmelerİnİ fİlan aldım bİttİ artık benİ ÖldÜrseler kenarda 5 kuruŞ param kalmadı walla bu cocuk muhabbetİne 1,-1,5 param vardı hİÇbİrŞey kalmadı kocamın harcadıkları harİÇ
ay allah iyiliğini versin zaten artık beni deli zannediyorlar kendi kendime gülüyorum :))))))
ne bükülücek yaa banane alsın okadar özendik bebek odasına herşeyini
aldık ettik halıda batırmayalım diyorum..e bizimde var tabii baya kredi kartına
girdik adam akıllı ama çok şükür uzun sürmeyecek...doğumdan sonra rahatlayacağz.
inan ben daha çok düşünüyorum bişi alırken eşim acımıyo hiç paraya...
yaa olabilir ben artık çok göze batan bişi olmasın odanın zevkni mahvetmiyelim diyorum..ama nasıl birşeyki onlar anlamadım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?