2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

DıDEEEEEM KREDı KARTI KULLANMADAN NASIL OLUYOR YAAAA.
BıZ HERŞEYı NETTEN TAKıP EDıYORUZ ÖYLE DAHA ıYıııı..
Bı DE NE DıYCEM BAKSANA Bı HALIYA 750 TL ÇOK DıYORUZ DA
450 DE ÇOK MU KUŞUM YAAA SENCE???

(sanki çok gürültü varmışta ben de sana bağırarak bişi anlatıyor gibi oldum hahaha)

hoşgeldin

ben çiğdeme bir kac yer tavsiye ettim ama kimse oralı olmuyor ya benimle de konuşun

nie konusmayalım o arada sayfalar gidiyo

hoşbulduk güzel anneler sağolun hepinizzz :)))
ben bu gün kendimi çok yorgun hissediyorum neden acaba birde can sıkıntısı var ufff yaaaa (

yok canım havalardan üzülme

bende ikramiye alıcam yine koçişe söylemicem simdi 4 ay evdeyim bana para ver diyemem

yasemeeen hoşgeldin...
ceydaa sen niye bağırıyon kız göçük altında kalmış gibi
sesimi duyan varmııııııı diye:))))

allahım ya biz iyice sıyırdık

Canım sakın alınma benim son iş günüm aşırı yoğunum kaç gündür ondan görmemişim Çiğdem dersen karşılama komisyonu gibidir ama o da halı derdinde kaybettik zavallıyı:smiley-cool:

evet bütün ağustos anneleri halı arıyo yeni bir sayfa acıyoruzzzz halı arayıpta bulamayanlar :))))))))))))

sayfa da 25 kişi var inanmıyorummm.....

HAYRET VERİCİ HERKES KONUSUYO

Kız kafam çorba oldu ceyda kim

:)))))))))))

GARİBİM ODA CEVAP VERMİŞ :))))))))) KOPTUM BEN YA GÖZÜMDEN YAŞ GELDİ GÜLMEKTEN

cnm odanı görmüştüm ben bence ikinci sıradaki daha çok uyar gibi geldi senin odana ama yinede nacizane fikrim benim
buarada pat diye daldım herkese merhaba..

ayyy dıdem bıran once bulsun su hatun halısınıda halııııı halıııııı dıye gelmesın dıye ugrasıyom:):):):)

ayyyy çok mutlu olduk oğlumla hoşbulduk şekerler hatta çok hoş bulduk :))ay bu hamilelik ne garip,bana bişi demeseniz şimdi kızıp,suratımı asıp nette başka sayfalar açıcaktım,bi hoşgeldine tav oluyoruz yaaa..:))delikafadulden

çiğdemcim didemcim ve çiçekcik teşekkürler...:)

Çİğdem kız cevap versene ceydaya ay deli ettin beni bugün şiştim bak gelmem haftaya özlersin sonra

Ya dün ceyda bize niye kızdı

aaaaaa çığlık atıcam şimdiiiiii ama
yavv bana diyosun sen yedin kafayı heee e kız geçenlerde yazmış yaa hep okuyorm ben bu sayfayı didem çiğdem hepiinizi tanıyorm ben diye sonra ben de okuyunca onun mesajlarını alıntı yapıp sana dedim ya kız didem ünlü olduk bak diye kızcağızda kızdı azıcık bize niye dalga geçtinz filan of ay işte ondan hatırlarsın diye dedim ama nerdee ohoooo uçmüşsün sende benim gibi:roflol:

ayyy dıdem bıran once bulsun su hatun halısınıda halııııı halıııııı dıye gelmesın dıye ugrasıyom:):):):)

Ya ben bilirim onu siz dilediğiniz kadar bulun o beğenmez bir gün gelir ben bunu aldım diye alakasız bir şeyle o yüzden canım

ne dimek şekerim hepimiz gelgitliyiz benimde adım çiğdem de çiğdem karmaşasına girilmesin bana çiçekçik demeniz kafi kaydirigubbakcemile3

Kuşum sen mutlu ol ben sana her dk derim hoşgeldin diyea.s.

Hııı hatırladım sağol kanka :içelim:

uff nasıl uykum geldi, kocam da yok uyuyamıyorum geceleri. egeyle yattık akşam. sabah kadar teptiler abi kardeş beni. biri içerden bir dışardan

valla havadanmıdır başka birşeymi bilemeyeğim ama moralmen düşmüş durumdayım nedenide yok ne tuaf bir pisikolojidir bu yaaaa

ne dimek şekerim hepimiz gelgitliyiz benimde adım çiğdem de çiğdem karmaşasına girilmesin bana çiçekçik demeniz kafi kaydirigubbakcemile3

sana da çiçek çiğdem diyeyim o zaman :)

DURUUUUUUUUUUN diye çığlık atasım geldi bugün çenesi düşmüş herkesin :))HERKES SUSSUN BEN KONUŞCAM :roflol:herkes susunca kiminle konuşcaksam :))

didemcim bu son iş günümüş hayırlı olsun şekerim oooh geldi sadece kızın ve keninle ilgilenme vaktiiii aklinialirimsmile

Ya ben bilirim onu siz dilediğiniz kadar bulun o beğenmez bir gün gelir ben bunu aldım diye alakasız bir şeyle o yüzden canım

HAYY ALLAHIMM yaaa kız ben mi beğenmemezilk yapıorum yoksa gerçekten yok mu uyacak bir halı ÇOK RİCA EDİYORUM ŞEKERİM BUNU BİR DÜŞÜN BAKAYIM.
ben ne olsa beğenmeye hazırım artık sıyırdım halıyla kafayı ama yok yok kuşum işte napayım senin tuzun kuru tabiiiii....hem ben biraz alakalı olsun diye bakıyorum aaaa
alakasız bişey alacak olsam sizinde kafanızı yemem burda canım aaaaa çok sinirlendim bakkkk çık çık çıkkötükedihüso

geçmiş olsun canım, kansızlık için et tüketimini arttır bende de varmış demir hapını ikiye çıkardık, bir kullanıyordum ben. ben de randevu alırken öğrendim, çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin. ne zaman geleceği de belli değilmiş... arayı açmamak adına aldım ben de nevzat beye, bi dahakine inş. görüşürz canım ben şimdi kalkıom, ortalığı toparlayayım azıcık, ütüm falan var. hiç de çekilmiyor ütü bu göbekle:)

herkese ii sohbetler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…