2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben ütüyü hiç sevmem üstümüzü başımızı zor yapıyorum birde atlet kilot heleki çorap ütüleyeceğım hiç işim olmaz valla :))))

ya benim bi dilimle kovmadığım kalmıştı deli lohusacılık ne ki? yok ama benimkiler kapıdan kovsan bacadan girecek tipler o yüzden hiiiiç umudum yok. k.peder geçecek salona tv karşısına. kumandayı alıp poposunun altına koyacak. öyle oturacak bi de herşeye karışacak. yaa bu adam ben doğum yaparken yan odada oturup çığlıklarını dineleyen adam. erkek adamın doğum odasında işi ne de mi? çok düşüncelidir bu konularda sağolsun. insanı gerim gerim gerer

çiğdemcim senin ev işlerinde maşallahın var zaten ama o kadarı da yani bende katlayıp koyarım ona bile çok gülen oluyor çorapta katlanır mı diye :))

didem de ayrı bi hoş bazen eşleştiririm diyo çok tatlısın ya :)

Ceyda ya bebeişin kaç haftalık hep görelim şu alttaki şeylerden yap koy ben bilsem yapıcam da bana da başkası yapmıştı

Yok kız hep eşleştiriyorum ama baazen çekmecedeki bitiyor yarı kuru yarı nemli iptan alıp giyiyor onu da ters bile giydiği oluyor eşleştyirmesem adam 1ini siyah diğerini lacivert giyer

amannnnnn varyaa bi kaşık suda boğmalıkmış yaaa klava:
aslında memeler fora gezicen belki utanır kuzu yapabilirsen yapsanaaa delikafadulden ayy unuttum lohusalık hali gibilerinden yapcennn :dance: :dance:

inşallah canım. gönlünün istediği zamanda olsun inşallah. egem gibi bal bi oğlun olsun bi tane de

o baldan olur benimki de inşallah çok tatlı senin oğlun valla baka baka hal olmuştm o gün resmine hani şu takım mı ne giydirmişsiniz ya o fotoğrafına..ilk zamanlar koymştun maşallah.baktım baktım belki benzer benimki de opuyorumnanaktan

aaa bak size bişi anlatıym bizim üst katımızda bi komşu vardı çok severim kadını çok tatlı biri.hamileydi ozamanlar benimde erkek kardeşim bebekti kaç aylık olduğunu hatırlayamıyorum.ama öyle güzel bir bebekti ki anlatamam çok tombul sapsarı saçları
masmavi boncuk gibi gözleri bi de kıpkırmızı dudakları vardı bembeyazdı kendisi bi de
tam yemelik yani şimdi bile bakıyorm fotoğraflarına hiç öyle bi bebek görmedim ben.işte o hamile kadında kardeşime baıp bakıp durdu hani benzermiş ya birini çok beğenirsen bakarsan falan işte kadın da bakıym da benzesin derdi hep bakardı kardeşime.
sonra emre doğdu 1 kaç ay sonra aman allahım müthiş bir benzerlik aynı bebek sanki birdaha gelmiş dünyaya.kardeşim buyuyo tabi o arkadan yetişiyor.sonra birgün kardeşimin fotoğrafını alıp babasına gösterdiler bizimkiler(mahalleden)adam baktı baktı aa diyo emreyi ne zaman çektiniz düşünün artık adam bilem ayırt edemedi oğlunukaydirigubbakcemile3

canım bu shaggy halılar her halıcı da var. hatta koçtaşta bile var. halı dümdüz krem renkli. ipleri biraz uzun ve parlak. o kadar. başka bir özelliği yok. ben yatak odasına onun krem üstü mor desenlisini almıştım normal bi halıcıdan. yatak örtümle perdelerim de mor kadife olduğu için çok güzel oldu. şık duruyor yani.

valla bende bıkere dedımde ıkısınede bısı dıyemezsın onlar bızden daha cok sey bılıyorlar 2 cocuk buyutmus ıkısıde dedı sonra onlar gıttımı ne yaparsan yap dedı bılıyorum hele bızım ıkısıde alıngan ne yapcam bılmıyorum

fırsat bulabılırsek bebıslerden yazarız ne yasadığımızı sımdı boyle dıyorumda benımde sabrım var elbettdelikafadulden

kermİt o9 sesİmİ duyuyor musun kermİt09?????????????

