ayy yaaa nasıl bir düşüncesizlik bende korkuyorum kayınpeder tüm gün dyryrmu bizde diye iyiler falandaa ooff yanii artık bende deli lohusayı oynarım sıkıştıpım zamanlarda diyorum aynını sende yapabilirsin kaydirigubbakcemile3
kayınvalidemde aşırı telaşlı biri öyle böyle değil eşime şidmiden diyorum bak ben kendi anneme söylüyorum sende kendi annene diyceksin anne tamam karışma bişey olmaz gibilerinden mudahele ederse diye nasıl deirm diyo valla dedim hepinize uçarsam şaşırma o zaman diye tehdit ettim ama yaşamadan bilemiycez sanırım delikafadulden
çiğdemcim senin ev işlerinde maşallahın var zaten ama o kadarı da yani bende katlayıp koyarım ona bile çok gülen oluyor çorapta katlanır mı diye :))
didem de ayrı bi hoş bazen eşleştiririm diyo çok tatlısın ya :)
ya benim bi dilimle kovmadığım kalmıştı deli lohusacılık ne ki? yok ama benimkiler kapıdan kovsan bacadan girecek tipler o yüzden hiiiiç umudum yok. k.peder geçecek salona tv karşısına. kumandayı alıp poposunun altına koyacak. öyle oturacak bi de herşeye karışacak. yaa bu adam ben doğum yaparken yan odada oturup çığlıklarını dineleyen adam. erkek adamın doğum odasında işi ne de mi? çok düşüncelidir bu konularda sağolsun. insanı gerim gerim gerer
inşallah canım. gönlünün istediği zamanda olsun inşallah. egem gibi bal bi oğlun olsun bi tane de
sğol canımcım..gayette iyi yardımcı oluyor herkes valla..
herkes bişiler araştırıyor benim için sağolun kızlar...
teşekkürler herkese..
bu arada senin verdiğin linkin sayfası açık şu an ama ben yine anlayamadım nası bişi
olduğunu..
bi halı mağazasına gidip Poli Shaggy Halı diye sorsam yardımcı olurlar mı?
olmadı öyle düz bişi alıcam göze batmasın yeter benim için..
(gerçi didem beğenmiyor diyo benim için ama)
ayy yaaa nasıl bir düşüncesizlik bende korkuyorum kayınpeder tüm gün dyryrmu bizde diye iyiler falandaa ooff yanii artık bende deli lohusayı oynarım sıkıştıpım zamanlarda diyorum aynını sende yapabilirsin kaydirigubbakcemile3
kayınvalidemde aşırı telaşlı biri öyle böyle değil eşime şidmiden diyorum bak ben kendi anneme söylüyorum sende kendi annene diyceksin anne tamam karışma bişey olmaz gibilerinden mudahele ederse diye nasıl deirm diyo valla dedim hepinize uçarsam şaşırma o zaman diye tehdit ettim ama yaşamadan bilemiycez sanırım delikafadulden
kermİt o9 sesİmİ duyuyor musun kermİt09?????????????
Yok kız hep eşleştiriyorum ama baazen çekmecedeki bitiyor yarı kuru yarı nemli iptan alıp giyiyor onu da ters bile giydiği oluyor eşleştyirmesem adam 1ini siyah diğerini lacivert giyer
Kuşum sen git o pahalı halıyı al yoksa huzur bulmıycaksın benim de huyum öyledir 1 kere beğenince başka beğenemem:1hug:
o baldan olur benimki de inşallah çok tatlı senin oğlun valla baka baka hal olmuştm o gün resmine hani şu takım mı ne giydirmişsiniz ya o fotoğrafına..ilk zamanlar koymştun maşallah.baktım baktım belki benzer benimki de opuyorumnanaktan
aaa bak size bişi anlatıym bizim üst katımızda bi komşu vardı çok severim kadını çok tatlı biri.hamileydi ozamanlar benimde erkek kardeşim bebekti kaç aylık olduğunu hatırlayamıyorum.ama öyle güzel bir bebekti ki anlatamam çok tombul sapsarı saçları
masmavi boncuk gibi gözleri bi de kıpkırmızı dudakları vardı bembeyazdı kendisi bi de
tam yemelik yani şimdi bile bakıyorm fotoğraflarına hiç öyle bi bebek görmedim ben.işte o hamile kadında kardeşime baıp bakıp durdu hani benzermiş ya birini çok beğenirsen bakarsan falan işte kadın da bakıym da benzesin derdi hep bakardı kardeşime.
sonra emre doğdu 1 kaç ay sonra aman allahım müthiş bir benzerlik aynı bebek sanki birdaha gelmiş dünyaya.kardeşim buyuyo tabi o arkadan yetişiyor.sonra birgün kardeşimin fotoğrafını alıp babasına gösterdiler bizimkiler(mahalleden)adam baktı baktı aa diyo emreyi ne zaman çektiniz düşünün artık adam bilem ayırt edemedi oğlunukaydirigubbakcemile3
çiğdemcim senin ev işlerinde maşallahın var zaten ama o kadarı da yani bende katlayıp koyarım ona bile çok gülen oluyor çorapta katlanır mı diye :))
didem de ayrı bi hoş bazen eşleştiririm diyo çok tatlısın ya :)
bebısını gorcen neguzel 4 boyutlu ben cok mutlu olmustum oyle gorunce esım sen sımdı hafıze hanımada gıtmezsın dedı bende yok hafıze hanım dığer usg ıle baksa daha mutlu olurum dedım gelınce yaz bebısını nasılmıs bakalım kız erkek ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?