allah kavuştursun tatlım,ben de şu sıra bi kocişimin yokluğuna dayanamam heralde iki günde çabukcak geçsin kocacığın geliversin inş. :))
çiğdeeeeeeeeeeem ya üzülcem bak ama şaka mı yapıyon anlamadım ki :bbo:
didem ilgilensene şu kızcağızla bak üzülüyo
valla bilmiyorum kızlar bende saracak birilerini arıyorum yaseminin dediği gibi kocamamı sarsam ne yapsam hiç değilse ağlar biraz rahatlarım zaten dünden uyuzluğum var ona nedeni benimle pek ilgilenmedi uf yaaaa neyse moral bozmayayım durup dururken(((
allah kavuştursun tatlım,ben de şu sıra bi kocişimin yokluğuna dayanamam heralde iki günde çabukcak geçsin kocacığın geliversin inş. :))
çiğdeeeeeeeeeeem ya üzülcem bak ama şaka mı yapıyon anlamadım ki :bbo:
didem ilgilensene şu kızcağızla bak üzülüyo
valla bilmiyorum kızlar bende saracak birilerini arıyorum yaseminin dediği gibi kocamamı sarsam ne yapsam hiç değilse ağlar biraz rahatlarım zaten dünden uyuzluğum var ona nedeni benimle pek ilgilenmedi uf yaaaa neyse moral bozmayayım durup dururken(((
2 gün oldu gideli o olmayınca zaman daha yavaş geçiyo sanki.oğlum da huzursuzlanıyo. alllahtan babam geldi de egeyi oyalıyor ama ben çok yoruluyorum eşim çok yardımcıdır. şimdi herşey bana kaldı
2 gün oldu gideli o olmayınca zaman daha yavaş geçiyo sanki.oğlum da huzursuzlanıyo. alllahtan babam geldi de egeyi oyalıyor ama ben çok yoruluyorum eşim çok yardımcıdır. şimdi herşey bana kaldı
ben de bilmiyorm şaka mı yapıorm canm..
kşam çok ağladım demiinden beri çok güldüm şimdi yine ağlamak istiyorum
iyice kafayı yedim bennnn:gitme:
keske benımkıde bıraz yardımcı olsa ancak temızledığımde dağıtmakla yemek yaptığımdada bıtırmekle yardımcı oluyor ayağından cıkardığı corpılerı bıle kırlıye atmaz sız dusunun alısmadı alıstıramadım belkı değişir cocuk olunca
çok alemsiniz kızlar valla ne diyeyim iyiki varsnız yoksa iyiden iyiye kafayı sıyırtacağım genelde neşeli bir yapım vardır ama bu gün böyle duygusal bir dönemdeyim nedense kocamı aradım canım çok sıkın falan dedim aşağı annemin yanına in dedi kapattı sağol dedim bende sanki benim aklıma gelmiyor çok ince ruhlu benim odunum((
keske benımkıde bıraz yardımcı olsa ancak temızledığımde dağıtmakla yemek yaptığımdada bıtırmekle yardımcı oluyor ayağından cıkardığı corpılerı bıle kırlıye atmaz sız dusunun alısmadı alıstıramadım belkı değişir cocuk olunca
yok ya yiğidi öldür hakkını yeme. benim kocam yardımcıdır. hatta mutfakta benden iyidir. ama çorap konusunda bizde de var sıkıntı. çorabını çıkardığı yerde bırakır ve günde en az 6 çift çorap değiştirir. takıntılı çünkü. çıkardığı yerde bıraktığı için genelde oğlum onları sallar atar bir yere. sonra tekleri hep kaybolur. temzilikte çıkar. bizim evde eşi olmayan çorap poşeti var. bu yıkamada çıkmazsa öbür yıkamada çıkıyor ben de biraraya getiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?