2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yasemeeen hoşgeldin...
ceydaa sen niye bağırıyon kız göçük altında kalmış gibi
sesimi duyan varmııııııı diye:))))

Canım sakın alınma benim son iş günüm aşırı yoğunum kaç gündür ondan görmemişim Çiğdem dersen karşılama komisyonu gibidir ama o da halı derdinde kaybettik zavallıyı:smiley-cool:

merhaba canım hoşgeldin valla çok hızlı ilerliyor banada çoğu kişi cevap vermiyor ama alınma ya görülmüyor kayboluyor arada yada öyle yani şekercim ben sana yazıyorum şimcikkk kaydirigubbakcemile2

ben gecen cuma gunu gıttım cumartesı hafıze hanımın esı trafık kazasında vefat etmıs dun saglık ocağında ebe soyledı sokkkk oldum tam sana dıcektım kı sen yazmıssın ra oyle gel dıye

bundan 3 hafta once hafıze hanım kongredeydı bendede kansızlık cıktığı ıçın nevzat beye gıttım onun usgsı 4d fakat hafıze hanım daha ılgılı ben nevzat beyı pek beğenmedım belkı sureklı hastası değiliz dıyedır bende evdeyım narın park evlerı varya orada oturuyorum diğer gelısınde mutlaka haber ver grs benımde 15 ağustos ama 4 gozukuyor sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…