merhaba biz geldik..:)
aspirin ve yvzyvz babalarınıza rabbim acil şifalar versin inş. birinin iyi haberi gelmişte gerçi inş. sende iyi haberler alırsın aspirincim..:Saruboceq:
ama kızlar ya son günlerde ben yazıyorum bi tek cvp yazan bişi diyen olmuyor bende kendi kendime kızıp yazmıyorum daha'tavşan dağa küsüyo dağın haberi olmuyo' muhabbeti :))
ben çiğdeme bir kac yer tavsiye ettim ama kimse oralı olmuyor ya benimle de konuşun
hoşbulduk güzel anneler sağolun hepinizzz :)))
ben bu gün kendimi çok yorgun hissediyorum neden acaba birde can sıkıntısı var ufff yaaaa(
Benim de vardı ya gitti bitti tükendim Allah'tan eşimin ikramiye ayı ben de geçen ay almıştım 2 ikramiyle ancak bu ayki masraflar ödenir. Sonra tek maaş napıcaz Allah bilirGöya ben doğuma kadar para biriktiricektim
Sorma canım ben de salak salak sırıtıyorum çoğu zaman okurken deli gibi gülme diyorlar bana da sositososito
Kredi kartı kullanmıyoruz Allhtan
yasemeeen hoşgeldin...
ceydaa sen niye bağırıyon kız göçük altında kalmış gibi
sesimi duyan varmııııııı diye:))))
Canım sakın alınma benim son iş günüm aşırı yoğunum kaç gündür ondan görmemişim Çiğdem dersen karşılama komisyonu gibidir ama o da halı derdinde kaybettik zavallıyı:smiley-cool:
sayfa da 25 kişi var inanmıyorummm.....
Kız kafam çorba oldu ceyda kim
o benim
kızlarözür dilerim herkesin kafasını halı muhabbetiyle şişirdim
ama ben yine halı olayına giricem ama bir türlü bulamadık yaaa...
sizce bunlar nasıl bizim odayı bilenler daha iyi anlayabilir açık mavi-beyaz bir oda takımı
aldık halı uyduramıyorz..
Çİğdem kız cevap versene ceydaya ay deli ettin beni bugün şiştim bak gelmem haftaya özlersin sonra
Ya dün ceyda bize niye kızdı
DİDEEEEEM KREDİ KARTI KULLANMADAN NASIL OLUYOR YAAAA.
BİZ HERŞEYİ NETTEN TAKİP EDİYORUZ ÖYLE DAHA İYİİİİ..
Bİ DE NE DİYCEM BAKSANA Bİ HALIYA 750 TL ÇOK DİYORUZ DA
450 DE ÇOK MU KUŞUM YAAA SENCE???
Ya çok olmaz mı 450 en çok 200 yok sana başka limit. Arkadaşım biz hiç kredi kartı kullanmayız para yoksa almayız diğer ay alırız ancak çok büyük şeylerde kredi kartı kullanıyoruz
(sanki çok gürültü varmışta ben de sana bağırarak bişi anlatıyor gibi oldum hahaha)
ayyy dıdem bıran once bulsun su hatun halısınıda halııııı halıııııı dıye gelmesın dıye ugrasıyom:):):):)
ayyy dıdem bıran once bulsun su hatun halısınıda halııııı halıııııı dıye gelmesın dıye ugrasıyom:):):):)
ayyyy çok mutlu olduk oğlumla hoşbulduk şekerler hatta çok hoş bulduk :))ay bu hamilelik ne garip,bana bişi demeseniz şimdi kızıp,suratımı asıp nette başka sayfalar açıcaktım,bi hoşgeldine tav oluyoruz yaaa..:))delikafadulden
çiğdemcim didemcim ve çiçekcik teşekkürler...:)
ayyyy çok mutlu olduk oğlumla hoşbulduk şekerler hatta çok hoş bulduk :))ay bu hamilelik ne garip,bana bişi demeseniz şimdi kızıp,suratımı asıp nette başka sayfalar açıcaktım,bi hoşgeldine tav oluyoruz yaaa..:))delikafadulden
çiğdemcim didemcim ve çiçekcik teşekkürler...:)
aaaaaa çığlık atıcam şimdiiiiii ama
yavv bana diyosun sen yedin kafayı heee e kız geçenlerde yazmış yaa hep okuyorm ben bu sayfayı didem çiğdem hepiinizi tanıyorm ben diye sonra ben de okuyunca onun mesajlarını alıntı yapıp sana dedim ya kız didem ünlü olduk bak diye kızcağızda kızdı azıcık bize niye dalga geçtinz filan of ay işte ondan hatırlarsın diye dedim ama nerdee ohoooo uçmüşsün sende benim gibi:roflol:
Memnun oldum ceydacım ben de ismini merak ediyordum senin Ben de didem memnun oldum canım
ne dimek şekerim hepimiz gelgitliyiz benimde adım çiğdem de çiğdem karmaşasına girilmesin bana çiçekçik demeniz kafi kaydirigubbakcemile3
Ya ben bilirim onu siz dilediğiniz kadar bulun o beğenmez bir gün gelir ben bunu aldım diye alakasız bir şeyle o yüzden canım
ben gecen cuma gunu gıttım cumartesı hafıze hanımın esı trafık kazasında vefat etmıs dun saglık ocağında ebe soyledı sokkkk oldum tam sana dıcektım kı sen yazmıssın ra oyle gel dıye
bundan 3 hafta once hafıze hanım kongredeydı bendede kansızlık cıktığı ıçın nevzat beye gıttım onun usgsı 4d fakat hafıze hanım daha ılgılı ben nevzat beyı pek beğenmedım belkı sureklı hastası değiliz dıyedır bende evdeyım narın park evlerı varya orada oturuyorum diğer gelısınde mutlaka haber ver grs benımde 15 ağustos ama 4 gozukuyor sımdılık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?