2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcancım ben de öyleydim ama kopardı beni burası moralim tamamen yerine geldii
gelmişti taaaa kii didoşşşşun deminki mesajna kadarrrrrrrr...

de şekerim içinden ne gelirse de vallaa sempatiksalakcinni

bugün topikte genel bir depresiflik söz konusu sanırım gezegenlerin konumundan olabilir kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok:ŞU AN ŞOKTAYIM TOPİKTE 30 KİŞİYİZ:1shok:

(O misafirlerden biride benim kocam kesinkötükedihüso)

Memnun oldum ceydacım ben de ismini merak ediyordum senin Ben de didem memnun oldum canım

BENDE BENDE :)))))

püffffff TAM ÇORBA OLDUK HAKİKATENNN CEYDAA hani
dün bize kızan arkadaş kendide bizim gibi oldu haberi yokkk:roflol::roflol:

:))))

Allah rızası için bulmayın şu kıza halı malı kafamızı yedi

BENCEDE HALI FİLAN YOK İKİ GÜNDEN BERİ FENALIK GELDİ BEN HALI ALMICAKTIM SENİN YÜZÜNDEN BENDE ALICAM BANA MASRAF YAPTIRIYORUSUN :)

WALLA KOLAYINI BULSAK TUVALET PARASINI BİLE KREDİ KARTI İLE ÖDEYECEĞİZ :)

ayyy dıdem bıran once bulsun su hatun halısınıda halııııı halıııııı dıye gelmesın dıye ugrasıyom:):):):)

BULMAYALIM YA BÖYLE COK ZEVKLİ DİYESİM GELDİ

BENDE HOŞGELDİN DEMİŞTİM

kız gülmeyin napayım anacım hamama dönmüş burası şimdi yatacam göbek taşına

AY NE İYİ OLUR HAMAM DÜŞÜNSENİZE MEYVELER FİLANDA OLUR ŞÖYLE CATIR CATIR BİZİ BİRİLERİ Bİ OVSA ŞI SIRTLARIMA DOĞRU BASTIRA BASTIRA :))))))))

Ya ben bilirim onu siz dilediğiniz kadar bulun o beğenmez bir gün gelir ben bunu aldım diye alakasız bir şeyle o yüzden canım

ANAM SENDEN İYİ TANIYAMAYIZ ONUN İÇİN SUSTUM

AŞK OLSUN KIZLAR YAAAA OKADAR MI YORDUM SİZİİİİİİİİİmafoldumben

YOK CANIM :)

uff nasıl uykum geldi, kocam da yok uyuyamıyorum geceleri. egeyle yattık akşam. sabah kadar teptiler abi kardeş beni. biri içerden bir dışardan

AMAN BİZ BİR TANESİYLE ZOR BAŞ EDİYORUZ :) TABİ BİRDE BABASI VAR

Ay bu karışıklıkta bi de tanışma faslı.
İLAHİ DİDEM ÖLDÜRDÜN BENİ GÜLMEKTEN :roflol::roflol:
BEN DE MEMNUN OLDUM HAHAHAHA:roflol::roflol:

KOPTUM BEN GÜLME KRİZİNDEYİM

BENDE SUSTUM AMA KONUSMADAN DURAMIYORUM ŞİMDİ KOVYULCAM :enbuyukkk:

yaaa bende 61 ile hamile kaldım 77 kiloyum 7 haftam daha var seninle aynı yani.çok şaşırıyorum ne yiyorum da alıyorum anlamadım.öyle yemeğe yüklendiğim yok aslında.

bebeğimm ben kovulmazsam sen hiç kovulmazsın merak etme bi araştırma
yapılsa en çok ben yazıyom buraya
BAKSANA ARKADAŞLARI BİLEM BIKTIRDIMMM.:gitme:
gidicem ama şimdi zaten:çok üzgünüm:

bebeğim sen sonra demişsin tatlım sonra gördüm yani hoşbulduuuum opuyorumnanaktan

ayy gerçekten yetişilmior..:))bende acaip keyiflendim karışıklık hoşuma gitti sositososito

çiğdem didem sana hep takılıyo yani siz birbirinize hep takılıyosunuz,ben çok konuşmasamda hep okuyorum :))alınganlık yapma tatlımmm...Şeniz

bebeğimm ben kovulmazsam sen hiç kovulmazsın merak etme bi araştırma
yapılsa en çok ben yazıyom buraya
baksana arkadaşları bilem bıktırdımmm.:gitme:
Gidicem ama şimdi zaten:çok üzgünüm:

tabi tabi şefim birşeyler soruyo hallettin midiye bende evet evet diyorum ajandamı görseniz yapılcak işleri bugün ne yapıcam bilmiyorum

yok be canım şaka yaptım ben alınmam hoşgeldin güle güle denmesi gerkemz bana yani aman gece bu hellaeriarıyoruz kimse olmuyo ne güzel bu karışıklık

bebısını gorcen neguzel 4 boyutlu ben cok mutlu olmustum oyle gorunce esım sen sımdı hafıze hanımada gıtmezsın dedı bende yok hafıze hanım dığer usg ıle baksa daha mutlu olurum dedım gelınce yaz bebısını nasılmıs bakalım kız erkek ne olucak

valla bilmiyorum kızlar bende saracak birilerini arıyorum yaseminin dediği gibi kocamamı sarsam ne yapsam hiç değilse ağlar biraz rahatlarım zaten dünden uyuzluğum var ona nedeni benimle pek ilgilenmedi uf yaaaa neyse moral bozmayayım durup dururken (((

valla tavan yaptık.

off yaa kocamı özledim taaa pazar akşam gelecek.

allah kavuştursun tatlım,ben de şu sıra bi kocişimin yokluğuna dayanamam heralde iki günde çabukcak geçsin kocacığın geliversin inş. :))

çiğdeeeeeeeeeeem ya üzülcem bak ama şaka mı yapıyon anlamadım ki :bbo:

didem ilgilensene şu kızcağızla bak üzülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…