merhaba biz geldik..:)
aspirin ve yvzyvz babalarınıza rabbim acil şifalar versin inş. birinin iyi haberi gelmişte gerçi inş. sende iyi haberler alırsın aspirincim..:Saruboceq:
ama kızlar ya son günlerde ben yazıyorum bi tek cvp yazan bişi diyen olmuyor bende kendi kendime kızıp yazmıyorum daha'tavşan dağa küsüyo dağın haberi olmuyo' muhabbeti :))
yasemeeen hoşgeldin...
ceydaa sen niye bağırıyon kız göçük altında kalmış gibi
sesimi duyan varmııııııı diye:))))
merhaba biz geldik..:)
aspirin ve yvzyvz babalarınıza rabbim acil şifalar versin inş. birinin iyi haberi gelmişte gerçi inş. sende iyi haberler alırsın aspirincim..:Saruboceq:
ama kızlar ya son günlerde ben yazıyorum bi tek cvp yazan bişi diyen olmuyor bende kendi kendime kızıp yazmıyorum daha'tavşan dağa küsüyo dağın haberi olmuyo' muhabbeti :))
Canım sakın alınma benim son iş günüm aşırı yoğunum kaç gündür ondan görmemişim Çiğdem dersen karşılama komisyonu gibidir ama o da halı derdinde kaybettik zavallıyı:smiley-cool:
şu an sevincimden ağzım kulaklarımda içimi ferahlattın canım ya çok saol... 19 ağustos gözüküyor canım şu an için, ben o zman seçimimi hafize hanmdan yana kullanıyorum:) yarın ama hafize hn yokmuş, nevzat bey ilgileniyormuş onun hastaları ile bn de kızımı görmek için aldım randevuyu, yarın direk istanbula gidicez kızımın eksikleri için, bi dahakine inşallah görüşürüz, ben de emlak konutları tarafında oturuyorum kazımiye mh.de sen de çorluya geldiğinde beklerim, çalışmıyorum zaten evdeyim... çok ama çok sevirnirm canım...
o benim
Kız kafam çorba oldu ceyda kim
o benim
püffffff TAM ÇORBA OLDUK HAKİKATENNN CEYDAA hani
dün bize kızan arkadaş kendide bizim gibi oldu haberi yokkk:roflol::roflol:
Seral Hali Sanal Magaza | HALI MAĞAZASI | GÖKYILDIZ ÇOCUK BULUTLU YOGİ
canım bu halıya baksana bı mavısıde varmıs
aaaa evet fena değil mavisini nerden görücem kiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?