2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok biliyorlar yaaa tabi tabiiiii kocalarda bi garip yaa vallaa kimse tutamaz beni tersim çok fenadır kendileri bilir elbette büyüklerimiz durduk yere saygısızlık edecek halimiz yok lakin bir yere kadan sabır sabır da yanii kendileri bunalmıycak sanki o keşmekeştee ay hepsini boğasım geldi erkeklerin yaaa

canım hiç bilgim yok yardımcı olamayacağım malesef :sm_confused:

insanı çok afedersin ama salağa çeviriyor o büyükler. benim ilk doğumumda mahvettiler beni. bunda kimseyi istemiyorum düşün artık ne kadar bunalmışım.

neyse güzel anneler ben yatmaya gidiyorum valla sohbetinize doyum olmaz sizin sonra görüşürüz fazla dedikodu yapmayın sonra geçmişi okumak zor oluyor vallaa :)))öptüm hepinizi

başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesin

sıkma canını,güzel geçecektir

maşalah cnm ya darısı başımıza

hadi geçmiş olsun cnm

bunlardan biri olsun dersen nazar boncukluyu alırdım ben

Bana kaLırsa dalgaLı oLanı tercih edebilirsin odada diğerleri abartı olur oda saten sıkır sıkır tatlım ;9

bebeğinin odasını biLen birisi oLarak oda saten yeteri kadar süslü e gösterişLi herseyiyLe harika hazırLanmış haLıyıda sade birşey aLarak şık bi uyum yakaLasan canım hem cok para vermessin hem rahat edersin iLerde önüne cıkan beğendiğin uyan birsey olursa yine alırsın yani

canım benım oğlum olacak adıda ınsallah alp tunga olucak bıraz dedemız karsı ama esım kımseyı dınlemez ben bu saatten sonra adı değişsede alp tunga dıye severım onlarda pısman olur zaten belkıde alısmıslardır bılemıyorum....

ben yenı gordum hafıze hanımınkı oyle değil bilirsın cok hosuma gıttı ya nevzat bey tıpkı bana benzettı ama yanımızda babamız yoktu ama burnu falan mınık agzıda bana benzıyooo saglıklı olsunlarda ıkımızede benzıcek tabı

kızlar benım annemde kardesıme hamıleyken benım bı arkadasıma bakmıs baya ... Kız boyle cok tatlı bakıyodu baygın baygın annem ıns onun gıbı bakar dedı... Kardesım bı dogdu kocman gozlerı var baygın baygın cok guzel bakıyo aynı arkadasım gıbı:):)

aysuncum bakıcam artık cnm sağolasın fikrin için.
kızlar ben acıktım yan taraftan da çaya çağırdılar azıcık gidiym oraya.
gelirim yine akşama doğru.zaten yemek işi pek yok bu akşam sabahtan koymuş
k.validem yemeği sağolsun....

he kızlar aklıma gelmişken önemli bişi sorcam dün yere oturmuştum kalkarken birden belim öyle bi sancıdı ki krampmıydı onu da tam anlamadım bi dk bile sürmedi kendiliğinden geçti sonra sabah duştayken eğildim azıcık aynı şey ayaktayım bi de düşücektim nerdeyse....ne ki bu yaa..tam olarak hani belimizde gamze olur ya çukur yerler orası sadece sağ tarafıma oluyo iki gün öncede olmuştu....normal ağrılarmı bunlar fıtık felan mı sinyal veriyo,yoksa doğum mu ???

Ben oğlumun odasına düz krem rengi şhaggy halılardan aldım.el yapımı normal makine halılarından daha güzel.hem hiç toz yapmıyo ve leke tutumuyo..uzun iplikleri var pofidik bi görüntüsü var aynı zamandada şıkda duruyor.odamız da zaten mavi ve bej renginde dolabımızda öle..yerler koyu renk laminant olduğu için yere krem rengi halımız çok hoş durdu..bende nedense öle çizgi filmli desenlerden pek hoşlaşmam.zevk meselesi tabii..

neyse kızlar ben kaçar,azcık gardırobu düzelteyim
burası çok kalabakken tadı olmuyo bena göre herkes ayrı telden çalıyo yazılanlar görülmüyoo
hadi öptüm hepinzii
çalışan anneler kolay gelsin size

ya zaten benden once benımkı delırcek bılıyorum ben annelerı geldığınde 3 4 gun o sabredemıyoo bırakır yanlarında benı kendı pc basında delırcektım ya der bıde ee ben ne yapım onun kendı anne babası bıde benı dusunun sabahtan aksama kadar aynı haberler tekrar tekrar ıkısıde emeklı öğretmen baska bısı ızlemıyorlarsenağlama

Canım arasıra bana da oluyor yani sanki normaldir gibi geldi bana ama bilemiyorum tabi ama sen yine de cok eğilme hızlı ani hareket etme dderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…