efendim defne25 efendiim... takip etmek ne zormuş, acemi çaylağım ben daha:) ne nerde kim ne dedi, rumuzlar, isimler falan hepsi birbirine girdi...
ben de şimdi gördüm mesajını çok işime yarayacak saolasın. kızıma daha ben pek bişi almadım, hepsini saolsun kayınvalidem aldı:) ehh kızı olmayınca, pek bi hevesli...
ama daha eksiklerimiz var.

mesela günün mevzusu halı, bizde de en büyük sorun. sağlık açısından pek büyük bişi kullanmak istemiiom, kilim tarzı falan mı alsam diiom onlar da göze pek hoş gelmioo, ben de başlıcam bugün yarın halı bakmaya, ama bnm halı bütçem 300. bakalım bulabilcek miyim???

slm kızlar ay ne çeneniz düşmüş be oku oku bitmedi yoruldum ben bitirdim valla okumayıı
evde toz aldım ortalığı topladım yemek işi de bitti sayılır dinlenicem biraz
kuzumu azcık dolaştırdım geldik uyudu,
yeni bişey keşfettim bugün
o kadar toz bezi aldım milyonlar verdim hala iz kalıyordu geçen gün eşimin atletini eskimiş diye atacaktım o geçti elime her yer pırıl pırıl oldu valla
bundan sonra toz bezi yerine atlet alıcam haa temizliğekaydirigubbakcemile3
bana cvp yazan olmamış sanırım tekrar soruyorum belki aranızda haberi olan vardır
bebek süslemesi için netten malzeme sipariş vericez ya 100 adet 10 tl diyo pakette o kadar var sanırım ben 50 istiyorum 5 tl ye mi alıcam yardımmmm

Son düzenleme:
Yok kız hep eşleştiriyorum ama baazen çekmecedeki bitiyor yarı kuru yarı nemli iptan alıp giyiyor onu da ters bile giydiği oluyor eşleştyirmesem adam 1ini siyah diğerini lacivert giyer

erkek milleti yaa benimkinin çorapları da hep ortalıkta her işte yardımcıdır saolsun,bi de hamileliğim tehlikeli olduğu için bi ay boyunca yattığımda oldu yani yemek vs her şeyi becerir ama çoraplarına sahip çıkamaz,bi de mutfak darmadağınık iki gün kalır(ben mecburen yapamadığım zamanlarda)ona göre hiç sorun yok sonra bi girer hepsini toplar çıkar..anlamıyorum ki zamanında yapsa nolcak :))

Kuşum sen git o pahalı halıyı al yoksa huzur bulmıycaksın benim de huyum öyledir 1 kere beğenince başka beğenemem:1hug:

şekercim ben o pahalı halıyı alma taraftarı değilim ki ama azıcık uyabilen bişi
olsaydı bizim odaya hıh tamam diycem ama yok maalesef...kociş kaçkere dedi gidelim
alalım yaa falan ama ben olmaz dedim düşün yani.sadece şu lanet sitenin indirimli
halılarına baktım onlarda 450 tl daha ucuz ama yine de pahalılar...

hangi foto. ki o. çok küçük bebekken mi, biraz daha büyükken mi? bi mevlütünde giydirdik papyonlu takım. bi de 1. yaş gününde kırmızı papyonlu siyah takım giydi.

bende utulemem ama mınık kare yaparım dumduz oluyor zaten sonra cekmecede ust uste koyarım ole yapmasam bılmem benımkı nasıl gıyer bırı baska bırı baska :ro

flol::roflol: zaten bı gun actım temız corap yerlestırcen basketten geldı pısı temızlerın ıcıne olecık atmıs delırdım delırdım ya zaten eskısı gıbı yapamıyorum barınmamla kaldım

evet canım ya ben acaip heyecanlanıyorum, kızım olacak ksımetse... Elif Alya'mız:) kızımı 4 boyutlu gördüm Orhan Bey'de bana benziyor:) pörtlek gözlü, dudaklar, burun falan bana benzettik eşimle:)
senin neyin olacak canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…