sana da çiçek çiğdem diyeyim o zaman :)
DURUUUUUUUUUUN diye çığlık atasım geldi bugün çenesi düşmüş herkesin :))HERKES SUSSUN BEN KONUŞCAM :roflol:herkes susunca kiminle konuşcaksam :))
didemcim bu son iş günümüş hayırlı olsun şekerim oooh geldi sadece kızın ve keninle ilgilenme vaktiiii aklinialirimsmile
Kuşum sen mutlu ol ben sana her dk derim hoşgeldin diyea.s.
ayyy çok teşekkürler şekerim,öpüyoruz seni ve masal prensesimizi opuyorumnanaktan
nurcancım havanın etkisi de var ama mesele bizim hormonlarda bende bi dengesizim ki sorma yani ufacık şeyle mutluluktan uçuyorum,sonra olmayacak hiç alınılmayacak bişiye alınıp ağlıyorum..en çokta kocama oluyo olan canım benim yaaa:asigim:
Memnun oldum ceydacım ben de ismini merak ediyordum senin Ben de didem memnun oldum canım
püffffff TAM ÇORBA OLDUK HAKİKATENNN CEYDAA hani
dün bize kızan arkadaş kendide bizim gibi oldu haberi yokkk:roflol::roflol:
Allah rızası için bulmayın şu kıza halı malı kafamızı yedi
DİDEEEEEM KREDİ KARTI KULLANMADAN NASIL OLUYOR YAAAA.
BİZ HERŞEYİ NETTEN TAKİP EDİYORUZ ÖYLE DAHA İYİİİİ..
Bİ DE NE DİYCEM BAKSANA Bİ HALIYA 750 TL ÇOK DİYORUZ DA
450 DE ÇOK MU KUŞUM YAAA SENCE???
(sanki çok gürültü varmışta ben de sana bağırarak bişi anlatıyor gibi oldum hahaha)
ayyy dıdem bıran once bulsun su hatun halısınıda halııııı halıııııı dıye gelmesın dıye ugrasıyom:):):):)
ayyyy çok mutlu olduk oğlumla hoşbulduk şekerler hatta çok hoş bulduk :))ay bu hamilelik ne garip,bana bişi demeseniz şimdi kızıp,suratımı asıp nette başka sayfalar açıcaktım,bi hoşgeldine tav oluyoruz yaaa..:))delikafadulden
çiğdemcim didemcim ve çiçekcik teşekkürler...:)
kız gülmeyin napayım anacım hamama dönmüş burası şimdi yatacam göbek taşına
Ya ben bilirim onu siz dilediğiniz kadar bulun o beğenmez bir gün gelir ben bunu aldım diye alakasız bir şeyle o yüzden canım
AŞK OLSUN KIZLAR YAAAA OKADAR MI YORDUM SİZİİİİİİİİİmafoldumben
uff nasıl uykum geldi, kocam da yok uyuyamıyorum geceleri. egeyle yattık akşam. sabah kadar teptiler abi kardeş beni. biri içerden bir dışardan
Ay bu karışıklıkta bi de tanışma faslı.
İLAHİ DİDEM ÖLDÜRDÜN BENİ GÜLMEKTEN :roflol::roflol:
BEN DE MEMNUN OLDUM HAHAHAHA:roflol::roflol:
sana da çiçek çiğdem diyeyim o zaman :)
ANAM HERKEZ BİRBİRİNE NE AKLINA GELİRSE ONU DİYO
DURUUUUUUUUUUN diye çığlık atasım geldi bugün çenesi düşmüş herkesin :))HERKES SUSSUN BEN KONUŞCAM :roflol:herkes susunca kiminle konuşcaksam :))
didemcim bu son iş günümüş hayırlı olsun şekerim oooh geldi sadece kızın ve keninle ilgilenme vaktiiii aklinialirimsmile
:1shok::1shok::1shok:ŞU AN ŞOKTAYIM TOPİKTE 30 KİŞİYİZ:1shok:
(O misafirlerden biride benim kocam kesinkötükedihüso)
off ben de çok hızlı kilo aldım, ilk üç ay kilo akybım olmuştu bulantılardan sonrasında çok hızlı aldım. çok da moralim bozuk kollarım falan nasıl kalınlaştı anlatamam! 62 ile başladım şu an 78 oldumşimdiden 16 kilo ve daha 8 haftamız var... aman kızım sağlıklı olsun da ben kilolarımı veririm, zaten babamız da aldı ama çok ii oldu yanımda fit bi adam görsem daha kötü olurdum, moralim yerle bir olurdu doğumdan sonra karı koca el ele verip vercez kiloları:)
bebeğimm ben kovulmazsam sen hiç kovulmazsın merak etme bi araştırma
yapılsa en çok ben yazıyom buraya
baksana arkadaşları bilem bıktırdımmm.:gitme:
Gidicem ama şimdi zaten:çok üzgünüm:
[ı]bebeğim sen sonra demişsin tatlım sonra gördüm yani hoşbulduuuum opuyorumnanaktan[/ı]
[ı]ayy gerçekten yetişilmior..:))bende acaip keyiflendim karışıklık hoşuma gitti sositososito
çiğdem didem sana hep takılıyo yani siz birbirinize hep takılıyosunuz,ben çok konuşmasamda hep okuyorum :))alınganlık yapma tatlımmm...şeniz[/ı]
geçmiş olsun canım, kansızlık için et tüketimini arttır bende de varmış demir hapını ikiye çıkardık, bir kullanıyordum ben. ben de randevu alırken öğrendim, çok üzüldüm ya Allah rahmet eylesin. ne zaman geleceği de belli değilmiş... arayı açmamak adına aldım ben de nevzat beye, bi dahakine inş. görüşürz canım ben şimdi kalkıom, ortalığı toparlayayım azıcık, ütüm falan var. hiç de çekilmiyor ütü bu göbekle:)
herkese ii sohbetler:)
valla tavan yaptık.
off yaa kocamı özledim taaa pazar akşam gelecek.
kermİt o9 sesİmİ duyuyor musun kermİt09?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?