2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 gün oldu gideli o olmayınca zaman daha yavaş geçiyo sanki.oğlum da huzursuzlanıyo. alllahtan babam geldi de egeyi oyalıyor ama ben çok yoruluyorum eşim çok yardımcıdır. şimdi herşey bana kaldı

canım bence bıze oyle gelıyor doğum yaklastıkca uzerımızde daha cok ılgı olsun ıstıyoruz benımkıde bu aralar dunya kupası maclarıyla bozmus durumda arada gelıp bızı sevıp gıdıyooo yada bız babamızı sevıp gelıyozzz

ben de bilmiyorm şaka mı yapıorm canm..
kşam çok ağladım demiinden beri çok güldüm şimdi yine ağlamak istiyorum
iyice kafayı yedim bennnn:gitme:

ayyy bende bana bişeler oluyor zannediyordum malum son ayımız ilgi bekliyoruz hepimiz benimkide dün ilgilenmedi benle gittim yattım ağladım sabahta kalktım oturdum ağladım bazen ağlamayada ihtiyaçduyuyor insan rahatlıyor zaten bu dönem herkesin dedikleri batıyor resmen yerimseniben

he bilirim nurcancım eminim ilgilenmemiştir,ne istiyosak daha kocişlerden hormonlar sayesinde adamları bizden daha hamile yaptık :))gerçi seni tam bilemem de ben diyorum benimle ilgilenmiyo diye(bahane aradığım zamanlarda yani) sonra diyorum ki kendi kendime yuh sana esra daha ne yapsın etrafımda dolanıyo...ama sen illa rahatlıycaksan bahanesi hazır ağla rahatla :roflol:

gel birbirimize saralım kavga edelim hee sonra da ağlar açılırız:içelim:

2 gün oldu gideli o olmayınca zaman daha yavaş geçiyo sanki.oğlum da huzursuzlanıyo. alllahtan babam geldi de egeyi oyalıyor ama ben çok yoruluyorum eşim çok yardımcıdır. şimdi herşey bana kaldı

keske benımkıde bıraz yardımcı olsa ancak temızledığımde dağıtmakla yemek yaptığımdada bıtırmekle yardımcı oluyor ayağından cıkardığı corpılerı bıle kırlıye atmaz sız dusunun alısmadı alıstıramadım belkı değişir cocuk olunca

ben iki hamileliğimde de hiç durduk yere ağlamadım. hatta hiç ağlamadım. beni hamilelik hormonları etkilemiyor sanırım. ama lohusalıkta ben, ben olmaktan çıkmıştım. oy oy oy bak o günler geldi aklıma. ağlama ki ne ağlama. herşeye... inşallah bunda olmaz öyle bişey..

ben de bilmiyorm şaka mı yapıorm canm..
kşam çok ağladım demiinden beri çok güldüm şimdi yine ağlamak istiyorum
iyice kafayı yedim bennnn:gitme:

anaaaaam bütün topik kafayı yemiş bende bi ben zannediyorum dün gece ağlaya ağlaya bi hal oldum ortada hiç bişiyok...hep birlikte ağlamışız galiba :))

ama bak didem yazmış şaka yapıyom diye sen kendine gel şimdi hadi,dünde ağlamışsın üzme oğluşunu annesi opuyorumnanaktan

esracım benimki ağlamak hem de ne ağlamaktı sinir krizi gibi...
kaç saat hem de herkes aşk-ı memnuya ağladı akşam ben onu izlerken başka şeye
ağladımmm...üff neyse işte ara ara gelior böyle şeyler....

Selam herkese ben geldiimm :)
Az bişey geçmişi okudum ama çok hızlısınız maşallah..
Bugün annemle babam geliyo izmirden yuppiiiiiiiiiii...çok mutluyumm...
Babam beni ilk kez görcek hamile hamile hihihiihi...

çok alemsiniz kızlar valla ne diyeyim iyiki varsnız yoksa iyiden iyiye kafayı sıyırtacağım genelde neşeli bir yapım vardır ama bu gün böyle duygusal bir dönemdeyim nedense kocamı aradım canım çok sıkın falan dedim aşağı annemin yanına in dedi kapattı sağol dedim bende sanki benim aklıma gelmiyor çok ince ruhlu benim odunum ((

yok ya yiğidi öldür hakkını yeme. benim kocam yardımcıdır. hatta mutfakta benden iyidir. ama çorap konusunda bizde de var sıkıntı. çorabını çıkardığı yerde bırakır ve günde en az 6 çift çorap değiştirir. takıntılı çünkü. çıkardığı yerde bıraktığı için genelde oğlum onları sallar atar bir yere. sonra tekleri hep kaybolur. temzilikte çıkar. bizim evde eşi olmayan çorap poşeti var. bu yıkamada çıkmazsa öbür yıkamada çıkıyor ben de biraraya getiriyorum

Daha çok içim daralır ananda deseydin:teytey:

buraya geldim bugün rahatladım demek bazı şeyleri sadece ben yaşamıyorum al birini vur ötekine yani alsanaalsanasmile

Aaa bende de var ben katlayıp ayarlamazsam bizimki yanlış çifi alır giyer tek tek sonra da yıkanınca ben eşleştiremem tek tek çoraplar poşetine atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…