valla bende bıkere dedımde ıkısınede bısı dıyemezsın onlar bızden daha cok sey bılıyorlar 2 cocuk buyutmus ıkısıde dedı sonra onlar gıttımı ne yaparsan yap dedı bılıyorum hele bızım ıkısıde alıngan ne yapcam bılmıyorum
fırsat bulabılırsek bebıslerden yazarız ne yasadığımızı sımdı boyle dıyorumda benımde sabrım var elbettdelikafadulden
slm kızlar ay ne çeneniz düşmüş be oku oku bitmedi yoruldum ben bitirdim valla okumayıı
evde toz aldım ortalığı topladım yemek işi de bitti sayılır dinlenicem biraz
kuzumu azcık dolaştırdım geldik uyudu,
yeni bişey keşfettim bugün
o kadar toz bezi aldım milyonlar verdim hala iz kalıyordu geçen gün eşimin atletini eskimiş diye atacaktım o geçti elime her yer pırıl pırıl oldu valla
bundan sonra toz bezi yerine atlet alıcam haa temizliğekaydirigubbakcemile3
bana cvp yazan olmamış sanırım tekrar soruyorum belki aranızda haberi olan vardır
bebek süslemesi için netten malzeme sipariş vericez ya 100 adet 10 tl diyo pakette o kadar var sanırım ben 50 istiyorum 5 tl ye mi alıcam yardımmmm
ay çok biliyorlar yaaa tabi tabiiiii kocalarda bi garip yaa vallaa kimse tutamaz beni tersim çok fenadır kendileri bilir elbette büyüklerimiz durduk yere saygısızlık edecek halimiz yok lakin bir yere kadan sabır sabır da yanii kendileri bunalmıycak sanki o keşmekeştee ay hepsini boğasım geldi erkeklerin yaaa
başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesin
sıkma canını,güzel geçecektir
maşalah cnm ya darısı başımıza
hadi geçmiş olsun cnm
bunlardan biri olsun dersen nazar boncukluyu alırdım ben
hangi foto. ki o. çok küçük bebekken mi, biraz daha büyükken mi? bi mevlütünde giydirdik papyonlu takım. bi de 1. yaş gününde kırmızı papyonlu siyah takım giydi.
şekercim ben o pahalı halıyı alma taraftarı değilim ki ama azıcık uyabilen bişi
olsaydı bizim odaya hıh tamam diycem ama yok maalesef...kociş kaçkere dedi gidelim
alalım yaa falan ama ben olmaz dedim düşün yani.sadece şu lanet sitenin indirimli
halılarına baktım onlarda 450 tl daha ucuz ama yine de pahalılar...
evet canım ya ben acaip heyecanlanıyorum, kızım olacak ksımetse... Elif Alya'mız:) kızımı 4 boyutlu gördüm Orhan Bey'de bana benziyor:) pörtlek gözlü, dudaklar, burun falan bana benzettik eşimle:)
senin neyin olacak canım?
ay ne biliym papyonluydu böyle ayakta durmuş koca adam gibi çok şekerdi ama maşallah..
kız cıgdem gonderdıgım halıyı begenmedın mıııııı
canım bu shaggy halılar her halıcı da var. hatta koçtaşta bile var. halı dümdüz krem renkli. ipleri biraz uzun ve parlak. o kadar. başka bir özelliği yok. ben yatak odasına onun krem üstü mor desenlisini almıştım normal bi halıcıdan. yatak örtümle perdelerim de mor kadife olduğu için çok güzel oldu. şık duruyor yani.
ay çok biliyorlar yaaa tabi tabiiiii kocalarda bi garip yaa vallaa kimse tutamaz beni tersim çok fenadır kendileri bilir elbette büyüklerimiz durduk yere saygısızlık edecek halimiz yok lakin bir yere kadan sabır sabır da yanii kendileri bunalmıycak sanki o keşmekeştee ay hepsini boğasım geldi erkeklerin yaaa
he kızlar aklıma gelmişken önemli bişi sorcam dün yere oturmuştum kalkarken birden belim öyle bi sancıdı ki krampmıydı onu da tam anlamadım bi dk bile sürmedi kendiliğinden geçti sonra sabah duştayken eğildim azıcık aynı şey ayaktayım bi de düşücektim nerdeyse....ne ki bu yaa..tam olarak hani belimizde gamze olur ya çukur yerler orası sadece sağ tarafıma oluyo iki gün öncede olmuştu....normal ağrılarmı bunlar fıtık felan mı sinyal veriyo,yoksa doğum mu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?