Ya kızlar ben de ağlıycam görümcem geliyor bu akşam 15gün sonra filan da kaynanam üfffff
Çİğdoş bak küstün mü yoksa ben de ağlarım bir de küserim
Aaa bende de var ben katlayıp ayarlamazsam bizimki yanlış çifi alır giyer tek tek sonra da yıkanınca ben eşleştiremem tek tek çoraplar poşetine atarım
off ya benimki de dün gitti. tüm sinirlerimi zıplattı 4 günde. Allah sabır versin bize. benimki de temmuz sonu gelecek. 1 ya falan kalacakmış. tabi kayınepder de. kocama dedim bak baban yine sabahtan akşama kadar durmasın evde. anlat şu adama lohusa evind eerkek durmaz diye dedim. ben söyleyemem öyle şey diyo. odaya kapanmayı da ben istemiyorum yaa. insan da düşünce olur biraz. off bak yine depreştim.
kızmadım kızmadım tamam ama cidden düşündüm bir an acaba gerçekten sıkıyor muyum sizi diye...:gitme:
napıymm konuşacak bişi olmayınca hemen halı olayına kayıyor aklım şu an benim
için en buyuk eksik o onu uyduramazsam çok kötü olur...
kızmadım kızmadım tamam ama cidden düşündüm bir an acaba gerçekten sıkıyor muyum sizi diye...:gitme:
napıymm konuşacak bişi olmayınca hemen halı olayına kayıyor aklım şu an benim
için en buyuk eksik o onu uyduramazsam çok kötü olur...
didoş ya ne çok ortak noktamız var. kaydirigubbakcemile5
kızlar gülmeyin bana ama ben yakına kadar çorapları bilem ütüler kağıt gibi katlar öyle
koyardım çekmeceye şimdi ütülemiyorum artık :d
kızlar gülmeyin bana ama ben yakına kadar çorapları bilem ütüler kağıt gibi katlar öyle
koyardım çekmeceye şimdi ütülemiyorum artık
didem görümcen ne kadar kalacak?15 gün mü?
off ya benimki de dün gitti. tüm sinirlerimi zıplattı 4 günde. Allah sabır versin bize. benimki de temmuz sonu gelecek. 1 ya falan kalacakmış. tabi kayınepder de. kocama dedim bak baban yine sabahtan akşama kadar durmasın evde. anlat şu adama lohusa evind eerkek durmaz diye dedim. ben söyleyemem öyle şey diyo. odaya kapanmayı da ben istemiyorum yaa. insan da düşünce olur biraz. off bak yine depreştim.
koyardım çekmeceye şimdi ütülemiyorum artık
Canım kime ne dert oluyorsa onu konuşuyor çok normal sıkılmayız biz sen rahat ol ben de sürekli izin izin diyorum eee demekki ben de ona takmışım. Bu arada müdürüm gelmiş yukarı bile çıkmamış kovuldu ya resmi açıklama gelmese de artık işe bile gelemiyor arabayı bırakmaya uğramış
Sorma canım benim 1 bebişim olcak senin 2 tane neyse işallah benim de ileride 2 olurlar 1 kız1 erkek senin gibi:)))
yaa saçmalama sakın. burda biz neler neler konuşup sayfalar dolduruyoruz. hem yardımcı olmak için de varız.
valla didemcim o kadar diyemedim :)))
inşallah canım. gönlünün istediği zamanda olsun inşallah. egem gibi bal bi oğlun olsun bi tane de
başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesinhayırdır seker neye agladın ? :) aslında ben hem dızıye agladım hemde bıhter 1983 dgmluymus gıbı yazmıslar benım ablamda 1983 dgmluydu 2007 öldü o aklıma geldı bende ona agladım ama benım ablam sakattı bı yerde acılarından kurtuldu sayılır
sıkma canını,güzel geçecektirKızlar moralim çok bozuk şuan!! mafoldumben Babam hastanede birazdan anjiyo olcakmış, damar tıkanıklığı vardı. Anjiyo işe yaramazsa ameliyat olcakmış!! Oyy kıyamam ben babamaa... İnşallah herşey yolunda gider! Ağladım ağlicam... Off ya!! mafoldumben
maşalah cnm ya darısı başımızaÜff bir koşu eve gittim geldim. Motoru da bozmuşum iyi mi? Yeni gelen annecikler hoşgeldiniz. Çiçekcim kocamla maşallahımız var. Dün gece dizlerinde film izledim. Sabah öpücüklere boğuldum koklandım. Gelecek korkusu diye birşey varsa, sanırım ona tutuldum ben.
Hayat memat derken neyi kastettin??
hadi geçmiş olsun cnmKızlar çok şükür babamın anjiyosu çok iyi geçmiş. Ameliyata gerek kalmamış, annem aradı şimdi. 3 saat sonra hastaneden çıkıyolarmış.. Ohh be rahatladım valla.:dance:
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bebelerim, öpüyorum sizi mis mis Şeniz
kızlarözür dilerim herkesin kafasını halı muhabbetiyle şişirdim
ama ben yine halı olayına giricem ama bir türlü bulamadık yaaa...
sizce bunlar nasıl bizim odayı bilenler daha iyi anlayabilir açık mavi-beyaz bir oda takımı
aldık halı uyduramıyorz..
sğol canımcım..gayette iyi yardımcı oluyor herkes valla..
herkes bişiler araştırıyor benim için sağolun kızlar...
teşekkürler herkese..
bu arada senin verdiğin linkin sayfası açık şu an ama ben yine anlayamadım nası bişi
olduğunu..
bi halı mağazasına gidip Poli Shaggy Halı diye sorsam yardımcı olurlar mı?
olmadı öyle düz bişi alıcam göze batmasın yeter benim için..
(gerçi didem beğenmiyor diyo benim için ama)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?